çok sevindm aynı gün olmasına benim ki 11‘de canım cuma mübarek gün inş tutar
aşılama oldu o arada yakınlarımı aradım Meryem suresi okumalarını rica ettim İNŞALLAH rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder..
inşllah hayırlı haberlerin olur canım şimdi beklemek zor olanı pazartesi tahlil günüm asırlar var gibi önümde
ohohoh sen bekleyişi bitirmişsn bile top bizde artık
aynen öyle top bizde artık nasıl geçecek 2 hafta hesapları yapmaya başlarız yarınBu arada dr bana yarın ilişki önerdi sana bişey dedi mi dr un?
rabbim sabrınızı artırsın hayırlı haberler vermek nasib olur inşallah ilişki şansı artıtıyor bence yerinde bi kararBenim doktorumda öyle demişti
kızlar aşılamam oldu hayırlısı artık
aşılama oldu o arada yakınlarımı aradım Meryem suresi okumalarını rica ettim İNŞALLAH rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder..
aralık ayından tikitayı saymazsak 3 tane hamişimiz var ocakta da geri kalanımız hamile kalırız inşallah :) rabbim sana da en yakın zamanda mutlu haberi nasip eder inşallah
aynen öyle top bizde artık nasıl geçecek 2 hafta hesapları yapmaya başlarız yarınbu arada dr bana yarın ilişki önerdi sana bişey dedi mi dr un?
allah razı olsun canım nasıl gönülden istiyorum bi bilseniz ama en azında aynı duyguyu paylaşıyoruz hala ne hissetmem gerektiğii bilmiyorum acayip bi duygu zaman azalınca böyle oluyo sanırım
valla ben ilk haftayı çok kolay geçirdim, ilk haftadan bişey olmayacağını biliyodum ama
9. Güne geldiğimizde kurtlanmalar başladı bendeee, allah sabır versin size de valla.
aynen öyle :) inşallah mutlu haberi alınca kendini hemen bi bebek mağazasına at :)) ben öyle yapıcam :))
arkadaşlar biraz nce doktordan geldim sol tarafdaki yumurtam 27 milim olmuş bu gece 11 de çatlatma iğnemi yapıcam.kısmetse pazar günü 11 de aşılamam olacak.
inşallah güzelim, inşallah ama bu akıntılar gelirken insan acaba adet mi olucam diye panik olmuyor değil. Çünkü o akıntı bu saatlerde yoğun regl ağrısı ile birlikte geliyor (şimdide var) insan korkuyor açıkçası
ARKADAŞLAR BİRAZ NCE DOKTORDAN GELDİM SOL TARAFDAKİ YUMURTAM 27 MİLİM OLMUŞ BU GECE 11 DE ÇATLATMA İĞNEMİ YAPICAM.KISMETSE PAZAR GÜNÜ 11 DE AŞILAMAM OLACAK.
canım napalım beraber beklicez o zaman pazartesiyi.çok merak ediyorum sonucunu
canım içini ferah tut,kendi kendine sıkıntı yapma....
kimilerinde çok akıntı varken kiminde hiç olmuyormuş....
Bu arada kızlar sabah annemle işim vardı dışarıda,öğlen saat 13:30 gibi eşimi aradım hazır dedim dışarıdayken gidip test yaptırayım mı diye..bence yaptırma daha ama için rahatlicaksa yaptır dedi...neyse gittim bi yer 45 tl dedi bana çok geldi açıkçası...ondan sonra başka bir yere gittim tam kayıt oluyordum kıza sonuç bugün çıkar mı dedim hayır pazartesi çıkar anca dedi...iyi o zaman kalsın dedim...ha böyle beklemişim ha öyle...sonra eczanenin birinde konuştum bi kızla durumumu anlattım o da madem öyle 2 gün nedir ki bekle dedi pazartesi de regli olmazsan o zaman çıkarsın doktora dedi..zaten bana da mantıklı gelen buydu iyi oldu...
çünkü bir kere yandı benim ağızım...şimdi daha sabırlı davranıyorum....
Sizler de bana sabrettiğiniz için çok teşekkür ederim....
iyi ki varsınız kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?