üzülmemek elde degilki maalesef.. insan umutlanıyor ama olmayıncada.. bence sen bi kan testi yaptır genede, ben o testlere pek güvenmiyorum. belki aşılamada olmasa da dogal yolla kalmışsındır inşallah))
Canım doğal yolla da olsa çıkardı,bize gün aşırı ilişki dediler ama aşılamadan sonra sadece 2 kere ilişkiye girdik..korktuk açıkçası varsa da bişey olur diye..kaç gün geçti üstüne...sanmıyorum canım...ben bu hafta hastaneye gidicem zaten...adetim gelmiyor çünkü..kist oluşmuş olabilir..nolur nolmaz bir baktırıcam adetim gelmezse...
yine de çok teşekkür ederim canım..
Bu arada bak gerçekten üzülme biliyorum insan umutlanıyor,birbirimizden başka kimse daha iyi anlayamaz yani bizleri...biz hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz,aynı süreçlerden geçiyoruz...birbirimize destek oluyorz...dünyanın sonu değil..Rabbim bu sefer vermediyse,bizlere nasip etmediyse böylesi daha hayırlı olduğu içindir..ben buna inanıyorum...üzme tatlı canını okişşş
malesef.. bugun adet oldum. aşılamanın 9cu gunu. zeynep kamilde yaptırmıstım, o kadar özensiz yaptılarkı bu kadar olur ancak. tutmamasına da şaşırmadım ((
İnşallah canım...ben üzgün değilim bu sefer..gerçekten değilim...demek ki zamanı gelmemiş bebişimin :)
Selam...
aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar canım :)
herkeste olmaz canım yerleşme kanaması..içini ferah tut sen... :)
Nasip değilmiş canım...inşallah atlatırım,moralim bozuk değil aksine geleceğim için umutluyum ben,ben elimden geleni yapayım da takdir Allah'ın...Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...
İnşallah bebeğin seninledir canım...
Canım üzülme sakın...bende adet olmadım ama testlerim negatif çıktı...kişt olduğundan şüphelenmeye başladım bu haftaiçi hastaneye bir gidip görünücem...
canım teşekkür ederim güzel sözlerin için.. her gün girip tek tek burada yazılanları okuyorum. herkesin durumu aynı sen dediğin gibi.. bir gün elbette hepimiz bebeklerimize kavuşacağız. sadece biraz zaman lazım, zamanı geldiğinde olucak inşallah.. üzülmem yavaş yavaş geçiyor, pes etmiycem tabiki senin gibi :) salı günü marmara univ. hastanesine gitmeyi düşünüyorum. ora o kadar da yoğun olmuyor. bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz için..
canımm hayırlısıı olsunn..ama kesin sonuç olurmukii yinede..sağlık ocagı yokmu yakınında orda bari verseydin kandaa...emin olurdun...ne bilem geç döllenme felan olur bide..kesin sonuç almadan vajinal muayene olma..dediği gibi kendimizi yıpratmamamız lazım zamanı geldiğinde bizimde olacak inşallahh...
canımm ggeçmişş olsunn..zamanı değilmişş demekkiii..9. günü nasıl adet oldunn bunudaa ilk duydum..bende zeynep kamill dolu diye duydumm...psikolojik olarak yorgunum o yüzden hiç oraya gitmedim..erdem hastanesine gittm..orasıda beni yıprattı tüp bebek diye beni korkuttular orayıda bıraktımmm..şuanda koşuyolu medipole gidiyorumm..sema ovalı ya..iyi biri yarın belli olacak yumoş varsa bende bu ay aşılama olacak..orayı tavsiye ederimm..
canımm hayırlısıı olsunn..ama kesin sonuç olurmukii yinede..sağlık ocagı yokmu yakınında orda bari verseydin kandaa...emin olurdun...ne bilem geç döllenme felan olur bide..kesin sonuç almadan vajinal muayene olma..dediği gibi kendimizi yıpratmamamız lazım zamanı geldiğinde bizimde olacak inşallahh...
Tikita hakkında hayırlısı cnm dr.a görün tabi bir sıkıntı varmı baksınlar kist oluşmuşsa d.k.hapı veriyorlar zaten.inşallah yoktur kist .bal tarçın kürünü bende kullanmıştım ve yumurtlamaya gerçekten faydası olmuştu
Aşılamadan sonra bendede hafif kanama oldu ben kullanılan aletten oldugunu düşündüm birde aşılamadan sonra 1 kere deneme yaptık ve cnm çok yandı baya hırpalanmış sanırım rahim ağzı. İyi ki anestezili yaptırmışım
inşallah bana da faydası olur canım :):)incir kürüyle beraber yapsam bişey olurmu ki acaba??? bi bilgin var mı canım?
ve inşallah kist yoktur
teşekkür ederim tatlım...
tikita canım prolaktin hormonun normal mi incir kürü tetikliyor prolaktinin normalse yap
canım inan hiç bilmiyorum hastaneye gittiğimde dosyamdaki tahlileri ister bakarım,yada yeniden mi yaptırayım tahlil ??
ilk tahlilinde çıksa doktorun söylerdi değil mi bende hafif yükseklik var incir taze üzüm dereotu yasak bana
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN BetaHCG GÜNÜM HEYCANLIYIM BİRAZ.YA VARDIR YA YOKTUR DİYEREK GEÇTİ BU ZAMAN AMA İNŞŞLH VARDIR DUANIZI EKSİK ETMEYİN
Kızlar nasılsınız insaallah iyisinizdir :) Rabbim sağlığınızı huxurunuzu maneviyat ve helal maddiyatinizi daim etsin hersey gönlünüzce olsun yok birseyler ters giderse bize göre bundada vardır bir hayır diyebilelim içiniz ferah olsun hiiiccc daralmasin :)
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN BetaHCG GÜNÜM HEYCANLIYIM BİRAZ.YA VARDIR YA YOKTUR DİYEREK GEÇTİ BU ZAMAN AMA İNŞŞLH VARDIR DUANIZI EKSİK ETMEYİN
Selam arkadaslar
Bugun itirariyle ilk asilama tedavime basladim. Medipolde banu hanimla. Basladik tedaviye oncelikli olarak medipolde infertilite bolumu acilmis. Ve harika olmus daha once banu hanim ordaydi ama tup bebek merkezi henuz kurulmamisti sperm testini bile orda yapamiyorlar disari yonlendiriyorlardi suan hersey orda yapiliyor ve en onemlisi banu hanim muhtesem biri Rabbim hayirlisini nasip etsin diyelim ben puregonla basladim kizlar ama dusuk doz verdi doktorum senin zaten yumurtan olusuyor ama onemli olan cok sayida degil kaliteli yumurta icin uygulicaz dedi puregon 300 lukten gunluk 50 doz uygulicam gobekten vurulucam haftaya cumartesi tekrar kontrolum var hakkimizda hayirlisi kizlar bu Arada medipolde raporda cikardilar ben cikaramazlar zannediyodum ve acayip sevindim ilaclarim 90 tl tuttu raporla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?