Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
inş. cnm baktım cnm histeroskopi fiyatları baya pahalı ama bana 200 lira dedi doktor ben tam olarak hatırlamıyorum işlemin adını neyse çarşamba gidince artık ögrenecem nasılsa

canım ben ağustosta yaptırdım histeroskopiyi.doktorum aşılama öncesi istedi polip benzeri bişey gözüküyo ona bakılması lazı diye.ameliyathanede yapılıyor ve anestezi alıyosun.kamerayla rahim içine bakılıyor miyom kist polip şekil bozukluğu varsa daha net gözüküyormuş ve sorun varsa o anda hallediyorlarmış.ameliyattan çıktıktan 2 saat sonra taburcu oldum ertesi gün işe gittim 2 gün kanaman oluyor bide anestezi sersemliği.ama sen hem bu ay tedavi hem ameliyat nasıl olacaksın o ay boş geçmesi lazım dr bana ilişkiyi bile yasakladı ve antibiyotik tedavisi veriyor enfeksiyona karşı.bu arada bulunduğun şehirde fakülte varsa hocaya yaptır özelde bi sürü para istiyorlar benim gittiğim hastane 2000 tl istedi fiyat yüksek deyince başka yerde yaptırabilşrsin dediler fakültede hiç para ödemeden yaptırdım.canım çok yazdım ama bilgilen başımdan geçti ayrıntılı yazdım.ben bu sitede bazen sorduğuma cevap alamıyorum insanlar sadece okuyup geçiyor.

cnmm çok sagol yazdıgın için herhalde ben yanlış hatırlıyorum işlemin adını çünkü bana 200 lira tutacagını söledi doktor çarşamba gidince ögrenir yazarım cnm ne işlem yapıldıgını

Canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin Rabbim hepimize once sagliklihayirli evlatlar nasip etsin insAllah ben bugun karar verdim asilama ile tedaviye baslamaya inan icim rahatladi cunki acaba acaba diye diye zaman geciyor sevgiyle kal

bende aşılama öncesi baya araştırdım sordum kaç gün sürüyo kaç defa gideceğim diye.çalışıyorum ve şehir dışına gidiyorum 2 saat sürüyr ve yarım gün izin almam gerekiyordu.aşılama süresince 4 defa gittim 3 ü kontrol 4. aşılama Allahtan biri hafta sonuna denk geldi izin almaktan kurtuldum.bide iş yerindekilerden saklayacam diye baya zor oldu hemen arıyorlardı nerdesin niye gelmedin?bugün aşılamam yapıldı 2 gün yıllık izin aldım artık hafta sonuylada birleşti iyi oldu dinlenirim baya yorucu oldu git gel.

cnm inş. aşılaman tutar Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz

Canım, seni benim dokturuma yönlendirebilirim, Florence Nightingale'de Doç. Herman İŞÇİ.
Muayene sadece 120 lira, bir kez ödüyorsun, diğer kontrollerde hiç ödemiyorsun taa ki bir sonraki regline kadar...
Hiç parada pulda gözü yok, çok bilgili bir doktor.
Aşılamadan ücret bile almıyor düşün yani.
Sadece hastane laboratuarına 150 lira ödedik o kadar.
Sana forumda yazdığım linki göndereyim, çok iyi oku;

http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/663509-dr-herman-isci-ilgili-soru.html

İstanbul'da olan tüm arkadaşlarıma öneririm kesinlikle.
Ben Ocak ayında Tüp Bebek tedavisine o hastanede başlayacağım.
Ama doktorum tüp doktoru bölümünün doktoruna yönlendirdi, onunla devam edeceğim...

İlaçlar konusuna gelince SGK geçerli bir hastanede olursan raporlu olarak uyguna alabilirsin iğneleri.
Diğer türlü de forumdan bulabilirsin.
Mesela ben 2. aşılamamda forumdan bi arkadaştan satın aldım, normalde eczane fiyatı 450 lira gibiydi yanlış hatırlamıyorsam, ben forumdaki bi arkadaştan 100 liraya aldım, düşün

Şimdi tüp bebek ilaçlarımı da öyle ediniyorum;
950 lira tutarındaki eczane fiyatlı iğnelerimi 250 liraya aldım bile, birkaç eksiğim kaldı sadece, onlar da çok tutmaz bu şekilde bulursam. Yoksa sırf tüp bebek ilaçlarım 1400 lira tutacaktı, ben 250 lira artı bi 50 lira da diğer eksiklerim tutsa 300 liraya kapatacağım ilaç işini

Sonuç olarak sizlere söylemek istediğim raporunuz olmazsa bu yollara başvurabilirsiniz

yok canım doğrudur işlemin adı ama hastaneden hastaneye değişiyor. ben memeoriale gidiyorum orda sigorta geçmiyor her şey para.bi yer 950 tl biride 600 tl fiyat verdi.ama bu işi güvenilir ellerde ve bu işi sık yapan bir doktora yaptır iyi araştır bence

haklısın cnm hastaneye görw değişiyo fiyat ama bana anesteziden falan da bahsetmedi sanırım ofis histeroskopi yapacak o zaman neyse fazla uzatmayayım yapınca ögrenirim tam olarak adını

Caannıımm hala olmadım kıssss Allah'ım hayırlısını nasip etsin [/
canım arkadaşım inşallah olmazsın ve hamilesindir çok isterim inan gölüm seninle cnm allah yardımcın olsun süreç zor

Caannıımm hala olmadım kıssss Allah'ım hayırlısını nasip etsin [/
canım arkadaşım inşallah olmazsın ve hamilesindir çok isterim inan gölüm seninle cnm allah yardımcın olsun süreç zor

Herşey Allah tarafından...regli olursam da üzülmem artık...hayırlısı böyleymiş derim...bir sonraki denemelerime başlarım :)
tabii ki gönlümde hamile olmak var hepimizde var...zamanı ne zamansa o zaman gelsin bebişim bebişlerimiz ÇOOKKK teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...sıkı bir psikoloji lazım bu yolda ilerleyenlerde....

Tikitaa, Tikitaaaa, testini yap artık kuzu yaaa :13:

Hele ki çatlatma iğnesinin üzerinden 14 gün geçtiyse lütfen yap
Çünkü yumurtalar çatladıktan sonra en geç 14 gün sonra regl olunuyor, normal regl döngüsü gibi düşünme, çünkü ilaç ve çatlatma iğnesi devreye girince regl onlara göre şekilleniyor, beklenen adet tarihinden önce olunuyor hattaaaa

kızlar benimde ocakta 4 aşılamam yapılacak internetten nekadar güvenilir olabilirki ilaçlar 4aşılamamda tutmazsa ki inşallah tutar direk tüp bebek yaptracagım ama nerede yaptıracagımı bilmiyorum ankara ist dr bulakta önemli tabi bilmiyorum yol uzun stres çok:18::18::18::18::18:

yaptı ama negatif çıktı inş test yanlış sonuç vermiştirve bebegi onunladır

benim ilaçla büyütüldü iğneye gerek kalmadı 10 tl idi sanırım klomen birde ovitrelle çatlatma iğnesi 77.5 t
birde aşılamadan sonra kullanmak için progestan aldık 27 tl idi
eger yumurtan ilaçla büyüyorsa dr. iğne vermez heralde asıl iğneli olunca çok para tutuyor sanırım

Canım bunu bilmiyordum...ama bir kaç kişinin geciktiğini ve hamile olmadıklarını okumuştum sanki aşılamadan sonra...peki psikolojik olabilir mi ki gecikmem:18:çatlatma iğnemin üzerinden 17 gün geçti...salı gecesi idrar testi yaptım negatifti canım ondan bekleyeyim dedim regli olmayınca..

inşallah tutar canım...bizde inşallah Allah'ın izniyle bir gün anne olucaz..hayırlısıylaaa....

Canım adet günümden önce yaptığım için güvenmeyin test sonucuna dio çoğu kişi

raporlu olunca fiyat düşüyor ben gonalf 75 kullandım raporsuz 500 küsür raporlu fiyatı gonalf 75 +ovitrelli 217 lira tuttu 10 tanesi

canım yarın git kan tahlili ver hem senin hem bizim içimiz rahat etsin

Canım, ben elden aldım çoğunu, sadece 2 tanesi kargo ile gelecek, hatta bir tanesi geldi, diğer arkadaş da yarın doğuma gidecek, hafta sonu gönderecek, onunki de gelecek yani

Allah razı olsun onlardan
Diğer arkadaş da nasipse Şubat ayında doğuma gidecek

Aaa, haberim yoktu, geçmişi çok okuyamadığım için

Ama inşallah ki geç döllenmedir ve gelir bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…