2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

çok tatlı canım isimler...
minik Arya , çok güzel olur

yirim o minnakkıııı... bak ben nasıl kabullendim kız olduğunu

teşekür ederim canım , az kaldı bizim artık gün sayıyoruz çok şükür Rabbime
hepimiz sağlıkla alalım inşaAllaahh

ben iyiyim şükür , artık son zamanlar olduğundan zor zamanlar gerçekten... her bir yerin ağrıyabiliyor, hareketlerin kısıtlı vs vs ama geçip gidecek yakında inşaAllah , minnoşu kucağıma alınca her şey çok güzel olacak inşaAllah

olsun arada uğramaya bak , hepimiz aynıyız koşuşturmaca bitmiyor kiii

vaaayyyy
hoşgeldin yaaa
müsait zamanda ayrıntılı isteriz yeni gelin

Hosbuldum canim su an evimize gidiyoruz balayini bitirdik 8 gece 9 gun balayi tatili yaptik
Ayrinti veririm bugun içinde
Evde ilk pazarımızda yemege ailelere filan gitmek degil de kendim yemek yapmak istedim eşimle mutfak alısverisine cıkacagız birazdan

süper canım yaa... harika bir tatil olmuş desene

yap tabii kocişine güzel yemekler pişir , oh miss kendi evinizde ikiniz başbaşa , sağlıkla , mutlulukla kuzucum

kızçelerim bende size bişey danışayım bu arada...

şimdi benim annem avusturyalı bilenler bilir zaten, ama türkiyeye çok alışmış hiç oraya gtmek filan istemiyor , annem emekli ayrıca ...48 yaşında ... babam ise 60 yaşında henüz emekli değil , 15 senedir türkiyeye ilk döndüğümüzden beri düzenli çalışmıyor , tercümanlık mesleği , arada yapardı işte , zaten erkekler çalışmamaya alışınca bir daha iş hayatına dönemiyor ... velhasıl , can sıkıntısından 15 yıldır bir avusturyaya gitti bir türkiyeye geldi , sürekli yeni ev tutuldu eşya alındı sonra ev dagıtıldı geri geldi vs. annem de heba oldu , bende... çünkü ben burda yalnız kaldım , yurtta , evde vs.

ben evlenmeden 1 sene önce tamam artık son kez gittik avusturya defterini kapatıyoruz dedi ve döndüler...
bir ay öncesi başladı yine gideceğim vs. diye , annem torun gelecek ben gitmek istemiyorum dedi , he bu arada burda türkiyede kendi evimiz var , yani kira değil , kendi yağlarında gayet güzel kavrulabiliyorlar yani ama babama rahat batıyor :S

ve babam geçen hafta gitti , orda 350 euroya ev tuttu , eşyalıymış onlara deposito ödemiş vs.vs.
annem burda , 1 haftadır kendi evini temizledi , bahar temizliği , sonra ben bana aldım bende şimdi...
fakat sormak istediğim şey size şu ; annem bebek doğana kadar + ramazanda bizimle kalacak... baya bir süre eder bu tahmin edeceğiniz gibi

birincisi benim gönlüm el vermiyor annem tek yaşayacak evde arabayla bana yarım saatlik mesafede,
ikincisi annem sessiz bir kadındır eşimle anlaşır ama sonuçta kendimi eşimin yerine koyuyorum , mecburi şekilde kayınvalidem yalnız yaşamak zorunda değilken bu kadar zaman aynı evde yaşamayı ister miydim ?
tamam benim de kayınvalidem çok iyidir , çok severim , çok iyi anlaşırım ama bu hayli uzun bir süre.. üstelik nereye kadar devam edeceği de belli değil , babamın keyfi dönmekten yana değil çünkü , en az 1 sene kalacakmış o da en az...

ne yapmalıyım bilmiyorum.. hadi şimdisi için her şey tamam eşim de annen bizde kalsın diyor , ama nereye kadar kalacak nasıl olacak bilmiyorum , ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum...babam beni çok üzüyor , annemi de öyle ..
bizi ne hale sokuyor , sırf canı sıkıldığı için... babam vefat etmiş olsa annem zaten benimle yaşlanacak Allahın ızniyle ,ama henüz öyle bir durum yok ve bu yüzden çok karışığım

çoook uzun oldu ama görüşlerinize, ihtiyacım var ve tabii benim paylaşmama

süper canım yaa... harika bir tatil olmuş desene

yap tabii kocişine güzel yemekler pişir , oh miss kendi evinizde ikiniz başbaşa , sağlıkla , mutlulukla kuzucum

Sagol canım benim daha ne yemek yapayim diye dusynuyorum hem basit olmasin diyorum hem de yemek yapmasini bilmiyorum
Anneme sora sora bir seyler yapacagim artik
Canim bir sey soracagim sen evlenince sadece esinin soyadini mi aldin yoksa cift soyismi mi kullaniyorsun

Canim benim uzuyolar mi seni kiyamam

Tatlim zaten hamilelikte dogumda kiz anneleri zaten 3 4 ay filan kalir kizlarinin yaninda

Hem annenin yardimina cok ihtiyac duyacaksin bu sureclerde dogumuna da cok az kaldi annen size sahur hazirlar iftarlik hazirlar senin esin iyi bir adam cok sorun etmez sen bunu babam gitti annem mecbur bizde kaliyor diye dusunme dogum icin bebek icin yardim icin annem bizde kalacak diye dusun

Kuzum şimdiki süreçten dolayı sıkıntı yok çok sukur, eşim de rahatsız değil...
Ama beni üzen bu zaman diliminden sonrası olacak..
Ramazan bitti kısa geldik babam gelmeyecek buraya, anneme ben git evde kendin otur diyemem ki, benim zaten aklım kalır, öyle saçmalık mi olur, annem tek başına kalacak zoraki bir durum olmadan...
E eşime haksızlık etmiş olmaz miyiz?
Cunki belki de babam 2 sene gelmeyecek, 2 sene annem bizde demek olur bu...
İste orda karışıyor ,üzülüyorum anneme...babam çok düşüncesiz çok..

Woow 2 sene mii uzunmuş canın yaw
Annenin yalnız kalmasını niye bu kadar dert ediniyosun ki canım yalnız yaşayan bir çok anne/baba var hem aynı şehirdesiniz çok yalnız hissettirmezsin

Annen genç üstelik kız benim annem 55 yaşında 48 yaşında bir bayan geceleri yalnız uyuyamaz mı

Canım öncelikle annler günün kutlu olsun biraz geç de olsa :)

Babanı anlatmışsın sende çok haklısın iki arada kalmışsın ama babanın ne zaman döneceği bile belli değil belki 2 ay sonra belki de 2 yıl sonra hiç belli değil yani.. Bu yüzden sen doğumda annenin yanında olmasının mutluluğu sür, hadi anneni de götürmüş olsaydı o zaman daha zorlanırdın belki.. Baban torununu görünce geri gelecek belki bunu bilemiyoruz, yaşayıp görmek lazım... O yüzden şimdiden kendini üzme haksızlık etme, annen tabi kalsın yanında ne olacak ki. Bak ne güzel eşin de sorun yapmıyormuş daha ne istiyorsun...:))))

Bak arya ismini beğendim şimdiden hadi hayırlısı olsun :)
Benim 15 yaşındaki görümcem başladı bile ismini ne koycaksınız demeye hiç erken değil yani senin için düşün canım:)

Hmm anladım canım, inşAllah sonradan toparlarlar miniklerimiz kendilerini. Canım senin bulantıların var mı? Sabahları ben kötü olmaya başlıyorum yavaş yavaş Birde çok fazla yemek yiyemiyorum.. Kahvaltılık şeyler daha cazip geliyor

Günaydın kızlar, hayırlıı sabahlar güzel bir hafta olsun İnşAllah hepimiz için:)))

Nasılsınız bakalım?

Günaydın kızlar, hayırlıı sabahlar güzel bir hafta olsun İnşAllah hepimiz için:)))

Nasılsınız bakalım?

Günaydın canımmmm..Amin canım amin..

Hepinize günaydın canlaar.. Cumadan beri bi gelemedim buralara.En son cuma günü soğuk algınlığıyla geçirdim.Hatta erken çıkmıştım biraz evde yattım .Akşam eşim geldi , bu hafta kayınvalideme geçmeyecektik derken gece onbir de telefon geldi eşimin amcası vefat etmiş.Apar topar çıktık geçtik merkeze. Derken yorucu bir haftasonuydu. Şimdi işe geldim ama hala yorgunluk var üzerimde. Eşim de rahatsız, o da benden kaptı heralde şifayı rapor aldı.Beni de alıcak gidicem şimdi birkaç gün istirahat alıcam. Çok şükür bunun dışında iyiyim.

Sen nasılsın duman91 ciğimmm??

SirriEyvan okudum canım.Allah kolaylık versin.Bilahare yorum yapıcam..

Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun.. Hastalığı falan mı vardı acaba?

Sanada çok geçmiş olsun canım, al iznini dinlenin biraz hem soğuk algınlığı hem yorgunluk üstüne eklenmiştir tabi doğal olarak..
Ben iyiyim çok şükür canım ama bulantı gibi bişeyler başladı hiç sorma.. Kendimi çok halsiz hissediyorum, öyle uykum var ki anlatamam Birde şimdi açık öğretim sınavı var bu ayın 23'ne ona çalışmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…