- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
çok tatlı canım isimler...canim daha erkn aslinda ama aklimizda vardi isimler, hayirlisi insallah.
erkek olursa Ayaz
kiz olursa Ayza veya Arya
hep a harfiyle secmisiz. okuldayken cocugum olunca asla ismini A harfiyle koymam diye konusurduk heh :)
genelde sinava hp onlar kalkar ya , ordada iylemi bilmem ama :)
simdilik bunlar canim, hayirlisiyla o zaman gelsin iyice karar verilir
teşekür ederim canım , az kaldı bizim artık gün sayıyoruz çok şükür RabbimeSağolasın canım çok teşekkür ederim, sende sağlıkla al kucağına bebeğini İnşallah.
Sen nasılsın özledim hepinizi ama iş ev derken koşturmalı geçti hep...
Oyy Maşallah kesemiz görünmüşCanım benimde 1 hafta geriden gelior gibi bir durum var 7 haftalık olmamz gerekirken 6 haftalığız.
Ultrason kağıdında yazar 4w5d yada 5w4d diye birde o şekilde bak ultrason ölçümüne göre dr söylüyor zaten.
Topluyorlarmış işte kendilerini. Yada bebek yumurtlama gününe göre 5 6 gün geç döllendiğinde bu durum olabiliyor.
vaaayyyyAçılın 1 haftalık taze gelin geldi
Topiğimizin güzel anneleri anneler gununuz kutlu olsun darısı benim de başıma
Herkeslere iyi pazarlar
vaaayyyy
hoşgeldin yaaa
müsait zamanda ayrıntılı isteriz yeni gelin
süper canım yaa... harika bir tatil olmuş deseneHosbuldum canim su an evimize gidiyoruz balayini bitirdik 8 gece 9 gun balayi tatili yaptik
Ayrinti veririm bugun içinde
Evde ilk pazarımızda yemege ailelere filan gitmek degil de kendim yemek yapmak istedim eşimle mutfak alısverisine cıkacagız birazdan
süper canım yaa... harika bir tatil olmuş desene
yap tabii kocişine güzel yemekler pişir , oh miss kendi evinizde ikiniz başbaşa , sağlıkla , mutlulukla kuzucum
kızçelerim bende size bişey danışayım bu arada...
şimdi benim annem avusturyalı bilenler bilir zaten, ama türkiyeye çok alışmış hiç oraya gtmek filan istemiyor , annem emekli ayrıca ...48 yaşında ... babam ise 60 yaşında henüz emekli değil , 15 senedir türkiyeye ilk döndüğümüzden beri düzenli çalışmıyor , tercümanlık mesleği , arada yapardı işte , zaten erkekler çalışmamaya alışınca bir daha iş hayatına dönemiyor ... velhasıl , can sıkıntısından 15 yıldır bir avusturyaya gitti bir türkiyeye geldi , sürekli yeni ev tutuldu eşya alındı sonra ev dagıtıldı geri geldi vs. annem de heba oldu , bende... çünkü ben burda yalnız kaldım , yurtta , evde vs.
ben evlenmeden 1 sene önce tamam artık son kez gittik avusturya defterini kapatıyoruz dedi ve döndüler...
bir ay öncesi başladı yine gideceğim vs. diye , annem torun gelecek ben gitmek istemiyorum dedi , he bu arada burda türkiyede kendi evimiz var , yani kira değil , kendi yağlarında gayet güzel kavrulabiliyorlar yani ama babama rahat batıyor :S
ve babam geçen hafta gitti , orda 350 euroya ev tuttu , eşyalıymış onlara deposito ödemiş vs.vs.
annem burda , 1 haftadır kendi evini temizledi , bahar temizliği , sonra ben bana aldım bende şimdi...
fakat sormak istediğim şey size şu ; annem bebek doğana kadar + ramazanda bizimle kalacak... baya bir süre eder bu tahmin edeceğiniz gibi
birincisi benim gönlüm el vermiyor annem tek yaşayacak evde arabayla bana yarım saatlik mesafede,
ikincisi annem sessiz bir kadındır eşimle anlaşır ama sonuçta kendimi eşimin yerine koyuyorum , mecburi şekilde kayınvalidem yalnız yaşamak zorunda değilken bu kadar zaman aynı evde yaşamayı ister miydim ?
tamam benim de kayınvalidem çok iyidir , çok severim , çok iyi anlaşırım ama bu hayli uzun bir süre.. üstelik nereye kadar devam edeceği de belli değil , babamın keyfi dönmekten yana değil çünkü , en az 1 sene kalacakmış o da en az...
ne yapmalıyım bilmiyorum.. hadi şimdisi için her şey tamam eşim de annen bizde kalsın diyor , ama nereye kadar kalacak nasıl olacak bilmiyorum , ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum...babam beni çok üzüyor , annemi de öyle ..
bizi ne hale sokuyor , sırf canı sıkıldığı için... babam vefat etmiş olsa annem zaten benimle yaşlanacak Allahın ızniyle ,ama henüz öyle bir durum yok ve bu yüzden çok karışığım
çoook uzun oldu ama görüşlerinize, ihtiyacım var ve tabii benim paylaşmama
Kuzum şimdiki süreçten dolayı sıkıntı yok çok sukur, eşim de rahatsız değil...Canim benim uzuyolar mi seni kiyamam
Tatlim zaten hamilelikte dogumda kiz anneleri zaten 3 4 ay filan kalir kizlarinin yaninda
Hem annenin yardimina cok ihtiyac duyacaksin bu sureclerde dogumuna da cok az kaldi annen size sahur hazirlar iftarlik hazirlar senin esin iyi bir adam cok sorun etmez sen bunu babam gitti annem mecbur bizde kaliyor diye dusunme dogum icin bebek icin yardim icin annem bizde kalacak diye dusun
Woow 2 sene mii uzunmuş canın yawKuzum şimdiki süreçten dolayı sıkıntı yok çok sukur, eşim de rahatsız değil...
Ama beni üzen bu zaman diliminden sonrası olacak..
Ramazan bitti kısa geldik babam gelmeyecek buraya, anneme ben git evde kendin otur diyemem ki, benim zaten aklım kalır, öyle saçmalık mi olur, annem tek başına kalacak zoraki bir durum olmadan...
E eşime haksızlık etmiş olmaz miyiz?
Cunki belki de babam 2 sene gelmeyecek, 2 sene annem bizde demek olur bu...
İste orda karışıyor ,üzülüyorum anneme...babam çok düşüncesiz çok..
Canım öncelikle annler günün kutlu olsun biraz geç de olsa :)kızçelerim bende size bişey danışayım bu arada...
şimdi benim annem avusturyalı bilenler bilir zaten, ama türkiyeye çok alışmış hiç oraya gtmek filan istemiyor , annem emekli ayrıca ...48 yaşında ... babam ise 60 yaşında henüz emekli değil , 15 senedir türkiyeye ilk döndüğümüzden beri düzenli çalışmıyor , tercümanlık mesleği , arada yapardı işte , zaten erkekler çalışmamaya alışınca bir daha iş hayatına dönemiyor ... velhasıl , can sıkıntısından 15 yıldır bir avusturyaya gitti bir türkiyeye geldi , sürekli yeni ev tutuldu eşya alındı sonra ev dagıtıldı geri geldi vs. annem de heba oldu , bende... çünkü ben burda yalnız kaldım , yurtta , evde vs.
ben evlenmeden 1 sene önce tamam artık son kez gittik avusturya defterini kapatıyoruz dedi ve döndüler...
bir ay öncesi başladı yine gideceğim vs. diye , annem torun gelecek ben gitmek istemiyorum dedi , he bu arada burda türkiyede kendi evimiz var , yani kira değil , kendi yağlarında gayet güzel kavrulabiliyorlar yani ama babama rahat batıyor :S
ve babam geçen hafta gitti , orda 350 euroya ev tuttu , eşyalıymış onlara deposito ödemiş vs.vs.
annem burda , 1 haftadır kendi evini temizledi , bahar temizliği , sonra ben bana aldım bende şimdi...
fakat sormak istediğim şey size şu ; annem bebek doğana kadar + ramazanda bizimle kalacak... baya bir süre eder bu tahmin edeceğiniz gibi
birincisi benim gönlüm el vermiyor annem tek yaşayacak evde arabayla bana yarım saatlik mesafede,
ikincisi annem sessiz bir kadındır eşimle anlaşır ama sonuçta kendimi eşimin yerine koyuyorum , mecburi şekilde kayınvalidem yalnız yaşamak zorunda değilken bu kadar zaman aynı evde yaşamayı ister miydim ?
tamam benim de kayınvalidem çok iyidir , çok severim , çok iyi anlaşırım ama bu hayli uzun bir süre.. üstelik nereye kadar devam edeceği de belli değil , babamın keyfi dönmekten yana değil çünkü , en az 1 sene kalacakmış o da en az...
ne yapmalıyım bilmiyorum.. hadi şimdisi için her şey tamam eşim de annen bizde kalsın diyor , ama nereye kadar kalacak nasıl olacak bilmiyorum , ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum...babam beni çok üzüyor , annemi de öyle ..
bizi ne hale sokuyor , sırf canı sıkıldığı için... babam vefat etmiş olsa annem zaten benimle yaşlanacak Allahın ızniyle ,ama henüz öyle bir durum yok ve bu yüzden çok karışığım
çoook uzun oldu ama görüşlerinize, ihtiyacım var ve tabii benim paylaşmama
Bak arya ismini beğendim şimdiden hadi hayırlısı olsun :)canim daha erkn aslinda ama aklimizda vardi isimler, hayirlisi insallah.
erkek olursa Ayaz
kiz olursa Ayza veya Arya
hep a harfiyle secmisiz. okuldayken cocugum olunca asla ismini A harfiyle koymam diye konusurduk heh :)
genelde sinava hp onlar kalkar ya , ordada iylemi bilmem ama :)
simdilik bunlar canim, hayirlisiyla o zaman gelsin iyice karar verilir
Hmm anladım canım, inşAllah sonradan toparlarlar miniklerimiz kendilerini. Canım senin bulantıların var mı? Sabahları ben kötü olmaya başlıyorum yavaş yavaşSağolasın canım çok teşekkür ederim, sende sağlıkla al kucağına bebeğini İnşallah.
Sen nasılsın özledim hepinizi ama iş ev derken koşturmalı geçti hep...
Oyy Maşallah kesemiz görünmüşCanım benimde 1 hafta geriden gelior gibi bir durum var 7 haftalık olmamz gerekirken 6 haftalığız.
Ultrason kağıdında yazar 4w5d yada 5w4d diye birde o şekilde bak ultrason ölçümüne göre dr söylüyor zaten.
Topluyorlarmış işte kendilerini. Yada bebek yumurtlama gününe göre 5 6 gün geç döllendiğinde bu durum olabiliyor.
Günaydın kızlar, hayırlıı sabahlar güzel bir hafta olsun İnşAllah hepimiz için:)))
Nasılsınız bakalım?
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun.. Hastalığı falan mı vardı acaba?Günaydın canımmmm..Amin canım amin..
Hepinize günaydın canlaar.. Cumadan beri bi gelemedim buralara.En son cuma günü soğuk algınlığıyla geçirdim.Hatta erken çıkmıştım biraz evde yattım .Akşam eşim geldi , bu hafta kayınvalideme geçmeyecektik derken gece onbir de telefon geldi eşimin amcası vefat etmiş.Apar topar çıktık geçtik merkeze. Derken yorucu bir haftasonuydu. Şimdi işe geldim ama hala yorgunluk var üzerimde. Eşim de rahatsız, o da benden kaptı heralde şifayı rapor aldı.Beni de alıcak gidicem şimdi birkaç gün istirahat alıcam. Çok şükür bunun dışında iyiyim.
Sen nasılsınduman91 ciğimmm??
SirriEyvan okudum canım.Allah kolaylık versin.Bilahare yorum yapıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?