Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
canım napalım beraber beklicez o zaman pazartesiyi.çok merak ediyorum sonucunu

canım aslında sizler kendiniz için hep iyimserdiniz yani bana nazaran demek istedim...ben hep olumsuz düşündüm...

bi de senle aynı gün idrar testi yapınca...sende pozitif çıkınca aa demek ki gerçekten bende bir şey yok diye düşündüm....

hala da fikrim değişmedi...yine geçen seferki gecikme gibi psikolojik gelmiyor galiba benim reglim...

çok kastım,çok düşündüm üstünde durdum kendimi dinledim...şimdi cezasını çekiyorum yaw

ama sayılmaz ki o baktığın,boşuna üzülüyosun yoksa seninki de mi gebelik duygusallığı (inşallah öyledir) pozitif düşün birazcık nolur hepimiz senin adına erkenden sevinmeye başladık yüksek ihtimal hamile diye sen tek başına muhalefetsin bize canım arkadaşım inşallah hamilesin içimize doğan bu değilsen bile biz burdayız hep beraber devam edicez tedavilerimize

Offf valla sizlerinde desteği olmasaydı napardım bilmem....çok teşekkür ederim canım...Allah hepinizden razı olsun ...inşallah hepimizin müjdelerini duyucaz bir gün burada....

Offf valla sizlerinde desteği olmasaydı napardım bilmem....çok teşekkür ederim canım...Allah hepinizden razı olsun ...inşallah hepimizin müjdelerini duyucaz bir gün burada....

sen daha çok desteksin bize..nasıl sabırsızlanıyorum bi bilsen sen böyle bekledikçe gelip seni zorla teste götüresim var

sen varya seen! Ben geçen haftasonu ağlarken öyle bir enerji ile bana hamilesin dedin ki o an ben evet ya ben hamile olabilirim dedim ve bakış açım değişti biliyomusun. Allah senden razı olsun! Bundan sonraki gebelik sürecimle ilgili de iyi temennileirni esirgeme benden tamam mı lütfen :)))

Çok teşekkür ederimmmm :)

sen daha çok desteksin bize..nasıl sabırsızlanıyorum bi bilsen sen böyle bekledikçe gelip seni zorla teste götüresim var

ahhahah yaw öyle güldürdün ki beni Allah'ım seni de güldürsün :)

acaba bende hamilemiyim ki ahhh ahhhh inadım kurusun

kızlar hepiniz iyi ki varsınız..benim psikolojim sizler sayesinde düzeldi.. ben hepinizi çok seviyorum ve hepinize topiğe her girdiğimde dualar ediyorum sizlerin hamilelik haberlerini aldıkça kendim hamileymişim kadar seviniyorum öyleki kendimi pc başında sırıtırken yakalıyorum

kızlar iyi ki varsnz yanım da olduğunz için sizlere ne kadar tesekkür etsem azdır.dualarm sizinle hepinizden tek tek Allah razı olsn

Ay canım aynı şeyleri bende düşünüyorum gerçekten...Bende seviyorum uleeennn
Moralim düzeliyor buraya girdikçe,okudukça...ohh mis mis

evet tikita lütfen inadın kurusun perişan oldum meraktan bebeğin babası benden rahattır eminim

ay evet bi rahatlık var adamda ... ama çok destek oluyor bana Allah razı olsun kocamdan....ve sizlerden de tabii ki

canımm hayırlıı olsunn..15 günn sonra güzel haberlerle gel inşallah...

kızlar yarın sabah 11‘de aşılamam var dua edin bana,

canımm hakkında hayırlısıı olsunn..inşallah bebeğin sana tutunurrr..o cak ayının ilk hamiş haberlerini verirsiniz inşallahh...

canımm daha aşılama olmadımm benn...ama tahmini söyleye bilirim..ilk muayenede ilacı verir sana..yada iğneyi...sonra bikere kontrole çagırıyo..yumoş geliştiyse bigün sonra yine çagırıyor çatlama iğnesi vurduruyor...birgün sonrada aşılaman oluyor..en fazla 4 gün oluyorr...

canımm medipol megada 2 arkadaşım aşılama olduu..ikiside tuttu..onlarda bu sitedelerdi sana yardımcı olurlardı ama şimdi yeni doğmuş bebekleriyleler :) :)

eger o yakada olsaydım kesinlikle oraya giderdimm..drun adı..pınarmıydıı..banu muydu öyle bişiydi..kesin isim istersen alırım adınıı...

ben kadıkoy medipole gidiyorumm...burda 550 asılamaa...55 de muayene ..iğnelerede rapor çıkıyormuşş..yarıya düşüyorr...ordada rapor çıkartıyorlar rapor istee..fiyatlar düşüyor ilaçlarda..yani iğnelerdee..hadi bakalım hayırlısı olsunn..yarın randevun var sanrımm...

canımmm..sen 20 mm lik tuttu diyorsunn amaa..ben iddia ediyorumm ikiz yada üçüz haberiyle geleceksinn buraya...hatta ikizzz kesin diyorummmm...demedi deme...ikizz annesiiiiii...inş biri kız biri erkek olur hemde :)

ARKADAŞLAR BİRAZ NCE DOKTORDAN GELDİM SOL TARAFDAKİ YUMURTAM 27 MİLİM OLMUŞ BU GECE 11 DE ÇATLATMA İĞNEMİ YAPICAM.KISMETSE PAZAR GÜNÜ 11 DE AŞILAMAM OLACAK.

canımm drun mu verdi iğneyiii..yumoşş baya büyümüşş..çatlatırmıymışş...18 mmde iğne vurduruyorlar..22 mmde 25 mm dede duymuştumda 27 mm ilk duydumm..araştır birazz benceeee..hayırlısı olsun hakkındaa...nerde yaptırıyorsun aşılamayııı?? devlettemiii??

canımm hakkında hayırlısı olsunn..sen en iyiisini bilirsin kendin içinn...inşallah bizlere güzel haberlerle gell..rabbim gönlüne göre versin inşallahh...

1Yıldan beri çocuk düşünüyoruz ama nasip olmadı:-( Eşimin sperm sayısı 35 milyon ama hareket a+b %15 proxeed plus kullandık 3 ay hiç faydası olmadı. Keçi boynuzu kürü de yaptım 15 gün faydası olmadı .Ne sayı nede hareket değişti. Tam aşılama karar vermiştik ki başka bir doktora gitmeye karar verdik yine aynı testler bu sefer 40 milyon ama hareket yine 15 çıktı. Aşılama için erken olduğunu söyledi önce enfeksiyon tedavisi fayda sağlamazsa kortizon hapı vereceğini söyledi hala fayda etmezse aşılama tüp dedi . Aşılamayı erteledik doğal yolla olmasını istiyorum :-(( Bizim gibi olupta hamile kalan var mı yada KORTİZON Kullanıp hamile kalan .Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var.

canımm drun mu verdi iğneyiii..yumoşş baya büyümüşş..çatlatırmıymışş...18 mmde iğne vurduruyorlar..22 mmde 25 mm dede duymuştumda 27 mm ilk duydumm..araştır birazz benceeee..hayırlısı olsun hakkındaa...nerde yaptırıyorsun aşılamayııı?? devlettemiii??[]

Doktorum verdi iğneyi tepecik de yaptiriyorum yani devlete pazartesi 13.5 du bugun 27 olmus doktor iyi dedi olumsuz bisey soylemedi.nasip ama ben olumsuz düşünmüyorum

canımm hakkında hayırlısı olsunn...ama şunu diyimm..yaptıgın kürler ve ilaçlar bikaç ay sonra etkisini gösterirr...mesela şöyle diyim...erkegin bugün verdiği spermm 3 ay öncesinden üretiliyor vucuttaaa..şimdi yapacagın kür 3 ay sonrasını etkileyecektirr..ilk duydugumda bende şok olmuştumm netten araştır göreceksinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…