Valla şimdilik fena değil sabah bişeyler olur gibi oldu ama sonra geçti:)Ah o kuyruk sokumu ah :) Demek ben de tam karşılayamıyorum ihtiyacımı, ben de bayagı muzdaribim canım ondan. Neyse öyle böyle iç de.
Demi yaa , nasip ne diyelim.
Hmm bakalım senin gidişat ne olacak canım, ben hariç kızlar ilk zamanlar yemeklere karsı sıkıntılıydı, sende nasıl olacak bakalım :)
Bence de çok mantıklı, nasılsa üç haftada bir o rutine alışmışsınız, o bitince çok da kasmaz o zaman alışverişler :) Hadi bakalım canım :))
Babam ve annem tc vatandaşıydi ben değildim :)):)) Aynen canım az kaldı Allah ın izniyle..
İŞte süt içemedim ama yogurttan karşıladım ben de ilk zaman, bayagı bir yogurt tükettim :)
Hmmm, ama senin yabancı uyruk kısmı anneden değil miydi kuzum? Baban Türk değil mi ki?
Evet küçük olacak, tabi mesleğin de çok güzel, ama biraz büyümesini bekleyebilirsin kızının.
Bende onu düşünüyordum, ama benimkisi henüz küçük çok zararı olacağını düşünmüyorum ama siz neler düşünüyorsunuz bi bakalım bu konuda :)
Ye ye...peynir yoğurt süt kaşar , bol bol ye :))Ahh canım cidden süt çok önemli, benim bu aralar dişlerim ağrıyor hani yoğurt falan yemiyordum yeni başladım sanırım bu yüzden acilen bol bol takviye yapmalıyım :)
Canım senin için zor olur ilk zamanlar ama sonradan çalışmanın faydasını görürsün, yakınında sana yardım edecek birileri var mı peki ?
Babam ve annem tc vatandaşıydi ben değildim :))
Ben yurt dışında doğup büyüdüm çifte uyruk hakkı yoktu orda mecburen birini seçmiştik.. şimdi evlenince sıkıntı olmuyor çifte vatandaşlik bende rahatladim sukur...
Öğreticilik genel olarak sabah 8 buçuk öğlen 1 buçuk arası canim..
Eşim ise tam o saatlerde evde oluyor.. sabahla öğlen arası yani..eğer ekstra iş çıkmazsa.. o şekilde halledilebilir diye düşünduk mecbur kalınırsa yani:)
İlk 3 ay bebis yediklerinden direkt almıyor yani daha rahst olabilirsin canim..hani kordonla beslenmiyor direkt küçük ya daha...Ahh canım sabah kahvaltı yaptım şimdi öğle arası geldi ama canım inan hiç yerim yokmuş gibi.. böyle meyveli yoğurt yesem sadece olmaz mı çok mu eksik olur?
ınsallah canım :) oyyy ya bı tek hamıs olmayan ben kaldım yanıma hamıs olmayan arkadas aranıyorr :))Ah o kuyruk sokumu ah :) Demek ben de tam karşılayamıyorum ihtiyacımı, ben de bayagı muzdaribim canım ondan. Neyse öyle böyle iç de.
Demi yaa , nasip ne diyelim.
Hmm bakalım senin gidişat ne olacak canım, ben hariç kızlar ilk zamanlar yemeklere karsı sıkıntılıydı, sende nasıl olacak bakalım :)
Bence de çok mantıklı, nasılsa üç haftada bir o rutine alışmışsınız, o bitince çok da kasmaz o zaman alışverişler :) Hadi bakalım canım :))
Evet canım başladım artık:)Ye ye...peynir yoğurt süt kaşar , bol bol ye :))
Eşim var , öğreticilik öğlene kadar eşim o saatlerde evde oluyor... Eğer onun isi çıkarsa da annem var. Arabayla yarım saat mesafede evi... Zorlayacagini düşünmüyorum ama bakalim bilmiyorum ne yapacağımi:)
kız taze gelinınsallah canım :) oyyy ya bı tek hamıs olmayan ben kaldım yanıma hamıs olmayan arkadas aranıyorr :))
Bence sağlık olarak sorunun yoksa tutabilirsin canim sen, çünkü ilk aylar zaten bisey yenmiyor :)Valla şimdilik fena değil sabah bişeyler olur gibi oldu ama sonra geçti:)
Aaa öyle mi valla bak senden çok şey öğreniyoruz :)Sağolasın canım benim..İlk 3 ay bebis yediklerinden direkt almıyor yani daha rahst olabilirsin canim..hani kordonla beslenmiyor direkt küçük ya daha...
Bence meyveli yoğurt harika bir atistirmalik:)) yanına bide ceviz fındık.filan olsa ohh:)
Evet canım kusma olursa zaten olmaz...Bence sağlık olarak sorunun yoksa tutabilirsin canim sen, çünkü ilk aylar zaten bisey yenmiyor :)
Fakat kusman olursa zaten tutamazsin ,, durumuna göre bakarsın canim..
aaa dogru lokum var :)kız taze gelinPembeLokum var :) ya da elini çabuk tut yetiş bize
Ya ben ya ben :))Bence sağlık olarak sorunun yoksa tutabilirsin canim sen, çünkü ilk aylar zaten bisey yenmiyor :)
Fakat kusman olursa zaten tutamazsin ,, durumuna göre bakarsın canim..
kız azcık sabret bakiiimmm Opr. Dr. Esma Sultan birazdan söyler heralde :) doktorumu çok seviyorum ben yaaa,,Ya ben ya ben :))
kız azcık sabret bakiiimmm Opr. Dr. Esma Sultan birazdan söyler heralde :) doktorumu çok seviyorum ben yaaa,,
Canım hamilelik takviminde yazıyor ya, bebeğiniz kollarını ve bacaklarını hareket ettiriyor diye,, bence onu hissetmeye başlamışsın bile MaşAllah :)geldiiim
ay yahu buaylarda bebiş hareketi hissedilirmii?
2 haftadır nerdeyse var işte, kıpırdıyo bişii.. hele bugun anlatamam.
bir ara hatırlıyosanız staj yapıyodum, bugun staj yaptık diye bişiler verdiler bize. nasıl heyecanlıyım zaten, karnımda kıpır kıpırr, hissetti herhalde..
hadi gaz dicem ama hergunmu olur.
geldiiim
ay yahu buaylarda bebiş hareketi hissedilirmii?
2 haftadır nerdeyse var işte, kıpırdıyo bişii.. hele bugun anlatamam.
bir ara hatırlıyosanız staj yapıyodum, bugun staj yaptık diye bişiler verdiler bize. nasıl heyecanlıyım zaten, karnımda kıpır kıpırr, hissetti herhalde..
hadi gaz dicem ama hergunmu olur.
Canım hamilelik takviminde yazıyor ya, bebeğiniz kollarını ve bacaklarını hareket ettiriyor diye,, bence onu hissetmeye başlamışsın bile MaşAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?