- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
ne bıleyım ıste :) ne guzel canım bıtıyormu hepsı gelen gıdende cok sanırım :)Oy ya.. çekinme kiz ,yakın bir komşunsa iste sonra geri verirsin :)
Unun yerine de pek bisey konmuyor ki maalesef... Ben unu çuvalla aldığım için baya gidiyor canim...:)
bitiyor canım... 4 ay gitti sanırım 1 çuval :)ne bıleyım ıste :) ne guzel canım bıtıyormu hepsı gelen gıdende cok sanırım :)
bitiyor canım... 4 ay gitti sanırım 1 çuval :)
çok değildir , ama gelen giden oluyor , ben genelde eşime kek yaparım o sürekli atıştırır çünkü...
arada poğaça vs. tuzlu şeyler de yaparım...
ama küçük olmasını sevmiyorum ben böyle şeylerin , elimin altında olmasını istiyorum
evet bazen markete çıkmadan kontrol etmek gerekiyor mutfağı :))masallah canım :) mantıklı tabı 4 ayda bıtıyormus ben marketten buyuk paket alıyorum kac kıloluk oluyo o bılıyorum 5 sanırım :) bayadır almamıstım, aslında dun marketteydım farkında degıldım kalan mıktarın keske alsaydım
evet bazen markete çıkmadan kontrol etmek gerekiyor mutfağı :))
bizim ilçe küçük , market var ama şehir merkezindekilere göre daha pahalı oluyor çoğu şey..
bizde haftada bir gidiyoruz nasılsa merkeze , alışverişi orda yapıp buraya getiriyoruz , arabamız yok henüz ama pazar arabası almıştık kocaman ona dolduruyoruz :) öyle olunca ben hep eksilen şeyleri yazıp salı günleri almaya gayret ediyorum, ayda bir ise büyük alışveriş yapıyoruz , çok şükür yetiyor :)
bizim de öyle kuzum... bir kaç şey var bim ve a101 de bulamadığım onları başka marketten alıyorumdogru :)
ıyı yapıyorsunuz canım ayyy benımde var pazar arabam cok iyi oluyorbızde genelde haftalık eger bıten bırsey varsada esım gelırken alıyor :) ben cogu seyı bım , sonra a101 (indırımlılerden ) alıyorum tabı orada bulamadıgım yada begenmedıgım urunler oluyor onlarıda baska marketlerden alıyorum
oyle valla ıyıkı var bımbizim de öyle kuzum... bir kaç şey var bim ve a101 de bulamadığım onları başka marketten alıyorum
ne yapalım yani herkes geçinmeye çalışıyor neticede hehe
yakınında yok mu , açılsın açılsın canım benim :))oyle valla ıyıkı var bımkeske bızım evın yakınınada acılsa :)
tutkumm gunaydın :) ben yazmayı unutmusum herkese gunaydınnn
nasılsınız bakalım ana kız
bak ondan olabilir..
biz atmıyoruz onu canım..
belki de temizleyip duman yapıyor kuzum , 1 haftadır yakmıyorsanız kaldırabilirsiniz , artık siz alışmışsınız yani sobasızlığa demek oluyor bu hehe :)
havalar da bir daha soğumaz çok zannımca...
ama biz garanti olsun diye 2 hafta daha tutacağız işte..
doğuma az kala hasta olmayayım :)
yok malesef canım genelde persembelerı arabamı alıp once pazar sonra markete gıdıyorum yakınlar bırbırlerıne :)yakınında yok mu , açılsın açılsın canım benim :))
a101 ve bim yanyana bizim alışveriş yaptığımız yerde hehe
birinden çıkınca ötekine giriyoruz
geldim geldim kızlarr
bugun azcık gezeyim dedim, kuzenlerle çıktk, sonra yağmur başlayınca dedim annemlere geçeyim çıkmışken.
herkez göbişime bakıyo yahu gıcık oldum, nasıl kapatacağımı şaşırıyorum he, sanki ilk hamile benim
Esmam pazar nasipse kaldırırız, çok soğuk olursa elektrikli var onla idare ederiz
yok malesef canım genelde persembelerı arabamı alıp once pazar sonra markete gıdıyorum yakınlar bırbırlerıne :)
hadi yaa ne guzelmıs bızım a101 bımden daha uzak :)
ıyı oluyor gercekten bu marketler napıcaksın :)
ohh ıyı yapmıssın canım degısıklık olur annende yakın nasılsa :)
daha da buyuyecek annesı :)
oh iyi etmişsin canıım..geldim geldim kızlarr
bugun azcık gezeyim dedim, kuzenlerle çıktk, sonra yağmur başlayınca dedim annemlere geçeyim çıkmışken.
herkez göbişime bakıyo yahu gıcık oldum, nasıl kapatacağımı şaşırıyorum he, sanki ilk hamile benim
Esmam pazar nasipse kaldırırız, çok soğuk olursa elektrikli var onla idare ederiz
çok iyi çooook :)yok malesef canım genelde persembelerı arabamı alıp once pazar sonra markete gıdıyorum yakınlar bırbırlerıne :)
hadi yaa ne guzelmıs bızım a101 bımden daha uzak :)
ıyı oluyor gercekten bu marketler napıcaksın :)
ohh ıyı yapmıssın canım degısıklık olur annende yakın nasılsa :)
daha da buyuyecek annesı :)
yakın ama annem işte, kediciiimi doyurup, evde bıraz takılıp koyuluyorum yola
yengemlerde çok yakın anneme, ordan kuzen çocuğunu mıncıklayıp geliyorum.
ya onu aslında yarı yarına ben büyüttüm diyeblirim, aşırı bağlıdır bana, ama şimdi nedense hiç çekemiyorum, bağırıp duruyorum çocuğa. içime dert oluyor sonra.
hamişliktenmi acep, Allahım gerçekten 2. çocuğa hamile olanlara yardım etsin, sinirler çekmiyor galiba
hadi ya senın de ne guzelçok iyi çooook :)
demek pazar sende de perşembe
benimki de perşembe hehe
hmmm kırmızı et 25 dakikada pişiyor , baklagiller 10 dakikaydı sanırım...hadi ya senın de ne guzelyakın mı barı pazar gııdemezsınde sen artık dımı :) dogumdan sonra kızcenle pazarı gezersınız :)
yaa dudukluye bakla koydum kaynamaya basladıktan sonra kac dk da pısmıs olur 18.22 de koydum
10 dk mı cok kısa degıl mı ohmmm kırmızı et 25 dakikada pişiyor , baklagiller 10 dakikaydı sanırım...
ben baklagilleri yapmıyorum ama etten hesap et kuzum...
olur artık o :)
pazar çok yakın canım... bu hafta gitmedim evet , herkes bakıyor ediyor amaan dedim kocişe sen git
oh iyi etmişsin canıım..
gez gez , çok yorma kendini ama gez hazır göbüş küçükk :))
kız kim bakıyor göbüşüne , daha küççücük oooo
hele benimkisi gibi şişsin bak nasıl bakıyor insanlar...
ayyy bide sen küçük mü gösteriyorsun bilmiyorum ama ben küçük gösterdiğim için herkes yaşımı soruyor yaaa...
'çok küçüksün ya seeenn yaşın kaaaççç'
ya madem yaşımı bilmiyorsun küçük olduğumu nerden çıkarıyorsun
sonra 24 deyince de aaaaa ! diyorlar küçük gösteriyormuşum , ne yapayım yani ben mutluyum bu halimden
bırde kedın vardı senın dogru :)
aaa naptıkı cocuk ? zor gercekten ama annelık baskadır kendı cocugun olsa oyle gelmez sanırım. yakın olmak nasıl en yakın akrabalarınla sız kuzenlerın ıyı anlasıyorsunuz sanırım masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?