Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
inş. hayallerin gerçek olur. eşinle birlikte sevinirsiniz. Bu kadar beklenilmiş bir bebeği çok da güzel yetiştirmeyi nasip eder inş. Allah ben de duygulandım .seni gerçekten çok iyi anlıyorum.

aminn inşallah cümlemize nasip oluurr...

hayırlı olsun canımm bebegin sana sımsıkı tutunur inşallahh...

canım dr gitt bence kist oluşabilirrr...

günaydın kızlaarr hastaneden geldim. sonucum 368.70 cumartesi tekrar kan vericem kızlarr

oooooooo süperr haberrr....hadi bakalım şimdi sırada kese varr...rabbim kucagına aldıgın günleride göstersinn

amaa sana bişi dicemmm....degerlerin çok yüksekk gününe göree..aşılama yapıldıgında kaç yumoşun vardı...ikizzzz haberini alabilirsinn canımm...

canım o hastaneden hastaneye değişiyorr..bidee yumurtalarını neyle geliştirecekk iğneler 400 buluyorr...ama kendiliğinden gelişen yumoşun varsa klomen yeterli olur sana klomen ucuzz onu hiç kullanmadıysan iğneden önce klomeni istee..nasip olursa bende klomen kullanıyorumm..yumoş olursa aşılama yapıcazz...aşılamayada 550 dedilerr...iğnelere gecersemde hastanem rapor çıkartıyorr...iğneleri yarı fiyatına alıyorsunn...hangi şehirdesin canım sen...benim hastanem medipol fiyatlarıda bunlarr...

slm kızlar burayı uzun zamandır takip ediyorum eminim her aşılama yapanda deli gibi sabahtan akşama aşılama sonrası belirtilerini okumaktan prof oldular ama her benzeyen belirti ve buradaki paylaşımlar ümit oluyo herkeze... lafın kısası 6 senedir evliyim pcoluyum birz kilolu ve pkonun tüm sıkıntılarını yaşayan biriyim tüplerimden biri yani sağ tüpüm kapalı ve sol tüpünde çok yumurta olmuyodu 2 ayın sonunda solda bir yumurtam oldu 14 aralık tarihinde aşılama yaptırdım..gece yatarken sabah kalkarken aklımda hep tuttumu tutmadımı düşüncesi bundan kendim bile yoruldum.günlerin çabuk bitmesini istiyorum..umarım herkes bebişlerini kucagına alır tanıdık tanımadık her kese dua ediyorum mevlam gönlümüzdekini hayırlısı ile versin..
buarada
yaşım:25
son adetim 2 aralık
aşılamam 14 aralık
menegon+ovitrelleigneleri oldum
eşimin spermleri iyi
ignelere 119 aşılayada 350 tl verdim çok konuştum susayım artık

ayy canım benim şuan o kadar mutlu oldum ki ..çünki sabahtan beri forumda aynı hastaneye giden bir arkadaş arıyorum.
medipole gidicem canım ama özelden konuşalımmı sorucaklarım var sana mailim merveyankul_@hotmail.com

oooooooo süperr haberrr....hadi bakalım şimdi sırada kese varr...rabbim kucagına aldıgın günleride göstersinn

amaa sana bişi dicemmm....degerlerin çok yüksekk gününe göree..aşılama yapıldıgında kaç yumoşun vardı...ikizzzz haberini alabilirsinn canımm...
[/QUOTE]

canım 3 tane yumurtam vardı aşılama yapılırken

uzun zamandır giremedim kızlar kusuruma bakmayın bütün yazılanları okudum versage ve sevgikelebeği hayırlı colsun çok sevindim bende aşılamann 14.günü kan değerim 166 ydı dün yani aşılamanın 16.günü tekrar kan verdim değerim 363 çıktı yani bebeiş var kesinleşti çok rahatladım

şimdi de haftaya cuma kesemizi görmeye gidicez Rabbim kesemizi görmeyi kalp atışlarımızı duymayı nasip etsin hepimize inşşallahh

diğer aşılama yaptıran kızlar inşallh sizinde tutar hayırlısı olsun herşeyin...

herkese hayırlı akşamlar.ben bugün aşılamamı oldum.1 saat hastanede yatırdılar sonra eve geldim kasık ağrılarım fazla.aşılama sırasında ultrasonla bakmadı hiç.

hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

canım iğne fiyatlarını bir kaç eczaneden araştır.burda iğnelere 400-500 fiyata alanlar okudum bende kendimi ona göre ayarlamıştım ama ben puregon aldım bir kutu 195 çatlatma iğnemde 65 tl tuttu.pazarlık yap eczaneyle.zaten yumurtlama problemin yokmuş düşük doz kullanır 1 kutu yeter bene öyle kulanıldı günlük 50 doz ve o şekilde bile yumurtalarım erken büyüdü.bazı doktorlar dikkat etmeden yüksek doz veriyor fazla yumurta oluşuyo.benim doktorum önemli olan fazla yumurta olması değil kaliteli yumurta olması önemli dedi.
hakkından hayırlısı olur inşallah

canımm nerdesinn sen istanbuldamı ?? ben koşuyolu medipole gidiyorumm...bide bağcılada var sanırımm...mailim biraz sorunluu skypa geçtikten sonra pek kullanmıyorumm..sormak istediklerini sorabilirsin burdann..

canımm nerdesinn sen istanbuldamı ?? ben koşuyolu medipole gidiyorumm...bide bağcılada var sanırımm...mailim biraz sorunluu skypa geçtikten sonra pek kullanmıyorumm..sormak istediklerini sorabilirsin burdann..

Cnm evet avrupA yakasinda oturuyorum bagcilar medipole gidicem cumartesi randevu aldim ucret olarak 850 arti ilaclar dendi bu arada asilamada doktora toplamda kac kere gidiyoruz calistigim icin izin ayarlamam lazim birde surec nasil ilerliyor ve ilaclar ne kadar tutuyor bilgi verebilirmisin tatlim ya ilk asilamam olucak

Canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin Rabbim hepimize once sagliklihayirli evlatlar nasip etsin insAllah ben bugun karar verdim asilama ile tedaviye baslamaya inan icim rahatladi cunki acaba acaba diye diye zaman geciyor sevgiyle kal

kızlar doktora gittim yarın serophene kullanacam 5 gün çarşamba kontrolüm var bide çarşamba günü histeroskopi gibi bişey yapacam dedi doktor aranızda bunu yaptıran varmı yapacagı işlemin adını tam bilmiyorum buna benzer bişey dedi

canım 3 tane yumurtam vardı aşılama yapılırken[/QUOTE]

HayırI uğurlu Olsun inş canım darısı başımıza ÇOK sevindim

Aşılaman hayırlı olsun,inşallah tutar canım...

Hadi geçmiş olsun canım :) inşallah tutar da hamiş olursun sende :)

kızlar yarın sabah 11‘de aşılamam var dua edin bana,

Canım sakın stres yapma,sakin sakin kal imi :) hadi inşallah hayırlısıya tutar :)

tikitam neredesin seni merak ettim ne alemdesin regli oldunmu

Caannıımm hala olmadım kıssss Allah'ım hayırlısını nasip etsin

bende serophene kullanmıştım canım...hadi hayırlısı olsun yeni tedavin :) inşallah bu sefer herşey yolunda giderde hamiş olursun canım...histeroskopi ben yaptırmadım yapılmadı yani...ama rahime bakıyorlar galiba kamerayla...bi bak istersen canım internetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…