- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
dımı ya dımıAaaa evet yaaa anne adayıyız sonuçta bizde bak o hiç aklıma gelmemişti.. kız teyze demek anne yarısı demek sıkma canını:)
Amin canım ınsallah agzın bal yesın mı derler heh ıste ondaneveet benimde aklıma gelmemişti bu
ee teyzesi sen şimdilik teyzeyle idare et, nasipse seneye annelikle devam inşallah
ne güzel canım sanada değişiklik oldu.
aman üşütme canım kendini he, klima açıktıysa iyiice soğukmuştur içersi.
Günaydın kızçeler...
Dün akşam eşime süprizi yaptım ama adam şok geçirdi resmen inanamadı, Sonra tabi inanmadığı için heveslenmek istemiyorum, acile kan vermeye gitsek yaparlar mı diye sordu bende şansımızı deneyelim o zaman dedim..
Yemeğimizi yedikten sonra tuttuk acil yollarını, eşim doktorla görüştü o da olur tabi alalım demiş, sonuçlar 1 saat içinde çıktı değerim 8615 :)MaşAllah benim tosunuma kocaman olmuş da haberimiz yokmuş
Eşim hala inanamadı, doktora kesin değil mi diye soruyo:) Ayyy çok komikti yaa o haliii
Eveeeeet bu harika haber sebebiyle önceliği fatmaya verip şimdi size dönüş yaptım kuzular..Hepinize günaydııııın.. :)) Güne güzel başlamıştım, bu güzel haber de pekiştirdi bunu. :) Saat sekizden beri buradayım ama kaç günün birikmişliği bayagı bir fazla olmuş, dedim önce dedikoduları bir gözden geçireyim de öyle yazayım.
Biz perşembe günü gittik Balıkesir'e cumartesi döndük. Bayağı iyi geldi doğum öncesi. :) Malesef ben gezmeyi çok feci sevenlerdenim, o yüzden doğum sonrası nasıl olur diye bunun stresini çokça yaşamıştım.Gerçi herkes diyor sana bebek gezmek için engel falan değil diye :))) Hani geziden kastım illaki bir tatile çıkmak falan değil, hafta sonu günübirlik gezmeler de kafi. :)) Neyse velhasıl kelam gayet iyi geldi bu.İşin komik tarafı bir otel ayarlamıştık netten bakıp, internetteki fotolarla otel odalarının içi uyuşmadıİlk başta bayagı bir dumura uğradık tabi.Ben de şaşırıyordum, bu fiyata böyle bir yer bayagı iyiymiş diye ama hiç alakası yokmuş tabi. Bi moralimiz bozulur gibi oldu, sonra dedik amaaaan gezmeye geldik zaten yatmadan yatmaya geçicez oraya. Öyle işte. :) Ama tam zamanında ayarlamışız bu turu, çünkü yavaştan sıkıntılarım başladı. Çok şükür Rabbim e şu zamana kdr öyle bariz sıkıntılarım olmadı hamilelikte.Ama bundan sonra şu bel ağrısı ve idrar yolu enf çektirecek gibi.. Normalde o kadar etki etmezdi.45 dk dır oturuyorum şu sandalyede, fena tutuldu belim, size yazayım kalkıp turlayacağım biraz..
Oyyy özlemişim ama sizi canlar yaa, çok alışmışım sizee.. :)
Sizler nasılsınız iyisiniz inşallah??
Yaaa beş gündür yoktum evde.Dün gece gelirken bir baktım, aman Allah ımm A101 açılmış bizim mahalleye..Bütün marketlerin hepsi oturduğum yere yarım saat yürüme mesafesinde, sinir oluyordum.Dün geceki sevincimi bir görseniz.Sanki medeniyete yeni adım atmış gibiydim
Bunu okudugumda, kuzucuguumm göbüşün çıktı mı senin o kadar diyecektim ki, sonra yazmışsın yemek yiyince şişiyor diye onu gördüm :)
Ama evet şu karlı bir yerde foto paylaşmıştın ya kuzucum , bana da küçük gelmiştin yaaa :))
Oyyy evet ben de artık porsiyonalrımı küçültmeye başlıyorum.Çünkü şu birkaç gündür her yediğimde pişman oluyorum yediğime, kızım oturdu tabi midemin üstüne sıkıştı almıyor artık eskisi kadar cok yiyecek :)))) Hazımsızlık daha çok oluyor canım..
Hiç lafı geçmemiş canım yaa ne okumuştun ki sen?? :)
Boy uzun olduğundan kilo yine de o kadar çok belli etmiyordur kendini, çünkü hesaba göre evet bayagı cok oluyor ilk baştaki kilo . :) Ama maşallah canımcımm filinta gibi bi hatun oldun şimdi hee :)))
Hahahaha cook komikmis ciddden yaGünaydın kızçeler...
Dün akşam eşime süprizi yaptım ama adam şok geçirdi resmen inanamadı, Sonra tabi inanmadığı için heveslenmek istemiyorum, acile kan vermeye gitsek yaparlar mı diye sordu bende şansımızı deneyelim o zaman dedim..
Yemeğimizi yedikten sonra tuttuk acil yollarını, eşim doktorla görüştü o da olur tabi alalım demiş, sonuçlar 1 saat içinde çıktı değerim 8615 :)MaşAllah benim tosunuma kocaman olmuş da haberimiz yokmuş
Eşim hala inanamadı, doktora kesin değil mi diye soruyo:) Ayyy çok komikti yaa o haliii
Ahh canım benim....Hem de ne gülümsetmek. :)) Aynen canım siz de iyi ki varsınız.
Benim tatil de gayet iyiydi canım.Bana kısa geldi.Eşime diyorum iki güncük daha bile olsa iyiymiş ama buna şükür diyelim kuzum.Yani yaşadığımız yer aslında tatil yeri olarak geçiyor ama işte insan daimi burda olunca kıymet bilmiyo, değişiklik arıyor :)) O yüzden çok çok farklı bir yer olmasa da hava , yer değişikliği iyi geldi. :) Yukarıda da bahsettim zaten bazı şeyleri :)
Kiz verdin hepsini şu an bile boyuna göre fitsin ,tabii dolabinda giyecek bişeycigin kalmaz.. :))dımı ya dımı2. analarıyım ben kuzularımın 5. yıgenım olacak dımı sahıı
Amin canım ınsallah agzın bal yesın mı derler heh ıste ondan
ooooo ıste bu haberı beklıyordumharıkaa harıka ıyı yapmıs bak ıyıkı gıdıp test yaptırmıssınız canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bakalım kız kuralı yıkılacak mıı erkek gelecek mı bı dene daha aman saglıklı olsunda gercı bende bu araada sende tutkuyla aynı zamanda ogrendın ne guzel 6 haftayı gerıde bıraktınız kalp atıslarını duymayada az kaldı dımı oyle oluyor sızden ogrendıgım kadarıyla
Kuzucukk bızde balayından sonra tekrar tatıl yapalım dedık resımde baktıgımızda ıdare eder dedık yanı zaten bıze yatak lazım ne kı sankı dıye 5 gece mı kalacaktık ne normalde dayanamadım 1 gece eksık kaldık acı cektım resmen her gece yataklar oyle kotu oyle kotuydu kı..odada sıneklerdus alıcaz su azıcık azıcık akar ve sonradan ogrendıkkı kaldıgımız yer hıcde uygun degılmıs arastırmayınca bız oyle sanmısız olsun ama guzel gecmıs otele ragmen tatılınız ne guzell :)
ayyyy a101 ler buyuyor heraldeeenolur nolurrrrr bızım evın orayada acısınlarr cok ıhtıyac var bos kocaman dukkanda cok lutfennnn esımın ıs yerının oraya, annemlerın oraya 2 tane su 2 hafta ıcınde bırde sen dedın acıldı dıye buyuyorlar baya
evet kuzum baya 101,5 ıste hesapladınız zaten10 kılosunu evlendıkten sonra almısımdır ama balayında yedıklerımı bı paylassam masallah ama ne guzelde yazıyorum bu kılo nedır bulut utan utan
oldum ama sımdı evetsabırsızlanıyorum ama bıtsın dıyet ustume gıyecek gercekten dogru bırseyım kalmadı
Ayy evet canım o heyecan bambaşka birşey, eşim ne yapacağını şaşırdı, şimdi mesaj atmış naber gençler diyedımı ya dımı2. analarıyım ben kuzularımın 5. yıgenım olacak dımı sahıı
Amin canım ınsallah agzın bal yesın mı derler heh ıste ondan
ooooo ıste bu haberı beklıyordumharıkaa harıka ıyı yapmıs bak ıyıkı gıdıp test yaptırmıssınız canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bakalım kız kuralı yıkılacak mıı erkek gelecek mı bı dene daha aman saglıklı olsunda gercı bende bu araada sende tutkuyla aynı zamanda ogrendın ne guzel 6 haftayı gerıde bıraktınız kalp atıslarını duymayada az kaldı dımı oyle oluyor sızden ogrendıgım kadarıyla
Kuzucukk bızde balayından sonra tekrar tatıl yapalım dedık resımde baktıgımızda ıdare eder dedık yanı zaten bıze yatak lazım ne kı sankı dıye 5 gece mı kalacaktık ne normalde dayanamadım 1 gece eksık kaldık acı cektım resmen her gece yataklar oyle kotu oyle kotuydu kı..odada sıneklerdus alıcaz su azıcık azıcık akar ve sonradan ogrendıkkı kaldıgımız yer hıcde uygun degılmıs arastırmayınca bız oyle sanmısız olsun ama guzel gecmıs otele ragmen tatılınız ne guzell :)
ayyyy a101 ler buyuyor heraldeeenolur nolurrrrr bızım evın orayada acısınlarr cok ıhtıyac var bos kocaman dukkanda cok lutfennnn esımın ıs yerının oraya, annemlerın oraya 2 tane su 2 hafta ıcınde bırde sen dedın acıldı dıye buyuyorlar baya
evet kuzum baya 101,5 ıste hesapladınız zaten10 kılosunu evlendıkten sonra almısımdır ama balayında yedıklerımı bı paylassam masallah ama ne guzelde yazıyorum bu kılo nedır bulut utan utan
oldum ama sımdı evetsabırsızlanıyorum ama bıtsın dıyet ustume gıyecek gercekten dogru bırseyım kalmadı
Evet daha hala şokta :)Hahahaha cook komikmis ciddden ya
Şoktan bir kaç gun inanamaz sonra yerine oturur taşlar :)))
Hay maaşAllah minnakimiz kocaman olmus da haberimiz yokmuuus Kiii,kaç gün geçti beklenen adetinin üzerinden kuzum?
Değerin çok guzel maaşAllah... En az iki gün sonra keseyi görebilirsiniz Allahın izniyle :)
Vay be ilk hamile kaldığım zamanların heyecanlarina döndüm... Çok guzel anlar...coookkk...
Birde dün sormussun bak şimdi aklıma geldi, sigara içilen yerde durma kuzum, hemen çık ordan :)
Ne guzel gezdiniz geldiniz...çünkü dedigin gibi bundan sonra gezmek çok zor olacak...Eveeeeet bu harika haber sebebiyle önceliği fatmaya verip şimdi size dönüş yaptım kuzular..Hepinize günaydııııın.. :)) Güne güzel başlamıştım, bu güzel haber de pekiştirdi bunu. :) Saat sekizden beri buradayım ama kaç günün birikmişliği bayagı bir fazla olmuş, dedim önce dedikoduları bir gözden geçireyim de öyle yazayım.
Biz perşembe günü gittik Balıkesir'e cumartesi döndük. Bayağı iyi geldi doğum öncesi. :) Malesef ben gezmeyi çok feci sevenlerdenim, o yüzden doğum sonrası nasıl olur diye bunun stresini çokça yaşamıştım.Gerçi herkes diyor sana bebek gezmek için engel falan değil diye :))) Hani geziden kastım illaki bir tatile çıkmak falan değil, hafta sonu günübirlik gezmeler de kafi. :)) Neyse velhasıl kelam gayet iyi geldi bu.İşin komik tarafı bir otel ayarlamıştık netten bakıp, internetteki fotolarla otel odalarının içi uyuşmadıİlk başta bayagı bir dumura uğradık tabi.Ben de şaşırıyordum, bu fiyata böyle bir yer bayagı iyiymiş diye ama hiç alakası yokmuş tabi. Bi moralimiz bozulur gibi oldu, sonra dedik amaaaan gezmeye geldik zaten yatmadan yatmaya geçicez oraya. Öyle işte. :) Ama tam zamanında ayarlamışız bu turu, çünkü yavaştan sıkıntılarım başladı. Çok şükür Rabbim e şu zamana kdr öyle bariz sıkıntılarım olmadı hamilelikte.Ama bundan sonra şu bel ağrısı ve idrar yolu enf çektirecek gibi.. Normalde o kadar etki etmezdi.45 dk dır oturuyorum şu sandalyede, fena tutuldu belim, size yazayım kalkıp turlayacağım biraz..
Oyyy özlemişim ama sizi canlar yaa, çok alışmışım sizee.. :)
Sizler nasılsınız iyisiniz inşallah??
Yaaa beş gündür yoktum evde.Dün gece gelirken bir baktım, aman Allah ımm A101 açılmış bizim mahalleye..Bütün marketlerin hepsi oturduğum yere yarım saat yürüme mesafesinde, sinir oluyordum.Dün geceki sevincimi bir görseniz.Sanki medeniyete yeni adım atmış gibiydim
Bunu okudugumda, kuzucuguumm göbüşün çıktı mı senin o kadar diyecektim ki, sonra yazmışsın yemek yiyince şişiyor diye onu gördüm :)
Ama evet şu karlı bir yerde foto paylaşmıştın ya kuzucum , bana da küçük gelmiştin yaaa :))
Oyyy evet ben de artık porsiyonalrımı küçültmeye başlıyorum.Çünkü şu birkaç gündür her yediğimde pişman oluyorum yediğime, kızım oturdu tabi midemin üstüne sıkıştı almıyor artık eskisi kadar cok yiyecek :)))) Hazımsızlık daha çok oluyor canım..
Hiç lafı geçmemiş canım yaa ne okumuştun ki sen?? :)
Boy uzun olduğundan kilo yine de o kadar çok belli etmiyordur kendini, çünkü hesaba göre evet bayagı cok oluyor ilk baştaki kilo . :) Ama maşallah canımcımm filinta gibi bi hatun oldun şimdi hee :)))
1 hafta geçtiyse kuzum ve sürekli izin alamıyorsan sana derim ki ben haftaya pazartesi git, kalp atışınini duyma ihtimalin bile var hatta çok yüksek :))Evet daha hala şokta :)
Canım 1 hafta geçti, gerçi bu aralar düzensizleşmişti adetim.. hani belki 1 haftadan daha da az olabilir:) tam kesin değil..
Şimdi ben bu cuma gitsem doktora görebilir miyim ki? Çok da izin alamıyorum o da sıkıntı aslında ama bakalım ayarlıcaz bişeyler...
Evet canım çevremde sigara içen çok Allah'tan eşim içmiyor biraz daha dikkat etmeliyim :)
yıne cok eskıden kalma bır ıkı bıseyım var barıKiz verdin hepsini şu an bile boyuna göre fitsin ,tabii dolabinda giyecek bişeycigin kalmaz.. :))
Kocis sana süpriz alışveriş hazırlamalı...dolabin değişmeli, bu azmi öyle iki üç parça kurtarmaz
Şu a101 ler nasil mutlu ediyor insanı hay maaşAllah yaaa...
Bendme bizim ilçeye acilsin diye dua edeyim bari
Ayy evet canım o heyecan bambaşka birşey, eşim ne yapacağını şaşırdı, şimdi mesaj atmış naber gençler diye
Canım daha cinsiyet belli değil ama geçen rüyamda erkek görmüştüm, iki tane erkek çocuktu, birisinin adı Kerimdi, diğerininkisinin belli değildi..
Valla kese oluşmuştr zannımca İnşAllah, kalp atışları için de 2 haftamız var zannediyorum.. :) Bende tam bilmiyorum :) Haftaya bi doktora giderim kısmetse... Yada bu hafta cuma..
Günaydın kızçeler...
Evet dostumuzyıne cok eskıden kalma bır ıkı bıseyım var barı
valla kurtarmaz bastan asagıya eksık para bırıktıreyım dıyorum ıhtıyacımız cıkıyo hep bu ay ufacık bısey koydum guyaa koymamız lazım az zaman sonra bekle bızı alısverısss
ınsallah acılır ya napıcan bım ve a101 dostumuz
kız ıkız falan olabılır mı kı acep ne zaman bellı oluyo
kız erteleme gıt doktora bılmıyorum gercı kızlar ne zaman gıtmıstı
İii uyutmadi bu gece...beynim bulanik geziyorum tutkumselaaam selaaam kızlaar
düşündümde hamiş kalmak isteyen gelsin bu topiğe 10 haftada kalırmıki
var bi gariplik hakkaten
Ladypurple kuzucuum hoş geldinn, oh ne güzel geçmiş tatill, iyi gelmiştir
nasipse bebiş büyüsün bebişle gezersin kuzum, sen yeterki gezecem de
SirriEyvan sen nasılsın esmaam, bebiş uyutmuyo he daha şimdidenn, ah o yavruyu yerizki biiiz
MutluBulut_ canıım kesinliklee kocamaaan bir dolabı hakettin
Ay şu ciğere cevap vereyim hemen madem...
Olur mu hiç kuzularim benim :)
Dinen oyle bir şey yok.. içeride yaratılışa biz dışarıdan müdahale edemeyiz, Rabbim en guzeliyle yaratıyor :)
Yani ayva yesek çocuğumuz guzel ve gamzeli olmaz :))
Batıl inanışlara göre hareket eden çok insan var lakin batila göre hareket etmek, inanmak Allahim korusun çok yanlış, bizi doğrulardan uzaklaştırmak için varlar..
Çok ince bir çizgi hak batil arasını ayırmak, ayırabilmek, Rabbim korusun bizleri..
İii uyutmadi bu gece...beynim bulanik geziyorum tutkum
Ye ye...bende yiyeceğim dogsun bak ne yapiyorum küçüğümuuuu:))
Bizim hayatimizi yönlendirirebilecek kaynak kuranı kerim ve peygamberimiz olmalı..onlar bize yeter gerisi faso fiso...ne güzel söyledin esmam ya..
onu yapmayayım,bunu yapmayayım derken zamanla takıntıya dönüşüyor.
Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat nasip eder inşallah herkezlere
normalde saç kesmek iyi değil derlerya, geçenlerde hamileler saç kırıklarını böyle eliyle koparıyolar.
E dedim madem saç kesmek iyi değil, ne diye koparıyosunuz. Ha kesmişsin, ha koparmışsın.
duymazdan gelip lafı değiştirdiler çok sinirim bozuldu.
buraları anlatamam kuzum ya, herkezin ağzından bişi çıkıyo, aman onu yapma,bunu yapma. resmen şeytana uyduruyolar insanı.
yapmayınca düşünüyosun,bak onlar böyle böyle dedi yapayımda olmasın.
halbuki ne kadar kötü dediğin gibi
Öyle canım öyle :) Yine de çok iyi geldi. Yok be güzelim niye engel olsun. Agustos gibi düşünüyordunuz 3 aylık falan olucak o zaman bebiş, bence engel olmaz. Eğer ki şartların durumun el veriyorsa bence sakın erteleme, bebiş öncesi baş başa gezme iyi gelir canım.Ki sorna d aiyi ki gitmişim dersin.Ahh canım benim....
Valla tatil tatildir, kısası uzunu hiç farketmez.. Bizde gezelim diyorduk şöyle bir ama bebiş engel olur mu yani ona bir zararı olur mu bilemiyorum tabi..
Canım cundada zaten öyle ahım şahım çok büyük oteller falan yok, yani en azından antalya gibi :) Ama yine de güzel yerdir, çevre yerlerini de gezseydiniz bari arabanızla gittiniz değil mi?
Ne guzel gezdiniz geldiniz...çünkü dedigin gibi bundan sonra gezmek çok zor olacak...
En uugun zamanda gittiniz, gobus hala taşınabiliyorken
Dün gece çok zorlandım bende..kaburgamin orada batmalar oldu sürekli, sağa dönüyorum bebek sağ tarafıma ağır geliyor sola dönüyorum soluma... İkidebir tuvalete gittim ne biçim geceydi bi uyuyamadim...
he bide mide yanması..bu günlerde Hiiiic geçmiyor, ne yesem ne yapsam yanıyor
Göbek büyüdü iyice tabii kuzum sigamiyor organlarıma daliyor
Benim bir ara belim çok agirmisti, günde 2 bardaj süt, kalsiyum ,magnezyum ve bir soda takviyesiyle geçirmiştik şükürler olsun... Sende dene istersen canim:)
Rabbim yardımcin olsuuun...
İlahiyat lisans mezunuyum canim, kocisle aynı bölüm mezunuyuz, farklı şehirler olsa da.. lise de aynı sınıftaydik sonra uni ayırdı biziiii...ah ne zordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?