Hamilelikte öyle oluyor kuzum..
Ama hamile pantolonu aldiysan s almadın mi ben s aldim onu çünkü..
Utanma kız çok tatli ve rahat elbise...karnin rahat rahat takılıyor
Bide 1 kilo çok guzel ama artık iştah geldiyse bundan sonra gelir kilolar tabii:)
buna sukur canim. gun icinde bazen oluyor ama yemek falan yiyince geciyor.
aman aman cok sukur atlattik 3ayi :)
evet eşimle bir ara konuşmuştuk bu konuyu , babamın ne zaman döneceği belli değil çünkü , eşim de merak etme annen de yalnız kalabilir , hem kendisi istiyor bunu demişti , ama aslında annem tek başına kalmak istemiyor , annemin istediği torunundan uzaklaşmamak... e çok haklı , kadın daha ben evlenmeden torun torun diyordu... çok bekledi bu anı...
ama babam işte , her şeyde zora koşmak zorunda maalesef...
bana saçma gelen annem tek başına kalacak bir evde babam tek başına kalacak yurt dışında , üstelik boşuboşuna...
çalışmayacak yine , ancak annemi tek bırakacak , en çok canımı sıkan da bu ..
merhaba hosgeldın :) nasılsın ? kendını tanıtırmısınbeni niye kimse çağırmadı yaselamm
Günaydın canım... Ayhhh kız olsun doğum gününde yapmıştı ama öyle kendini üzme hemen..Gunaydın kızlar :)
dun 1. yılımızdı ve sevgılı esım en ufak bırsey bıle hazırlamamıs
Günaydın canım... Ayhhh kız olsun doğum gününde yapmıştı ama öyle kendini üzme hemen..
Tahmin edebiliyorum canım yaşadığın hayal kırıklğını, tarihi unutmuş mu yoksa birşey yapma gereği mi duymamış?cok uzgunum gercekten..dun butun aksam soyledndım durdum
Tahmin edebiliyorum canım yaşadığın hayal kırıklğını, tarihi unutmuş mu yoksa birşey yapma gereği mi duymamış?
Peki canım sen söylendiğinde bir tepki verdi mi bişey söyledi mi?kac gundur konusuyoruz bunu unutmadı yanı canım :) resmen gerek duymamıs adam beklentıyı kuculttukce kucultuyor :) bense kucucuk seyler beklıyorum notlar vs gıbı :)
Evet canim cok uzuldu bi daha voyle olmayacak falan dedi ama sanmiyorumda..kendince komikliklikler yapip beni guldurmeye calisti falanPeki canım sen söylendiğinde bir tepki verdi mi bişey söyledi mi?
Hani bizim için çok büyük bi olay değil aslında ama insan istiyor yinede(
Canım olan olmuş artık bak o da pişman olmuşEvet canim cok uzuldu bi daha voyle olmayacak falan dedi ama sanmiyorumda..kendince komikliklikler yapip beni guldurmeye calisti falan
Canım olan olmuş artık bak o da pişman olmuşSenin şuraya yazış şeklinden bile anlaşılıyor hala çok üzgün olduğun... bugün kendini affettirebilmek için güzel bişey yapabilir belki, ama onun içinde beklentiye girme yine de
Hemde nasıl belli oluyor hiç ismine yarışır değilsin bugün mutlubulut değilsin yanii :)))oluyor dımı :) valla hıc sanmıyorum keske yapsa ben olsam ne yapacagımı sasırırdım bugun.. umudum var ıcımde ama dunde vardı ne oldu dıyorum kendı kendıme :)
sen nasılsın bu arada ne yapıyorsun canım ?
valla degılım :)Hemde nasıl belli oluyor hiç ismine yarışır değilsin bugün mutlubulut değilsin yanii :)))
Ayy inşAllah yapar yoksa sen daha kötü olursun bu gidişle...
Bende çok şükür iyi sayılırım, bulantılarım başladı.. Bu halde işe gelmek çok beter.. Hiçbirşey yiyemiyorum, sadece ekmek makarna o kadar..((( kolum kanadım kalkmıyor anlayacağın
Evet canım umarım biter annem 9 ay serumla gezmiş ona benzemem İnşAllahh... Yoksa sürekli rapor almak zorunda kalırım..valla degılım :)
hıc sanmıyorum yapacagını ıcımde umut olsada :)
hadi ya tutkunun donemınde bıtıyor sanırım bulantılar cok zor olur canım bırde ıse gelmek..bırde yogunsunuz su bır ay Allah kolaylık versın
oo ınsallah o kadar zor olmaz canım..tutkununda oyle olmustu sanırım hamıle oldugunu ogrenınce oluyor bu bulantılar :) gercı ıkınızde 6. ayda ogrendınız :)Evet canım umarım biter annem 9 ay serumla gezmiş ona benzemem İnşAllahh... Yoksa sürekli rapor almak zorunda kalırım..
eşimde öyle diyor hamile olduğunu öğrenince başladı bulantıların diye ama zaten 7-8. haftalarda başlıyor bulantılar.. şimdi iyice anladım hamile oldugunu diyo birde ayyyyy gıcıkkoo ınsallah o kadar zor olmaz canım..tutkununda oyle olmustu sanırım hamıle oldugunu ogrenınce oluyor bu bulantılar :) gercı ıkınızde 6. ayda ogrendınız :)
eşimde öyle diyor hamile olduğunu öğrenince başladı bulantıların diye ama zaten 7-8. haftalarda başlıyor bulantılar.. şimdi iyice anladım hamile oldugunu diyo birde ayyyyy gıcıkk((
Anne olmak işte hiç de kolay değilmiş... Rabbim sabrını versin İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?