Selam arkadaslar
Bugun itirariyle ilk asilama tedavime basladim. Medipolde banu hanimla. Basladik tedaviye oncelikli olarak medipolde infertilite bolumu acilmis. Ve harika olmus daha once banu hanim ordaydi ama tup bebek merkezi henuz kurulmamisti sperm testini bile orda yapamiyorlar disari yonlendiriyorlardi suan hersey orda yapiliyor ve en onemlisi banu hanim muhtesem biri Rabbim hayirlisini nasip etsin diyelim ben puregonla basladim kizlar ama dusuk doz verdi doktorum senin zaten yumurtan olusuyor ama onemli olan cok sayida degil kaliteli yumurta icin uygulicaz dedi puregon 300 lukten gunluk 50 doz uygulicam gobekten vurulucam haftaya cumartesi tekrar kontrolum var hakkimizda hayirlisi kizlar bu Arada medipolde raporda cikardilar ben cikaramazlar zannediyodum ve acayip sevindim ilaclarim 90 tl tuttu raporla
bizimde sperm sayısı 35 milyondu morfoloji 2 ve hareket &25 di ve ilk aşılamam tuttu bu ay..aşılamada zaten en hareketliler konuyor zaten deneyin derim ..
eşimin sperm test sonucuna göre 39milyon total sayı 60milyon ama hareketlilik a+b :15 tüp bebek merkezine gittik bize direk ''aşılamamı tüp mü bunu sormak zorundayım'' deyince moralim çok bozuldu . Sonuçlarımız çok mu kötü 3 ay proxeed plus kullandı hiç faydası olmamış .
Laborantt merhaba canım ben nukra :) benim asilamamda çarşamba günü yapıldığı 17 ve 15mm yumurta vardı sol tarafta canım sakın moralini bozma benimde bu sefer kasik ağrım olmadı doktorumada söyledim ultrasonla baktı 17mm olan catlamaya başlamış 15mmde büyüme yoluna girmiş o yüzden iliski önerdi
o bakmştır söylememiştr canım ,benim çatlamamş şöyle dedi çatlaası da normal çatlamaması da,iğne vurulduğmz için çatlaman asılamadn sonra olurspermler 3 saat vajina da yaşıyor.bu arada benim geceye kadar kasığmda ağrı oldu ama forumda ağrısı olmayanların tuttuğunu çok okudum içini ferah tut.he bu arad çatlamasaydı progestan kan testi isterdi beb bi hafta snra kan vercem
canım tedavin hayırlıolsun güzel haberler alırız inşallah.bende perşembe oldu aşılamam .ilk gün çok kasık ağrım oldu ikibüklümdüm ama dün ve bugün hiç bişeyim yok sanki aşılama yapılmadı gibi içime kurt düştü
iyi akşamlar kızlar. ben de gecen hafta cuma yaptırmıştım aşılama. kaç gündür belim ağrıyor, bi de göğüslerimde hassasiyet var acayip. bugun de açık kahverengi lekelenmem oldu biraz. inşallah adet olmam. çok umutlanmıştımbu arada aşılama yaptıranlara hayırlı olsun, inşaallah tutar hepinizinki.. hamile kalanlar da sağlıklı bebelerini kucaklarına alsınlar :)
hala gelmedi kuzum :44:
Canım Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah tez zamanda...
Hadi hayırlısı olsun...hem içine sinmesi güzel bir şey...
Bir yumurta ve bir sperm yeterli :) içini ferah tut..Yeter ki Rabbim nasip etsin...Hayırlısı olsun...
tikitacım canım hamişsin inşallah içinde boncuk var bence :))) ptesi test yaptırmayı ihmal etme bak fena olur
SELAM CANIM...
AŞILAMAMIN 18.GÜNÜ BUGÜN...S.A.T. ÜZERİNDEN 33 GÜN GEÇTİ GEÇİYOR...
İnşallah dediğin gibi hamileyimdir...ama eğer değilsem kendi kafamı koparicam bu sefer...psikolojik olarak geciktim biliyorum ben...çok üzgünüm çookk...
eni doğacak
Hayırlısı yine de yarına da gelmezse doğru hastaneyeeeeeeeeeeeeeee
hayırlı olsn merve medipol bağcılardamsn, eğer ordaysan bnde gittim sperm için tümlab a gönderiyodu bakırköyde iyi olmş ne kadark evlisn
SELAM CANIM...
AŞILAMAMIN 18.GÜNÜ BUGÜN...S.A.T. ÜZERİNDEN 33 GÜN GEÇTİ GEÇİYOR...
İnşallah dediğin gibi hamileyimdir...ama eğer değilsem kendi kafamı koparicam bu sefer...psikolojik olarak geciktim biliyorum ben...çok üzgünüm çookk...
Hayırlısı yine de yarına da gelmezse doğru hastaneyeeeeeeeeeeeeeee
yaa arkadaşım bence sen psikolojik olarak kötü düşüne düşüne adet olucan pozitif düşün artık..benden daha kötü durumda değilsin şükür sülale bebek ve gebe kaynıyo yeni doğmuş yeni doğacak yaşını doldurmamış bi sürü bebiş var ve sürekli soruyolar tedavi olduğumu bile saklıyorum olmazsa konuşulmasın hakkımda yada acımasın kimse diye(( değilsen bile asla vazgeçmek yok asla.. ALLAH tan ümit mi kesilir? anneler güçlüdür evlatları için Süpermen gibidirler bizde anne adayıyız ve güçlüyüz en az onlar kadar..
Aynı durum bizde de var...benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu...kısmet...Rabbim vaktinde bana nasip eder inşallah...kayınvalidem biliyor o bilince 7 sülale öğrenmiş oluyor zaten,sağolsun...
Arkadaşlar bugün aşılamamı yaptırdım ama eşİmin değerleri kötü geldi. yine de aşılamay Yaptılar hiç umudum Yok.Sperm Sayısı 5 buçuk milyon geldi.üstelik hiç hızlı hareketli yok.Sanırım Tüp bebeğe geçicem direk.
Arkadaşlar bugün aşılamamı yaptırdım ama eşİmin değerleri kötü geldi. yine de aşılamay Yaptılar hiç umudum Yok.Sperm Sayısı 5 buçuk milyon geldi.üstelik hiç hızlı hareketli yok.Sanırım Tüp bebeğe geçicem direk.
Saol canim hayirlisi olur insAllah evet medipol bagcilara gidiyorum 6 ay oncede gitmistim ama ozaman tup bebek merkezi yoktu tumlaba yonlendiriyolardi ben 3 yiilik evliyim canim 2 yildir cocuk istiyoruz ilk asilamam olucak kismetse Rabbim hepimizin gonlundekini nasip eylesin
diğer aylardaki ufak tefek belirtiler ümitlendiriyordu alışmıştım şimdi belirti yok ya ondan ümitsizliğe kapılıyorum dr değiştircem galiba bakalım..neyse zaten ben hamiş değilsemde gelen pozitif müjdeleri beni yeniden ümitlendirmeye yetiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?