Hımm yok ben kesin eminim çünkü takvim tutuyordum, geçmiş 6 ayı bile söyleyebilirim yani o derece :) Zaten evet henüz çok yeni o yüzden kesin birşey söylemek doğru değil haklısın...canım son adet tarihinden emin değilsen doktorun söylediği doğrudur...
yok eminsen 1 aya senin ölçümünle doktorunki birbirini tutar merak etme :)
ilk zaman böyle oynamalar olabiliyor...
darısı kalp atışlarına inşaAllaahh :)
sağ ol bu arada tatlımm :)
evet çok olmuş arası ya...
deseydin keşke en son 20 nisanda baktınız diye... :S
yani 7 hafta fazla kuzum...
boşver sen mayısın sonunda git bence yine...
hazıranin ilk haftasını bekleme bence ..
öyle kuzum da ,,, dün burda da yağdı , hortum gibi bişey oldu resmen...
ondan dolayı mahv oldu bahçe...
yoksa o baraj kapısı başka olay... her sene mahallede bir sürü kişi magdur kalıyor , bir çözüm bulamadılar karşılıklı olarak bu duruma
o zaman doktorunki şu an tutmuyor kuzucum..Hımm yok ben kesin eminim çünkü takvim tutuyordum, geçmiş 6 ayı bile söyleyebilirim yani o derece :) Zaten evet henüz çok yeni o yüzden kesin birşey söylemek doğru değil haklısın...
Ayy İnşAllah duyarım.. Yaa burda da Meltemin gittiği hastane gibiymiş, eşleri sokmuyorlarmışNeyse ki özele gittiğimizde görür o da inşAllah
amaaan sen git mayısın sonuna doğru git bence , hani en az 1 ay geçmiş olsun nisanın 20 si üstünden..diyorum cok oluyor,, en son buzamanda baktiniz diye.
yok diyo bisi , anlamakmi istemedi, sabah sabah beni deli etmekmi istedi anlamadim.
ben nasipse mayis ortasi gibi gderim, esimde oyle dedi gideriz diye.
18.haftana ne testi yapacaksa yapsin, o cok ayri bence
evet canım bulunamaz çözüm mözüm...hee ay canim napalim cana gelecegine mala gelsin.. :/
evet ya bir cozum bulunamadi. bulunurmu orasida kesin degil :)
biz gelirken bile edirne girisinde evlerin bahceleri suydu, oyle boyle degil.
evet canım doktor bence karıştırdı. 5+4 diyeceğine, 4+5 dedi :))))))o zaman doktorunki şu an tutmuyor kuzucum..
merak etme sen dediklerimi ye bak öne bile geçecek
hadi yaa...
tühhh... Benim burda özel imkanım yok maalesef... çok dandik çünkü... şükür ki devlette alıyorlar kocamı, yoksa hiç göremezdi prensesimizibende göremezdim çünkü ben sonradan videodan izliyorum...
yattığım yerden göremiyorum ki , doktora dönük oluyor ucundan görmeye çalışıyorum ama bazen hiç bir şey göremiyorum... o yüzden kocam video çekiyor , ordan bakıyorum şükür..
sizin varsa özel imkanınız çok güzel canım , gidin doya doya seyredin :)
deli kız karıştırmadı da şimdilik birden büyüyeceği için oynuyor böyleevet canım doktor bence karıştırdı. 5+4 diyeceğine, 4+5 dedi :))))))
bizde kayınvalidemlern oraya gittiğigmizde gideriz, eşimin taraftan baya hamile var onların gittiğine gidicem bakalım o zaman görür heralde :) Ben gördüm canım doktor bakarken :))))))
Ayy bak yine sigara içiyorlar kaçtım ben:))
Heee tamam canım, 4+5 olsun miniğim:)))deli kız karıştırmadı da şimdilik birden büyüyeceği için oynuyor böyle
bak o kadar ünvan verdin bana sonuna kadar kullanıyorum
oyyy gördün dimek minnak keseyi...
Rabbim koskocaman etsin o minnakkıııı
sağlıkla sıhhatle büyüsün annesiiii
bide ufak bir tavsiye... 2 buçuk 3 aylık olana kadar cinsel ilişkiye girmemeye çalışın canım...
bazen fazla kan akışından dolayı bile hafif kanamalar olabiliyor sonra telaş eder üzülürsünüz...
bizim ilişkinin ertesi sabahı bir damla kan gelmişti o kadar korkmuştum ki , şükür bir şey yokmuş bebek ve kesede ama önlem amaçlı 1 gece hastanede kalmıştık...
çok korkmuştuk o zaman
heheeHeee tamam canım, 4+5 olsun miniğim:)))
tabi o kadar ünvan verdim söylicen doktor hanım..:)
Amin İnşAllah canım benim..
Aaa bak onu bilmiyordum doktorda öyle bişey söylemedi, hoş devlette pek ilgilenilmiyor, bende sormadım(( Yine de dikkatli olmakta fayda var tabi:)))
Çok şükür ki birşey olmamış canım Rabbim korumuş
Canım burda tek hastane ve 2 doktor var, ben en iyisine gittim işte :)hehee
devlete de gitsen en iyisine gitmeye bak . ben öyle yaptım çok şükür o yüzden sıkııntı çekmiyorum doktor konsunda..
her şeyi söyler , ilgilenir , sorduklarıma da cevap verir , sen sordun mu bakiim sorularını
Canım bu konuda hiçbir fikrim yok, ayyy bu kadarda takmayalım kafaya ya eski kadınlarda böyle miymiş hiç doktora bile gitmiyorlarmış valla bazen abarttığımı düşünüyorum ben:)kizlar havuc zararlimi ki hamilelikte.
A vitamini icerdigi icin bebege zararliymismis..
yediklerime havucuda eklemek istiodum ama kafam karisti.
biri iyi diyor, digeri iyi degil diyor.
Canım bu konuda hiçbir fikrim yok, ayyy bu kadarda takmayalım kafaya ya eski kadınlarda böyle miymiş hiç doktora bile gitmiyorlarmış valla bazen abarttığımı düşünüyorum ben:)
Ama herşeyden az az yemek en iyisi
Tabi işin o kısmıda var canımmm :)evet kesinlikle fazla takiyoruz. eski.hamilelikler geliyor benimde aklima, dogum.bile evde yapiliyomus.
ama bir fark var iste simdi her yedigimiz hormonlu, herkez panik halinde en ufak seyi takiyoruz.
herkez birbirini strese sokuyor zaten.
Tabi işin o kısmıda var canımmm :)
Ayy senin takvimini okudum, o isimleri nerden bulmuşlar öyle :) bu arada siz ne düşünüyorsunuz canım isim konusunda?
Sağolasın canım çok teşekkür ederim, sende sağlıkla al kucağına bebeğini İnşallah.kuşlarım bugün yoksunuuuz :)
Perim35 aaaa uzun zaman olduuuu..
hoşgeldin canıııımmm senin topicte az yazışmadık zamanında...
demek hamile olarak geldin aramıza sende...
10 hafta geleneğine uygun bir şekilde hemde
bebişin hayırlı olsuuun
Çok şükür bende iyiyim canım, bugün doktora gittim işte ilk defa, kesemizi de görmüş olduk, kalp atışları için 2 hafta sonra gideceğim kısmetse... Senin sonuçlar saat kaçta çıkıyor?
Ahhh canım tekrardar mutlu yıllar.... :)
Valla yoğun ister üzerine gittim, her öğrenen daha gitmedin mi diye kızdılar, eşimde biz ruhsuzuz heralde fatma diyo bende gideyim bakalım dedim, doktor 4+5 dedi ama son adete göre 5+4 acaba yanlış mı söyledi ki doktar :)
hııı tamam o zaman kuzum :)Canım burda tek hastane ve 2 doktor var, ben en iyisine gittim işte :)
ben sordum canım soracaklarımı :) valla heyecandan unuturmuşum:)
Allah Allah...kizlar havuc zararlimi ki hamilelikte.
A vitamini icerdigi icin bebege zararliymismis..
yediklerime havucuda eklemek istiodum ama kafam karisti.
biri iyi diyor, digeri iyi degil diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?