2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Valla şimdilik fena değil sabah bişeyler olur gibi oldu ama sonra geçti:)

Babam ve annem tc vatandaşıydi ben değildim :))
Ben yurt dışında doğup büyüdüm çifte uyruk hakkı yoktu orda mecburen birini seçmiştik.. şimdi evlenince sıkıntı olmuyor çifte vatandaşlik bende rahatladim sukur...

Öğreticilik genel olarak sabah 8 buçuk öğlen 1 buçuk arası canim..
Eşim ise tam o saatlerde evde oluyor.. sabahla öğlen arası yani..eğer ekstra iş çıkmazsa.. o şekilde halledilebilir diye düşünduk mecbur kalınırsa yani:)

Bende onu düşünüyordum, ama benimkisi henüz küçük çok zararı olacağını düşünmüyorum ama siz neler düşünüyorsunuz bi bakalım bu konuda :)

Ben çok kararsızım, bir şeyler atıştırmayınca hemen düşüveriyor tansiyonum.Hani onun niyetine girdi mi Allah muhahkkak verir sabrını ama bebege zarar olur mu bilemiyorum

Ye ye...peynir yoğurt süt kaşar , bol bol ye :))

Eşim var , öğreticilik öğlene kadar eşim o saatlerde evde oluyor... Eğer onun isi çıkarsa da annem var. Arabayla yarım saat mesafede evi... Zorlayacagini düşünmüyorum ama bakalim bilmiyorum ne yapacağımi:)

Heee öyleydii, anladım canım.İyi o zaman böyle hallolduysa. :)

Saatler çok uzun değilmiş, o zaman düşünülebilir canım bence de :)

Ahh canım sabah kahvaltı yaptım şimdi öğle arası geldi ama canım inan hiç yerim yokmuş gibi.. böyle meyveli yoğurt yesem sadece olmaz mı çok mu eksik olur?
İlk 3 ay bebis yediklerinden direkt almıyor yani daha rahst olabilirsin canim..hani kordonla beslenmiyor direkt küçük ya daha...
Bence meyveli yoğurt harika bir atistirmalik:)) yanına bide ceviz fındık.filan olsa ohh:)

ınsallah canım :) oyyy ya bı tek hamıs olmayan ben kaldım yanıma hamıs olmayan arkadas aranıyorr :))

Evet canım başladım artık:)

dönüşümlü olarak bakarsınız o zaman canım çok da uzun değilmiş hem.. Senin içinde iyi olur :)

Valla şimdilik fena değil sabah bişeyler olur gibi oldu ama sonra geçti:)
Bence sağlık olarak sorunun yoksa tutabilirsin canim sen, çünkü ilk aylar zaten bisey yenmiyor :)
Fakat kusman olursa zaten tutamazsin ,, durumuna göre bakarsın canim..

İlk 3 ay bebis yediklerinden direkt almıyor yani daha rahst olabilirsin canim..hani kordonla beslenmiyor direkt küçük ya daha...
Bence meyveli yoğurt harika bir atistirmalik:)) yanına bide ceviz fındık.filan olsa ohh:)
Aaa öyle mi valla bak senden çok şey öğreniyoruz :)Sağolasın canım benim..

O yüzden taze yoğurt ve meyve yicem yeterli benim için şimdilik :)

Bence sağlık olarak sorunun yoksa tutabilirsin canim sen, çünkü ilk aylar zaten bisey yenmiyor :)
Fakat kusman olursa zaten tutamazsin ,, durumuna göre bakarsın canim..
Evet canım kusma olursa zaten olmaz...
Ohh ohh ben borçlu olmak istemiyordum valla İnşAllah da öyle olur... Zaten doğum ocakta, diğer ramazana da yetişirim nasip olursa:)

geldiiim

ay yahu buaylarda bebiş hareketi hissedilirmii?
2 haftadır nerdeyse var işte, kıpırdıyo bişii.. hele bugun anlatamam.

bir ara hatırlıyosanız staj yapıyodum, bugun staj yaptık diye bişiler verdiler bize. nasıl heyecanlıyım zaten, karnımda kıpır kıpırr, hissetti herhalde..
hadi gaz dicem ama hergunmu olur.

Canım hamilelik takviminde yazıyor ya, bebeğiniz kollarını ve bacaklarını hareket ettiriyor diye,, bence onu hissetmeye başlamışsın bile MaşAllah :)

hosgeldın :)
sorun hakkında hıc bır fıkrım yok ama sankı erken degıl mı bılemedım :)

Canım hamilelik takviminde yazıyor ya, bebeğiniz kollarını ve bacaklarını hareket ettiriyor diye,, bence onu hissetmeye başlamışsın bile MaşAllah :)

ultrasondada kıpır kıpırdı maşallah ama herhalde yeni yeni hissetmeye başladım.
ben genelde 5.aya doğru hissediliyor sanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…