2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet evet sizlere dua edeceğim...
Gerçekten dediğin gibi zamanlama olarak guzel zamanda olacak doğum inşaAllah :)

Kalça ağrısı rahim büyümesinden oluyor...Karnin büyümese de henüz rahim içeride genişliyor kuzum...benim de Kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor hamileliğimin 3.ayından beri , oturup kalkarken özellikle çok hissediyorum doktora söylemiştim, rahmin büyüyor ondan dedi..
Kemiklerimiz yer degistiriyor rahme yer aciyor hamilelikte salgılanan hormonlar desteğiyle :)
Ne kadar mucizevi ... Her dusundugumde acizligimize şaşırıyorum:)

canım benim

öylemi dersin,ay evet o kuyruk sokumu ağrısıda çok duydum, bende nasılda D vitamini eksikti ağrır tabi tutkucukk
sütü bende içemiyorum ancak içine bişi katarsam içiyorum.
başladım içmeye bu ağrılar olunca.
halimize şükür valla kuzum

Tamam canım ben en iyisi haftaya gideyim, hem hakimim de yok şimdi bu hafta izin alamam başka birisinden de... :)

Canım nedense herkes öyle diyor ama hani geçmişte ikizi olan bir akrabağımız yok, hani tüp bebekte değil bilemiyorum tabi Rabbim hayırlısı versin.. Yok canım haftaya kadar sabredebilirim tahminen... İkisini bir arada çıkartayım sürekli izin alamıyorum çünkü

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun...
Canım dediğim gibi her zaman izin alamıyorum haftaya gideyim de hem keseyi görelim hem de kalp atışlarını Rabbim nasip ederse..

İşte dediğin gibi batıl inanç hepsi Allah bilir.. biz öyle şeyleri getirmeyelim aklımıza..

Canım aslında biliyoruz ama işte yine de bir tarafımız acaba mı diyor evhamlanıyor, Rabbim bilir herşeyi, güzel sözlerin için teşekkür ederiz ayrıca :)

Evet canım haklısın aslında ertelememek lazım ama bakalım kısmet, bende çok istiyorum açıkcası..
İyi bari güzel güzel gezmişsiniz. benim annemlerde ordaydı hafta sonu :) Valla gitseymişim karşılaşırmışız yani :)
Bende sabah taze fasulyeden bir tuaf oldum, görünce bile değişik geldi... Hiç canım bişey yemek istemiyor, karnım sürekli şiş gibi... Süt ve soda mı içicez yani, ayy sade sodanın içine biraz da limon sıksak bişey olur mu ki? ben ancak öyle içebiliyorum çünkü

gelsın cıcılerrr

Evet dostumuz .
Para biriktirmek lazım evet kuzucum..
Az da olsa koyduysan çok guzel
Guzel guzel kıyafetler alırsın ohhhh:))
ınsallah baska bır yere gıtmez bakalım az ama olsun buda bısey dıyetısyenede verıyoruz tabı aylardır 3 haftadır bır 100 tl oda bıtınce o parayla alısverıs

saglıklı olsunda bır ıkı :) tabı ıslere yogun sızın bu sıralar

Artık dönemiyor sağa sola yasliyor ancak kendini kuzucuk , geriniyor o şekilde içeride nasil aciyor :)) hayırlısı az kaldı, ya Sabır..

Canim sütu sade içermiyorsan blendirda içerisine muz, çilek, kakao koyup içebilirdin ama günde en az bir bardak şart.. bebek kalsiyumunu karşılarken annenin vücut depolarindan ,eğer yoksa direkt kemikten dişten karşılarmis ama illa karşılarmis :)
Bu yüzden ağrısı sizisi bize kalıyor...

Canim ben yeni t.c vatandaşı oldum bu yüzden nasipse Eylulde başlayabilirim ogreticilige..bebis küçük olacak evet bende pek istemiyorum ama burda ihtiyaç var çağrılıyorum.bakalim nasip...
Tc vatandaşı olmadan memur olunamadigi için bir türlu başlayamamistim bir yerden..

Muhakkak iç canim..
Meyveli iç, kakaolu iç, balli ic ama iç...:)
Bebis yoksa kalsiyumu senden alır, sana da ağrılar kalır :)

Hoşbuldum canımmmm, evet çok şükür. :))
Ben de öyle düşünüyorum da bakalım gidişat ne gösterecek görücez. :))

Oyyy evet son zamanları tam yazın ortasında geçiricem. Neyseki iş yerim bayagı serin, burda çok sıkıntı olmaz. Hayırlısı bakalım canım. Sen de göbek çok büyümeyecek ya canım çok sıkıntı çekmezsin gibi.

Muhakkak iç canim..
Meyveli iç, kakaolu iç, balli ic ama iç...:)
Bebis yoksa kalsiyumu senden alır, sana da ağrılar kalır :)

Şu agrılar için sütü hiç bagdastırmamıştım ama mantıklı gerçekten kalsiyum eksikliği oluyor illaki.

Bir de canım ne sorucam.Doktora henüz sormadım ama sence oruç olayı nasıl olur ki? Bir yandan acaba tutabilir miyim diyorum, bir yandan bebege de zararı olur mu ki?

Asitini alırsin herhalde ama vitaminlerine engel olmaz sanırım...
Karninin şiş olması çok normal canim, hormonlardan oluyor... Az ve sık yemeye şimdiden başla..biraz rahat ettirir seni:)

:)) Aynen canım az kaldı Allah ın izniyle..

İŞte süt içemedim ama yogurttan karşıladım ben de ilk zaman, bayagı bir yogurt tükettim :)

Hmmm, ama senin yabancı uyruk kısmı anneden değil miydi kuzum? Baban Türk değil mi ki?
Evet küçük olacak, tabi mesleğin de çok güzel, ama biraz büyümesini bekleyebilirsin kızının.

Ahh canım cidden süt çok önemli, benim bu aralar dişlerim ağrıyor hani yoğurt falan yemiyordum yeni başladım sanırım bu yüzden acilen bol bol takviye yapmalıyım :)

Canım senin için zor olur ilk zamanlar ama sonradan çalışmanın faydasını görürsün, yakınında sana yardım edecek birileri var mı peki ?

Son ayın olacak Dimi kuzum...
Bence zorlanırsin , hem sicak zaman olacak, vücudun duasız kalabilir , Allah korusun, tansiyonun sıkıntıya sokabilir..
Serin zamanda günlerin kısa olduğu dönemde olsa tutulabilir..
Ama yaz dönemi için bence göze almaya değmez, Allah korusun sıcaklar mahvediyor insanı birde hamile olunca sana hic gelmeyebilir..

Oyle kuzum , bir yerde okumuştum , bebek bencildir vitaminlerini illa karşılar yazıyordu :)))
Depoda varsa depoda yoksa senden..ve şu bel agrimdan sonra sütu ve sodayi hiç bırakmadim..her gün en az bir bardak içiyorum sütu, hamd olsun ağrılarim geri gelmedi..

Asitini alırsin herhalde ama vitaminlerine engel olmaz sanırım...
Karninin şiş olması çok normal canim, hormonlardan oluyor... Az ve sık yemeye şimdiden başla..biraz rahat ettirir seni:)
Ahh canım sabah kahvaltı yaptım şimdi öğle arası geldi ama canım inan hiç yerim yokmuş gibi.. böyle meyveli yoğurt yesem sadece olmaz mı çok mu eksik olur?

Bende onu düşünüyordum, ama benimkisi henüz küçük çok zararı olacağını düşünmüyorum ama siz neler düşünüyorsunuz bi bakalım bu konuda :)
Ama senin az kalmış olcak tabi zorlanırsın gibime geliyor

Ah o kuyruk sokumu ah :) Demek ben de tam karşılayamıyorum ihtiyacımı, ben de bayagı muzdaribim canım ondan. Neyse öyle böyle iç de.

Demi yaa , nasip ne diyelim.
Hmm bakalım senin gidişat ne olacak canım, ben hariç kızlar ilk zamanlar yemeklere karsı sıkıntılıydı, sende nasıl olacak bakalım :)

gelsın cıcılerrr

ınsallah baska bır yere gıtmez bakalım az ama olsun buda bısey dıyetısyenede verıyoruz tabı aylardır 3 haftadır bır 100 tl oda bıtınce o parayla alısverıs

Bence de çok mantıklı, nasılsa üç haftada bir o rutine alışmışsınız, o bitince çok da kasmaz o zaman alışverişler :) Hadi bakalım canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…