Ahhh aahhhh inşallahhh en mutlu günün olur bugün canım benim. Güzel haberlerini bekliyoruz.
ahhh aahhhh inşallahhh en mutlu günün olur bugün canım benim. Güzel haberlerini bekliyoruz.
birazdan vericem canım haycandan veremedim bitürlü
günaydınn canım hoşgeldinn...cumartesii tahlill verecektinn değerlerinn ne durumda canımm ???
verdim canım verdim cumartesi değerim 106 idi bugün 327 olmusş çok şükürr :) Allah önce keseyi sonra kalp atışını duymayı nasip etsin inşallah
inşllah darısı bulaşmıştır canım allah razı olsun .
canım hayırlısı olsun,inşallah güzel bir haber verirsin ve bizleri mutlu edersin.... :)
verdim canım verdim cumartesi değerim 106 idi bugün 327 olmusş çok şükürr :) Allah önce keseyi sonra kalp atışını duymayı nasip etsin inşallah
birazdan vericem canım haycandan veremedim bitürlü
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin huzutla sağlıkla .bizim spermde 96milyondu yüzde 75 hareketli idi .Canım birsey sorucam normalden farklı bir şey hissettin mi benim onceki asilamamda ağrım falan olmuştu ama bu sefer gayet normalim
yok ya çok ağrım olmadı hafif hafif vardıı sol kasıgım hep battı benm hala da batıyooo
canım değerinb düzenli artmış güzel.ben perşembeden beri ölçtürmedim bugün öğlen kan vericem bakalım kaç çıkacak çok merak ediyorum
senin 14. gün değerin kaçtı canımcım
tikita canım sen ne yaptın doktora falan gidecekmisin bugün?
canım ağrılqarın devam ediyormu senin?
canım aşılama gününü saymazsan eğer 14. gündü tam ölçtürdüğüm gün 328 çıktı
ediyor canım ediyor, o nedenle de korkuyorum hatta. Hayatım hiç yaşamadığım türlü ağrılar oluyor. Saniyeler sürüyor ama beni korkutuyor. Kasık ağrılarımın yanında göbekle cinsel orga arasındaki bölgeye de 1-2 kez çok şiddetli ağrı girdi ama 2-3 saniye sürüyor ve geçiyor.
Peki sende varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?