2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydııın
Aranıza katılmama çok az kaldııı

Uzmem uzmem Timam...
Kayinvalidem bebek dogunca gelecek nasipse ama çok kalamaz o... Malum evde 3 boğaza bakıyor, kayınbabam çalışıyor, iki kaynim var biri 10 yaşında daha anne eline muhtaç :)

yok canim hamile pantolonu almadim, senecek yoktu fazla zaten.
tayt-pantolon aldim lastgini cikardim, cok guzel oldu :)
artik orasini burasini soke soke idare ederiz heh :)

beni niye kimse çağırmadı yaselamm

hee oyleyse ogrenmekle alakalı degılmıs yanı :) kolay degıl tabı ama bır o kadar da guzel yanı ben ıcınde olmadan boyle dusunuyorsam o duyguları yasarken nasıldır kım bılır :)

Selamlar ayrıntıları veriyorum sonunda umarim alıntı olarak atladıgım birisi yoktur

Maşallah diyerek basliyorum

Oncelikle persembe gelin hamami yaptik gobecikler attik hamamda misler gibi olduk hamama gelenlere hediye dagittik (hamam tası, sabun, lif, pestemal ve lif)

sebebini anlamadigim bi sekilde gorumcem de kv de cok suratsizdi o gun canımı sıktılar biraz gorumcemle tartistik yok nisan tepsisini bana tutturmadın yok abimi benden uzaklastiriyosun filan diyor gorumce tutmaz ki tepsiyi sacmalamaya yer arıyor işte hamamda konusulacak seyler mi bunlar

Cuma aksamı kınam oldu, sadece bayanlar içindi giriste gül lokumu ikram ettik gül suyu döktük ben 3 farklı kıyafet giydim önce dore bi kısa kıyafet giydim sonra kına yakılırken kafkas kıyafeti giydim (cerkes kızıyım) ve eşimle şeyh şamil oyunu oynadık benim annemle babam kardesimin hastaligindan itibaren ve vefatindan sonra hic dugunlere gitmediler hic de oynamadilar zaten benim nisanım dugunum oynamasız oldu sadece hamam ve kınam oynamalı oldu annem ve babam oynamadılar ben saygı duyuyorum ama eşimle ben şeyh şamil oynarken babam da geldi benle oynadı ve orda herkes koptu heke ben birden öyle aglamaya basladim ki yillar sonra babamin oynadigini gordum cunku o anı tarif edemem kına yakıldıktan sonra da pudra pembesi gupur uzun bir elbise giydim Hint kınacımız vardı herkesin eline hint kınasından dövme yaptı bussuru hediye dagittik :) biz taç yerine simli melon sapka dagittik mesela renk renk herkes cok begenmiş parti havasinda gecsin diye :) kimse normal kina yakmadi hint kinacisi oldugu icin :)

Cumartesi dugunden once dıs cekim sirasinda arabamız soyuldu bi güzel 800 lira paramız calındı balayı harcligimizdi sonra dugunde takilan bi tane buyuk altin bozdurduk giden paranin yerine

evde dini nikahimiz oldu kusagim baglandi duvagim ortuldu gelin ciktim esimin ailesinin evine gittik kısa durduk Allahtan sonra hemen dugunun olacagi otele gittik

Hirsizlik olayi icin oralimizi bozmamaya karar verdik ve guzelce dugunumuzu yaptık

Giris muzigimiz Melih Kibar - Mesaj
Ilk dans muzigimiz Selami Sahin & Burcu Gunes - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim

Sonra nikahımız oldu salonda
Nikahtan hemen sonra Seferad - Seni Ne Cok Sevdiğimi parcasıyla Vals yaptık Herkes hayran kalmış

Sonra kafkas ekibi geldi gösteri yaptı Türk bayragı acıldı sonra ben ekiple şeyh şamil oynadım çerkes akrabalarımla, babamla da oynadım ve eşimle oynadım o gelinlikle nasil oynadim ben de anlamadim ve annemle babam yıllar sonra ilk defa beraber oynadılar seyh samil oynadılar yine cok duygusaldı

Sonra valsimiz cok begrnilmiş bu sefer Bana Ellerini Ver sarkisini caldirip bir daha vals yaptik (bu arada ders almadik biz dogaclama yapiyoruz dugun oncesi calistik biraz ama kendi kendimize)

Dugunumde benim kuyrylu piyano vardi beyaz renk biz salona gelene kadar piyanist piyano caliyordu. Sonradan duydum ki amcam da piyano calmis amcamin gözleri âmâ cok yeteneklidir Ben de dugunun sonlarina dogru piyano caldim

1. My heart will go on
2. Sezen Aksu Belalım
3. Biz Askı Meleklerden Caldık
4. Bir Sarkısın Sen (annemle babama armagan ettim) bunları caldım

Dugun bitti biz iki gece dugunun oldugu otelde 6 gece de kapadokyada kaldik 9 gun balayı

Eşim valizini evde unutmuş hayir yani ne mantik valizi gider eve birskirsin biz ilk kaldigimiz yerde aksam yemegine fln giderken esim bildigin damatlik giymek zorunda kaldi baska kiyafeti yoktu kapadokyaya giderken evden valizini aldik da oyle gittik

Kapadokyadan 10 mayis pazar donduk hem anneler gunuydu iki tane gul aldik ailelere el opmeye gittik

Sonraa evimize geldik 2 gundur de evimizdeyiz

Bu arada balayindan dondukten sonra ailemin bu meseleyi cok kafaya takmasi yuzunden cift soyisimli oldum kimligimi cikarttim annemle babama gosterdim bunlar halay fln cektiler dusunun o denli kafaya takmislar

Ama facede sadece esimin soyadini yapmistim bakayindayken ve facede 60 gunden once isim soyisim degisikligi yapamiyosun bi kere yaptiktan sonra

Belki tek cocuk kaldigim icin bu kadar taktilar bilmiyorum sonuc olarak iki soyismini de kullaniyorum artik

Aklima gelenler bunlar var mi sormak istediginiz

ay maşallah size ilk önce Allah mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin
ben üşendim kız hepsini anlatmaya sen yazmışın birde
herşeyin güzel geçmesines sevindim görümce suratsızlığı ve hırsızlık olayıda nazarlığınız olsun : )
ben sana süpriz yapıp gelmeyi planlamıştım düğüne ama maddiyat önümü kesti

Sagol canim benim ciddi misin yaa kiyamam evimize beklerim canim buyur gel eşinle

amin hepimizin inşallah :)

Canım ne guzel gecmııs :)Allah mutlulugunuzu bır omur daim etsın ınsallah :) aksam yemegı ve kahvaltını gorduk tabı yenı gelın :)
n

Bekleriz canim
Sen napiyosun nasilsin bakalim sık sık gel bu topige guzel buradaki muhabbet
ben iyiyim ya nolsun aynı şeyler hep.. bakalım topik ahalisi isteyecek mi beni ben gelince : D
bu arada beni balayımda aradı annem baban üzüldüde soyismi mevzusu yüzünden falan dedi.. yoksa ben eşimin soy ismini alacaktım biliyosun olay olmuştu sonradan.. aileler öyle yapabiliyor yani

Istemez olurlar mi canim nye istemesinler :)

Bizde tum sulale seferber oldu cift soyisim icin
Ama benim adim da iki soyadim da cok kisa o yuzden guzel duruyor

Ahh canım sen anlatırken tek tek hayal ettim herşeyi, muhteşem olmuştur eminim.. Rabbim mutluluğunu bozmasın İnşAllah.. Neyse ki daha fazla kaptırmamışsınız hırsıza.. Altınlar tümden gitseydi birde o da nazar boncuğu olsun artık :))) Birbirinizi hiç kırmayın, üzmeyin, inatlaşmayın emii? Çok çok mutlu olun İnşAllah...

InsaAllah canım benim cok tatlisin cok sagol bir de Rabbim bana da sizler gibi evlat nasip eder insaAllah cok istiyoruz cunku birkaç ay gecsin

Ahh canım olur mu öyle şey hoşgeldin aramıza nasılsın?

InsaAllah canım benim cok tatlisin cok sagol bir de Rabbim bana da sizler gibi evlat nasip eder insaAllah cok istiyoruz cunku birkaç ay gecsin
Ayy onu da diyecektim de şimdi zaten çevrendeki herkes söylemeye başlar sıra bebişte diye, şimdiden sık boğaz etmek istemedim.. Eee madem istiyorsun o zaman Rabbim hayırlı evlat versin hayırlı zamanda sende genç anne olursun İnşAllah o zaman:)))

Eheh cok anlayislisin :)
Biz 10 gunde nisan karari alip nisanlanip toplamda 3 ayda da evlendigimiz icin hemen cocuk olsa kimse sasirmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…