canımm drun mu verdi iğneyiii..yumoşş baya büyümüşş..çatlatırmıymışş...18 mmde iğne vurduruyorlar..22 mmde 25 mm dede duymuştumda 27 mm ilk duydumm..araştır birazz benceeee..hayırlısı olsun hakkındaa...nerde yaptırıyorsun aşılamayııı?? devlettemiii??[]
Doktorum verdi iğneyi tepecik de yaptiriyorum yani devlete pazartesi 13.5 du bugun 27 olmus doktor iyi dedi olumsuz bisey soylemedi.nasip ama ben olumsuz düşünmüyorum
hayatım bna bu gece ve yarın gece dedi yumurtan çatlamış mı peki
Ay canım aynı şeyleri bende düşünüyorum gerçekten...Bende seviyorum uleeennn
Moralim düzeliyor buraya girdikçe,okudukça...ohh mis mis
ay evet bi rahatlık var adamda ... ama çok destek oluyor bana Allah razı olsun kocamdan....ve sizlerden de tabii ki
bakmadı çatlamış mı diyeiçime kurt düştü bak şimdi ya geç çatladıysa?? zaten ne ağrı ne sancı hiçbişey olmamıştı şüphelenmiştim ilk ovitrelle de çok belirti olmuştu şimdi yok..hayırlısı bakalım.
Insaallah tedavilerinizde pozitif sonuçlar alırsınız :) benim asilamamda çarşamba günü yapıldı 2.asilama oluyor bu bakalım nasip diyorum ben 6 senedir bekliyorum pozitif görmeyibu sefer olmazsa tupbebege gecilecek duaciyim hepinize dualarinizi bekliyorum :) nasıl geçecek bu 10 gün...
bakmadı çatlamış mı diyeiçime kurt düştü bak şimdi ya geç çatladıysa?? zaten ne ağrı ne sancı hiçbişey olmamıştı şüphelenmiştim ilk ovitrelle de çok belirti olmuştu şimdi yok..hayırlısı bakalım.
Insaallah tedavilerinizde pozitif sonuçlar alırsınız :) benim asilamamda çarşamba günü yapıldı 2.asilama oluyor bu bakalım nasip diyorum ben 6 senedir bekliyorum pozitif görmeyibu sefer olmazsa tupbebege gecilecek duaciyim hepinize dualarinizi bekliyorum :) nasıl geçecek bu 10 gün...
Çok teşekkür ederim canım benim. Lütfen dua edin bana olur mu. Umarım güzel sonuç alırım
ARKADAŞLAR BİRAZ NCE DOKTORDAN GELDİM SOL TARAFDAKİ YUMURTAM 27 MİLİM OLMUŞ BU GECE 11 DE ÇATLATMA İĞNEMİ YAPICAM.KISMETSE PAZAR GÜNÜ 11 DE AŞILAMAM OLACAK.
Canim yumurtan cok buyumus dktrun ne dedi yumurta buyuklugune benim ki de 28 mm di ben buyuk oldugunu biliyordum bu ay asilama denemeyelim dedi ama asilamayi yaptı sonuc olumsuz cunku yumurta catlamadi kist oldu o yuzden dikkat et sperm analizini vrrmeden dktr gorun yumurtanin Çatladigi gor oyle yap yiksa bosa umtlanmis olursun
1Yıldan beri çocuk düşünüyoruz ama nasip olmadı:-( Eşimin sperm sayısı 35 milyon ama hareket a+b %15 proxeed plus kullandık 3 ay hiç faydası olmadı. Keçi boynuzu kürü de yaptım 15 gün faydası olmadı .Ne sayı nede hareket değişti. Tam aşılama karar vermiştik ki başka bir doktora gitmeye karar verdik yine aynı testler bu sefer 40 milyon ama hareket yine 15 çıktı. Aşılama için erken olduğunu söyledi önce enfeksiyon tedavisi fayda sağlamazsa kortizon hapı vereceğini söyledi hala fayda etmezse aşılama tüp dedi . Aşılamayı erteledik doğal yolla olmasını istiyorum :-(( Bizim gibi olupta hamile kalan var mı yada KORTİZON Kullanıp hamile kalan .Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var.
bizimde sperm sayısı 35 milyondu morfoloji 2 ve hareket &25 di ve ilk aşılamam tuttu bu ay..aşılamada zaten en hareketliler konuyor zaten deneyin derim ..
bizimde sperm sayısı 35 milyondu morfoloji 2 ve hareket &25 di ve ilk aşılamam tuttu bu ay..aşılamada zaten en hareketliler konuyor zaten deneyin derim ..
iyi akşamlar kızlar. ben de gecen hafta cuma yaptırmıştım aşılama. kaç gündür belim ağrıyor, bi de göğüslerimde hassasiyet var acayip. bugun de açık kahverengi lekelenmem oldu biraz. inşallah adet olmam. çok umutlanmıştımbu arada aşılama yaptıranlara hayırlı olsun, inşaallah tutar hepinizinki.. hamile kalanlar da sağlıklı bebelerini kucaklarına alsınlar :)
kırmızılar gelmedi dimi inşallah
Selam arkadaslar
Bugun itirariyle ilk asilama tedavime basladim. Medipolde banu hanimla. Basladik tedaviye oncelikli olarak medipolde infertilite bolumu acilmis. Ve harika olmus daha once banu hanim ordaydi ama tup bebek merkezi henuz kurulmamisti sperm testini bile orda yapamiyorlar disari yonlendiriyorlardi suan hersey orda yapiliyor ve en onemlisi banu hanim muhtesem biri Rabbim hayirlisini nasip etsin diyelim ben puregonla basladim kizlar ama dusuk doz verdi doktorum senin zaten yumurtan olusuyor ama onemli olan cok sayida degil kaliteli yumurta icin uygulicaz dedi puregon 300 lukten gunluk 50 doz uygulicam gobekten vurulucam haftaya cumartesi tekrar kontrolum var hakkimizda hayirlisi kizlar bu Arada medipolde raporda cikardilar ben cikaramazlar zannediyodum ve acayip sevindim ilaclarim 90 tl tuttu raporla
arkadaşlar merhaba ara ara burayı okuyordum üye olmuştum ama ilk defa yazıyorum.ben de önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum.daha önceki aylarda kist olduğu için aşılama yapılamadı.önümüz ay inşallah sorun çıkmazsa deneyeceğm.ben de bir sorun yok eşimin sperm sayısı ve hareketliliğinde sıkıntı var.sperm sayısı 25 milyon ve %75 hareketsiz.Bu durumda olup aşılama yaptıran var mı aşılama tutma ihtimali ne sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?