Canım ben incir kürü yapıcaktım hatta eşim aldı bile kilo kilo ama ondan önce soğan kürü yapılması daha iyi sonuç veriyormuş..hatta dün akşam bal,çörekotu,tarçın kürü için malzemeleri de aldım...ama dediğim gibi sıra sıra yapıcam...önce soğanla başlicam inşallah içebilirimbide ben bundan bir sene önce sigarayı bıraktım ve arkasından acayip kilo aldım...biraz kilo vermem lazım...regli düzenim o yüzden değişti benim...biraz kilo verip spor da yapabilirsem muhteşem olucak...
Hayirli olur insallah kuzumm. Ben de gecen yil sogan kürü tarcin bal cörek otu yaptim.. ama suanda asilma muhabbetinden ötürü pek kür yapmayi düsünmüyorum. Kilo evet benim de o sorunm var. stressden okadar cok kiliyo aldim ki..
Inanin sizlerin sayesinde ikinci asilmaya gecicem okuduklarim bana cesaret veriyo.
teşekkür ederim canım...Allah'ım bu yolda umutla bekleyen herkese sabırlar versin ve bebişler versin(Amin)
Zaman geçtikçe insan alışıyor ondan daha az üzülmeye başlıyorsun canım..bu herşey için geçerli...zaman herşeyin ilacıdır derler ya hani o hesap....
Canım bugün nasılsın?ağrıların devam ediyor mu?
Canım bende dinlenmedeyim...ocakta devam edicek tedavim ama inşallah gerek kalmaz :) bunu çok istiyorum...
kocama bu ay iyi bakmam lazım:) :) :) 10. gün den başlarız bizde napalım
İnşallah Rabbim bize de nasip eder...
Canım değerim artımış 3 katına çıkmış inşllah hep böyle devam eder
aşılama dahil 12.gün değerim :19.21
aşılama dahil 14.gün değerim :63.85 dualarınızı eksik etmeyin canım arkadaşlarım kat kat artsın değerlerimiz.
inş geçsin kurtulayım, sen naslsn canım bide o kürler için 1 ay yetrli olcak mı sna sırayla ypacağına göre
Canım ben incir kürü yapıcaktım hatta eşim aldı bile kilo kilo ama ondan önce soğan kürü yapılması daha iyi sonuç veriyormuş..hatta dün akşam bal,çörekotu,tarçın kürü için malzemeleri de aldım...ama dediğim gibi sıra sıra yapıcam...önce soğanla başlicam inşallah içebilirimbide ben bundan bir sene önce sigarayı bıraktım ve arkasından acayip kilo aldım...biraz kilo vermem lazım...regli düzenim o yüzden değişti benim...biraz kilo verip spor da yapabilirsem muhteşem olucak...
canım evet iğnenin etkisinden dolayı...bişeyin kalmaz bir kaç güne....bu arada sigarayı bıraktığın için seni tebrik ederim
2.ci aşılaman hayırlı olsun canım...inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebeğin seninle olur
Hayirli olur insallah kuzumm. Ben de gecen yil sogan kürü tarcin bal cörek otu yaptim.. ama suanda asilma muhabbetinden ötürü pek kür yapmayi düsünmüyorum. Kilo evet benim de o sorunm var. stressden okadar cok kiliyo aldim ki..
Inanin sizlerin sayesinde ikinci asilmaya gecicem okuduklarim bana cesaret veriyo.
inş geçsin kurtulayım, sen naslsn canım bide o kürler için 1 ay yetrli olcak mı sna sırayla ypacağına göre
ya fıstığım ben dış gebelik olmadığına eminim. Ve gör bak değerin katmerlenmiş olacak. Ben de sabah test yaptırıdm tekrar. Doktorum değer 1500 ü geçene kadar tekrarlıcaz dedi. Umarım benim ki de en az 2 katı artmıştır. 10 dakikaya öğrenmiş olurum.
Peki sen bir daha ne zaman kese görmeye gideceksin.
hadi bakalım canım inş artmıştır.sonucu hemen burayada yaz
Merhaba arkadaslar
iyi haberler alan arkadaslarin saglik ve mutlulugu daim olsunnnn darısı biz bekleyenlere olsunnn ;-)
İkinci aşılamami yaptirdim ve simdi hastane de birkac saatt daha istirahat edecegim... bir hafta da rapor alip evde dinlenmeye devam edecegiiimmm....
İnsaallah yeni bir yila umutla girerizzz....
Aynen canım ben umut doluyum,bilmiyorum bana ne oldu ama 1.aşılamamdan önce bile bu kadar umutlu değildim,hatta hiç değildim...ama aklım başıma geldi diyeyim... :)stres de dediğin gibi kilo aldırıyor...aşılama öncesi soğan kürünü yapayım da rahim bi temizlensin kendine gelsin canım...
yok canım yetmicek ama önce soğan kürü yapıcam...sonra incir kürü aşılamama denk gelicek muhtemelen..1.aşılama da serophene ile sadece bir tane yumurtam gelişti...inşallah biraz katkısı olur..ama çok yumurta olmasından sa 1-2 tane olsun kaliteli olsun daha iyi aslında....daha araştırma aşamasındayım...malzemelerin hepsi var canım....elimin altında nasılsa...:)
hayatım iyi arastr ondan snra basla hayırlısı hakkımızda gönlünün isteği olur inş
Canım değerim artımış 3 katına çıkmış inşllah hep böyle devam eder
aşılama dahil 12.gün değerim :19.21
aşılama dahil 14.gün değerim :63.85 dualarınızı eksik etmeyin canım arkadaşlarım kat kat artsın değerlerimiz.
canım yazılar karıştı ben kan testi yaptırmıycam başka bi cevaba alıntı yaptım :) canım haftaya salı randevu aldım zaten bu değerden sonra daha kan testi yaptırmam.bu doktorlar insanlara olumsuz şeylerden bahsetmeye bayılıyorlar. kadına 1822 değerle gittim bana hala hamilesin diyemem diyo yaaa manyak sanki düşük olsa dış gebelik olsa sevinecek gibi bi hali var
hayatım iyi arastr ondan snra basla hayırlısı hakkımızda gönlünün isteği olur inş
hay allahım ya neyse dur bakalım bekle biraz ama bundan sonraki ilk randevunda göreceğine eminim. Ayrıca bu doktora güvenmiyosan lütfen başka doktora git olur mu için rahat olsun
canım zaten buna gidermiyim hiç bana salı gününe radyolojiden randevu al orda bakalım dedi radyoloji ne alaka bilmiyorum ne yapacaktı orda bende güvenemediğim için almadım randevu falan. senin değerinde güzel artmış canım doktorun ne zaman çağırdı kontrole ne zaman gideceksin
ohh harika benimki de 3 katına çıkyıor. 14. günüm 106 idi, 16. günüm 327 oldu ve 18. günüm yani bugün de 972
MAŞALLAH CANIMİNSAN KORKUYOR NE OLURSA OLSUN SÜREKLİ BİR STRES HALİ CANIM 14.GÜNLERDE SANCILARIN VARMIYDI ? ?? YADA VARSA HALEN DEVAM EDİYOR MU
kızlar az once kan verdım sonuc 336 nedır bısey yazın allah askına
kızlar az once kan verdım sonuc 336 nedır bısey yazın allah askına
hay allahım ya neyse dur bakalım bekle biraz ama bundan sonraki ilk randevunda göreceğine eminim. Ayrıca bu doktora güvenmiyosan lütfen başka doktora git olur mu için rahat olsun
bilmiyorum canım annemde aynı şeyi söyledi.ne yapıcaktı bende merak ediyorum ama neyse ya kurtuldum çok şükür.
canım hamilesintebrik ederim kuzum seni :):) ikiz mi yoksa kızz değerin yüksek çıkmış maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?