inş. cnm baktım cnm histeroskopi fiyatları baya pahalı ama bana 200 lira dedi doktor ben tam olarak hatırlamıyorum işlemin adını neyse çarşamba gidince artık ögrenecem nasılsaAşılaman hayırlı olsun,inşallah tutar canım...
Hadi geçmiş olsun canım :) inşallah tutar da hamiş olursun sende :)
Canım sakın stres yapma,sakin sakin kal imi :) hadi inşallah hayırlısıya tutar :)
Caannıımmhala olmadım kıssss Allah'ım hayırlısını nasip etsin
bende serophene kullanmıştım canım...hadi hayırlısı olsun yeni tedavin :) inşallah bu sefer herşey yolunda giderde hamiş olursun canım...histeroskopi ben yaptırmadım yapılmadı yani...ama rahime bakıyorlar galiba kamerayla...bi bak istersen canım internetten
kızlar doktora gittim yarın serophene kullanacam 5 gün çarşamba kontrolüm var bide çarşamba günü histeroskopi gibi bişey yapacam dedi doktor aranızda bunu yaptıran varmı yapacagı işlemin adını tam bilmiyorum buna benzer bişey dedi
canım ben ağustosta yaptırdım histeroskopiyi.doktorum aşılama öncesi istedi polip benzeri bişey gözüküyo ona bakılması lazı diye.ameliyathanede yapılıyor ve anestezi alıyosun.kamerayla rahim içine bakılıyor miyom kist polip şekil bozukluğu varsa daha net gözüküyormuş ve sorun varsa o anda hallediyorlarmış.ameliyattan çıktıktan 2 saat sonra taburcu oldum ertesi gün işe gittim 2 gün kanaman oluyor bide anestezi sersemliği.ama sen hem bu ay tedavi hem ameliyat nasıl olacaksın o ay boş geçmesi lazım dr bana ilişkiyi bile yasakladı ve antibiyotik tedavisi veriyor enfeksiyona karşı.bu arada bulunduğun şehirde fakülte varsa hocaya yaptır özelde bi sürü para istiyorlar benim gittiğim hastane 2000 tl istedi fiyat yüksek deyince başka yerde yaptırabilşrsin dediler fakültede hiç para ödemeden yaptırdım.canım çok yazdım ama bilgilen başımdan geçti ayrıntılı yazdım.ben bu sitede bazen sorduğuma cevap alamıyorum insanlar sadece okuyup geçiyor.
Canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin Rabbim hepimize once sagliklihayirli evlatlar nasip etsin insAllah ben bugun karar verdim asilama ile tedaviye baslamaya inan icim rahatladi cunki acaba acaba diye diye zaman geciyor sevgiyle kal
bende aşılama öncesi baya araştırdım sordum kaç gün sürüyo kaç defa gideceğim diye.çalışıyorum ve şehir dışına gidiyorum 2 saat sürüyr ve yarım gün izin almam gerekiyordu.aşılama süresince 4 defa gittim 3 ü kontrol 4. aşılama Allahtan biri hafta sonuna denk geldi izin almaktan kurtuldum.bide iş yerindekilerden saklayacam diye baya zor oldu hemen arıyorlardı nerdesin niye gelmedin?bugün aşılamam yapıldı 2 gün yıllık izin aldım artık hafta sonuylada birleşti iyi oldu dinlenirim baya yorucu oldu git gel.
kızlar merhaba,
bende 3 yıllık evliyim 2 senedir korunmuyuruz. tüm tetkikler yapıldı .rahim filmim çekildi eşim sperm testi verdi. tüm herşey normal deniliyor. bugünde regl oldum zaten.her regl olduğum gün kafam çok karışıyor.acaba bu aymı aşılamaya başlasak yoksa beklesek mi die.doktordan randevu alıp sonra iptal ettiriyorum.
bu arada ekim ayında yumurta takibim yapılmıştı.10.gün 16mm , 12.gün 19.5mm lik yumurtalarım oluştu kendiliğinden ve o ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç maalesef negatifti.
kızlar aşılamada ilaç kullanıyoruz ya ilaçlar ne kadar tutuyor bilgisi olan varmı?
ben hastaneye 850 tl ödicem artı ilaçlar dedi.ilaçlar ne kadar tutuyor dedim 1.000-2.000 TL arası değişir dedi.
ilaçlar çok yüksek değilmi sizce?
benim raporum yok.
direk özelde başlicam ama
karar veremedim fiyattan dolayı
sizce ne yapmalıyım?
canım benimde rakamları duyunca kafam çok karıştı.tamam çalışıyorum ama az paralar değil ki hemde dediğin gibi aşılama daha yolun başı.kararımı veremedim ilaçlar bu kadar pahalı demeleri.ayrıca yumurtalarım kendiliğinden oluşuyor zaten anlamadım ama cumartesi doktora gidip tüm aklımdakileri sorucam bu arada birkaç yer daha araştırıcam.
ayy canım benim şuan o kadar mutlu oldum ki ..çünki sabahtan beri forumda aynı hastaneye giden bir arkadaş arıyorum.
medipole gidicem canım ama özelden konuşalımmı sorucaklarım var sana mailim merveyankul_@hotmail.com
cnmm çok sagol yazdıgın için herhalde ben yanlış hatırlıyorum işlemin adını çünkü bana 200 lira tutacagını söledi doktor çarşamba gidince ögrenir yazarım cnm ne işlem yapıldıgını
yok canım doğrudur işlemin adı ama hastaneden hastaneye değişiyor. ben memeoriale gidiyorum orda sigorta geçmiyor her şey para.bi yer 950 tl biride 600 tl fiyat verdi.ama bu işi güvenilir ellerde ve bu işi sık yapan bir doktora yaptır iyi araştır bence
Caannıımmhala olmadım kıssss Allah'ım hayırlısını nasip etsin [/
canım arkadaşım inşallah olmazsın ve hamilesindir çok isterim inan gölüm seninle cnm allah yardımcın olsun süreç zor
Tikitaa, Tikitaaaa, testini yap artık kuzu yaaa :13:
Hele ki çatlatma iğnesinin üzerinden 14 gün geçtiyse lütfen yap
Çünkü yumurtalar çatladıktan sonra en geç 14 gün sonra regl olunuyor, normal regl döngüsü gibi düşünme, çünkü ilaç ve çatlatma iğnesi devreye girince regl onlara göre şekilleniyor, beklenen adet tarihinden önce olunuyor hattaaaa
Herşey Allah tarafından...regli olursam da üzülmem artık...hayırlısı böyleymiş derim...bir sonraki denemelerime başlarım :)
tabii ki gönlümde hamile olmak var hepimizde var...zamanı ne zamansa o zaman gelsin bebişim bebişlerimizÇOOKKK teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...sıkı bir psikoloji lazım bu yolda ilerleyenlerde....
[/QUOTE
aynen bende çok zor günler atlattım bebegim 9 aralıkta adet oldum ve arkasından hemen aşılama yaptıracaktımki kist oluşmuş 22mm ocağa ertelendi inş kistcik kaybolur çok yoruldum bende
kızlar merhaba,
bende 3 yıllık evliyim 2 senedir korunmuyuruz. tüm tetkikler yapıldı .rahim filmim çekildi eşim sperm testi verdi. tüm herşey normal deniliyor. bugünde regl oldum zaten.her regl olduğum gün kafam çok karışıyor.acaba bu aymı aşılamaya başlasak yoksa beklesek mi die.doktordan randevu alıp sonra iptal ettiriyorum.
bu arada ekim ayında yumurta takibim yapılmıştı.10.gün 16mm , 12.gün 19.5mm lik yumurtalarım oluştu kendiliğinden ve o ay çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç maalesef negatifti.
kızlar aşılamada ilaç kullanıyoruz ya ilaçlar ne kadar tutuyor bilgisi olan varmı?
ben hastaneye 850 tl ödicem artı ilaçlar dedi.ilaçlar ne kadar tutuyor dedim 1.000-2.000 TL arası değişir dedi.
ilaçlar çok yüksek değilmi sizce?
benim raporum yok.
direk özelde başlicam ama
karar veremedim fiyattan dolayı
sizce ne yapmalıyım?
Tikitaa, Tikitaaaa, testini yap artık kuzu yaaa :13:
Hele ki çatlatma iğnesinin üzerinden 14 gün geçtiyse lütfen yap
Çünkü yumurtalar çatladıktan sonra en geç 14 gün sonra regl olunuyor, normal regl döngüsü gibi düşünme, çünkü ilaç ve çatlatma iğnesi devreye girince regl onlara göre şekilleniyor, beklenen adet tarihinden önce olunuyor hattaaaa
kızlar benimde ocakta 4 aşılamam yapılacak internetten nekadar güvenilir olabilirki ilaçlar 4aşılamamda tutmazsa ki inşallah tutar direk tüp bebek yaptracagım ama nerede yaptıracagımı bilmiyorum ankara ist dr bulakta önemli tabi bilmiyorum yol uzun stres çok:18::18::18::18::18:
yaptı ama negatif çıktı inş test yanlış sonuç vermiştirve bebegi onunladır
benim ilaçla büyütüldü iğneye gerek kalmadı 10 tl idi sanırım klomen birde ovitrelle çatlatma iğnesi 77.5 t
birde aşılamadan sonra kullanmak için progestan aldık 27 tl idi
eger yumurtan ilaçla büyüyorsa dr. iğne vermez heralde asıl iğneli olunca çok para tutuyor sanırım
Herşey Allah tarafından...regli olursam da üzülmem artık...hayırlısı böyleymiş derim...bir sonraki denemelerime başlarım :)
tabii ki gönlümde hamile olmak var hepimizde var...zamanı ne zamansa o zaman gelsin bebişim bebişlerimizÇOOKKK teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...sıkı bir psikoloji lazım bu yolda ilerleyenlerde....
[/QUOTE
aynen bende çok zor günler atlattım bebegim 9 aralıkta adet oldum ve arkasından hemen aşılama yaptıracaktımki kist oluşmuş 22mm ocağa ertelendi inş kistcik kaybolur çok yoruldum bende
Canım inşallah kaybolur kistin de ..kaybolması için ilaç mı alıyorsun doğumkontrol hapı falan?
Canım bunu bilmiyordum...ama bir kaç kişinin geciktiğini ve hamile olmadıklarını okumuştum sanki aşılamadan sonra...peki psikolojik olabilir mi ki gecikmem:18:çatlatma iğnemin üzerinden 17 gün geçti...salı gecesi idrar testi yaptım negatifti canım ondan bekleyeyim dedim regli olmayınca..
inşallah tutar canım...bizde inşallah Allah'ın izniyle bir gün anne olucaz..hayırlısıylaaa....
Canım adet günümden önce yaptığım için güvenmeyin test sonucuna dio çoğu kişi
kızlar benimde ocakta 4 aşılamam yapılacak internetten nekadar güvenilir olabilirki ilaçlar 4aşılamamda tutmazsa ki inşallah tutar direk tüp bebek yaptracagım ama nerede yaptıracagımı bilmiyorum ankara ist dr bulakta önemli tabi bilmiyorum yol uzun stres çok:18::18::18::18::18:
yaptı ama negatif çıktı inş test yanlış sonuç vermiştirve bebegi onunladır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?