Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

hayırlı olsn merve medipol bağcılardamsn, eğer ordaysan bnde gittim sperm için tümlab a gönderiyodu bakırköyde iyi olmş ne kadark evlisn

bizimde sperm sayısı 35 milyondu morfoloji 2 ve hareket &25 di ve ilk aşılamam tuttu bu ay..aşılamada zaten en hareketliler konuyor zaten deneyin derim ..

canım bu değerler yıkama sonrası değerler mi?sizdede morfoloji sorunu varmış ama tuttmuş.biz 3
hafta önce kontrol amaçlı testte morfoloji 2 çıktı.ama aşılamada 0 çıktı morfoloji.moralim çok bozuldu ama doktor sayı ve hareket iyi onu tolere eder dedi.yıkama sonrası sayı 27 milyon harekettlilik 99.hatta sonra hemşireyi tekrar aradım bu şekilde neden aşılama yapıldı diye oda doktorla görüşmüş dr sorun olmaz demiş.hayırlısı

eşimin sperm test sonucuna göre 39milyon total sayı 60milyon ama hareketlilik a+b :15 tüp bebek merkezine gittik bize direk ''aşılamamı tüp mü bunu sormak zorundayım'' deyince moralim çok bozuldu . Sonuçlarımız çok mu kötü 3 ay proxeed plus kullandı hiç faydası olmamış .

canım sayı iyi ama hareketlilik 40 geçmesi lazım diye biliyorum ama yıkama sonrası zaten hızlanıyoki spermler bizim hareketlilik 50 ydi.yıkama sonrası 99 çıktı.aşılamada.bizdede morfoloji sıkıntılı 2 çıkıyordu aşılama günü 0 çıktı buna rağmen iptal etmediler.sanırım sayı ve hız iyi olunca morfoölojiye pek bakmıyorlar.buna rağmen benim doktorum ısrarla 3 defa aşılama diyor 1. oldum bakalım artık ya tutar yada başka sefere kalır.

merhaba canım memnun oldum hayırlısıyla İNŞALLAH bu ay başarırız :) senin dr ne güzel bakmış çatladı mı diye benimki bakmadan direk işlemi yaptı..ağrı falanda olmayınca yoksa yumoş çatlamadı aşılamada boşuna mı yapıldı diye içime kurt düştü..

diğer aylardaki ufak tefek belirtiler ümitlendiriyordu alışmıştım şimdi belirti yok ya ondan ümitsizliğe kapılıyorum dr değiştircem galiba bakalım..neyse zaten ben hamiş değilsemde gelen pozitif müjdeleri beni yeniden ümitlendirmeye yetiyor :)

bence hamilesin :)))) yerleşme kanamasıdır o :)))

tikitacım canım hamişsin inşallah içinde boncuk var bence :))) ptesi test yaptırmayı ihmal etme bak fena olur

tikitacım canım hamişsin inşallah içinde boncuk var bence :))) ptesi test yaptırmayı ihmal etme bak fena olur

SELAM CANIM...

AŞILAMAMIN 18.GÜNÜ BUGÜN...S.A.T. ÜZERİNDEN 33 GÜN GEÇTİ GEÇİYOR...
İnşallah dediğin gibi hamileyimdir...ama eğer değilsem kendi kafamı koparicam bu sefer...psikolojik olarak geciktim biliyorum ben...çok üzgünüm çookk...

Hayırlısı yine de yarına da gelmezse doğru hastaneyeeeeeeeeeeeeeee

yaa arkadaşım bence sen psikolojik olarak kötü düşüne düşüne adet olucan pozitif düşün artık..benden daha kötü durumda değilsin şükür sülale bebek ve gebe kaynıyo yeni doğmuş yeni doğacak yaşını doldurmamış bi sürü bebiş var ve sürekli soruyolar tedavi olduğumu bile saklıyorum olmazsa konuşulmasın hakkımda yada acımasın kimse diye (( değilsen bile asla vazgeçmek yok asla.. ALLAH tan ümit mi kesilir? anneler güçlüdür evlatları için Süpermen gibidirler bizde anne adayıyız ve güçlüyüz en az onlar kadar..

hayırlı olsn merve medipol bağcılardamsn, eğer ordaysan bnde gittim sperm için tümlab a gönderiyodu bakırköyde iyi olmş ne kadark evlisn

Saol canim hayirlisi olur insAllah evet medipol bagcilara gidiyorum 6 ay oncede gitmistim ama ozaman tup bebek merkezi yoktu tumlaba yonlendiriyolardi ben 3 yiilik evliyim canim 2 yildir cocuk istiyoruz ilk asilamam olucak kismetse Rabbim hepimizin gonlundekini nasip eylesin

40 kere söylersen olur derler ya senin negatifliğine inat İNŞALLAHHHH HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN HAMİLESİN

Aynı durum bizde de var...benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu... kısmet...Rabbim vaktinde bana nasip eder inşallah...kayınvalidem biliyor o bilince 7 sülale öğrenmiş oluyor zaten,sağolsun...

Aynı durum bizde de var...benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu... kısmet...Rabbim vaktinde bana nasip eder inşallah...kayınvalidem biliyor o bilince 7 sülale öğrenmiş oluyor zaten,sağolsun...

benim tedaviden 2 kişinin haberi var biri annem biri yengemiz ikisininde ağzı sıkıdır artı dua etsinler diye bilmeleri gerekiyordu

Arkadaşlar bugün aşılamamı yaptırdım ama eşİmin değerleri kötü geldi. yine de aşılamay Yaptılar hiç umudum Yok.Sperm Sayısı 5 buçuk milyon geldi.üstelik hiç hızlı hareketli yok.Sanırım Tüp bebeğe geçicem direk.

hiçüzme kendini ALLAH büyük o ol dedikten sonra olmayacak bişey yok inşallah gönlündekisni verir daha çok uğraşmadan hayırlısıyla

maddi olarak durumun varsa tüp bebek çok daha iyi zaten hiç üzülme aşılamada oluğu gibi tuttu mu sıkıntın olmaz zaten döllenmiş olarak yerleştiriyolar ondan sonrası bütün gebeliklerde olduğu gibi YÜCE RABBİM E kalıyor canını hiç sıkma arkadaşım..

hayırlı olsun canım bn bağcılarda oturuyrm medipol yeni daha tecrübeli bi yer olamazmydı

beklemdğin zamnda gelck ondan arama belirti ben bu ay koyverdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…