2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Yok canım hani öyle değil de tekme attı yani :)
Hayırlı zamanda olsun İnşAllah canım benim:)

kızlar biz dün sobamızı kaldırdık, güzeeel temizlik yapıldıı, sağolsun eşim yaptı aslında herşeyi, birazda kv yardım etti hakkını yemeyeyim şimdi.
halılarımıza verdik, yıkansın bi güzell

Ohhh ne güzel ellerinize sağlık canım benim güle güle kirletin inşAllah..:)

Valla bende ne zaman yaparım bilemiyorum bahar temizliğini... Mayısın ortasında yaparım heralde yaaa

Yok canım hani öyle değil de tekme attı yani :)
Hayırlı zamanda olsun İnşAllah canım benim:)
Amın canımm :)

evet tutkumm bıraz gezeyım ortalarda ama cok degıl :)
ohh ne guzel canım pırıl pırıl olacak evınız yaza hazırlık :)

Ohhh ne güzel ellerinize sağlık canım benim güle güle kirletin inşAllah..:)

Valla bende ne zaman yaparım bilemiyorum bahar temizliğini... Mayısın ortasında yaparım heralde yaaa

aman yaparsın canım, sağlık olsun.
temizlemesi saaaaatler, kirletmesi 5dk zaten
sahi misafirlerin gittimi, düğün buhafta sonuydu demi, nasıl geçti

Amın canımm :)

evet tutkumm bıraz gezeyım ortalarda ama cok degıl :)
ohh ne guzel canım pırıl pırıl olacak evınız yaza hazırlık :)

eveet çok olmasın inşallah heh

amın canım ınsallah :) anneler gunune tek ben yanlız gırıyorum :) hepınız hamıs :) bende teyzeyım canım aa :)

Ayy kesinlikle öyle canım yaa, kirletmesi 5 dk.. :)

Evet canım geldiler gittiler, düğünde güzeldi biraz üşüdüm ama genel olarak güzeldi :)

amın canım ınsallah :) anneler gunune tek ben yanlız gırıyorum :) hepınız hamıs :) bende teyzeyım canım aa :)
Aaaa evet yaaa anne adayıyız sonuçta bizde bak o hiç aklıma gelmemişti.. kız teyze demek anne yarısı demek sıkma canını:)

eveet benimde aklıma gelmemişti bu
ee teyzesi sen şimdilik teyzeyle idare et, nasipse seneye annelikle devam inşallah

Ayy kesinlikle öyle canım yaa, kirletmesi 5 dk.. :)

Evet canım geldiler gittiler, düğünde güzeldi biraz üşüdüm ama genel olarak güzeldi :)

ne güzel canım sanada değişiklik oldu.
aman üşütme canım kendini he, klima açıktıysa iyiice soğukmuştur içersi.

Yok canım salon düğünü değildi ev düğünüydü, akşama doğru hava baya soğumuştu, eşimi zor ikna ettim kalkalım diye :)
Bu ara zaten bi yanıyorum, bi donuyorum adamda şaşırdı kaldı ne yapacağını:)

oh ohh belirtiye geeeel
gerçi salondada olsa, dışardada olsa insan oturunca illa üşüyo işte canım.

Günaydın kızçeler...

Dün akşam eşime süprizi yaptım ama adam şok geçirdi resmen inanamadı, Sonra tabi inanmadığı için heveslenmek istemiyorum, acile kan vermeye gitsek yaparlar mı diye sordu bende şansımızı deneyelim o zaman dedim..
Yemeğimizi yedikten sonra tuttuk acil yollarını, eşim doktorla görüştü o da olur tabi alalım demiş, sonuçlar 1 saat içinde çıktı değerim 8615 :) MaşAllah benim tosunuma kocaman olmuş da haberimiz yokmuş
Eşim hala inanamadı, doktora kesin değil mi diye soruyo:) Ayyy çok komikti yaa o haliii

Kuzuuuuuuuumm günaydın. On dakika önce ''Sanırım evet'' yazısını okurkenki halimi görmeliydin :)) Karsımda müdür, yan tarafımda oda arkadasım oturuyo sohbet ediyorlar, ben de kaç gündür yokum ya burdaki geçmişi okuyordum.Onu okuduğum anda gözlerim kocaman açıldı ve bir hihhhhh yapıp elimi ağzıma kapayışım vardı ki sorma :))) Bana sanki ses çıkmış gibi geldi ama bakındım onlara gelmemiş demek, tepki yoktu. Ah yaaa içim bir hoş oldu valla.. Geçmişi okurken pembelokumun heyecanlarıyla dokuz ay öncesine gitmiştim, senin şu güzel haberinle de altı ay öncesine.Oyyy bir duygusallık çöktü. :))) Canımıniçiiiiiii ne kadar sevindim anlatamam.Maşallah diyeyim..Rabbim sağlıkla sıhatle kavuştursun kuzucum.Vay beee :)) Cidden kızların dediği gibi on hafta kuralı tutuyor galiba :)) Oyyy eşin de ne sevinmiş yaa, Allah daim etsin mutluluğunuzu.. Bu dünya tatlısı haberle mutluluğunuza mutluluk katılsın..

Ahh canım kıyamam sana seni gülümsetebildiysem ne mutlu bana:)
Çok teşekkür ederim canım Rabbime şükürler olsun bizi çok bekletmedi.. Amin Amin İnşAllah..

Evet on hafta kuralına aynen devam ediyoruz... Güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim canım benim... Ayhhh iyiki varsınız yaaa, gözlerim dolu dolu oldu yine

Bizde haberler böyle sen ne yaptın nasıl geçti tatilin?

Eveeeeet bu harika haber sebebiyle önceliği fatmaya verip şimdi size dönüş yaptım kuzular..Hepinize günaydııııın.. :)) Güne güzel başlamıştım, bu güzel haber de pekiştirdi bunu. :) Saat sekizden beri buradayım ama kaç günün birikmişliği bayagı bir fazla olmuş, dedim önce dedikoduları bir gözden geçireyim de öyle yazayım.
Biz perşembe günü gittik Balıkesir'e cumartesi döndük. Bayağı iyi geldi doğum öncesi. :) Malesef ben gezmeyi çok feci sevenlerdenim, o yüzden doğum sonrası nasıl olur diye bunun stresini çokça yaşamıştım.Gerçi herkes diyor sana bebek gezmek için engel falan değil diye :))) Hani geziden kastım illaki bir tatile çıkmak falan değil, hafta sonu günübirlik gezmeler de kafi. :)) Neyse velhasıl kelam gayet iyi geldi bu.İşin komik tarafı bir otel ayarlamıştık netten bakıp, internetteki fotolarla otel odalarının içi uyuşmadı İlk başta bayagı bir dumura uğradık tabi.Ben de şaşırıyordum, bu fiyata böyle bir yer bayagı iyiymiş diye ama hiç alakası yokmuş tabi. Bi moralimiz bozulur gibi oldu, sonra dedik amaaaan gezmeye geldik zaten yatmadan yatmaya geçicez oraya. Öyle işte. :) Ama tam zamanında ayarlamışız bu turu, çünkü yavaştan sıkıntılarım başladı. Çok şükür Rabbim e şu zamana kdr öyle bariz sıkıntılarım olmadı hamilelikte.Ama bundan sonra şu bel ağrısı ve idrar yolu enf çektirecek gibi.. Normalde o kadar etki etmezdi.45 dk dır oturuyorum şu sandalyede, fena tutuldu belim, size yazayım kalkıp turlayacağım biraz..

Oyyy özlemişim ama sizi canlar yaa, çok alışmışım sizee.. :)

Sizler nasılsınız iyisiniz inşallah??

oyle valla ıyıkı var bım keske bızım evın yakınınada acılsa :)

Yaaa beş gündür yoktum evde.Dün gece gelirken bir baktım, aman Allah ımm A101 açılmış bizim mahalleye..Bütün marketlerin hepsi oturduğum yere yarım saat yürüme mesafesinde, sinir oluyordum.Dün geceki sevincimi bir görseniz.Sanki medeniyete yeni adım atmış gibiydim

Bunu okudugumda, kuzucuguumm göbüşün çıktı mı senin o kadar diyecektim ki, sonra yazmışsın yemek yiyince şişiyor diye onu gördüm :)

Ama evet şu karlı bir yerde foto paylaşmıştın ya kuzucum , bana da küçük gelmiştin yaaa :))

Oyyy evet ben de artık porsiyonalrımı küçültmeye başlıyorum.Çünkü şu birkaç gündür her yediğimde pişman oluyorum yediğime, kızım oturdu tabi midemin üstüne sıkıştı almıyor artık eskisi kadar cok yiyecek :)))) Hazımsızlık daha çok oluyor canım..

Hiç lafı geçmemiş canım yaa ne okumuştun ki sen?? :)

Boy uzun olduğundan kilo yine de o kadar çok belli etmiyordur kendini, çünkü hesaba göre evet bayagı cok oluyor ilk baştaki kilo . :) Ama maşallah canımcımm filinta gibi bi hatun oldun şimdi hee :)))

Hem de ne gülümsetmek. :)) Aynen canım siz de iyi ki varsınız.

Benim tatil de gayet iyiydi canım.Bana kısa geldi.Eşime diyorum iki güncük daha bile olsa iyiymiş ama buna şükür diyelim kuzum.Yani yaşadığımız yer aslında tatil yeri olarak geçiyor ama işte insan daimi burda olunca kıymet bilmiyo, değişiklik arıyor :)) O yüzden çok çok farklı bir yer olmasa da hava , yer değişikliği iyi geldi. :) Yukarıda da bahsettim zaten bazı şeyleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…