Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Bana teselli veren arkadaşlarım sağolun İnşallah herkes bebeklerine kavuşur.

slm kızlar aşılamada bir haftayı geride bıraktık.telaşeden zaman nasıl geçiyor bilmiyorum.
aşılaması tutan yada tutmayanlar keşke belirti ve değişiklikleri yazıverse ne güzel olur.

bende sürekli kasık ağrısı var arda iğneler batıyor gibi oluyor.ben sadece klomen ve ovitrelle kullandım acaba iğnenin etsiki ne zamana kadar sürüyor.

slm canım yazayım aşılama da 3. günüm serophene ve ovitrelle kullandm ilk gün ağrım baya vardı 2.-3. günlerde ara ara batma oluyor o kadar günlük işlerimi rahat yapıyorm
inş tutar tüm isteyenlern

Canım bu mesajın beni çok güldürdü ....keşke öyle olsaydı ama idrar testi aldık gidip nöbetçi eczaneden...maalesef tek çizgi...yine negatif...hiç üzülmedim bu sefer çünkü biliyorum ve açıkçası rahatladım en azından önüme bakabilirim artık...Rabbim yardımcımız olsun...inşallah kırmızılar da bir an önce gelir de incir kürüme başlarım bende bi de bal,tarçın,çörekotunu araştırıcam...
Allah'ım ne zaman nasip ederse...sizleri seviyorum.....
PHIA'CIM OLMADIĞINI EKLEYEBİLİRSİN ŞABLONA GELDİĞİNDE......

Bana teselli veren arkadaşlarım sağolun İnşallah herkes bebeklerine kavuşur.

canim Allah herkesin gönlüne gore versin.Bende Allaha bıraktım artık.

canım,aşılaman olmuş,sakın ümidini kaybetme (hiç bir zaman için) Allah'ım gönlüne göre versin canım...

Amin.Senin için üzüldüm.Umarım bi dahakine bebeğini kucağına alırsın.

Kizlar benimde 10.gunum bugun sag yumurtalikda hafif agri var ins hastalanmam bide herkesde yerlesme kanamasi olmaz dimi benim bugune kadar kanama olmadi ilk gun hafif vardi moralimi bozmayayim diyorum ama kafama takiliyor

Merhaba ben de aralık ayında aşılama yaptırnlardanım ilk aşılamam.Polikistikoverim gecen ay sadece çatlatma iğnesi denendi olmadı bu ay klomen klomene cevap almayınca önce 75 ml sonra 112.5 sonra 150 ml gonal f ile tek yumurtayı 19 mm yaptık ve 19.12de ilk aşılamam apıldı eşimin değerleri de normal çok şükür son adet tarihim 26 kasım idi şimdi uzun bekleyiş başladı.Aşılamam 350 tl ama iğneler 300 tl+75 tl tuttu 27 yaşındayım.bENİ de çizelgenize ekler misiniz???

Nasip cnm ama üzüldüm bende umutluydum senin hamile olacagini tahmin etmistim guclu birisin belli ve bunuda atlatacagina eminim ins allahim sana hayirli bol bol evlat nasip etsin

merhaba kızlar bugün aşılamamın 5.günü ilk gün sol tarafımda ağrı vardı adım atarken kasığımda batma oluyordu sonra geçti akıntım su gibi ve yoğun progestoron jel kullanıyorum ondan mı acaba bugünde sol kasığımda batma oluyor ilk aşılamamda lekelenmem falan olmuştu aşılama esnasında rahim duvarını zedeliyorlarmış o yüzden oluyormuş şükür bu sefer aşılama çok rahat geçti beklemedeyim inşaallah hayırlı haberler veririz birbirimize olmazsada üzülmek yok dünyanın sonu değil ya bir daha deneriz

canım iyi geceler...o açık kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir,seni umutlandırmak istemem ama dikkat et yine de kendine tatlım...

malesef.. bugun adet oldum. aşılamanın 9cu gunu. zeynep kamilde yaptırmıstım, o kadar özensiz yaptılarkı bu kadar olur ancak. tutmamasına da şaşırmadım ((

malesef.. bugun adet oldum. aşılamanın 9cu gunu. zeynep kamilde yaptırmıstım, o kadar özensiz yaptılarkı bu kadar olur ancak. tutmamasına da şaşırmadım ((

canım lütfen üzülme farklı bir doktorda dene bu seferde tamam Zeynep kamil profesyonel bir hastahane ama insanı psikolojil olarak bunalıma sokuyor çok yoğun ve tek tek ilgilenmeleri imkansız

İnşallah canım...ben üzgün değilim bu sefer..gerçekten değilim...demek ki zamanı gelmemiş bebişimin :)

Selam...
aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar canım :)

Kizlar benimde 10.gunum bugun sag yumurtalikda hafif agri var ins hastalanmam bide herkesde yerlesme kanamasi olmaz dimi benim bugune kadar kanama olmadi ilk gun hafif vardi moralimi bozmayayim diyorum ama kafama takiliyor

herkeste olmaz canım yerleşme kanaması..içini ferah tut sen... :)

Nasip cnm ama üzüldüm bende umutluydum senin hamile olacagini tahmin etmistim guclu birisin belli ve bunuda atlatacagina eminim ins allahim sana hayirli bol bol evlat nasip etsin

Nasip değilmiş canım...inşallah atlatırım,moralim bozuk değil aksine geleceğim için umutluyum ben,ben elimden geleni yapayım da takdir Allah'ın...Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...

İnşallah bebeğin seninledir canım...

Canım üzülme sakın...bende adet olmadım ama testlerim negatif çıktı...kişt olduğundan şüphelenmeye başladım bu haftaiçi hastaneye bir gidip görünücem...

inşallah tutar canım. nerede yaptırdın sen?

canım lütfen üzülme farklı bir doktorda dene bu seferde tamam Zeynep kamil profesyonel bir hastahane ama insanı psikolojil olarak bunalıma sokuyor çok yoğun ve tek tek ilgilenmeleri imkansız

evet orası cok yogun. onuncın artık bıdaha oraya gıtmıycem. baska yerlerı de denıyecem bakalım inşallah hepimiz bebeklerımıze kavusuruz

inşallah tutar canım ben rahim filmi filan çekilecek deyince biraz daha beklemeye karar verdim. Eşime ilaçlar fayda etmezse aşılamaya yöneleceğim

üzülmemek elde degilki maalesef.. insan umutlanıyor ama olmayıncada.. bence sen bi kan testi yaptır genede, ben o testlere pek güvenmiyorum. belki aşılamada olmasa da dogal yolla kalmışsındır inşallah))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…