Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Canım sana da iyi geceler ...
Her zaman hayırlısını diliyorum Allah'tan...vakti zamanı ne zamansa o zaman gelsin bebişim
Tatlı rüyalar....iyi uykular.....

canım tebrik ediyorum tekrar. Alah sağlıkla önce keseyi görmeyi sonra da kalp atışını duymayı nasip etsin bizlere :)

canm hayırlı ugurlu olsun, allah yüzünü güldürsün inşallah, hayırlı mutlu haber almayı nasip etsin sana da :)

cnaım sen ne tatlı kızsın yaaa. Allah gönlüne göre versin inşallah. Ocakta bebiş gelecek bunu da Sevgi kelebeği demişti dersin

olumsuz düşünme artık lütfen çok rica ediyorummmm iyiye yor şunuuuu artııık:)

ricanı kabul ediyorum şekerim korkuyorum bu kadar bekledikten sonra yine olumsuz olucak diye psikolojik olarak erteliyorum sanırım

Sen nasılsın bakalım ? Kız hava kabarcıkları devam ediyo mu sende?

tikitaaa canım hala adet olmamışsın sonucunu çok merak ediyorumm canım yaaa

Canım benim bende merak ediyorum ama beklemenin en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum...çünkü kan verip yolda geri gelirken adet olursam çok üzülürüm....o yüzden günümün tamamen geçmesini bekliyorum..Phiacım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra regli olman lazımdı diyo ama topiklerde araştırdım 17. gün adet olan da var daha fazla geciken de...benim de adetim günü gününe gelmiyor ki canım haa geciktim artık diyebileyim...birazcık daha beklemekten zarar gelmez...sabırlı olmalıyım canım...yoksa gerçekten üzülürüm ben ya
kafam çok karışık sizleri de sıkmak istemiyorum...nolur kusura bakmayın....

şimdiye kadar 2 kere geciktim
birincisi çok kötüydü ama tam 58 gün adet görmedim...adet söktürücülerle geldi..sonra eski düzenine girdi bir de geçenlerde 35 gün sonra geldi adetim...ikisinde de umutlanmıştım...
benim adet siklüsüm 28-29-30 günde bir bazen 33
o yüzden bu kadar bekliyorum tatlım...
umudumun olmaması bu yüzden işte...bende karamsar,olumsuz olmak istemem ama kendimi buna hazırlıyorum ister istemez...

ricanı kabul ediyorum şekerim korkuyorum bu kadar bekledikten sonra yine olumsuz olucak diye psikolojik olarak erteliyorum sanırım

Sen nasılsın bakalım ? Kız hava kabarcıkları devam ediyo mu sende?

:))))) ben iyiyim sanırım. Yarın doktorumun söylediği test günüm ve yarın test yaptırıcam tekrar 14. günüm olacak kısmetse umarım 100'ü geçmiş olur :)

Hava kabarcıklarım yok artık tatlım ama her an ıslaklık hissi oluyor. Onun dışında bazen allahım regl oldum diye

koşarak tuvalete gidiyorum koyu sarı akıntı gelmiş oluyor. Ama sürekli bir durum değil bu. Yer yer kasıklarımın ağrısı devam ediyor, çok kısa süreli bıçaklar iğneler batıyor gibi oluyor.

Ve göğüs uçarım çok acıyor

Anladım canım inşallah 100 ü geçmiş olur tatlım....Kız göğüs uçların da acımaya başlamışsa tamam artık tam bir hamiş oldun işte şimdi

Anladım canım inşallah 100 ü geçmiş olur tatlım....Kız göğüs uçların da acımaya başlamışsa tamam artık tam bir hamiş oldun işte şimdi

inşallah güzelim, inşallah ama bu akıntılar gelirken insan acaba adet mi olucam diye panik olmuyor değil. Çünkü o akıntı bu saatlerde yoğun regl ağrısı ile birlikte geliyor (şimdide var) insan korkuyor açıkçası

canım senin aşılama yapılırken kaç yumurtan vardı

Canım ilk 5 gün iğne kullandıktan sonraki kontrolümde sağda bir solda 1 olmak üzere 2 yumurtam vardı
ölçüleri yakındı birbiine.
Sonra 3 gün daha iğne oldum kontrole gittiğimde. 3 yumurtam olmustu. En büyüğü 17,5 mm, ikincisi 14 mm ve 3. de 10 mm kadardı.

Ve ben akşamında çatlatma iğnesi oldum. Malum ölçülere bakınca aslında işe yarayan tek yumurtam vardı. Sanırım o da sağlıkla inşallahhh döllenmiş.

Senin nasıldı?

canım benim sağda 20mm solda 18mm18mm toplam 3 yumurtam vardı.ben 20mm olanın tuttuğunu hissediyorum.nerden biliosun diyeceksin çünkü doktor yumurtaları söylerken sağda 20mm dediği anda içimde değişik bi his oldu anlamlandıramamıştım o zaman

hayatım ben senden ikiz bekliyorum söliiimmm :))) ahahahhaha

sen iğne ile mi olmuştun tedavini klomen ile mi

hayatım ben senden ikiz bekliyorum söliiimmm :))) ahahahhaha

sen iğne ile mi olmuştun tedavini klomen ile mi

klomen kullandım ben canım .ben biraz fazla yumurta üretiyorum canım diğer aşılamalarımda 5 tane yumurtam oluyordu 12-13-14 mm olanları falan daha saymıyorum.çok şükür allahıma az yumurta olduğu zaman döllenme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…