2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

e artık geçer bulantılar tatlım , bende yemek yapmaya başlamıştım senin haftalarda...vay ve sende 14 oldun he ..
zaman ne çabuk geçiyor yaaa :))

benim dünden yemeğim vardı şükür , yarın ise yemek yapmayacağım..
duaya davetliyiz orda pilav olacak sonra da ben güne gideceğim , yemek yapmaya zaman yok...
kocişe buluruz yiyecek bişeyler artık

vardım ya masallah :) uclu rakamlardaydım yanı :) tabı canım gelmez mı ya cok sukur :)

asıl sana helaaal olsun ilk önce düdüklü için
sonra da kilo vermedeki azmin ve başarın için

süpersin yaa.. maaşAllah barekAllah..
gayet güzelsin şu anda da boyuna göre bence
sagol kuzum
bakalım bu ay ne kadar vermısım bılmıyorum 2-3 vermıs olsam barı ama tahmın edemıyorum :) haftaya cumartesı gıdıcem

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım?
Ahhh şu 3 günlük tatil nasıl geçti anlamadım, dün bütün gün yattık resmen ama hala dinlenmemiş hissediyorum kendimi

Canım maşAllah boyuna göre kilonda şimdilik iyi bence, ama tabi 62 çok çok daha iyi :))
Artık yakında düdüklü tencere ustası olursun bu gidişlee :)

Ben de mesleki acidan boyle dusundum iste ama sonra iki soyisim yuk olur mu dedim her yerde sorulunca iki soyisim soylemem gerekecek ve ilk basta anlasilmayacak gibi hep aciklama yapmam mi gerekecek acaba biri ilk soyismim digeri ikinci fln dye
Canım yükmüş gibi düşünme kendine,, İnşAllah düğünün de kınan da çok güzel geçmiştir, İyi tatiller :)

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım?
Ahhh şu 3 günlük tatil nasıl geçti anlamadım, dün bütün gün yattık resmen ama hala dinlenmemiş hissediyorum kendimi

Canım maşAllah boyuna göre kilonda şimdilik iyi bence, ama tabi 62 çok çok daha iyi :))
Artık yakında düdüklü tencere ustası olursun bu gidişlee :)

Kızlar hadi nerdesiniz yaa bişey söylicem:)

En basta neeeeeeeeeeeeeeeeee
Evde mı test yaptın kan testı falan yaptırdın kı anlat kuzum
ohh massallah gozun aydın
sımdı sıralama ne oldu 10 hafta kuralı

Sanırım olucam deneye deneye taze fasulye guzeldı ama yınede ocakta kaynamıs kadar degıldı hıc mı su koymasam kı yarım bardak koymustum
evet canım 62 cok ıyı :) ıste artık 1 eksıkte olur 1 fazlada duruma gore

Canım zaten bazı belirtiler yaşıyordum, günümde geçmişti, bende öğle arası test yaptım, hemencecik kop koyu ikinci çizgi çıktı, biraz önce sağlık ocağına kan testi yaptırmak için gittim... Sabah alıyorlarmış kanı 8,30'da... Birde daha benim aile hekimim yok, herhangi birisinin üzerine yazılmam gerekiyormuş, bende adını duyduğum bir doktorun odasına girdim, kızım benim hastam dolu çok dedi gönderdi, ayyy çok kötü oldum ağlamamak için kendimi çıktım geldim bende diğerlerine uğramadan, kız kıymetini bilin daha eşime söylemedim :)

Kiz eğer ki yeniyse bebis yani 4.haftadaysa duman bildiğin 10 hafta sıralaması devam ediyor...

Çünkü tutku 14.haftada...
Ay şaka gibiyiz yaaa

Aaaaaaa gerçekten miiiii...

Anlat bakayim niye sanırım :))))
Kiz cok guzel bir haber buuuuu...
Canım daha kan testi yaptıramadım o yüzden sanırım diyorum, ama idrar testi çok barizdi, hemencecik çıkıverdi :) Ama sağlık ocağına uğradım hevesimi kursağımda bıraktı resmen Yarın gideceğim kısmetse

Ayyyy süper haber bu yemin ederim süper haber

Coooook ama coooook sevindiiimmm
Ne zamandi adet gününnnnn...ve testin fotosunu yükleme sansin varsa yüklesene görelim şu kopkoyu çizgileri çok hoşuma gidiyor görmek :))))

Ya yemin ederim coo mutlu oldum..
Bundan sonra günde bir yumurta bir bardak sut, avuç içi kuruyemiş özellikle ceviz fındık fıstık yiyorsun ve bol şu içiyorsun annesi anlaştık miiii:))))

Teşekkür ederim canım benim elimde test nereye koşturacağımı şaşırdım ne yapacağımı şaşırdım, bir yandan ağlıyorum, bir yandan şükürler olsun Rabbim diyorum.. Çok değişik bir hismiş, ahh birde kan tahlili yaptırabilseydim çok daha iyi olurdu.. Ama biliyorum Rabbimin izniyle bebiğim benimle olcak.. :)
Canım benim telimden olmuyorda bi bakayım yapabilirsem yüklerim..:)

Ayy yumurta pişmiş mi yoksa haşlanmış mı? Pek de sevmiyorum ama bebiş için yapacağız artık..:)) Ağzımın hiç tadı yok, paslı paslı böyle :)

Kiz ikinci çizgi barizse bitmiştir o iş...
Yeni 10 hafta sıralamasınin tatli annisiiii hoş geldin aramizaaaaaa :)))))
Ayy hoşbulduk canım, valla testi eczaneden aldım dua ede ede eve gittim, nasıl gittim o yol birtürlü bitmedi inan... Ama testi öyle görünce ahhh ne güzel bir mutluluktu, şimdi eşime süpriz hazırlamaya çalışıyorum önerilere açığım:)

Ahh demir tadı oooo...
Bende de öyleydi ve aylarca gecmedi...
Hamilelik hormonu sebep bunda :))
Ne guzel heyecanlar yaaa... Bende öyle senin gibiydim... Resmini yüz kere çektim resmen

Yumurtayi kayısı kıvamında yemek en faydalısi ama her türlü yiyorum canim... Haftada en az 3 kere hasliyorum ama :)
Birde kalsiyumu bol al, yoğurt ye bide onu yazmayı unuttum... Yaz mevsimine geldik, bol yeşillik bebek için folic asit demek... Bol bol ye.. oh mis yaaa...

Eşime 10 hafta aramizi söyledim...
Çok ilginç dedi şaşırdı...valla bende şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…