2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hadi yaaa kimbilir.Ben tam bir ay önce hissetmeye başladım. O da 20.-21. haftalara denk geliyor canım. :) Ama annem bana diyor sen geç kaldın, il k gebeliğin olduğundan geç farkettin diyor. :) Olabilir mi ki :)

Ayy bende size bişey sorayım eşim süt alcak.. Acaba açık hani pazarda satılanlardan mı alsa(çok güvenemiyorum), yoksa marketten pastörize edilmiş sütlerden mi ve hangi marka?

Hadi yaaa kimbilir.Ben tam bir ay önce hissetmeye başladım. O da 20.-21. haftalara denk geliyor canım. :) Ama annem bana diyor sen geç kaldın, il k gebeliğin olduğundan geç farkettin diyor. :) Olabilir mi ki :)

genelde 2.hamile olanlar 12,13 haftadan sonra hissedermiş, hani ilkinde bilgimiz yokya.
onlar hissederse onlara bebiş hareketi deniyoda, bize neden gaz deniyo
biz insan değilmiyiz sankii

Ayy bende size bişey sorayım eşim süt alcak.. Acaba açık hani pazarda satılanlardan mı alsa(çok güvenemiyorum), yoksa marketten pastörize edilmiş sütlerden mi ve hangi marka?

canım ben bazen markettekileri içiyorum, ama çoğu zaman annem veya kv inekten alıyolar
nasıl dicemi bilemedim, annemlere yakın inek besleyenler var ordan alıyor, daha lezzetli geliyor bana kokmadığı sürece
sahii sizinkilere söylicekmisiniz yakın zamandaa

genelde 2.hamile olanlar 12,13 haftadan sonra hissedermiş, hani ilkinde bilgimiz yokya.
onlar hissederse onlara bebiş hareketi deniyoda, bize neden gaz deniyo
biz insan değilmiyiz sankii
:))))) Demi yani :) Tam hissedilme haftasını bilmiyorum canım ama eğer öyleyse olabilir :) iyi odaklanmışsın kuzucuğuna :)

Canım şöyle ki açık sütü bilmediğin yerden sakın alma. Güvenmediğin yerden alacagına pastörize süt daha saglıklı.

Size yakın yerden alıp hemen kaynatırsanız sıkıntı yok canım ama mesela bi pazardan falan bimediğin yerden almak iyi değil. Soguk depolaması olmuyor, ne kadar mikrop ürer meçhul, çok saglıksız

Size yakın yerden alıp hemen kaynatırsanız sıkıntı yok canım ama mesela bi pazardan falan bimediğin yerden almak iyi değil. Soguk depolaması olmuyor, ne kadar mikrop ürer meçhul, çok saglıksız

aynen canım onu yazacaktım bende.
pazardakileri bilmiyorum alan vardır ama bilmediğim kişiden, bilmediğim sütü alamam. dediğin gibi çok sağlıksız.

Canım dedemde bize öyle alıyor ama tabi kimden alıyor bilemiyoruz, aslında eşimin iş arkadaşının da var inekleri onlarada getirtebilir:)

Ahh canım eşim hiç tutamadı kendini hemen aradı annesini, halasını :)

Canım şöyle ki açık sütü bilmediğin yerden sakın alma. Güvenmediğin yerden alacagına pastörize süt daha saglıklı.
Bende öyle düşünüyorum canım, peki pastörize sütte hangi marka daha iyidir?
Ben sorulara daha yeni başladım valla işiniz zor sizin benle :)

Bende öyle düşünüyorum canım, peki pastörize sütte hangi marka daha iyidir?
Ben sorulara daha yeni başladım valla işiniz zor sizin benle :)

:))) Estağfirullah canım , bilgi dahilinde her türlü soru itinayla cevaplanır. :)

Ben pınar, sütaş, yörsan,sek,mis bu markalardan alırım genelde.

olabilir canım arkadaşı güvenilir biriyse,öyle al bence.ama sabah getirince tüm gün eşinin işyerinde durmuş olacak diimi, ozamanda sıkıntı biraz.

tutamaz onlar zaten kendilerni heh, o tutamazsa sende tutma, söyle sizinkilere.

:))) Estağfirullah canım , bilgi dahilinde her türlü soru itinayla cevaplanır. :)

Ben pınar, sütaş, yörsan,sek,mis bu markalardan alırım genelde.
Heh tamam canım yörsan iyidir, hem balıkesir de yapılıyo bilirim az çok :)

ben en iyisi kapalı süt alayım hatta küçük küçük alayım iş yerinde içerim :)

Şekerim o söyler de ben geri kalır mıyım annem zaten tahmin ediyordu az çok adet olmadığımdan dolayı birde teyzeme söyledim o kadar :)

oh oh iyi etmişsin
geriside duyuvermiştir bence heh

Annem çok kimseye söyleme şimdilik dedi, ama ne kadarı duydu bilemiyorum duyan olsa arardı kimse aramadığına göre pek söylenmemiştir diye tahmin ediyorum:)

amaan sizin akrabaları bilmem ama bizimkiler bildiklerine rağmen çoğu bırak aramayı, görüştüğümüzde bile hayırlı olsun demedi.
kısaca kimin işine nasıl geliyosa öyle davranyor işte :)

amaan sizin akrabaları bilmem ama bizimkiler bildiklerine rağmen çoğu bırak aramayı, görüştüğümüzde bile hayırlı olsun demedi.
kısaca kimin işine nasıl geliyosa öyle davranyor işte :)
yok canım zannetmem bizimkiler olsa mutlaka ararlardı, bak biz dememişmiydik falan diye bile derler yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…