2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hımm yok ben kesin eminim çünkü takvim tutuyordum, geçmiş 6 ayı bile söyleyebilirim yani o derece :) Zaten evet henüz çok yeni o yüzden kesin birşey söylemek doğru değil haklısın...
Ayy İnşAllah duyarım.. Yaa burda da Meltemin gittiği hastane gibiymiş, eşleri sokmuyorlarmış Neyse ki özele gittiğimizde görür o da inşAllah

evet çok olmuş arası ya...
deseydin keşke en son 20 nisanda baktınız diye... :S
yani 7 hafta fazla kuzum...
boşver sen mayısın sonunda git bence yine...
hazıranin ilk haftasını bekleme bence ..

diyorum cok oluyor,, en son buzamanda baktiniz diye.
yok diyo bisi , anlamakmi istemedi, sabah sabah beni deli etmekmi istedi anlamadim.
ben nasipse mayis ortasi gibi gderim, esimde oyle dedi gideriz diye.
18.haftana ne testi yapacaksa yapsin, o cok ayri bence

hee ay canim napalim cana gelecegine mala gelsin.. :/
evet ya bir cozum bulunamadi. bulunurmu orasida kesin degil :)
biz gelirken bile edirne girisinde evlerin bahceleri suydu, oyle boyle degil.

o zaman doktorunki şu an tutmuyor kuzucum..
merak etme sen dediklerimi ye bak öne bile geçecek

hadi yaa...
tühhh... Benim burda özel imkanım yok maalesef... çok dandik çünkü... şükür ki devlette alıyorlar kocamı, yoksa hiç göremezdi prensesimizi bende göremezdim çünkü ben sonradan videodan izliyorum...
yattığım yerden göremiyorum ki , doktora dönük oluyor ucundan görmeye çalışıyorum ama bazen hiç bir şey göremiyorum... o yüzden kocam video çekiyor , ordan bakıyorum şükür..
sizin varsa özel imkanınız çok güzel canım , gidin doya doya seyredin :)

amaaan sen git mayısın sonuna doğru git bence , hani en az 1 ay geçmiş olsun nisanın 20 si üstünden..
laf yapacak bahanesi kalmasın o doktorun...
nasıl işse... 4 haftada bir bakması gerekiyor yani :S
18.haftada 3 lü yapacak doktorun..
2 li de bişey çıkmadıysa ki o da ihtimal oluyor 3 lüde de çıkmayacak inşaAllah kuzucum..

hee ay canim napalim cana gelecegine mala gelsin.. :/
evet ya bir cozum bulunamadi. bulunurmu orasida kesin degil :)
biz gelirken bile edirne girisinde evlerin bahceleri suydu, oyle boyle degil.
evet canım bulunamaz çözüm mözüm...
bizde bu belediye başkanı olduktan sonra...

neyse derin mevzuular bunlar

siz gelirken felaketti zaten burası..

evet canım doktor bence karıştırdı. 5+4 diyeceğine, 4+5 dedi :))))))

bizde kayınvalidemlern oraya gittiğigmizde gideriz, eşimin taraftan baya hamile var onların gittiğine gidicem bakalım o zaman görür heralde :) Ben gördüm canım doktor bakarken :))))))
Ayy bak yine sigara içiyorlar kaçtım ben:))

deli kız karıştırmadı da şimdilik birden büyüyeceği için oynuyor böyle
bak o kadar ünvan verdin bana sonuna kadar kullanıyorum

oyyy gördün dimek minnak keseyi...
Rabbim koskocaman etsin o minnakkıııı
sağlıkla sıhhatle büyüsün annesiiii
bide ufak bir tavsiye... 2 buçuk 3 aylık olana kadar cinsel ilişkiye girmemeye çalışın canım...
bazen fazla kan akışından dolayı bile hafif kanamalar olabiliyor sonra telaş eder üzülürsünüz...
bizim ilişkinin ertesi sabahı bir damla kan gelmişti o kadar korkmuştum ki , şükür bir şey yokmuş bebek ve kesede ama önlem amaçlı 1 gece hastanede kalmıştık...
çok korkmuştuk o zaman

Heee tamam canım, 4+5 olsun miniğim:)))
tabi o kadar ünvan verdim söylicen doktor hanım..:)
Amin İnşAllah canım benim..
Aaa bak onu bilmiyordum doktorda öyle bişey söylemedi, hoş devlette pek ilgilenilmiyor, bende sormadım(( Yine de dikkatli olmakta fayda var tabi:)))
Çok şükür ki birşey olmamış canım Rabbim korumuş

hehee

devlete de gitsen en iyisine gitmeye bak . ben öyle yaptım çok şükür o yüzden sıkııntı çekmiyorum doktor konsunda..
her şeyi söyler , ilgilenir , sorduklarıma da cevap verir , sen sordun mu bakiim sorularını

Canım burda tek hastane ve 2 doktor var, ben en iyisine gittim işte :)
ben sordum canım soracaklarımı :) valla heyecandan unuturmuşum:)

kizlar havuc zararlimi ki hamilelikte.
A vitamini icerdigi icin bebege zararliymismis..
yediklerime havucuda eklemek istiodum ama kafam karisti.
biri iyi diyor, digeri iyi degil diyor.

Canım bu konuda hiçbir fikrim yok, ayyy bu kadarda takmayalım kafaya ya eski kadınlarda böyle miymiş hiç doktora bile gitmiyorlarmış valla bazen abarttığımı düşünüyorum ben:)
Ama herşeyden az az yemek en iyisi

evet kesinlikle fazla takiyoruz. eski.hamilelikler geliyor benimde aklima, dogum.bile evde yapiliyomus.
ama bir fark var iste simdi her yedigimiz hormonlu, herkez panik halinde en ufak seyi takiyoruz.
herkez birbirini strese sokuyor zaten.

evet kesinlikle fazla takiyoruz. eski.hamilelikler geliyor benimde aklima, dogum.bile evde yapiliyomus.
ama bir fark var iste simdi her yedigimiz hormonlu, herkez panik halinde en ufak seyi takiyoruz.
herkez birbirini strese sokuyor zaten.
Tabi işin o kısmıda var canımmm :)
Ayy senin takvimini okudum, o isimleri nerden bulmuşlar öyle :) bu arada siz ne düşünüyorsunuz canım isim konusunda?

Tabi işin o kısmıda var canımmm :)
Ayy senin takvimini okudum, o isimleri nerden bulmuşlar öyle :) bu arada siz ne düşünüyorsunuz canım isim konusunda?

canim daha erkn aslinda ama aklimizda vardi isimler, hayirlisi insallah.
erkek olursa Ayaz
kiz olursa Ayza veya Arya

hep a harfiyle secmisiz. okuldayken cocugum olunca asla ismini A harfiyle koymam diye konusurduk heh :)
genelde sinava hp onlar kalkar ya , ordada iylemi bilmem ama :)

simdilik bunlar canim, hayirlisiyla o zaman gelsin iyice karar verilir

Sağolasın canım çok teşekkür ederim, sende sağlıkla al kucağına bebeğini İnşallah.
Sen nasılsın özledim hepinizi ama iş ev derken koşturmalı geçti hep...

Çok şükür bende iyiyim canım, bugün doktora gittim işte ilk defa, kesemizi de görmüş olduk, kalp atışları için 2 hafta sonra gideceğim kısmetse... Senin sonuçlar saat kaçta çıkıyor?

Oyy Maşallah kesemiz görünmüş Canım benimde 1 hafta geriden gelior gibi bir durum var 7 haftalık olmamz gerekirken 6 haftalığız.
Ultrason kağıdında yazar 4w5d yada 5w4d diye birde o şekilde bak ultrason ölçümüne göre dr söylüyor zaten.
Topluyorlarmış işte kendilerini. Yada bebek yumurtlama gününe göre 5 6 gün geç döllendiğinde bu durum olabiliyor.

Allah Allah...
havuç bu yani , neden zararlı olsun ki :S
sonuçta kola değil , kafein değil,, havuç bu...
hatta bebeğin suyu azaldığında havuç suyu içiyor anneler suyu yerine geliyor...
çok değişik zararlı demeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…