- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Hadi yaaa kimbilir.Ben tam bir ay önce hissetmeye başladım. O da 20.-21. haftalara denk geliyor canım. :) Ama annem bana diyor sen geç kaldın, il k gebeliğin olduğundan geç farkettin diyor. :) Olabilir mi ki :)geldiiim
ay yahu buaylarda bebiş hareketi hissedilirmii?
2 haftadır nerdeyse var işte, kıpırdıyo bişii.. hele bugun anlatamam.
bir ara hatırlıyosanız staj yapıyodum, bugun staj yaptık diye bişiler verdiler bize. nasıl heyecanlıyım zaten, karnımda kıpır kıpırr, hissetti herhalde..
hadi gaz dicem ama hergunmu olur.
hosgeldın :)
sorun hakkında hıc bır fıkrım yok ama sankı erken degıl mı bılemedım :)
Hadi yaaa kimbilir.Ben tam bir ay önce hissetmeye başladım. O da 20.-21. haftalara denk geliyor canım. :) Ama annem bana diyor sen geç kaldın, il k gebeliğin olduğundan geç farkettin diyor. :) Olabilir mi ki :)
Hehe canım valla bilemicem tecrübeliler cevap versin şekeritom:)ultrasondada kıpır kıpırdı maşallah ama herhalde yeni yeni hissetmeye başladım.
ben genelde 5.aya doğru hissediliyor sanıyodum
Ayy bende size bişey sorayım eşim süt alcak.. Acaba açık hani pazarda satılanlardan mı alsa(çok güvenemiyorum), yoksa marketten pastörize edilmiş sütlerden mi ve hangi marka?
:))))) Demi yani :) Tam hissedilme haftasını bilmiyorum canım ama eğer öyleyse olabilir :) iyi odaklanmışsın kuzucuğuna :)genelde 2.hamile olanlar 12,13 haftadan sonra hissedermiş, hani ilkinde bilgimiz yokya.
onlar hissederse onlara bebiş hareketi deniyoda, bize neden gaz deniyo
biz insan değilmiyiz sankii
Canım şöyle ki açık sütü bilmediğin yerden sakın alma. Güvenmediğin yerden alacagına pastörize süt daha saglıklı.Ayy bende size bişey sorayım eşim süt alcak.. Acaba açık hani pazarda satılanlardan mı alsa(çok güvenemiyorum), yoksa marketten pastörize edilmiş sütlerden mi ve hangi marka?
Size yakın yerden alıp hemen kaynatırsanız sıkıntı yok canım ama mesela bi pazardan falan bimediğin yerden almak iyi değil. Soguk depolaması olmuyor, ne kadar mikrop ürer meçhul, çok saglıksızcanım ben bazen markettekileri içiyorum, ama çoğu zaman annem veya kv inekten alıyolar
nasıl dicemi bilemedim, annemlere yakın inek besleyenler var ordan alıyor, daha lezzetli geliyor bana kokmadığı sürece
sahii sizinkilere söylicekmisiniz yakın zamandaa
Size yakın yerden alıp hemen kaynatırsanız sıkıntı yok canım ama mesela bi pazardan falan bimediğin yerden almak iyi değil. Soguk depolaması olmuyor, ne kadar mikrop ürer meçhul, çok saglıksız
Canım dedemde bize öyle alıyor ama tabi kimden alıyor bilemiyoruz, aslında eşimin iş arkadaşının da var inekleri onlarada getirtebilir:)canım ben bazen markettekileri içiyorum, ama çoğu zaman annem veya kv inekten alıyolar
nasıl dicemi bilemedim, annemlere yakın inek besleyenler var ordan alıyor, daha lezzetli geliyor bana kokmadığı sürece
sahii sizinkilere söylicekmisiniz yakın zamandaa
Bende öyle düşünüyorum canım, peki pastörize sütte hangi marka daha iyidir?Canım şöyle ki açık sütü bilmediğin yerden sakın alma. Güvenmediğin yerden alacagına pastörize süt daha saglıklı.
Bende öyle düşünüyorum canım, peki pastörize sütte hangi marka daha iyidir?
Ben sorulara daha yeni başladım valla işiniz zor sizin benle :)
Canım dedemde bize öyle alıyor ama tabi kimden alıyor bilemiyoruz, aslında eşimin iş arkadaşının da var inekleri onlarada getirtebilir:)
Ahh canım eşim hiç tutamadı kendini hemen aradı annesini, halasını :)
Heh tamam canım yörsan iyidir, hem balıkesir de yapılıyo bilirim az çok :):))) Estağfirullah canım , bilgi dahilinde her türlü soru itinayla cevaplanır. :)
Ben pınar, sütaş, yörsan,sek,mis bu markalardan alırım genelde.
ben en iyisi kapalı süt alayım hatta küçük küçük alayım iş yerinde içerim :)olabilir canım arkadaşı güvenilir biriyse,öyle al bence.ama sabah getirince tüm gün eşinin işyerinde durmuş olacak diimi, ozamanda sıkıntı biraz.
tutamaz onlar zaten kendilerni heh, o tutamazsa sende tutma, söyle sizinkilere.
ben en iyisi kapalı süt alayım hatta küçük küçük alayım iş yerinde içerim :)
Şekerim o söyler de ben geri kalır mıyımannem zaten tahmin ediyordu az çok adet olmadığımdan dolayı birde teyzeme söyledim o kadar :)
Annem çok kimseye söyleme şimdilik dedi, ama ne kadarı duydu bilemiyorum duyan olsa arardı kimse aramadığına göre pek söylenmemiştir diye tahmin ediyorum:)oh oh iyi etmişsin
geriside duyuvermiştir bence heh
Annem çok kimseye söyleme şimdilik dedi, ama ne kadarı duydu bilemiyorum duyan olsa arardı kimse aramadığına göre pek söylenmemiştir diye tahmin ediyorum:)
yok canım zannetmem bizimkiler olsa mutlaka ararlardı, bak biz dememişmiydik falan diye bile derler yani :)amaan sizin akrabaları bilmem ama bizimkiler bildiklerine rağmen çoğu bırak aramayı, görüştüğümüzde bile hayırlı olsun demedi.
kısaca kimin işine nasıl geliyosa öyle davranyor işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?