- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Evet evet sizlere dua edeceğim...aman canım çok şükür kış aylarında atlattın sen hamişliği, melteme daha zor şimdi, banada yaz aylarına denk geliyo biraz.
o kocaman gobişle, o sıcaklarda.. Rabbim yardımcımız olur inşallah.
ya esmam 1 haftadır kalçam ağrıyo,hafif ayağıma dokru yürürken falan. hadi gobüş buyuse anlarım ağırlık yapar ama şimdiden neden ağrır ki.
doktora gidince sorucam nasipse ama dert ettim.
Evet evet sizlere dua edeceğim...
Gerçekten dediğin gibi zamanlama olarak guzel zamanda olacak doğum inşaAllah :)
Kalça ağrısı rahim büyümesinden oluyor...Karnin büyümese de henüz rahim içeride genişliyor kuzum...benim de Kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor hamileliğimin 3.ayından beri , oturup kalkarken özellikle çok hissediyorum doktora söylemiştim, rahmin büyüyor ondan dedi..
Kemiklerimiz yer degistiriyor rahme yer aciyor hamilelikte salgılanan hormonlar desteğiyle :)
Ne kadar mucizevi ... Her dusundugumde acizligimize şaşırıyorum:)
Tamam canım ben en iyisi haftaya gideyim, hem hakimim de yok şimdi bu hafta izin alamam başka birisinden de... :)1 hafta geçtiyse kuzum ve sürekli izin alamıyorsan sana derim ki ben haftaya pazartesi git, kalp atışınini duyma ihtimalin bile var hatta çok yüksek :))
İkisini bir kerede cikartirsin aradan, Kafan rahatlar süper oluuurr...:))
Cinsiyet konuşmuşsunuz ya, nedense içime daha sen hamile değilken erkek doğmuştu ama göreceğiz sağlıklı olsun da bicirriiik:)))
yıne cok eskıden kalma bır ıkı bıseyım var barı
valla kurtarmaz bastan asagıya eksık para bırıktıreyım dıyorum ıhtıyacımız cıkıyo hep bu ay ufacık bısey koydum guyaa koymamız lazım az zaman sonra bekle bızı alısverısss
ınsallah acılır ya napıcan bım ve a101 dostumuz
kız ıkız falan olabılır mı kı acep ne zaman bellı oluyo
kız erteleme gıt doktora bılmıyorum gercı kızlar ne zaman gıtmıstı
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun...işte buuu bee işte buu
öncelikleee söylee en kocamanından MAŞALLAHsize kuzum, inşallah Rabbim hayırlı hamilelik,kolay doğum nasip eder.
İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız miniğinizi.
aynı haftada öğrenmişiz, iyi bari 1 ayını geçirmişin bak
ah şu eşleeer
napsın onlardaa, iyi etmişsiniz canım akiam gitmekle.
kız dayanabilcekmisin haftaya kadar doktora gitmemeye.
Ben hemen ertesi günü gitmiştim
ay ne güzel oldu yahuu
canım buarada dün bi soru daha sormuştun benimde o geldi aklıma
ciğer falan sormuştun. çiğ ete dokunursan, ellerini yıka derler. hani vücüdünda biryere dokunursan bebektede iz kalır diye.
Rabbim bilir tabi ama dediğin gibi sokmuşlar birkere aklımıza bunu.
Canım aslında biliyoruz ama işte yine de bir tarafımız acaba mı diyor evhamlanıyor, Rabbim bilir herşeyi, güzel sözlerin için teşekkür ederiz ayrıca :)Ay şu ciğere cevap vereyim hemen madem...
Olur mu hiç kuzularim benim :)
Dinen oyle bir şey yok.. içeride yaratılışa biz dışarıdan müdahale edemeyiz, Rabbim en guzeliyle yaratıyor :)
Yani ayva yesek çocuğumuz guzel ve gamzeli olmaz :))
Batıl inanışlara göre hareket eden çok insan var lakin batila göre hareket etmek, inanmak Allahim korusun çok yanlış, bizi doğrulardan uzaklaştırmak için varlar..
Çok ince bir çizgi hak batil arasını ayırmak, ayırabilmek, Rabbim korusun bizleri..
Evet canım haklısın aslında ertelememek lazım ama bakalım kısmet, bende çok istiyorum açıkcası..Yaaa o kadar kötüydü heee, şükür öyle sıkıntılı değildi yaa aksine yatagı çok rahattı :) İlk günkü dumurdan sonra sevdim bile kaldığım yeri. :) Yanii balayı yerine de netten araştırıp gittik ama işte her yer bir olmuyor demek.
Galiba yaa, büyüsün büyüsün.Ama tam çaprazımızımda ıkı tane yerel market var, onlara üzüldüm, a101 bayagı bitirir onları.Hadi bakalım gelir inşallah size de :)
Hmmm neyse balayının tadını bayagı bir çıkarmışsın.Ama iştah açıklığı zor şey yaa, yemek yemekten zevk almak fena bir şey :) Neyse canım sen artık kıvamını buldun, bundan sonra böyle sürüp gider inşallah. :)
Öyle canım öyle :) Yine de çok iyi geldi. Yok be güzelim niye engel olsun. Agustos gibi düşünüyordunuz 3 aylık falan olucak o zaman bebiş, bence engel olmaz. Eğer ki şartların durumun el veriyorsa bence sakın erteleme, bebiş öncesi baş başa gezme iyi gelir canım.Ki sorna d aiyi ki gitmişim dersin.
Yok beklediğimiz öyle çok lüks bir otel değildi zaten ama otelle adı yakın olan baska otelin odalarının fotosunu koymuşlar. Dışı falan aynı resimdeki gibi güzel ama içi alakası yok :)
Hı hı arabayla gittik.Öyle ayvalık dışına çıkartamadım malesef eşimi süre de kısıtlı oldugundan sürekli düreksiyon basında geçirmek istemedi tatili.Ama sarımsaklı ya gittik, cuna ayvalık merkez civarı falan gezdik..
Aynen canım ya dimi tam ideal zaman oldu.
Hmmm, evet canım doğrudur şuan ben sadece pıt pıt dürtüler hissediyorum, senin kuzu bayağı büyüdü, napsın yavrucak daracık yerde dönüp duruyor işte :) Allah kolaylık versin canım sana da.Son zamanların en belirgin belirtilerindenmiş evet mide yanması, bende bile tutuyor ara ara, senin hat safhalara ulaşmış .
Yaaa çok ilginç ben sütü hiç sevmem normalde, sade içemem hiç.Yahu şu son zamanda öyle lezzetli gelmeye başladı ki :) Önceden burnumu tıkayıp içiyorum, şimdi resmen lezzetini hissederek içiyorum.Şu yemek konusunda bende yeni yeni değişiklikler oldu. Mesela pırasaya bayılırdım, resmen hiç canım istemiyor.Dün pazarda geziyoruz, bir şey görüyorum,, oyyy yok hiç canım istemiyor, başka bir şey görüyorum yine aynı, ala ala tek bir sebze aldık çıktık :)) Sizler ilk zaman sıkıntı çektiniz, bu ara ben hiç iştahla yemek yapamıyorum yaa, kendim yapıp yiyesim gelmiyor. :) Bu yüzden dogru düzgün yapacak şey de bulamıyorum. Ben de meyveye adadım kendimi :) Neyse sütten laf uzadı bayağı. :) Magnezyum geçen hafta basladım canım, süt de içiyorum artık okudugun üzere :)) Sodayı da denerim canım sağolasın. :)
Hmmm tamam yaaa ilk başlarda lafı geçmişti tamam canım doğru. Sizin lise geçmişine dayanıyor bir de ilişki. Maşallah yaa çok güzel. Olsun sabretip muradınıza ermişsiniz, ne mutlu. :) Peki sen ders falan veriyor musun canım?
gelsın cıcılerrrselaaam selaaam kızlaar
düşündümde hamiş kalmak isteyen gelsin bu topiğe 10 haftada kalırmıki
var bi gariplik hakkaten
Ladypurple kuzucuum hoş geldinn, oh ne güzel geçmiş tatill, iyi gelmiştir
nasipse bebiş büyüsün bebişle gezersin kuzum, sen yeterki gezecem de
SirriEyvan sen nasılsın esmaam, bebiş uyutmuyo he daha şimdidenn, ah o yavruyu yerizki biiiz
MutluBulut_ canıım kesinliklee kocamaaan bir dolabı hakettin
ınsallah baska bır yere gıtmez bakalım az ama olsun buda bıseyEvet dostumuz.
Para biriktirmek lazım evet kuzucum..
Az da olsa koyduysan çok guzel
Guzel guzel kıyafetler alırsın ohhhh:))
saglıklı olsunda bır ıkı :) tabı ıslere yogun sızın bu sıralarTamam canım ben en iyisi haftaya gideyim, hem hakimim de yok şimdi bu hafta izin alamam başka birisinden de... :)
Canım nedense herkes öyle diyor ama hani geçmişte ikizi olan bir akrabağımız yok, hani tüp bebekte değil bilemiyorum tabi Rabbim hayırlısı versin.. Yok canım haftaya kadar sabredebilirim tahminen... İkisini bir arada çıkartayım sürekli izin alamıyorum çünkü
Artık dönemiyor sağa sola yasliyor ancak kendini kuzucuk , geriniyor o şekilde içeride nasil aciyor :)) hayırlısı az kaldı, ya Sabır..Yaaa o kadar kötüydü heee, şükür öyle sıkıntılı değildi yaa aksine yatagı çok rahattı :) İlk günkü dumurdan sonra sevdim bile kaldığım yeri. :) Yanii balayı yerine de netten araştırıp gittik ama işte her yer bir olmuyor demek.
Galiba yaa, büyüsün büyüsün.Ama tam çaprazımızımda ıkı tane yerel market var, onlara üzüldüm, a101 bayagı bitirir onları.Hadi bakalım gelir inşallah size de :)
Hmmm neyse balayının tadını bayagı bir çıkarmışsın.Ama iştah açıklığı zor şey yaa, yemek yemekten zevk almak fena bir şey :) Neyse canım sen artık kıvamını buldun, bundan sonra böyle sürüp gider inşallah. :)
Öyle canım öyle :) Yine de çok iyi geldi. Yok be güzelim niye engel olsun. Agustos gibi düşünüyordunuz 3 aylık falan olucak o zaman bebiş, bence engel olmaz. Eğer ki şartların durumun el veriyorsa bence sakın erteleme, bebiş öncesi baş başa gezme iyi gelir canım.Ki sorna d aiyi ki gitmişim dersin.
Yok beklediğimiz öyle çok lüks bir otel değildi zaten ama otelle adı yakın olan baska otelin odalarının fotosunu koymuşlar. Dışı falan aynı resimdeki gibi güzel ama içi alakası yok :)
Hı hı arabayla gittik.Öyle ayvalık dışına çıkartamadım malesef eşimi süre de kısıtlı oldugundan sürekli düreksiyon basında geçirmek istemedi tatili.Ama sarımsaklı ya gittik, cuna ayvalık merkez civarı falan gezdik..
Aynen canım ya dimi tam ideal zaman oldu.
Hmmm, evet canım doğrudur şuan ben sadece pıt pıt dürtüler hissediyorum, senin kuzu bayağı büyüdü, napsın yavrucak daracık yerde dönüp duruyor işte :) Allah kolaylık versin canım sana da.Son zamanların en belirgin belirtilerindenmiş evet mide yanması, bende bile tutuyor ara ara, senin hat safhalara ulaşmış .
Yaaa çok ilginç ben sütü hiç sevmem normalde, sade içemem hiç.Yahu şu son zamanda öyle lezzetli gelmeye başladı ki :) Önceden burnumu tıkayıp içiyorum, şimdi resmen lezzetini hissederek içiyorum.Şu yemek konusunda bende yeni yeni değişiklikler oldu. Mesela pırasaya bayılırdım, resmen hiç canım istemiyor.Dün pazarda geziyoruz, bir şey görüyorum,, oyyy yok hiç canım istemiyor, başka bir şey görüyorum yine aynı, ala ala tek bir sebze aldık çıktık :)) Sizler ilk zaman sıkıntı çektiniz, bu ara ben hiç iştahla yemek yapamıyorum yaa, kendim yapıp yiyesim gelmiyor. :) Bu yüzden dogru düzgün yapacak şey de bulamıyorum. Ben de meyveye adadım kendimi :) Neyse sütten laf uzadı bayağı. :) Magnezyum geçen hafta basladım canım, süt de içiyorum artık okudugun üzere :)) Sodayı da denerim canım sağolasın. :)
Hmmm tamam yaaa ilk başlarda lafı geçmişti tamam canım doğru. Sizin lise geçmişine dayanıyor bir de ilişki. Maşallah yaa çok güzel. Olsun sabretip muradınıza ermişsiniz, ne mutlu. :) Peki sen ders falan veriyor musun canım?
Evet canım aynen öyle seçim dönemi yaklaştı şunun şurasında 1 ay kaldı..saglıklı olsunda bır ıkı :) tabı ıslere yogun sızın bu sıralar
Muhakkak iç canim..canım benim
öylemi dersin,ay evet o kuyruk sokumu ağrısıda çok duydum, bende nasılda D vitamini eksikti ağrır tabi tutkucukk
sütü bende içemiyorum ancak içine bişi katarsam içiyorum.
başladım içmeye bu ağrılar olunca.
halimize şükür valla kuzum
selaaam selaaam kızlaar
düşündümde hamiş kalmak isteyen gelsin bu topiğe 10 haftada kalırmıki
var bi gariplik hakkaten
Ladypurple kuzucuum hoş geldinn, oh ne güzel geçmiş tatill, iyi gelmiştir
nasipse bebiş büyüsün bebişle gezersin kuzum, sen yeterki gezecem de
SirriEyvan sen nasılsın esmaam, bebiş uyutmuyo he daha şimdidenn, ah o yavruyu yerizki biiiz
MutluBulut_ canıım kesinliklee kocamaaan bir dolabı hakettin
Oyyy evet son zamanları tam yazın ortasında geçiricem. Neyseki iş yerim bayagı serin, burda çok sıkıntı olmaz. Hayırlısı bakalım canım. Sen de göbek çok büyümeyecek ya canım çok sıkıntı çekmezsin gibi.aman canım çok şükür kış aylarında atlattın sen hamişliği, melteme daha zor şimdi, banada yaz aylarına denk geliyo biraz.
o kocaman gobişle, o sıcaklarda.. Rabbim yardımcımız olur inşallah.
ya esmam 1 haftadır kalçam ağrıyo,hafif ayağıma dokru yürürken falan. hadi gobüş buyuse anlarım ağırlık yapar ama şimdiden neden ağrır ki.
doktora gidince sorucam nasipse ama dert ettim.
Muhakkak iç canim..
Meyveli iç, kakaolu iç, balli ic ama iç...:)
Bebis yoksa kalsiyumu senden alır, sana da ağrılar kalır :)
Asitini alırsin herhalde ama vitaminlerine engel olmaz sanırım...Evet canım haklısın aslında ertelememek lazım ama bakalım kısmet, bende çok istiyorum açıkcası..
İyi bari güzel güzel gezmişsiniz. benim annemlerde ordaydı hafta sonu :) Valla gitseymişim karşılaşırmışız yani :)
Bende sabah taze fasulyeden bir tuaf oldum, görünce bile değişik geldi... Hiç canım bişey yemek istemiyor, karnım sürekli şiş gibi...Süt ve soda mı içicez yani, ayy sade sodanın içine biraz da limon sıksak bişey olur mu ki? ben ancak öyle içebiliyorum çünkü
Artık dönemiyor sağa sola yasliyor ancak kendini kuzucuk , geriniyor o şekilde içeride nasil aciyor :)) hayırlısı az kaldı, ya Sabır..
Canim sütu sade içermiyorsan blendirda içerisine muz, çilek, kakao koyup içebilirdin ama günde en az bir bardak şart.. bebek kalsiyumunu karşılarken annenin vücut depolarindan ,eğer yoksa direkt kemikten dişten karşılarmis ama illa karşılarmis :)
Bu yüzden ağrısı sizisi bize kalıyor...
Canim ben yeni t.c vatandaşı oldum bu yüzden nasipse Eylulde başlayabilirim ogreticilige..bebis küçük olacak evet bende pek istemiyorum ama burda ihtiyaç var çağrılıyorum.bakalim nasip...
Tc vatandaşı olmadan memur olunamadigi için bir türlu başlayamamistim bir yerden..
Ahh canım cidden süt çok önemli, benim bu aralar dişlerim ağrıyor hani yoğurt falan yemiyordum yeni başladım sanırım bu yüzden acilen bol bol takviye yapmalıyım :)Artık dönemiyor sağa sola yasliyor ancak kendini kuzucuk , geriniyor o şekilde içeride nasil aciyor :)) hayırlısı az kaldı, ya Sabır..
Canim sütu sade içermiyorsan blendirda içerisine muz, çilek, kakao koyup içebilirdin ama günde en az bir bardak şart.. bebek kalsiyumunu karşılarken annenin vücut depolarindan ,eğer yoksa direkt kemikten dişten karşılarmis ama illa karşılarmis :)
Bu yüzden ağrısı sizisi bize kalıyor...
Canim ben yeni t.c vatandaşı oldum bu yüzden nasipse Eylulde başlayabilirim ogreticilige..bebis küçük olacak evet bende pek istemiyorum ama burda ihtiyaç var çağrılıyorum.bakalim nasip...
Tc vatandaşı olmadan memur olunamadigi için bir türlu başlayamamistim bir yerden..
Son ayın olacak Dimi kuzum...Şu agrılar için sütü hiç bagdastırmamıştım ama mantıklı gerçekten kalsiyum eksikliği oluyor illaki.
Bir de canım ne sorucam.Doktora henüz sormadım ama sence oruç olayı nasıl olur ki? Bir yandan acaba tutabilir miyim diyorum, bir yandan bebege de zararı olur mu ki?
Ahh canım sabah kahvaltı yaptım şimdi öğle arası geldi ama canım inan hiç yerim yokmuş gibi.. böyle meyveli yoğurt yesem sadece olmaz mı çok mu eksik olur?Asitini alırsin herhalde ama vitaminlerine engel olmaz sanırım...
Karninin şiş olması çok normal canim, hormonlardan oluyor... Az ve sık yemeye şimdiden başla..biraz rahat ettirir seni:)
Bende onu düşünüyordum, ama benimkisi henüz küçük çok zararı olacağını düşünmüyorum ama siz neler düşünüyorsunuz bi bakalım bu konuda :)Şu agrılar için sütü hiç bagdastırmamıştım ama mantıklı gerçekten kalsiyum eksikliği oluyor illaki.
Bir de canım ne sorucam.Doktora henüz sormadım ama sence oruç olayı nasıl olur ki? Bir yandan acaba tutabilir miyim diyorum, bir yandan bebege de zararı olur mu ki?
Ah o kuyruk sokumu ah :) Demek ben de tam karşılayamıyorum ihtiyacımı, ben de bayagı muzdaribim canım ondan. Neyse öyle böyle iç de.canım benim
öylemi dersin,ay evet o kuyruk sokumu ağrısıda çok duydum, bende nasılda D vitamini eksikti ağrır tabi tutkucukk
sütü bende içemiyorum ancak içine bişi katarsam içiyorum.
başladım içmeye bu ağrılar olunca.
halimize şükür valla kuzum
Demi yaa , nasip ne diyelim.Evet canım haklısın aslında ertelememek lazım ama bakalım kısmet, bende çok istiyorum açıkcası..
İyi bari güzel güzel gezmişsiniz. benim annemlerde ordaydı hafta sonu :) Valla gitseymişim karşılaşırmışız yani :)
Bende sabah taze fasulyeden bir tuaf oldum, görünce bile değişik geldi... Hiç canım bişey yemek istemiyor, karnım sürekli şiş gibi...Süt ve soda mı içicez yani, ayy sade sodanın içine biraz da limon sıksak bişey olur mu ki? ben ancak öyle içebiliyorum çünkü
gelsın cıcılerrr
ınsallah baska bır yere gıtmez bakalım az ama olsun buda bıseydıyetısyenede verıyoruz tabı aylardır 3 haftadır bır 100 tl oda bıtınce o parayla alısverıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?