Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
üzülmemek elde degilki maalesef.. insan umutlanıyor ama olmayıncada.. bence sen bi kan testi yaptır genede, ben o testlere pek güvenmiyorum. belki aşılamada olmasa da dogal yolla kalmışsındır inşallah))

Canım doğal yolla da olsa çıkardı,bize gün aşırı ilişki dediler ama aşılamadan sonra sadece 2 kere ilişkiye girdik..korktuk açıkçası varsa da bişey olur diye..kaç gün geçti üstüne...sanmıyorum canım...ben bu hafta hastaneye gidicem zaten...adetim gelmiyor çünkü..kist oluşmuş olabilir..nolur nolmaz bir baktırıcam adetim gelmezse...
yine de çok teşekkür ederim canım..

Bu arada bak gerçekten üzülme biliyorum insan umutlanıyor,birbirimizden başka kimse daha iyi anlayamaz yani bizleri...biz hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz,aynı süreçlerden geçiyoruz...birbirimize destek oluyorz...dünyanın sonu değil..Rabbim bu sefer vermediyse,bizlere nasip etmediyse böylesi daha hayırlı olduğu içindir..ben buna inanıyorum...üzme tatlı canını okişşş

canım teşekkür ederim güzel sözlerin için.. her gün girip tek tek burada yazılanları okuyorum. herkesin durumu aynı sen dediğin gibi.. bir gün elbette hepimiz bebeklerimize kavuşacağız. sadece biraz zaman lazım, zamanı geldiğinde olucak inşallah.. üzülmem yavaş yavaş geçiyor, pes etmiycem tabiki senin gibi :) salı günü marmara univ. hastanesine gitmeyi düşünüyorum. ora o kadar da yoğun olmuyor. bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz için..

malesef.. bugun adet oldum. aşılamanın 9cu gunu. zeynep kamilde yaptırmıstım, o kadar özensiz yaptılarkı bu kadar olur ancak. tutmamasına da şaşırmadım ((

canımm ggeçmişş olsunn..zamanı değilmişş demekkiii..9. günü nasıl adet oldunn bunudaa ilk duydum..bende zeynep kamill dolu diye duydumm...psikolojik olarak yorgunum o yüzden hiç oraya gitmedim..erdem hastanesine gittm..orasıda beni yıprattı tüp bebek diye beni korkuttular orayıda bıraktımmm..şuanda koşuyolu medipole gidiyorumm..sema ovalı ya..iyi biri yarın belli olacak yumoş varsa bende bu ay aşılama olacak..orayı tavsiye ederimm..

canımm hayırlısıı olsunn..ama kesin sonuç olurmukii yinede..sağlık ocagı yokmu yakınında orda bari verseydin kandaa...emin olurdun...ne bilem geç döllenme felan olur bide..kesin sonuç almadan vajinal muayene olma..dediği gibi kendimizi yıpratmamamız lazım zamanı geldiğinde bizimde olacak inşallahh...

Yeni tedavilerimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah cicim :):)

Canım olsaydı çıkardı artık...en azından silik çıkardı ne bileyim...hastaneye gidicem zaten bu hafta canım...
teşekkür ederim desteğin için şekerim..

tesekkur ederım canım. inşallah aşılamanı olursun ve tutar. orda fiyatlar nasıl?

Tikita hakkında hayırlısı cnm dr.a görün tabi bir sıkıntı varmı baksınlar kist oluşmuşsa d.k.hapı veriyorlar zaten.inşallah yoktur kist .bal tarçın kürünü bende kullanmıştım ve yumurtlamaya gerçekten faydası olmuştu

Aşılamadan sonra bendede hafif kanama oldu ben kullanılan aletten oldugunu düşündüm birde aşılamadan sonra 1 kere deneme yaptık ve cnm çok yandı baya hırpalanmış sanırım rahim ağzı. İyi ki anestezili yaptırmışım

inşallah bana da faydası olur canım :):)incir kürüyle beraber yapsam bişey olurmu ki acaba??? bi bilgin var mı canım?

ve inşallah kist yoktur
teşekkür ederim tatlım...

canım sen neden anestezili yaptırdın aşılamada doktor çok önemli yani anesteziyi gerektirecek özel bir durum varsa bir şey diyemem ama 2dakikalık bir durum ya o yüzden diyorum benim lik aşılamamda da ağrım ve lekelenmem olmuştu ama bu sefer rahat geçti çok şükür zaten içeriye girdikleri alet rahim duvarını zedelerse lekelenme oluyormuş hem tüpbebek merkezlerinde çalışıp birde böyle bilinçsiz gibi davranan doktorlar beni çok üzüyor

inşallah bana da faydası olur canım :):)incir kürüyle beraber yapsam bişey olurmu ki acaba??? bi bilgin var mı canım?

ve inşallah kist yoktur
teşekkür ederim tatlım...

tikita canım prolaktin hormonun normal mi incir kürü tetikliyor prolaktinin normalse yap

canım inan hiç bilmiyorum hastaneye gittiğimde dosyamdaki tahlileri ister bakarım,yada yeniden mi yaptırayım tahlil ??

ilk tahlilinde çıksa doktorun söylerdi değil mi bende hafif yükseklik var incir taze üzüm dereotu yasak bana

ilk tahlilinde çıksa doktorun söylerdi değil mi bende hafif yükseklik var incir taze üzüm dereotu yasak bana

Bi anormallik olsaydı söylerlerdi...hatta ben bütün hormon tahlillerimi gösterdiğimde hiç birşeyin yok hepsinin değeri çok iyi dediler bana canım...

Kızlar nasılsınız insaallah iyisinizdir :) Rabbim sağlığınızı huxurunuzu maneviyat ve helal maddiyatinizi daim etsin hersey gönlünüzce olsun yok birseyler ters giderse bize göre bundada vardır bir hayır diyebilelim içiniz ferah olsun hiiiccc daralmasin :)

MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN BetaHCG GÜNÜM HEYCANLIYIM BİRAZ.YA VARDIR YA YOKTUR DİYEREK GEÇTİ BU ZAMAN AMA İNŞŞLH VARDIR DUANIZI EKSİK ETMEYİN

günaydınnn kızlarrrrrrrr....dilerimm çok güüzell bir hafta olurr..pozitif haberleriyle dolu bi hafta olur inşallahh...

MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN BetaHCG GÜNÜM HEYCANLIYIM BİRAZ.YA VARDIR YA YOKTUR DİYEREK GEÇTİ BU ZAMAN AMA İNŞŞLH VARDIR DUANIZI EKSİK ETMEYİN

canımmm benimm aklımdaaa dualarımdaa seninleee ..güzel haberlerle gel inşallahh...nettinn verdinmi kann ??

kocamannnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorummm...

canımmm hayırlıı olsunn..süperr bi seçim olmuşş...gönlün rahat olsun hastanede dr da çok iyi..ilgisiz gibi görünsede çok bilgili birii..yani baştansavma yapmıyor her ayrıntıyı düşüşnüyor..çook uzagımm yoksa kesinlikle ona gitmek isterdimm...2 arkadaşım da gitmişti demiştim yaa onlar ilk aşılamada hamile kaldılarr..darısı senin başına inşallah..hakkında hayırlısı olsunn..güzel haberlerle gel inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…