Canım ben zaten kilolu başladım yani kilolu derken düğünden sonra baya kilo aldım 60 kiloyla başladım diyeyim düz hesap 58-59'da olabiliyor çünkü arada :) boyumda öyle uzunda değil 1,64 cm.. 10 kilo alsam süpper olur valla :))))etme ama çok da yorma kendini :)
oy oy 7 kilonun altında da alma kuzum...
uzmanlar idealinin 10 15 kilo olduğunu söylüyor...
yani sende okuyup araştır tabii kuzum...
boyun kaçtı senin ? başlangıç kilon bide ? :)
boyumuz aynı sayılır kuzum... 1.63 bende..Canım ben zaten kilolu başladım yani kilolu derken düğünden sonra baya kilo aldım 60 kiloyla başladım diyeyim düz hesap 58-59'da olabiliyor çünkü arada :) boyumda öyle uzunda değil 1,64 cm.. 10 kilo alsam süpper olur valla :))))
Canım dün tartılmıştım öyle tıkabasa yemiştim birde o zaman 60'tı, sabah erken saatte tartılmak gerek 1 kilo da öyle gitse 59 işte:)boyumuz aynı sayılır kuzum... 1.63 bende..
tartıl en kısa zamanda bakalım kaçmışsın. ona göre düşünürsün başlangıç kilonu...
60 olsa evet 72 bence ideal...
en fazla hehe :)))
merak etme yaparsııınnn , azcık daha çok da alsan dert etme doğumda en az yarısı gidiyor
kız göbüşün o kadar çıktı mı ki?kizlar hamis pantolonu almaya gidelim dedik aman Yarabbim.
hep 35-40 yas modelleri. kendimi nasil yasli hissettim anlatamam :/
lcw var burdada, ordan getiriyolar galiba ama fiyati acayip fazla geldi.
en sonunda gittim pantolon gibi ama esnek tayt ghi bisi buldum. belindeki lastigi cikardim, oh be :)
ben beyenmedikce esimde kizmaya basladi, ama napayim icindekendimi iyi hissetmeyince napayim ben onu.
SirriEyvan kuzum ne desek bos aslinda,evet keske elimizden bisi gelse.
artik dusunupte canini sIkma bukadar, naspse o zaman geldiginde bir yolu bulunur. Rabbim hayirli bir kapi acar insallah.
simdi kv dede gelecekmis hem, esim bisi diyemez.
sonrasi zamani gdiginde dusunulur artik insallah.
kendinide uzme, minik tosaganida tamamm :*
Kiyafetler bile fark ediyor yarım kilo, bir kilo :))Canım dün tartılmıştım öyle tıkabasa yemiştim birde o zaman 60'tı, sabah erken saatte tartılmak gerek 1 kilo da öyle gitse 59 işte:)
ayy keşke canım benim hayırlısıyla İnşAllahhh:))))
Ah Caniim...kizlar hamis pantolonu almaya gidelim dedik aman Yarabbim.
en sonunda gittim pantolon gibi ama esnek tayt ghi bisi buldum. belindeki lastigi cikardim, oh be :)
ben beyenmedikce esimde kizmaya basladi, ama napayim icindekendimi iyi hissetmeyince napayim ben onu.
artik dusunupte canini sIkma bukadar, naspse o zaman geldiginde bir yolu bulunur. Rabbim hayirli bir kapi acar insallah.
kız göbüşün o kadar çıktı mı ki?
Ay evet yaa hamile pantolanları öyle oluyor çoğu:) tabi ben bakmadım ama gördüğüm kadarıyla öyleydiler..
Alışverişe eşle gitmeyeceksin aslında benim eşimde daha çok geriyo beni hiç gerek yok ben götürmeyi düşünmüyorum açıkcası:)))
Başlangıçtan hesaplanıyor bitanem..kiloyla ilgili benimde sorum vaar :/
kis aylarina kadar 52 kiloydum ya ne guzel, sonraa hamis kaldigimda 58dim. ne ara o kadar olduysam tabi hareket yok , yedim yattim oh gelmis kilolar.
neyse sonra kusmalardan 56' kilo oldum.
simdi 58-59 arasiyim.
yanii kac kilo almisimki
3-4mu, yoksa 1mi :/
baslangic kilosundanmi hesaplaniyor
başlangıç kilo esas alınıyor canım, yani sen hiç kilo almamışsın 58'sen eğer, 59 san 1 kilo almışsın aferin sana :)))kiloyla ilgili benimde sorum vaar :/
kis aylarina kadar 52 kiloydum ya ne guzel, sonraa hamis kaldigimda 58dim. ne ara o kadar olduysam tabi hareket yok , yedim yattim oh gelmis kilolar.
neyse sonra kusmalardan 56' kilo oldum.
simdi 58-59 arasiyim.
yanii kac kilo almisimki
3-4mu, yoksa 1mi :/
baslangic kilosundanmi hesaplaniyor
Uzmem uzmem Timam...kizlar hamis pantolonu almaya gidelim dedik aman Yarabbim.
Ah Caniim...
Aslında guzel pantolonlar var ama çok pahalı... Ben yandan fermuarli bir pantolonla 20.haftaya kadar idare ettim çok sukur ...sonra da bir tane aldim hamile pantolonu, eşofman gıbı ama pantolon görünümlu...sukur rahat ediyorum onunla..tabii sen okula gidiyorsun 1 tane yetmez sana.. pahalı yapıyorlar bide çok sinir bozucu ...
Elbise tavsiye ederim çok rahat oluyor...
Benim vardı elbiselerim hepsi oluyor, onları giyiyorum bide göbusle çok tatli oluyor :))
Oy MaşAllah canım benimcikti yaa teyzesi, masallah . nekadar asagida indirsem pantolonlarimi rahat edemiyorum.
sorma yagmur yagiyodu, arabayla gittik.
esimde geldi.
gercekten cok kotuler yahu, cok pahali geldi birde ben o paraya en az 3 pantolon alirim
Ayy ne güzel canım benim, bulantıların geçti o zaman değil mi?ayy ne guzel geldi bu heeh.
masallah bana daha 1 kilo almisim :) 4kilo aldiysam diye endiseleniyodum.
ama istahim acilmaya basladi. simdi gelsin kilolarr .. :/
Hamilelikte öyle oluyor kuzum..aynen canim cok pahali.
yandan fermuarli bende baktim ama neden denemedim bilmem.
S giyen ben XXL. denedim ve olduu, soklardaydim.
bilmiyorum modelimi oyleydi ama.
elbise evet rahat olur canim, havalar isinsin oyle giyilir. hicte rahat edemiyorum, utaniyorum ama napayim .
dedigin givbi cok tatli duruyor aslinda
Ayy ne güzel canım benim, bulantıların geçti o zaman değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?