Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Canım, psikolojik olarak olmaz merak etme, için rahat olsun

Herşey içeride olup bitiyor biyolojik olarak, zihnimizle istesek de etkileyemeyiz yani

Sen testin varsa yap yine bence, çünkü bazı idrar testlerinin hassasiyetleri iyi olmuyor, Beta HCG daha yükseğe çıkınca pozitif algılayabiliyor.
O yüzden 2 gün önceki negatif görünen testin, bugün itibariyle varsa eğer pozitif görünme ihtimali olabilir, inşallah da öyledir
:13:

inşallah seninde olumlu olur tikita yı merakla bekliyorum inşşşş allah hepimize hayırlı saglıklı birer evlat nasip eder
ben sigarada kullanıyorum o yüzdn ümitsizliğim var 2 gündür bırakmaya çalışıyorum günlük 15den fazla sigara içiyordum 6 düşürdüm inş bırakırım hamile kalmayı olumsuz etkiliyormuş%40 büyük bir oran ne olsa

Canım sabah ola hayrola diyelim o zaman...

PHIA canım acaba yumurtam mı çatlamadı da adet olmadım ben:18:

Canım, şöyle söyleyeyim, çatlatma iğnesi olduğun vakitteki olgun yumurtaların (18-21 mm arası) kesinlikle çatlamıştır.
Ama şöyle bir durum var; arkadan gelen ufak yumurtalar oluyor ya (16 mm aşağısı diyeyim), onlar büyüyüp çatlayamadıysa çok küçük bir ihtimal o yüzden gecikebilir.

Bak mesela benim reglim aşılama sonrası 11. gün geldi, muayeneye gittiğimde 1 adet çatlamayan yumurtam vardı (sonradan gelişip büyüyen ama çatlayamayan), ama reglimi geciktirmedi, ovitrelle sonrası 12. günde regl olmuş oldum...
Buradan da bir çıkarıma varabiliriz
:13:

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Yukarıdaki benim ateş takip tablom, kırmızı çizgili tablom aşılam olduğum ayın tablosu.
İncelersin belki

Canım ben ve eşim de sigara içiyorduk 1 sene önce ikimizde bıraktık ilaçla beraber..ki ben günde 1.5 paket içiyordum düşün...inşallah sende bırakmayı başarırsın...

yaw gece gece kurt düşürdün içime kızama şuan elimde test yok olsaydı zaten şimdiye 4560 kere yapmıştım

canım ben senden nedense çok ümitliyim hamilesin gibi geliyor bana ne bileyim çok istiyorum ondanmı nedendir bilinmez ama içimdengibi geliyor:)

bu arada ilacın ismini hatırlıyormusun

anladım canım incelemeye çalıştım...ateş değerleri ne kadar değişiklik göstermiş....benim bir tane ateş ölçer almam lazım ya aklımda ne zamandan beri...

Amin canım, inşallah

Bu arada biz de sigarayı bıraktık eşimle, cumartesiden bu yana diyeyim.
6 sigara ya içmişim ya içmemişimdir.
Ben kolay bırakıyorum da, eşim biraz zorlanıyor, bugün 2-3 kaçamak yaptık sadece.
Ama kesinlikle bitecek bu sigara işi.
Doktor yasakladı, Ocak'ta tüpe geçeceğiz diye.
Dedi ki; tamam sperm değerleri, sayısı, yumurtaların sayısı normal olabilir ama ya kalitesi? dedi.
Yapılan araştırmalar normal göründüğü halde gerek sperm kalitesi gerekse yumurta kalitesini büyük ölçüde etkiliyormuş.
O yüzden kesinlikle bitecek dedi ve biz de kesin kararımızı verdik...
Doktor bir de GNC'den ANTİOKSİDAN verdi çabucak arınıp yenilenebilelim diye

Bakalım artık, hayırlısı canım

bende şubat yada martta kesin tüp bebek olacak kesin bırakmam gerek ama çok zorlanıyorum ne güzel sen kolay bırakıyormuşsun inş bende bırakabilirim

canım ben senden nedense çok ümitliyim hamilesin gibi geliyor bana ne bileyim çok istiyorum ondanmı nedendir bilinmez ama içimdengibi geliyor:)

bu arada ilacın ismini hatırlıyormusun

Ay canım ya güzel dileklerin ve düşüncelerin için çok ama çok teşekkür ederim...inşallah hamileyimdir

Tabii ki biliyorum...dur özelden yazayım canım sana..belki buradan yazılması yasaktır
..

Ovulasyon testin var mı pekiiii?

anladım canım incelemeye çalıştım...ateş değerleri ne kadar değişiklik göstermiş....benim bir tane ateş ölçer almam lazım ya aklımda ne zamandan beri...

Bu ayki ateşlerim dengesiz gidiyor canım, belki çatlamamış yumurta nedeniyle ilk günler öyle oldu, bir de doktorun verdiği tüp bebeğe hazırlık ilaçları/takviyeleri nedeniyle öyle oldu diye düşünüyorum, artık bilmem nedendir
:26:

Bir de bu ay doğum kontrol hapı verdi, onu kullanıyorum, ama ben naaptııımm, koruma azalsın diye 6. günkü hapımı bilerek unuttuuuum, sonra 12 saat gecikme ile içtim

Napiyim, koruma azalsın da tüp öncesi belki bir şans gelir diye, nasıl gelecekse artık, 2 aşılama ile gelmeyen bebekler, eksik yutulmuş 1 adet doğum kontrol hapıylaaaa

Umut fakirin ekmek kapısıdır hesabı benimkiiii

alemsin valla phiacım ya vücut dengesizleşiyor işte içtiğimiz yediğimiz herşey ilaçlar vs alt üst ediyor bizi maalesef canım...doğumkontrol hapını ne için verdi canım...?
Ben evliliğimin ilk 3.5 yılı doğumkontrol hapı ile korundum...Ahh ahhh şimdiki aklım olsa korunmazdım o kadar uzun süre...

Bu arada maalesef ovulasyon testim de yok

benim çıkmam gerek allaha emanet olun tikitam seni ve bebişimizi allaha emanet ediyorum yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiyle iyi geceler

canım çok sağol ama 200 lira çok pahalı kız inş bırakabilirim bilmiyorum allah kolaylık versin]

biliyorum canım,eşimin yeğeni eczanede çalışıyor o yüzden biz tanesini 120 tl ödedik o zaman..eğer tanıdığın varsa indiriyorlar fiyatını canım..ama yakın bir tanıdık olması iyi olur tabii...geçenlerde annem için sormuştum 200 tl lerdi başka bir eczanede..

benim çıkmam gerek allaha emanet olun tikitam seni ve bebişimizi allaha emanet ediyorum yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiyle iyi geceler

kız daha bebiş yok ortada :):):) ama yine de sağol tatlım...Allah'a emanet ol canım iyi geceler

Canım, doktor doğum kontrol hapını çatlamayan yumurtamdan dolayı, yani kist olmuş diye verdi, gerçi adet ile de gidebilir dedi ama yine de garantilemek istedi sanırım.
Hem bu doğum kontrol hapı tüp bebek öncesi bize fayda sağlayacak dedi, çünkü bu hapı bıraktıktan sonra yumurtalar daha güzel oluşuyor ve daha iyi cevap veriyor normale göre dedi, vermesindeki asıl amaç buymuş aslında...

Ben de evliliğimin ilk 1,5 yılında kullandım doğum kontrol hapını, ay bi görsen saati geçmesin diye alarmlar kurmalar, kaçırmamalar, unutursam ya hamile kalırsam demeler, (ohooo, kazın ayağı öyle değilmiş meğer
), neyse sonra 2-3 ay da ilacın etkisi geçsin öyle hamile kalayım diye eşim korundu. Bırakınca direk bebek için çalışsaydık iyiyimiş baksana, yumurtalar daha bi güzel oluyormuş

Yarın sabahki ilk idrarını sakla canım (24 saate kadar değerlendirme amaçlı durabilir idrarın), sonra git hemen test al ve uygula, sonra ben akşam gelince seni olarak tablomuza yazayım inşallaaaahhhhhh

Canım bende alarmı kurardım unutmayayım diye günü gününe içerdim valla hiç unutmadan aksatmadan...bende bıraktıktan sonra 1.5 ay kadar korundum,doktor 3 ay demişti ama yine de olmadı bebiş baksana nasip işte...
Canım yarın bi olsunda bakalım belki regli olurum...içimden hiç hamileymişim gibi geçmiyor nedense...ama artık test yapmamın vaktinin geldiğini de biliyorum..eşim bekle diyor bir kaç gün daha....hayırlısı olsun..zaten sonuç ne olursa olsun hemen paylaşıcam...çok teşekkür ederim yine de desteğin için arkadaşım...

Canım benim, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah, Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda verecektir buna inan sadece
Yarın akşam güzel haberinle buluşmak dileğiyle inşallah arkadaşım
Ben yavaş yavaş uyku moduna geçeyim, anca uyurum
İyi geceler, tatlı rüyalar canım

Bebek78 arkadaşım; sana da iyi geceler, Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…