Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

düşünmede zatennn...hayırlısı olsun hakkındaa...güzel haberlerini alırız inşallahh...

hayatım bna bu gece ve yarın gece dedi yumurtan çatlamış mı peki

bakmadı çatlamış mı diye içime kurt düştü bak şimdi ya geç çatladıysa?? zaten ne ağrı ne sancı hiçbişey olmamıştı şüphelenmiştim ilk ovitrelle de çok belirti olmuştu şimdi yok..hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:

Laborantt merhaba canım ben nukra :) benim asilamamda çarşamba günü yapıldığı 17 ve 15mm yumurta vardı sol tarafta canım sakın moralini bozma benimde bu sefer kasik ağrım olmadı doktorumada söyledim ultrasonla baktı 17mm olan catlamaya başlamış 15mmde büyüme yoluna girmiş o yüzden iliski önerdi

Insaallah tedavilerinizde pozitif sonuçlar alırsınız :) benim asilamamda çarşamba günü yapıldı 2.asilama oluyor bu bakalım nasip diyorum ben 6 senedir bekliyorum pozitif görmeyi bu sefer olmazsa tupbebege gecilecek duaciyim hepinize dualarinizi bekliyorum :) nasıl geçecek bu 10 gün...

şansınız bol olsun inşşah rabbim nasib eder tez vakitte

o bakmştır söylememiştr canım ,benim çatlamamş şöyle dedi çatlaası da normal çatlamaması da,iğne vurulduğmz için çatlaman asılamadn sonra olurspermler 3 saat vajina da yaşıyor.bu arada benim geceye kadar kasığmda ağrı oldu ama forumda ağrısı olmayanların tuttuğunu çok okudum içini ferah tut.he bu arad çatlamasaydı progestan kan testi isterdi beb bi hafta snra kan vercem

canım tedavin hayırlıolsun güzel haberler alırız inşallah.bende perşembe oldu aşılamam .ilk gün çok kasık ağrım oldu ikibüklümdüm ama dün ve bugün hiç bişeyim yok sanki aşılama yapılmadı gibi içime kurt düştü

Çok teşekkür ederim canım benim. Lütfen dua edin bana olur mu. Umarım güzel sonuç alırım

ARKADAŞLAR BİRAZ NCE DOKTORDAN GELDİM SOL TARAFDAKİ YUMURTAM 27 MİLİM OLMUŞ BU GECE 11 DE ÇATLATMA İĞNEMİ YAPICAM.KISMETSE PAZAR GÜNÜ 11 DE AŞILAMAM OLACAK.

Canim yumurtan cok buyumus dktrun ne dedi yumurta buyuklugune benim ki de 28 mm di ben buyuk oldugunu biliyordum bu ay asilama denemeyelim dedi ama asilamayi yaptı sonuc olumsuz cunku yumurta catlamadi kist oldu o yuzden dikkat et sperm analizini vrrmeden dktr gorun yumurtanin Çatladigi gor oyle yap yiksa bosa umtlanmis olursun

Selam arkadaslar
Bugun itirariyle ilk asilama tedavime basladim. Medipolde banu hanimla. Basladik tedaviye oncelikli olarak medipolde infertilite bolumu acilmis. Ve harika olmus daha once banu hanim ordaydi ama tup bebek merkezi henuz kurulmamisti sperm testini bile orda yapamiyorlar disari yonlendiriyorlardi suan hersey orda yapiliyor ve en onemlisi banu hanim muhtesem biri Rabbim hayirlisini nasip etsin diyelim ben puregonla basladim kizlar ama dusuk doz verdi doktorum senin zaten yumurtan olusuyor ama onemli olan cok sayida degil kaliteli yumurta icin uygulicaz dedi puregon 300 lukten gunluk 50 doz uygulicam gobekten vurulucam haftaya cumartesi tekrar kontrolum var hakkimizda hayirlisi kizlar bu Arada medipolde raporda cikardilar ben cikaramazlar zannediyodum ve acayip sevindim ilaclarim 90 tl tuttu raporla

canım aşılamam yarın doktorum hiç olumsuz bir şey soylemedi zaten bu ikinci aşılamam bakalım sabah Ola hayrola

arkadaşlar merhaba ara ara burayı okuyordum üye olmuştum ama ilk defa yazıyorum.ben de önümüzdeki ay aşılama düşünüyorum.daha önceki aylarda kist olduğu için aşılama yapılamadı.önümüz ay inşallah sorun çıkmazsa deneyeceğm.ben de bir sorun yok eşimin sperm sayısı ve hareketliliğinde sıkıntı var.sperm sayısı 25 milyon ve %75 hareketsiz.Bu durumda olup aşılama yaptıran var mı aşılama tutma ihtimali ne sizce?

bizimde sperm sayısı 35 milyondu morfoloji 2 ve hareket &25 di ve ilk aşılamam tuttu bu ay..aşılamada zaten en hareketliler konuyor zaten deneyin derim ..

Nasılsınız kızlar :) kızlar benim Asilamada çarşamba günü yapıldı ben hiçbir şey hissetmiyorum kasıkta batma falan hatta aşılama oldugumu unutuyorum bu benim 2.denemem Rabbim hepimizin yardımcısi olsun

bizimde sperm sayısı 35 milyondu morfoloji 2 ve hareket &25 di ve ilk aşılamam tuttu bu ay..aşılamada zaten en hareketliler konuyor zaten deneyin derim ..

Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin huzutla sağlıkla .bizim spermde 96milyondu yüzde 75 hareketli idi .Canım birsey sorucam normalden farklı bir şey hissettin mi benim onceki asilamamda ağrım falan olmuştu ama bu sefer gayet normalim

hayırlı olsun.bizim de sperm sayısı en son 25 milyon morfoloji %60 hareketli %25 çıkmıştı.inşallah benim de sizin gibi ilk denemede tutar.

iyi akşamlar kızlar. ben de gecen hafta cuma yaptırmıştım aşılama. kaç gündür belim ağrıyor, bi de göğüslerimde hassasiyet var acayip. bugun de açık kahverengi lekelenmem oldu biraz. inşallah adet olmam. çok umutlanmıştım bu arada aşılama yaptıranlara hayırlı olsun, inşaallah tutar hepinizinki.. hamile kalanlar da sağlıklı bebelerini kucaklarına alsınlar :)

canım iyi geceler...o açık kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir,seni umutlandırmak istemem ama dikkat et yine de kendine tatlım...

kırmızılar gelmedi dimi inşallah

hala gelmedi kuzum :44:

Canım Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah tez zamanda...

Hadi hayırlısı olsun...hem içine sinmesi güzel bir şey...

Bir yumurta ve bir sperm yeterli :) içini ferah tut..Yeter ki Rabbim nasip etsin...Hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…