2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

yok canim hamile pantolonu almadim, senecek yoktu fazla zaten.
tayt-pantolon aldim lastgini cikardim, cok guzel oldu :)
artik orasini burasini soke soke idare ederiz heh :)

Canim uzulmekte yerden goge kadar haklisin
Ben yine iyi ki esin anlayisli adam gibi bir adam diyorum yoksa sizin icin cok daha zor olurdu.. bebişini buyutmekten iki yilin nasil gectigini anlamazsin..
Baban da o kadar durmaz doner bak demedi deme torun tatli gelecek :)

Gunaydın kızlar :)
dun 1. yılımızdı ve sevgılı esım en ufak bırsey bıle hazırlamamıs

Tahmin edebiliyorum canım yaşadığın hayal kırıklğını, tarihi unutmuş mu yoksa birşey yapma gereği mi duymamış?

kac gundur konusuyoruz bunu unutmadı yanı canım :) resmen gerek duymamıs adam beklentıyı kuculttukce kucultuyor :) bense kucucuk seyler beklıyorum notlar vs gıbı :)

kac gundur konusuyoruz bunu unutmadı yanı canım :) resmen gerek duymamıs adam beklentıyı kuculttukce kucultuyor :) bense kucucuk seyler beklıyorum notlar vs gıbı :)
Peki canım sen söylendiğinde bir tepki verdi mi bişey söyledi mi?
Hani bizim için çok büyük bi olay değil aslında ama insan istiyor yinede (

Peki canım sen söylendiğinde bir tepki verdi mi bişey söyledi mi?
Hani bizim için çok büyük bi olay değil aslında ama insan istiyor yinede (
Evet canim cok uzuldu bi daha voyle olmayacak falan dedi ama sanmiyorumda..kendince komikliklikler yapip beni guldurmeye calisti falan

Evet canim cok uzuldu bi daha voyle olmayacak falan dedi ama sanmiyorumda..kendince komikliklikler yapip beni guldurmeye calisti falan
Canım olan olmuş artık bak o da pişman olmuş Senin şuraya yazış şeklinden bile anlaşılıyor hala çok üzgün olduğun... bugün kendini affettirebilmek için güzel bişey yapabilir belki, ama onun içinde beklentiye girme yine de

oluyor dımı :) valla hıc sanmıyorum keske yapsa ben olsam ne yapacagımı sasırırdım bugun.. umudum var ıcımde ama dunde vardı ne oldu dıyorum kendı kendıme :)
sen nasılsın bu arada ne yapıyorsun canım ?

Hemde nasıl belli oluyor hiç ismine yarışır değilsin bugün mutlubulut değilsin yanii :)))
Ayy inşAllah yapar yoksa sen daha kötü olursun bu gidişle...
Bende çok şükür iyi sayılırım, bulantılarım başladı.. Bu halde işe gelmek çok beter.. Hiçbirşey yiyemiyorum, sadece ekmek makarna o kadar.. ((( kolum kanadım kalkmıyor anlayacağın

valla degılım :)
hıc sanmıyorum yapacagını ıcımde umut olsada :)
hadi ya tutkunun donemınde bıtıyor sanırım bulantılar cok zor olur canım bırde ıse gelmek..bırde yogunsunuz su bır ay Allah kolaylık versın

Evet canım umarım biter annem 9 ay serumla gezmiş ona benzemem İnşAllahh... Yoksa sürekli rapor almak zorunda kalırım..

Evet canım umarım biter annem 9 ay serumla gezmiş ona benzemem İnşAllahh... Yoksa sürekli rapor almak zorunda kalırım..
oo ınsallah o kadar zor olmaz canım..tutkununda oyle olmustu sanırım hamıle oldugunu ogrenınce oluyor bu bulantılar :) gercı ıkınızde 6. ayda ogrendınız :)

oo ınsallah o kadar zor olmaz canım..tutkununda oyle olmustu sanırım hamıle oldugunu ogrenınce oluyor bu bulantılar :) gercı ıkınızde 6. ayda ogrendınız :)
eşimde öyle diyor hamile olduğunu öğrenince başladı bulantıların diye ama zaten 7-8. haftalarda başlıyor bulantılar.. şimdi iyice anladım hamile oldugunu diyo birde ayyyyy gıcıkk((
Anne olmak işte hiç de kolay değilmiş... Rabbim sabrını versin İnşAllah

hee oyleyse ogrenmekle alakalı degılmıs yanı :) kolay degıl tabı ama bır o kadar da guzel yanı ben ıcınde olmadan boyle dusunuyorsam o duyguları yasarken nasıldır kım bılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…