Canım benim, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah, Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda verecektir buna inan sadece
Yarın akşam güzel haberinle buluşmak dileğiyle inşallah arkadaşım
Ben yavaş yavaş uyku moduna geçeyim, anca uyurum
İyi geceler, tatlı rüyalar canım
Bebek78 arkadaşım; sana da iyi geceler, Allah rahatlık versin
Ark asilamadan sonra bi ilac filan kullaniliyormu bana hic bisey vermedide doktor
inş kızlar rabbim herkese nasip etsin sizde bana dua edin kızlar kesesini kalp atışını duyayım
uzun zamandır giremedim kızlar kusuruma bakmayın bütün yazılanları okudum versage ve sevgikelebeği hayırlı colsun çok sevindim bende aşılamann 14.günü kan değerim 166 ydı dün yani aşılamanın 16.günü tekrar kan verdim değerim 363 çıktı yani bebeiş var kesinleşti çok rahatladım
şimdi de haftaya cuma kesemizi görmeye gidicez Rabbim kesemizi görmeyi kalp atışlarımızı duymayı nasip etsin hepimize inşşallahh
diğer aşılama yaptıran kızlar inşallh sizinde tutar hayırlısı olsun herşeyin...
herkese hayırlı akşamlar.ben bugün aşılamamı oldum.1 saat hastanede yatırdılar sonra eve geldim kasık ağrılarım fazla.aşılama sırasında ultrasonla bakmadı hiç.
hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Canım sabah ola hayrola diyelim o zaman...
PHIA canım acaba yumurtam mı çatlamadı da adet olmadım ben:18:
Ovulasyon testin var mı pekiiii?
Bu ayki ateşlerim dengesiz gidiyor canım, belki çatlamamış yumurta nedeniyle ilk günler öyle oldu, bir de doktorun verdiği tüp bebeğe hazırlık ilaçları/takviyeleri nedeniyle öyle oldu diye düşünüyorum, artık bilmem nedendir :26:
Bir de bu ay doğum kontrol hapı verdi, onu kullanıyorum, ama ben naaptııımm, koruma azalsın diye 6. günkü hapımı bilerek unuttuuuum, sonra 12 saat gecikme ile içtim
Napiyim, koruma azalsın da tüp öncesi belki bir şans gelir diye, nasıl gelecekse artık, 2 aşılama ile gelmeyen bebekler, eksik yutulmuş 1 adet doğum kontrol hapıylaaaa
Umut fakirin ekmek kapısıdır hesabı benimkiiii
olumsuz düşünme artık lütfen çok rica ediyorummmm iyiye yor şunuuuu artııık:)
tikitaaa canım hala adet olmamışsın sonucunu çok merak ediyorumm canım yaaa
ricanı kabul ediyorum şekerimkorkuyorum bu kadar bekledikten sonra yine olumsuz olucak diye psikolojik olarak erteliyorum sanırım
Sen nasılsın bakalım ? Kız hava kabarcıkları devam ediyo mu sende?
:))))) ben iyiyim sanırım. Yarın doktorumun söylediği test günüm ve yarın test yaptırıcam tekrar 14. günüm olacak kısmetse umarım 100'ü geçmiş olur :)
Hava kabarcıklarım yok artık tatlım ama her an ıslaklık hissi oluyor. Onun dışında bazen allahım regl oldum diye
koşarak tuvalete gidiyorum koyu sarı akıntı gelmiş oluyor. Ama sürekli bir durum değil bu. Yer yer kasıklarımın ağrısı devam ediyor, çok kısa süreli bıçaklar iğneler batıyor gibi oluyor.
Ve göğüs uçarım çok acıyor
Anladım canım inşallah 100 ü geçmiş olur tatlım....Kız göğüs uçların da acımaya başlamışsa tamam artık tam bir hamiş oldun işte şimdi
inşallah güzelim, inşallah ama bu akıntılar gelirken insan acaba adet mi olucam diye panik olmuyor değil. Çünkü o akıntı bu saatlerde yoğun regl ağrısı ile birlikte geliyor (şimdide var) insan korkuyor açıkçası
canım senin aşılama yapılırken kaç yumurtan vardı
Canım ilk 5 gün iğne kullandıktan sonraki kontrolümde sağda bir solda 1 olmak üzere 2 yumurtam vardı
ölçüleri yakındı birbiine.
Sonra 3 gün daha iğne oldum kontrole gittiğimde. 3 yumurtam olmustu. En büyüğü 17,5 mm, ikincisi 14 mm ve 3. de 10 mm kadardı.
Ve ben akşamında çatlatma iğnesi oldum. Malum ölçülere bakınca aslında işe yarayan tek yumurtam vardı. Sanırım o da sağlıkla inşallahhh döllenmiş.
Senin nasıldı?
canım benim sağda 20mm solda 18mm18mm toplam 3 yumurtam vardı.ben 20mm olanın tuttuğunu hissediyorum.nerden biliosun diyeceksin çünkü doktor yumurtaları söylerken sağda 20mm dediği anda içimde değişik bi his oldu anlamlandıramamıştım o zaman
hayatım ben senden ikiz bekliyorum söliiimmm :))) ahahahhaha
sen iğne ile mi olmuştun tedavini klomen ile mi
kızlar aşılamam oldu hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?