canım napalım beraber beklicez o zaman pazartesiyi.çok merak ediyorum sonucunu
aminnnn..çok dua et bize malum hamişlerin duası kabul olur karınlarında bir melek taşıdıkları için
canım ben o haberi alsam evimi bile bulamam yani mağaza felan aklıma gelmez
canım aslında sizler kendiniz için hep iyimserdiniz yani bana nazaran demek istedim...ben hep olumsuz düşündüm...
bi de senle aynı gün idrar testi yapınca...sende pozitif çıkınca aa demek ki gerçekten bende bir şey yok diye düşündüm....
hala da fikrim değişmedi...yine geçen seferki gecikme gibi psikolojik gelmiyor galiba benim reglim...
çok kastım,çok düşündüm üstünde durdum kendimi dinledim...şimdi cezasını çekiyorum yaw
ARKADAŞLAR BİRAZ NCE DOKTORDAN GELDİM SOL TARAFDAKİ YUMURTAM 27 MİLİM OLMUŞ BU GECE 11 DE ÇATLATMA İĞNEMİ YAPICAM.KISMETSE PAZAR GÜNÜ 11 DE AŞILAMAM OLACAK.
ama sayılmaz ki o baktığın,boşuna üzülüyosun yoksa seninki de mi gebelik duygusallığı (inşallah öyledir) pozitif düşün birazcık nolur hepimiz senin adına erkenden sevinmeye başladık yüksek ihtimal hamile diye sen tek başına muhalefetsin bizecanım arkadaşım inşallah hamilesin içimize doğan bu değilsen bile biz burdayız hep beraber devam edicez tedavilerimize
senin de hayırlı haberlerini duyarız inşallah canım
Offf valla sizlerinde desteği olmasaydı napardım bilmem....çok teşekkür ederim canım...Allah hepinizden razı olsun ...inşallah hepimizin müjdelerini duyucaz bir gün burada....
ama sayılmaz ki o baktığın,boşuna üzülüyosun yoksa seninki de mi gebelik duygusallığı (inşallah öyledir) pozitif düşün birazcık nolur hepimiz senin adına erkenden sevinmeye başladık yüksek ihtimal hamile diye sen tek başına muhalefetsin bizecanım arkadaşım inşallah hamilesin içimize doğan bu değilsen bile biz burdayız hep beraber devam edicez tedavilerimize
sen daha çok desteksin bize..nasıl sabırsızlanıyorum bi bilsen sen böyle bekledikçe gelip seni zorla teste götüresim var
sen varya seen! Ben geçen haftasonu ağlarken öyle bir enerji ile bana hamilesin dedin ki o an ben evet ya ben hamile olabilirim dedim ve bakış açım değişti biliyomusun. Allah senden razı olsun! Bundan sonraki gebelik sürecimle ilgili de iyi temennileirni esirgeme benden tamam mı lütfen :)))
Çok teşekkür ederimmmm :)
sen varya seen! Ben geçen haftasonu ağlarken öyle bir enerji ile bana hamilesin dedin ki o an ben evet ya ben hamile olabilirim dedim ve bakış açım değişti biliyomusun. Allah senden razı olsun! Bundan sonraki gebelik sürecimle ilgili de iyi temennileirni esirgeme benden tamam mı lütfen :)))
Çok teşekkür ederimmmm :)
ahhahah yaw öyle güldürdün ki beni Allah'ım seni de güldürsün :)
acaba bende hamilemiyim ki ahhh ahhhh inadım kurusun
aynen öyle top bizde artık nasıl geçecek 2 hafta hesapları yapmaya başlarız yarınbu arada dr bana yarın ilişki önerdi sana bişey dedi mi dr un?
kızlar hepiniz iyi ki varsınız..benim psikolojim sizler sayesinde düzeldi.. ben hepinizi çok seviyorum ve hepinize topiğe her girdiğimde dualar ediyorum sizlerin hamilelik haberlerini aldıkça kendim hamileymişim kadar seviniyorum öyleki kendimi pc başında sırıtırken yakalıyorum
evet tikita lütfen inadın kurusun perişan oldum meraktan bebeğin babası benden rahattır eminim
herkese hayırlı akşamlar.ben bugün aşılamamı oldum.1 saat hastanede yatırdılar sonra eve geldim kasık ağrılarım fazla.aşılama sırasında ultrasonla bakmadı hiç.
hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
kızlar yarın sabah 11de aşılamam var dua edin bana,
Cnm evet avrupA yakasinda oturuyorum bagcilar medipole gidicem cumartesi randevu aldim ucret olarak 850 arti ilaclar dendi bu arada asilamada doktora toplamda kac kere gidiyoruz calistigim icin izin ayarlamam lazim birde surec nasil ilerliyor ve ilaclar ne kadar tutuyor bilgi verebilirmisin tatlim ya ilk asilamam olucak
canım benim sağda 20mm solda 18mm18mm toplam 3 yumurtam vardı.ben 20mm olanın tuttuğunu hissediyorum.nerden biliosun diyeceksin çünkü doktor yumurtaları söylerken sağda 20mm dediği anda içimde değişik bi his oldu anlamlandıramamıştım o zaman
ARKADAŞLAR BİRAZ NCE DOKTORDAN GELDİM SOL TARAFDAKİ YUMURTAM 27 MİLİM OLMUŞ BU GECE 11 DE ÇATLATMA İĞNEMİ YAPICAM.KISMETSE PAZAR GÜNÜ 11 DE AŞILAMAM OLACAK.
canımm hakkında hayırlısı olsunn..sen en iyiisini bilirsin kendin içinn...inşallah bizlere güzel haberlerle gell..rabbim gönlüne göre versin inşallahh...canım aslında sizler kendiniz için hep iyimserdiniz yani bana nazaran demek istedim...ben hep olumsuz düşündüm...
bi de senle aynı gün idrar testi yapınca...sende pozitif çıkınca aa demek ki gerçekten bende bir şey yok diye düşündüm....
hala da fikrim değişmedi...yine geçen seferki gecikme gibi psikolojik gelmiyor galiba benim reglim...
çok kastım,çok düşündüm üstünde durdum kendimi dinledim...şimdi cezasını çekiyorum yaw
1Yıldan beri çocuk düşünüyoruz ama nasip olmadı:-( Eşimin sperm sayısı 35 milyon ama hareket a+b %15 proxeed plus kullandık 3 ay hiç faydası olmadı. Keçi boynuzu kürü de yaptım 15 gün faydası olmadı .Ne sayı nede hareket değişti. Tam aşılama karar vermiştik ki başka bir doktora gitmeye karar verdik yine aynı testler bu sefer 40 milyon ama hareket yine 15 çıktı. Aşılama için erken olduğunu söyledi önce enfeksiyon tedavisi fayda sağlamazsa kortizon hapı vereceğini söyledi hala fayda etmezse aşılama tüp dedi . Aşılamayı erteledik doğal yolla olmasını istiyorum :-(( Bizim gibi olupta hamile kalan var mı yada KORTİZON Kullanıp hamile kalan .Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?