Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canım hadi gözün aydın...kat ve kat artmaya devam etsin canım :)

Aşılaman hayırlı olsun..İnşallah bebeğin seninledir canım...
[/QUOTE]

inş geçsin kurtulayım, sen naslsn canım bide o kürler için 1 ay yetrli olcak mı sna sırayla ypacağına göre

Aynen canım ben umut doluyum,bilmiyorum bana ne oldu ama 1.aşılamamdan önce bile bu kadar umutlu değildim,hatta hiç değildim...ama aklım başıma geldi diyeyim... :)stres de dediğin gibi kilo aldırıyor...aşılama öncesi soğan kürünü yapayım da rahim bi temizlensin kendine gelsin canım...

inş geçsin kurtulayım, sen naslsn canım bide o kürler için 1 ay yetrli olcak mı sna sırayla ypacağına göre

yok canım yetmicek ama önce soğan kürü yapıcam...sonra incir kürü aşılamama denk gelicek muhtemelen..1.aşılama da serophene ile sadece bir tane yumurtam gelişti...inşallah biraz katkısı olur..ama çok yumurta olmasından sa 1-2 tane olsun kaliteli olsun daha iyi aslında....daha araştırma aşamasındayım...malzemelerin hepsi var canım....elimin altında nasılsa...:)

canım yazılar karıştı ben kan testi yaptırmıycam başka bi cevaba alıntı yaptım :) canım haftaya salı randevu aldım zaten bu değerden sonra daha kan testi yaptırmam.bu doktorlar insanlara olumsuz şeylerden bahsetmeye bayılıyorlar. kadına 1822 değerle gittim bana hala hamilesin diyemem diyo yaaa manyak sanki düşük olsa dış gebelik olsa sevinecek gibi bi hali var[/QUOTE]

hay allahım ya neyse dur bakalım bekle biraz ama bundan sonraki ilk randevunda göreceğine eminim. Ayrıca bu doktora güvenmiyosan lütfen başka doktora git olur mu için rahat olsun

hadi bakalım canım inş artmıştır.sonucu hemen burayada yaz

Canım değerim artımış 3 katına çıkmış inşllah hep böyle devam eder
aşılama dahil 12.gün değerim :19.21
aşılama dahil 14.gün değerim :63.85 dualarınızı eksik etmeyin canım arkadaşlarım kat kat artsın değerlerimiz.[/QUOTE]

ohh harika benimki de 3 katına çıkyıor. 14. günüm 106 idi, 16. günüm 327 oldu ve 18. günüm yani bugün de 972

Allah yarıdmcın olsun herşey gnlüne göre olsun canım

hayatım iyi arastr ondan snra basla hayırlısı hakkımızda gönlünün isteği olur inş

ohh harika benimki de 3 katına çıkyıor. 14. günüm 106 idi, 16. günüm 327 oldu ve 18. günüm yani bugün de 972 [/QUOTE]

MAŞALLAH CANIM İNSAN KORKUYOR NE OLURSA OLSUN SÜREKLİ BİR STRES HALİ CANIM 14.GÜNLERDE SANCILARIN VARMIYDI ? ?? YADA VARSA HALEN DEVAM EDİYOR MU

hay allahım ya neyse dur bakalım bekle biraz ama bundan sonraki ilk randevunda göreceğine eminim. Ayrıca bu doktora güvenmiyosan lütfen başka doktora git olur mu için rahat olsun[/QUOTE]

canım zaten buna gidermiyim hiç bana salı gününe radyolojiden randevu al orda bakalım dedi radyoloji ne alaka bilmiyorum ne yapacaktı orda bende güvenemediğim için almadım randevu falan. senin değerinde güzel artmış canım doktorun ne zaman çağırdı kontrole ne zaman gideceksin

hayatım iyi arastr ondan snra basla hayırlısı hakkımızda gönlünün isteği olur inş

hay allahım ya neyse dur bakalım bekle biraz ama bundan sonraki ilk randevunda göreceğine eminim. Ayrıca bu doktora güvenmiyosan lütfen başka doktora git olur mu için rahat olsun

canım zaten buna gidermiyim hiç bana salı gününe radyolojiden randevu al orda bakalım dedi radyoloji ne alaka bilmiyorum ne yapacaktı orda bende güvenemediğim için almadım randevu falan. senin değerinde güzel artmış canım doktorun ne zaman çağırdı kontrole ne zaman gideceksin[/QUOTE]

Hamile olanların radyoloji bölümünde ne işi varmış ? benim bildiğim radyolojiye hamilelik şüphesi olanlar bile giremezken sen nasıl girecekmişsin.... :S

Hamile olanların radyoloji bölümünde ne işi varmış ? benim bildiğim radyolojiye hamilelik şüphesi olanlar bile giremezken sen nasıl girecekmişsin.... :S
[/QUOTE]

bilmiyorum canım annemde aynı şeyi söyledi.ne yapıcaktı bende merak ediyorum ama neyse ya kurtuldum çok şükür.

ohh harika benimki de 3 katına çıkyıor. 14. günüm 106 idi, 16. günüm 327 oldu ve 18. günüm yani bugün de 972

MAŞALLAH CANIM İNSAN KORKUYOR NE OLURSA OLSUN SÜREKLİ BİR STRES HALİ CANIM 14.GÜNLERDE SANCILARIN VARMIYDI ? ?? YADA VARSA HALEN DEVAM EDİYOR MU[/QUOTE]

var canım var garip garip sancılarım oldu ve olmaya devam ediyor. Ben çalışıyorum hele akşama doğru daha artıyor sanki. Girip çıkan kasık sancılarım var, arada regl olacakmısım gibi 10 saniye süren ağrılarım oluyor geçiyor. Birde bir iki gündür vajinama doğru bir baskı hissi oluyor. Korkuyorum. Ama akıntım falan yok şu an

MAŞALLAH CANIM İNSAN KORKUYOR NE OLURSA OLSUN SÜREKLİ BİR STRES HALİ CANIM 14.GÜNLERDE SANCILARIN VARMIYDI ? ?? YADA VARSA HALEN DEVAM EDİYOR MU

var canım var garip garip sancılarım oldu ve olmaya devam ediyor. Ben çalışıyorum hele akşama doğru daha artıyor sanki. Girip çıkan kasık sancılarım var, arada regl olacakmısım gibi 10 saniye süren ağrılarım oluyor geçiyor. Birde bir iki gündür vajinama doğru bir baskı hissi oluyor. Korkuyorum. Ama akıntım falan yok şu an[/QUOTE]

AY CANIM BENZER ŞEYLER İNŞŞH İYİDİR HERŞEY YOLUNDADIR BİAN SANCI GELMEYE BAŞLADI ARA ARA KORKU GİRDİ İÇİME BENDE ÇALIŞIYORUM BİRAZ YOĞUNLUK VAR ALLAHIMA EMANTİMİZ HEPİMİZİNDE

canım zaten buna gidermiyim hiç bana salı gününe radyolojiden randevu al orda bakalım dedi radyoloji ne alaka bilmiyorum ne yapacaktı orda bende güvenemediğim için almadım randevu falan. senin değerinde güzel artmış canım doktorun ne zaman çağırdı kontrole ne zaman gideceksin[/QUOTE]

en iyisi canım tamamdır. Peki ne zaman gidiceksin yarın mı. BU arada kime gitmeyi düşünüyosun

canım hamilesin tebrik ederim kuzum seni :):) ikiz mi yoksa kızz değerin yüksek çıkmış maşallah...

cnm ınankı ınanamıyorum sonuc yerınde 336 yazıyor ben heyecandan doktora falan cıkmadım hastaneden cıkıp eve geldım pekde anlamıyorum bugun 14. asılama gunuyle beraber allahım sanada nasıp etsın en kısa zamanada herkese ya herkeseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…