2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aaaa evet yaaa anne adayıyız sonuçta bizde bak o hiç aklıma gelmemişti.. kız teyze demek anne yarısı demek sıkma canını:)
dımı ya dımı 2. analarıyım ben kuzularımın 5. yıgenım olacak dımı sahıı

Amin canım ınsallah agzın bal yesın mı derler heh ıste ondan

ooooo ıste bu haberı beklıyordum harıkaa harıka ıyı yapmıs bak ıyıkı gıdıp test yaptırmıssınız canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bakalım kız kuralı yıkılacak mıı erkek gelecek mı bı dene daha aman saglıklı olsunda gercı bende bu araada sende tutkuyla aynı zamanda ogrendın ne guzel 6 haftayı gerıde bıraktınız kalp atıslarını duymayada az kaldı dımı oyle oluyor sızden ogrendıgım kadarıyla

Kuzucukk bızde balayından sonra tekrar tatıl yapalım dedık resımde baktıgımızda ıdare eder dedık yanı zaten bıze yatak lazım ne kı sankı dıye 5 gece mı kalacaktık ne normalde dayanamadım 1 gece eksık kaldık acı cektım resmen her gece yataklar oyle kotu oyle kotuydu kı..odada sınekler dus alıcaz su azıcık azıcık akar ve sonradan ogrendıkkı kaldıgımız yer hıcde uygun degılmıs arastırmayınca bız oyle sanmısız olsun ama guzel gecmıs otele ragmen tatılınız ne guzell :)

ayyyy a101 ler buyuyor heraldeee nolur nolurrrrr bızım evın orayada acısınlarr cok ıhtıyac var bos kocaman dukkanda cok lutfennnn esımın ıs yerının oraya, annemlerın oraya 2 tane su 2 hafta ıcınde bırde sen dedın acıldı dıye buyuyorlar baya
evet kuzum baya 101,5 ıste hesapladınız zaten 10 kılosunu evlendıkten sonra almısımdır ama balayında yedıklerımı bı paylassam masallah ama ne guzelde yazıyorum bu kılo nedır bulut utan utan

oldum ama sımdı evet sabırsızlanıyorum ama bıtsın dıyet ustume gıyecek gercekten dogru bırseyım kalmadı

Hahahaha cook komikmis ciddden ya
Şoktan bir kaç gun inanamaz sonra yerine oturur taşlar :)))

Hay maaşAllah minnakimiz kocaman olmus da haberimiz yokmuuus Kiii,kaç gün geçti beklenen adetinin üzerinden kuzum?
Değerin çok guzel maaşAllah... En az iki gün sonra keseyi görebilirsiniz Allahın izniyle :)

Vay be ilk hamile kaldığım zamanların heyecanlarina döndüm... Çok guzel anlar...coookkk...
Birde dün sormussun bak şimdi aklıma geldi, sigara içilen yerde durma kuzum, hemen çık ordan :)

Ahh canım benim....

Valla tatil tatildir, kısası uzunu hiç farketmez.. Bizde gezelim diyorduk şöyle bir ama bebiş engel olur mu yani ona bir zararı olur mu bilemiyorum tabi..
Canım cundada zaten öyle ahım şahım çok büyük oteller falan yok, yani en azından antalya gibi :) Ama yine de güzel yerdir, çevre yerlerini de gezseydiniz bari arabanızla gittiniz değil mi?

Kiz verdin hepsini şu an bile boyuna göre fitsin ,tabii dolabinda giyecek bişeycigin kalmaz.. :))
Kocis sana süpriz alışveriş hazırlamalı...dolabin değişmeli, bu azmi öyle iki üç parça kurtarmaz

Şu a101 ler nasil mutlu ediyor insanı hay maaşAllah yaaa...
Bendme bizim ilçeye acilsin diye dua edeyim bari

Ayy evet canım o heyecan bambaşka birşey, eşim ne yapacağını şaşırdı, şimdi mesaj atmış naber gençler diye
Canım daha cinsiyet belli değil ama geçen rüyamda erkek görmüştüm, iki tane erkek çocuktu, birisinin adı Kerimdi, diğerininkisinin belli değildi..
Valla kese oluşmuştr zannımca İnşAllah, kalp atışları için de 2 haftamız var zannediyorum.. :) Bende tam bilmiyorum :) Haftaya bi doktora giderim kısmetse... Yada bu hafta cuma..

Evet daha hala şokta :)

Canım 1 hafta geçti, gerçi bu aralar düzensizleşmişti adetim.. hani belki 1 haftadan daha da az olabilir:) tam kesin değil..

Şimdi ben bu cuma gitsem doktora görebilir miyim ki? Çok da izin alamıyorum o da sıkıntı aslında ama bakalım ayarlıcaz bişeyler...

Evet canım çevremde sigara içen çok Allah'tan eşim içmiyor biraz daha dikkat etmeliyim :)

Ne guzel gezdiniz geldiniz...çünkü dedigin gibi bundan sonra gezmek çok zor olacak...
En uugun zamanda gittiniz, gobus hala taşınabiliyorken

Dün gece çok zorlandım bende..kaburgamin orada batmalar oldu sürekli, sağa dönüyorum bebek sağ tarafıma ağır geliyor sola dönüyorum soluma... İkidebir tuvalete gittim ne biçim geceydi bi uyuyamadim...
he bide mide yanması..bu günlerde Hiiiic geçmiyor, ne yesem ne yapsam yanıyor
Göbek büyüdü iyice tabii kuzum sigamiyor organlarıma daliyor

Benim bir ara belim çok agirmisti, günde 2 bardaj süt, kalsiyum ,magnezyum ve bir soda takviyesiyle geçirmiştik şükürler olsun... Sende dene istersen canim:)
Rabbim yardımcin olsuuun...

İlahiyat lisans mezunuyum canim, kocisle aynı bölüm mezunuyuz, farklı şehirler olsa da.. lise de aynı sınıftaydik sonra uni ayırdı biziiii...ah ne zordu

1 hafta geçtiyse kuzum ve sürekli izin alamıyorsan sana derim ki ben haftaya pazartesi git, kalp atışınini duyma ihtimalin bile var hatta çok yüksek :))
İkisini bir kerede cikartirsin aradan, Kafan rahatlar süper oluuurr...:))

Cinsiyet konuşmuşsunuz ya, nedense içime daha sen hamile değilken erkek doğmuştu ama göreceğiz sağlıklı olsun da bicirriiik:)))

yıne cok eskıden kalma bır ıkı bıseyım var barı
valla kurtarmaz bastan asagıya eksık para bırıktıreyım dıyorum ıhtıyacımız cıkıyo hep bu ay ufacık bısey koydum guyaa koymamız lazım az zaman sonra bekle bızı alısverısss
ınsallah acılır ya napıcan bım ve a101 dostumuz
kız ıkız falan olabılır mı kı acep ne zaman bellı oluyo
kız erteleme gıt doktora bılmıyorum gercı kızlar ne zaman gıtmıstı

işte buuu bee işte buu
öncelikleee söylee en kocamanından MAŞALLAH size kuzum, inşallah Rabbim hayırlı hamilelik,kolay doğum nasip eder.
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız miniğinizi.
aynı haftada öğrenmişiz, iyi bari 1 ayını geçirmişin bak

ah şu eşleeer
napsın onlardaa, iyi etmişsiniz canım akiam gitmekle.
kız dayanabilcekmisin haftaya kadar doktora gitmemeye.
Ben hemen ertesi günü gitmiştim

ay ne güzel oldu yahuu

canım buarada dün bi soru daha sormuştun benimde o geldi aklıma
ciğer falan sormuştun. çiğ ete dokunursan, ellerini yıka derler. hani vücüdünda biryere dokunursan bebektede iz kalır diye.
Rabbim bilir tabi ama dediğin gibi sokmuşlar birkere aklımıza bunu.

Ay şu ciğere cevap vereyim hemen madem...
Olur mu hiç kuzularim benim :)

Dinen oyle bir şey yok.. içeride yaratılışa biz dışarıdan müdahale edemeyiz, Rabbim en guzeliyle yaratıyor :)
Yani ayva yesek çocuğumuz guzel ve gamzeli olmaz :))

Batıl inanışlara göre hareket eden çok insan var lakin batila göre hareket etmek, inanmak Allahim korusun çok yanlış, bizi doğrulardan uzaklaştırmak için varlar..
Çok ince bir çizgi hak batil arasını ayırmak, ayırabilmek, Rabbim korusun bizleri..

selaaam selaaam kızlaar

düşündümde hamiş kalmak isteyen gelsin bu topiğe 10 haftada kalırmıki
var bi gariplik hakkaten

Ladypurple kuzucuum hoş geldinn, oh ne güzel geçmiş tatill, iyi gelmiştir
nasipse bebiş büyüsün bebişle gezersin kuzum, sen yeterki gezecem de

SirriEyvan sen nasılsın esmaam, bebiş uyutmuyo he daha şimdidenn, ah o yavruyu yerizki biiiz
MutluBulut_ canıım kesinliklee kocamaaan bir dolabı hakettin

Evet dostumuz .
Para biriktirmek lazım evet kuzucum..
Az da olsa koyduysan çok guzel
Guzel guzel kıyafetler alırsın ohhhh:))

İii uyutmadi bu gece...beynim bulanik geziyorum tutkum
Ye ye...bende yiyeceğim dogsun bak ne yapiyorum küçüğümuuuu:))

ne güzel söyledin esmam ya..
onu yapmayayım,bunu yapmayayım derken zamanla takıntıya dönüşüyor.
Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat nasip eder inşallah herkezlere

normalde saç kesmek iyi değil derlerya, geçenlerde hamileler saç kırıklarını böyle eliyle koparıyolar.
E dedim madem saç kesmek iyi değil, ne diye koparıyosunuz. Ha kesmişsin, ha koparmışsın.
duymazdan gelip lafı değiştirdiler çok sinirim bozuldu.

buraları anlatamam kuzum ya, herkezin ağzından bişi çıkıyo, aman onu yapma,bunu yapma. resmen şeytana uyduruyolar insanı.
yapmayınca düşünüyosun,bak onlar böyle böyle dedi yapayımda olmasın.
halbuki ne kadar kötü dediğin gibi

İii uyutmadi bu gece...beynim bulanik geziyorum tutkum
Ye ye...bende yiyeceğim dogsun bak ne yapiyorum küçüğümuuuu:))

aman canım çok şükür kış aylarında atlattın sen hamişliği, melteme daha zor şimdi, banada yaz aylarına denk geliyo biraz.
o kocaman gobişle, o sıcaklarda.. Rabbim yardımcımız olur inşallah.

ya esmam 1 haftadır kalçam ağrıyo,hafif ayağıma dokru yürürken falan. hadi gobüş buyuse anlarım ağırlık yapar ama şimdiden neden ağrır ki.
doktora gidince sorucam nasipse ama dert ettim.

Bizim hayatimizi yönlendirirebilecek kaynak kuranı kerim ve peygamberimiz olmalı..onlar bize yeter gerisi faso fiso...
Çok saçma syrle uğraşıyor insanoglu maalesef...

Senin saçını kestirmenle çocuğun ömrünun nasil bir alakası olabilir ki, akıllı insanlarız vesselam , bosver kuzum yaa hiç dinleme onları.. batil inançlarla harket etmek insanı gitgide dinin asillarindan uzaklastiriyor.maalesef...temel seylri unuttuk, nelerle uğraşır olduk :)

Yaaa o kadar kötüydü heee, şükür öyle sıkıntılı değildi yaa aksine yatagı çok rahattı :) İlk günkü dumurdan sonra sevdim bile kaldığım yeri. :) Yanii balayı yerine de netten araştırıp gittik ama işte her yer bir olmuyor demek.

Galiba yaa, büyüsün büyüsün.Ama tam çaprazımızımda ıkı tane yerel market var, onlara üzüldüm, a101 bayagı bitirir onları.Hadi bakalım gelir inşallah size de :)

Hmmm neyse balayının tadını bayagı bir çıkarmışsın.Ama iştah açıklığı zor şey yaa, yemek yemekten zevk almak fena bir şey :) Neyse canım sen artık kıvamını buldun, bundan sonra böyle sürüp gider inşallah. :)

Öyle canım öyle :) Yine de çok iyi geldi. Yok be güzelim niye engel olsun. Agustos gibi düşünüyordunuz 3 aylık falan olucak o zaman bebiş, bence engel olmaz. Eğer ki şartların durumun el veriyorsa bence sakın erteleme, bebiş öncesi baş başa gezme iyi gelir canım.Ki sorna d aiyi ki gitmişim dersin.
Yok beklediğimiz öyle çok lüks bir otel değildi zaten ama otelle adı yakın olan baska otelin odalarının fotosunu koymuşlar. Dışı falan aynı resimdeki gibi güzel ama içi alakası yok :)
Hı hı arabayla gittik.Öyle ayvalık dışına çıkartamadım malesef eşimi süre de kısıtlı oldugundan sürekli düreksiyon basında geçirmek istemedi tatili.Ama sarımsaklı ya gittik, cuna ayvalık merkez civarı falan gezdik..

Aynen canım ya dimi tam ideal zaman oldu.
Hmmm, evet canım doğrudur şuan ben sadece pıt pıt dürtüler hissediyorum, senin kuzu bayağı büyüdü, napsın yavrucak daracık yerde dönüp duruyor işte :) Allah kolaylık versin canım sana da.Son zamanların en belirgin belirtilerindenmiş evet mide yanması, bende bile tutuyor ara ara, senin hat safhalara ulaşmış .

Yaaa çok ilginç ben sütü hiç sevmem normalde, sade içemem hiç.Yahu şu son zamanda öyle lezzetli gelmeye başladı ki :) Önceden burnumu tıkayıp içiyorum, şimdi resmen lezzetini hissederek içiyorum.Şu yemek konusunda bende yeni yeni değişiklikler oldu. Mesela pırasaya bayılırdım, resmen hiç canım istemiyor.Dün pazarda geziyoruz, bir şey görüyorum,, oyyy yok hiç canım istemiyor, başka bir şey görüyorum yine aynı, ala ala tek bir sebze aldık çıktık :)) Sizler ilk zaman sıkıntı çektiniz, bu ara ben hiç iştahla yemek yapamıyorum yaa, kendim yapıp yiyesim gelmiyor. :) Bu yüzden dogru düzgün yapacak şey de bulamıyorum. Ben de meyveye adadım kendimi :) Neyse sütten laf uzadı bayağı. :) Magnezyum geçen hafta basladım canım, süt de içiyorum artık okudugun üzere :)) Sodayı da denerim canım sağolasın. :)

Hmmm tamam yaaa ilk başlarda lafı geçmişti tamam canım doğru. Sizin lise geçmişine dayanıyor bir de ilişki. Maşallah yaa çok güzel. Olsun sabretip muradınıza ermişsiniz, ne mutlu. :) Peki sen ders falan veriyor musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…