- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Canim o mutlulugun daim olsun, tatli bir yolculuk hamilelik, her şeyiniz guzel olsuuunnn:)))Ayy hoşbulduk canım, valla testi eczaneden aldım dua ede ede eve gittim, nasıl gittim o yol birtürlü bitmedi inan... Ama testi öyle görünce ahhh ne güzel bir mutluluktu, şimdi eşime süpriz hazırlamaya çalışıyorum önerilere açığım:)
Ahhh yerim ben onu yaa....Ahh demir tadı oooo...
Bende de öyleydi ve aylarca gecmedi...
Hamilelik hormonu sebep bunda :))
Ne guzel heyecanlar yaaa... Bende öyle senin gibiydim... Resmini yüz kere çektim resmen
Yumurtayi kayısı kıvamında yemek en faydalısi ama her türlü yiyorum canim... Haftada en az 3 kere hasliyorum ama :)
Birde kalsiyumu bol al, yoğurt ye bide onu yazmayı unuttum... Yaz mevsimine geldik, bol yeşillik bebek için folic asit demek... Bol bol ye.. oh mis yaaa...
Eşime 10 hafta aramizi söyledim...
Çok ilginç dedi şaşırdı...valla bende şaşırıyorum
Amin İnşAllah canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Aynen öyle birşey hazırladım canım, annem ördürmüştü patik onu da bazanın altından çıkardım bitane de yelek çıkardım :)Canim o mutlulugun daim olsun, tatli bir yolculuk hamilelik, her şeyiniz guzel olsuuunnn:)))
Valla ben beceremedim malum süpriz yapmayı :)))
Akşam yemek sofrasıni 3 kişilik hazırlayıp,misafirimiz gelecek diyebilirsin, 3.tabaga ise patik koyup not yazabilirsin...
Mesela ; artık her şeyiniz 3 kişilik olacak çünkü bende geldim baba :))
Yada buna benzer şeyler :))
ayy bızımde aıle hekımı yok sanırımCanım zaten bazı belirtiler yaşıyordum, günümde geçmişti, bende öğle arası test yaptım, hemencecik kop koyu ikinci çizgi çıktı, biraz önce sağlık ocağına kan testi yaptırmak için gittim... Sabah alıyorlarmış kanı 8,30'da... Birde daha benim aile hekimim yok, herhangi birisinin üzerine yazılmam gerekiyormuş, bende adını duyduğum bir doktorun odasına girdim, kızım benim hastam dolu çok dedi gönderdi, ayyy çok kötü oldum ağlamamak için kendimi çıktım geldim bende diğerlerine uğramadan, kız kıymetini bilin daha eşime söylemedim :)
Kiz eğer ki yeniyse bebis yani 4.haftadaysa duman bildiğin 10 hafta sıralaması devam ediyor...
Çünkü tutku 14.haftada...
Ay şaka gibiyiz yaaa
yaptırırsın ınsallah canımTeşekkür ederim canım benim elimde test nereye koşturacağımı şaşırdım ne yapacağımı şaşırdım, bir yandan ağlıyorum, bir yandan şükürler olsun Rabbim diyorum.. Çok değişik bir hismiş, ahh birde kan tahlili yaptırabilseydim çok daha iyi olurdu.. Ama biliyorum Rabbimin izniyle bebiğim benimle olcak.. :)
Canım benim telimden olmuyorda bi bakayım yapabilirsem yüklerim..:)
Ayy yumurta pişmiş mi yoksa haşlanmış mı? Pek de sevmiyorum ama bebiş için yapacağız artık..:)) Ağzımın hiç tadı yok, paslı paslı böyle :)
kız hazırlan bir dahaki 10 haftaya ne kaldı şunun şurasında.. Ya ne bileyim moralim bozuldu insanlar olmasaydı ağlardım kesin hemen.. zaten yarın kan vermek için gidicem o zaman eniştemle giderim o hepsini tanıyor.. yazdırır beni birisine :)ayy bızımde aıle hekımı yok sanırımkız nıye kotu oldun yazılsaydın baska bı doktorun uzerıne.. ılla saglık ocagında mı yapılması gerekıyo hastanede falan olmuyo mu ?
valla mıı ohh ohh ılk bız ogrendık kııı ınsallah kanda da cıkar ama kop koyu dıyorsun
cıddı saka gıbıı
bı daha kı 10 haftaya hazırlanayım mı
yaptırırsın ınsallah canım
oyle sevmem falan yok yenecek
Sanırım evet
Amin İnşAllah canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Aynen öyle birşey hazırladım canım, annem ördürmüştü patik onu da bazanın altından çıkardım bitane de yelek çıkardım :)
Birde not yazdım, kamerayı da ayarladım kameraya çekcem çünkü :)
ohh hazırlamıssın ıste bak hemencecık :) kan testınden sonra mı yapacaksın yoksa bu aksam mı :)kız hazırlan bir dahaki 10 haftaya ne kaldı şunun şurasında.. Ya ne bileyim moralim bozuldu insanlar olmasaydı ağlardım kesin hemen.. zaten yarın kan vermek için gidicem o zaman eniştemle giderim o hepsini tanıyor.. yazdırır beni birisine :)
Ahh hastane baya uzak bize. birde çok aşırı kalabalık oluyor randevu saatlerine baktım full dolmuş
Canım bu kadar yine iyi dayandım yarına hiç dayanamam, bu akşam kesin söylerim :)ohh hazırlamıssın ıste bak hemencecık :) kan testınden sonra mı yapacaksın yoksa bu aksam mı :)
hıc bozulmasın kuzum senın galıba hamılelık duygusallıgı basladı :)))
Dur dur yavaş boğazında kalmasın..:) Bebişe yazık..şaakaa yapıyosunnnn
Allahıım yemek yiyodum yazını okuyunca yemek boğazımda kaldı yahuuu
diken diken oldum gerçektennnnn
kuzucuum inşallah hayırlısıyla hamişsindir, dur ilerki syfaları okumadım, hemen alıntıladım
demek o yuzdenmıs :)Canım bu kadar yine iyi dayandım yarına hiç dayanamam, bu akşam kesin söylerim :)
Evet sanırsam öyle bu hafta hep öyleydim zaten..
Canım zaten bazı belirtiler yaşıyordum, günümde geçmişti, bende öğle arası test yaptım, hemencecik kop koyu ikinci çizgi çıktı, biraz önce sağlık ocağına kan testi yaptırmak için gittim... Sabah alıyorlarmış kanı 8,30'da... Birde daha benim aile hekimim yok, herhangi birisinin üzerine yazılmam gerekiyormuş, bende adını duyduğum bir doktorun odasına girdim, kızım benim hastam dolu çok dedi gönderdi, ayyy çok kötü oldum ağlamamak için kendimi çıktım geldim bende diğerlerine uğramadan, kız kıymetini bilin daha eşime söylemedim :)
Evet hatta dün yürüyüşe çıkmıştık, şöyle bi söyleyiverdim test alalım diye, pek oralı olmadı, çünkü 2-3 aydır sürekli test yapıyorum :) bende pek üstelemedim, şimdi birlikte öğrenirsek süpriz yapamam diye.. O yüzden bugüne erteledim:)demek o yuzdenmıs :)
suphelerını soylemıs mıydın ?
dogru dayanamaz ınsan :) arkadasım gelme saatıne yakın kapıya bebek ayakkabası koymustu :) ama masada fazla tabak fıkrıde guzel :)
Ahh canım keşke çekip gönderebilsem ama maalesef telefonum biraz dandik olmuyor yani :)yupppiiiiiiiiiiii
kuzum bende öğlen yapmıştım testi ve ikinci cizgi çıkmıştı, hani sabah daha net çıkar.
Düşün öğlende bile çıkıyosaaaaaaaaa
inşallahh canım ya hakkınızda hayırlısı olsuun, yarın sabah yapsana yine test, kandanda yaptıır.
hakkaten ya şaka gibi bir 10"dur gidiyor
edaaaaam bencede hazırla kendiniii
ay bi garip oldum yahuu, çok sevindimm
Ahh canım keşke çekip gönderebilsem ama maalesef telefonum biraz dandik olmuyor yani :)
Artık test almaktan da utanır oldum hep farklı bi eczaneye gidiyorum, bu seferki baya bi uzaktı:) Yarın kanda yaptırayım sadece diyorum testlere para vermekten param kalmadı :)
Çok çok teşekkür ederim canım benim, değişik bir duyguymuş şaka gibi birazcık da :)
demek kı tahmın etmısler :) ıyı olmus almamınz gercekten :)Evet hatta dün yürüyüşe çıkmıştık, şöyle bi söyleyiverdim test alalım diye, pek oralı olmadı, çünkü 2-3 aydır sürekli test yapıyorum :) bende pek üstelemedim, şimdi birlikte öğrenirsek süpriz yapamam diye.. O yüzden bugüne erteledim:)
Ama etrafımdaki herkes hamile zannediyordu beni hele ki kuzenim:) Duvara yazdı sen kesin hamilesin diye:)
Aynen canım en iyisi yarın kanda yaptırayım aksilik olmazsa...ben en son,en ucuzundan almıştım, dediğin gibi tonla para döktüm resmen testlere
onda bile çıkmıştı.
kanda yaptır ozaman sen, garanti olsun.
Dur hele sen annesi, eğer varsa bebiş bu daha his değilkiii, bana jeton şimdilerde düşmeye başladı.
1 haftadır içimde kıpırtı var, var işte hissediyorumm ve çok farklı bişiii
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip eder inşallah
amın tutkum :)ben en son,en ucuzundan almıştım, dediğin gibi tonla para döktüm resmen testlere
onda bile çıkmıştı.
kanda yaptır ozaman sen, garanti olsun.
Dur hele sen annesi, eğer varsa bebiş bu daha his değilkiii, bana jeton şimdilerde düşmeye başladı.
1 haftadır içimde kıpırtı var, var işte hissediyorumm ve çok farklı bişiii
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip eder inşallah
Evet canım... Dünde bi akrabamız vardı hamile kadın, "fatma geçenlerde bi akrabam karnıma dokundu öbür ay hamile kaldı, sende dokun istersen" dedi. bende dokundum tekme attı:) Bende hamişmişim meğersem:)demek kı tahmın etmısler :) ıyı olmus almamınz gercekten :)
Nasıl erken canım? 10 hafta sırayla işte sıra sende... Aaaa zaten ne güzel kilolarını da vermişsin:)amın tutkum :)
ama sıralama erken oldu sankı yaa :) hayırlısı
Evet canım... Dünde bi akrabamız vardı hamile kadın, "fatma geçenlerde bi akrabam karnıma dokundu öbür ay hamile kaldı, sende dokun istersen" dedi. bende dokundum tekme attı:) Bende hamişmişim meğersem:)
aaa bunu ılk defa duydum ama gercek olmus bak tekme mı atıyor sen hamıleysen :)Nasıl erken canım? 10 hafta sırayla işte sıra sende... Aaaa zaten ne güzel kilolarını da vermişsin:)
Şaka bir yana ne zaman hazır hissediyorsan canım benim.. ohhh çok şükür..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?