- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
yok kız sabah gobus yok , öğleden sonra maşallahı var
dediğim gibi yemek yiyince oluyor iyice bildiğin 5 aylık
zayıfımda hemen beliriverdi göbüş.
of aynen banada dediler, aa hamilemisin ben seni küçük sandıım.
düşün birde 21"im, sanırım 18-19 gösteriyorum.
çok moralim bozuluyor,evli olduğuma bile inanmıyolar
yakın olmak iyi aslında canım ya, amcamlar,yengemler,halamlar,kuzenlerim hepsi burda. zaten demiştim kuzenlerimle balkonlarımız karşı karşıya, onlarda hamiş olunca daha bi farklı oldu aramız , bir ara kopmuştuk.
babaanemlerde köyde,yakın işte.
kısaca babamın tüüüm sülalesi burda, anneminki Türkiyede, o yuzden onlara hasret çektiğim için herhalde daha bi yakınım.
yaşadığım yerde öyle çok büyük değil, adım attığın yerde tanıdığın var.
çok şükür şanslıyım o yönden
http://mutfakmelegi.blogcu.com/duduklu-tencerede-pisirme-sureleri/119378710 dk mı cok kısa degıl mı okırmızı ette baya kısa suruyormus vay be
ıyı masallah canım yakın olması cok guzel arabanda var zaten :)
ay bende bakmazdım oyle dıkkatlı ama dun bı hamıleye baktım cok kusuk duruyordu yanındakı arkadasımıdır oda kucuk gıbıydı bırde aralarında kız cocugu vardı 10 sanıye bakmısımdır
ah canıım...yok kız sabah gobus yok , öğleden sonra maşallahı var
dediğim gibi yemek yiyince oluyor iyice bildiğin 5 aylık
zayıfımda hemen beliriverdi göbüş.
of aynen banada dediler, aa hamilemisin ben seni küçük sandıım.
düşün birde 21"im, sanırım 18-19 gösteriyorum.
çok moralim bozuluyor,evli olduğuma bile inanmıyolar
yakın olmak iyi aslında canım ya, amcamlar,yengemler,halamlar,kuzenlerim hepsi burda. zaten demiştim kuzenlerimle balkonlarımız karşı karşıya, onlarda hamiş olunca daha bi farklı oldu aramız , bir ara kopmuştuk.
babaanemlerde köyde,yakın işte.
kısaca babamın tüüüm sülalesi burda, anneminki Türkiyede, o yuzden onlara hasret çektiğim için herhalde daha bi yakınım.
yaşadığım yerde öyle çok büyük değil, adım attığın yerde tanıdığın var.
çok şükür şanslıyım o yönden
oy oyyy...anlasabılmek cok guzel canım dedıgın gıbı bırde ortak yonlerınızın olması sızı daha yakın yapmıstır :)
ohh ohh masallah..en azından bı taraf ordaymıs barı dolu dolu hemd :)
kızlar bende buyuk gosterıyorum :) 24 yasındayım suan bır tepkı yok sanırım yasıma yaklasıyorum
http://mutfakmelegi.blogcu.com/duduklu-tencerede-pisirme-sureleri/1193787
şuraya bi baksana ya,,, ete daha kısa süre vermiş , baklaya daha fazla..
oysaki bakla daha az sürede pişmeliydi benim mantığıma göre
hay deli
bak bak ama yorum yapma bari
valla bazen sinir oluyorum insanlara...
kırk saat açıklama yapmak zorunda kalıyorum bide...
küçüçüksün seeen diyorlar...
diyorum 24 yaşındayım , e göstermiyormuşsun dediklerinde de evet diyorum , sanki ben bilmiyorum ya
oy oyyy...
yaşını gösteriyorsundur kuzuuum
instagramdaki resim çok küçükk kiii tam anlaşılmıyor , yoksa yorum yapardım bende
anlasabılmek cok guzel canım dedıgın gıbı bırde ortak yonlerınızın olması sızı daha yakın yapmıstır :)
ohh ohh masallah..en azından bı taraf ordaymıs barı dolu dolu hemd :)
kızlar bende buyuk gosterıyorum :) 24 yasındayım suan bır tepkı yok sanırım yasıma yaklasıyorum
ah canıım...
ilk zamanlar o göbüş öyle oluyor , hemencecik şişiveriyor...
şimdi yiyecek yer bile kalmadı..
bi su içiyorum karnım patlayacakmış gibi hissediyorum
kız benim üniversite mezunu olduğuma inanmıyor zaten insanlar çünkü onlara göre liseden kaçarak evlenmişimdir
çok komik yani ama küçük göstermek sıkıntı değil benm için, tek sinir olduğum nokta o küçüksüün bakışları
dövcem hepsini
herkesle yakınsın , iyi yanı çoktur kuzum anlaşabildikten sonra
evet evet az pişmesi daha iyi kuzucum..ayyybende baktım netten bır kac yere ama kımı 15 kımı 25 demıstı o yuzden kızlara sorayım dedım hayırlısı artık hamur gıbı olmasındansa az pıssın tekrar kaynatırım ben onu zaten acmadım kapagını dereotunu dun unutmusum esım alacak gelırken sıcak kalsın yada ılık
ıcımden yaptım
sen ne bılırsın kac yasında oldugunu dıyorlar yanı
hmmm... dimek olgunsuuunnn...valla hıc bılmıyorum bayadır yorum yapan yok hayret
yıllardır yasımı 24-26 arası dıyorlarne tuhafkı 20 yasındaykende aynı dıyolardı banada ıs basvurularında cok oluyodu bakıyolar cv ye yasıma yok ınanmıyorlar evet kucuk baya bırde o resım 2 yıl once falan cekılmıstı
oyy çekme sakın annesi sıkışır kuzucuukaynen canım çok şükür.
hahabence aslında tam yasını gosterıyosun canım. o guzel bişi aslında
diimi , birde alışmışım içine çekmeye
çek çekebilirsen şimdi
evet kesinlikle 24 göstermiyosun.
dur bende başlayayım: aa kız sen evlimiydinn, hemde hamileee
hemdee universitelii, hemdeee 24 yaşındaaaa
kucuk gostermek şimdilik sıkıntı amaaa nasipse yaş ilerledikçee öyle gencecik alınıyo
amaaaan gezmişsin bugün yorulmuşsun , olacak o kadar tabiii...mutfakla , bilgisayar arasıı koşu maratonu yaşıyoorum
2 dk yemeğe bakıp, hooop yatağa yatıyorumm ne işe yaramaz oldum yahuu
aynen canım çok şükür.
hahabence aslında tam yasını gosterıyosun canım. o guzel bişi aslında
diimi , birde alışmışım içine çekmeye
çek çekebilirsen şimdi
evet kesinlikle 24 göstermiyosun.
dur bende başlayayım: aa kız sen evlimiydinn, hemde hamileee
hemdee universitelii, hemdeee 24 yaşındaaaa
kucuk gostermek şimdilik sıkıntı amaaa nasipse yaş ilerledikçee öyle gencecik alınıyo
evet evet az pişmesi daha iyi kuzucum..
aç bi bak birazdan pişmiş mi , pişmediyse koy azcık daha :)))
yap içinden gari kim tutaaar
aynen yaa... ppfff bide bazen 24 deyince de inanmıyorlar ya, kaçlısın diye soruyor üstüne...
yalan borcum var sankiiii
hadı yaa resımden nasıl anladın kızhmmm... dimek olgunsuuunnn...
senin boyunu merak ettim ben , resimden anladığım kadarıyla uzun duruyorsun da
mutfakla , bilgisayar arasıı koşu maratonu yaşıyoorum
2 dk yemeğe bakıp, hooop yatağa yatıyorumm ne işe yaramaz oldum yahuu
oyy çekme sakın annesi sıkışır kuzucuuk
deliiiii , de geeeetttt
evet aynen 30 umda yanımda inşaAllaahhhh en az 2 veledcik oluuur...herkes de ay sen ne ara yaptın bu çocukları daha gençsin diyecek bende 30 um diyeceğim gururla
hayallere bak
amaaaan gezmişsin bugün yorulmuşsun , olacak o kadar tabiii...
bende aynıydım , yemeğin altını kapattım da rahat ettim yaa...
ne yapttın sen sorması ayıptıııırrr...
edanın menüsünü öğrenmiş olduk
benimki de türlü , patates biber patlıcaaaannn
cocu
klugumdan berı sen buyuksun dıyorlar hatta 1 sınıfa baslarken dıger velıler bu kız yanlıs sırada duruyor 3 falan gıdıyodur bu demıslerhepsı pıtırcık tabı :)
acıcam sımdı kader anııı :)
haha :) zaten herkes meraklı :)
hadı yaa resımden nasıl anladın kız1.70 boyum dogdugumda bıle normalden uzunmusum ben :)
ne yaptın yemekte bakayım :)
benım ne yaptıgım bellı tabı :)
kızlar ben cıkıyorum opuyorum ıkınızıde :)
yaa ben anlarım öylecocuklugumdan berı sen buyuksun dıyorlar hatta 1 sınıfa baslarken dıger velıler bu kız yanlıs sırada duruyor 3 falan gıdıyodur bu demıslerhepsı pıtırcık tabı :)
acıcam sımdı kader anııı :)
haha :) zaten herkes meraklı :)
hadı yaa resımden nasıl anladın kız1.70 boyum dogdugumda bıle normalden uzunmusum ben :)
ne yaptın yemekte bakayım :)
benım ne yaptıgım bellı tabı :)
kızlar ben cıkıyorum opuyorum ıkınızıde :)
evet onlardan olmayaya aday olmak güzelsaldım gitti zatenn
o yuzdende maşallahım var
eee doğru ama öyle olan çok var, anası taaş gibi, kızı veya oğluda taş gibi.. kardeş sanılması harika
kız canın çekmesin sonra, çekecekse okumahoş aksam sorsaydın daha iyiydi etli yemeğim vardı, bu aksam eşim kıyamadı herhalde bana etsiz yemek istedi
dur az aşağı yazayım
makarnalı bişiler yaptım buaksam, salata yaparım yanına,
birde o makarnalarla yoğurtlamamı denir salladım işte neyse onu yaptım.
buaksam makarna takılıyoruz
hadi ya
aç bakalım pişmişmi, benim düdüklğyle aram olmadığı için karışmayayım dedim
bende kaçarım yavaştan, öptüüm
Helal olsun :))yaa ben anlarım öyle
kız anlaşılıyor resimden , yani ben anlıyorum nedense...
iyi iyi boyun uzun hedefin kaç kilo olmak diye soruyorum o zaman :)))
evet onlardan olmayaya aday olmak güzel
kız bende kim bilir ne yazacaksın eyvah okumasam mı ki dedim , sonra dedim tutkucuk hamile öyle zor yemekle uğraşmaz okuyayım
afiyet olsun kuzuuum çok severim yogurtu üstüne de tereyağ eriteceksin tabiii tereyağının içerisine pul biber... ohhhhhh...
bende yapayım bir kaç gün sonra
Actimm pismis hatta tam pismis yasasin dudukluuuuSirriEyvan :)) 13-15 dk arasi demek iyiymis azcik daha diri olsun dersem 13 yapicam bi daha :) daha once tazefasulye yapmistim duduklude hic lezzetli degildi cok su koydugumdanmis az koyunca guzel olmus pazartesi falanda tazefasulye yaparim duduklude
Helal olsun :))
Canim hedefim 62 ama bir eksik bir fazla olur tabi bakicaz artik :) son gittigimde 69 dum :) vee itiraf oldu ilk basta kac kiloydum siz dusunun artikkac kilo aldi benim bey beni
asıl sana helaaal olsun ilk önce düdüklü içinActimm pismis hatta tam pismis yasasin dudukluuuuSirriEyvan :)) 13-15 dk arasi demek iyiymis azcik daha diri olsun dersem 13 yapicam bi daha :) daha once tazefasulye yapmistim duduklude hic lezzetli degildi cok su koydugumdanmis az koyunca guzel olmus pazartesi falanda tazefasulye yaparim duduklude
Helal olsun :))
Canim hedefim 62 ama bir eksik bir fazla olur tabi bakicaz artik :) son gittigimde 69 dum :) vee itiraf oldu ilk basta kac kiloydum siz dusunun artikkac kilo aldi benim bey beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?