inş. hayallerin gerçek olur. eşinle birlikte sevinirsiniz. Bu kadar beklenilmiş bir bebeği çok da güzel yetiştirmeyi nasip eder inş. Allah ben de duygulandım .seni gerçekten çok iyi anlıyorum.
Kizlar asilamam bugun oldu cok sukur esimin degerleride iyi cikti....
Ve dun gece ruyamda hastede bi erjek cocuk kafasini onune egmis put gibi duruyodu gittim ona dokundum biden uyandi ve bana bi cicek uzatti coook umutsuz olmama ragmen icim umut doldu ....ne olur dua edin..hamile olan ark tebrik derim bekleyenler de ins rabbimin izni ile hamistir
kızlarr,aşılamamın 13. günü kanda gebelik negatif çıktı 15. gün hafif kahverengi kanamam oldu 2 gün sonra iki damla kanamam oldu ama kahverengiydi dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ,idrarda da test yaptım o da negatif çıkıyorkist mi oluştu acaba başına gelen var mı ??
günaydın kızlaarr hastaneden geldim. sonucum 368.70 cumartesi tekrar kan vericem kızlarr
kızlar merhaba,
bende 3 yıllık evliyim 2 senedir korunmuyuruz. tüm tetkikler yapıldı .rahim filmim çekildi eşim sperm testi verdi. tüm herşey normal deniliyor. bugünde regl oldum zaten.her regl olduğum gün kafam çok karışıyor.acaba bu aymı aşılamaya başlasak yoksa beklesek mi die.doktordan randevu alıp sonra iptal ettiriyorum.
bu arada ekim ayında yumurta takibim yapılmıştı.10.gün 16mm , 12.gün 19.5mm lik yumurtalarım oluştu kendiliğinden ve o ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç maalesef negatifti.
kızlar aşılamada ilaç kullanıyoruz ya ilaçlar ne kadar tutuyor bilgisi olan varmı?
ben hastaneye 850 tl ödicem artı ilaçlar dedi.ilaçlar ne kadar tutuyor dedim 1.000-2.000 TL arası değişir dedi.
ilaçlar çok yüksek değilmi sizce?
benim raporum yok.
direk özelde başlicam ama
karar veremedim fiyattan dolayı
sizce ne yapmalıyım?
canım o hastaneden hastaneye değişiyorr..bidee yumurtalarını neyle geliştirecekk iğneler 400 buluyorr...ama kendiliğinden gelişen yumoşun varsa klomen yeterli olur sana klomen ucuzz onu hiç kullanmadıysan iğneden önce klomeni istee..nasip olursa bende klomen kullanıyorumm..yumoş olursa aşılama yapıcazz...aşılamayada 550 dedilerr...iğnelere gecersemde hastanem rapor çıkartıyorr...iğneleri yarı fiyatına alıyorsunn...hangi şehirdesin canım sen...benim hastanem medipol fiyatlarıda bunlarr...
ayy canım benim şuan o kadar mutlu oldum ki ..çünki sabahtan beri forumda aynı hastaneye giden bir arkadaş arıyorum.
medipole gidicem canım ama özelden konuşalımmı sorucaklarım var sana mailim merveyankul_@hotmail.com
kızlar yarın sabah 11de aşılamam var dua edin bana,
kızlar yarın sabah 11‘de aşılamam var dua edin bana,
ayy canım benim şuan o kadar mutlu oldum ki ..çünki sabahtan beri forumda aynı hastaneye giden bir arkadaş arıyorum.
medipole gidicem canım ama özelden konuşalımmı sorucaklarım var sana mailim merveyankul_@hotmail.com
canımm nerdesinn sen istanbuldamı ?? ben koşuyolu medipole gidiyorumm...bide bağcılada var sanırımm...mailim biraz sorunluu skypa geçtikten sonra pek kullanmıyorumm..sormak istediklerini sorabilirsin burdann..
evet canım hamileyim inşallah
canım iğne fiyatlarını bir kaç eczaneden araştır.burda iğnelere 400-500 fiyata alanlar okudum bende kendimi ona göre ayarlamıştım ama ben puregon aldım bir kutu 195 çatlatma iğnemde 65 tl tuttu.pazarlık yap eczaneyle.zaten yumurtlama problemin yokmuş düşük doz kullanır 1 kutu yeter bene öyle kulanıldı günlük 50 doz ve o şekilde bile yumurtalarım erken büyüdü.bazı doktorlar dikkat etmeden yüksek doz veriyor fazla yumurta oluşuyo.benim doktorum önemli olan fazla yumurta olması değil kaliteli yumurta olması önemli dedi.
hakkından hayırlısı olur inşallah
kızlar yarın sabah 11de aşılamam var dua edin bana,
oooooooosüperr haberrr....hadi bakalım şimdi sırada kese varr...rabbim kucagına aldıgın günleride göstersinn
amaa sana bişi dicemmm....degerlerin çok yüksekk gününe göree..aşılama yapıldıgında kaç yumoşun vardı...ikizzzz haberini alabilirsinn canımm...
slm kızlar burayı uzun zamandır takip ediyorum eminim her aşılama yapanda deli gibi sabahtan akşama aşılama sonrası belirtilerini okumaktan prof oldularama her benzeyen belirti ve buradaki paylaşımlar ümit oluyo herkeze... lafın kısası 6 senedir evliyim pcoluyum birz kilolu ve pkonun tüm sıkıntılarını yaşayan biriyim tüplerimden biri yani sağ tüpüm kapalı ve sol tüpünde çok yumurta olmuyodu 2 ayın sonunda solda bir yumurtam oldu 14 aralık tarihinde aşılama yaptırdım..gece yatarken sabah kalkarken aklımda hep tuttumu tutmadımı düşüncesi bundan kendim bile yoruldum.günlerin çabuk bitmesini istiyorum..umarım herkes bebişlerini kucagına alır tanıdık tanımadık her kese dua ediyorum mevlam gönlümüzdekini hayırlısı ile versin..
buarada
yaşım:25
son adetim 2 aralık
aşılamam 14 aralık
menegon+ovitrelleigneleri oldum
eşimin spermleri iyi
ignelere 119 aşılayada 350 tl verdim çok konuştum susayım artık
herkese hayırlı akşamlar.ben bugün aşılamamı oldum.1 saat hastanede yatırdılar sonra eve geldim kasık ağrılarım fazla.aşılama sırasında ultrasonla bakmadı hiç.
hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
kızlar yarın sabah 11‘de aşılamam var dua edin bana,
tikitam neredesin seni merak ettim ne alemdesin regli oldunmu
kızlar doktora gittim yarın serophene kullanacam 5 gün çarşamba kontrolüm var bide çarşamba günü histeroskopi gibi bişey yapacam dedi doktor aranızda bunu yaptıran varmı yapacagı işlemin adını tam bilmiyorum buna benzer bişey dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?