2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ellerıne saglık canım dokturmussun :)
duman91 10 hafta kuralındakı sıramı sanırım lokuma verıyorum ben ondan sonrakı 10 haftayı alayım
Kız Allah seni valla şu bulantıdan hiç güleceğim yoktu ama güldürdün benii yaaaa... Delisin sen kızımmm du bakalım ne öyle hemen sıranı satıyorsun:)))

Canım buradaki hamişlerle hep aramızda 10 hafta var, eee benden sonra sırada M mutlubulut vardı, o sırayı sana veriyor şimdi:)

Eheh cok guzel denk gelmis tesadufe bak :) MutluBulut_ bir yıllık evli sıra onda kalsin bence

Benim esimde bana bir sey olur fobisi var onu yenebilirsek hamileler kervanina katilirim

Eheh cok guzel denk gelmis tesadufe bak :) MutluBulut_ bir yıllık evli sıra onda kalsin bence

Benim esimde bana bir sey olur fobisi var onu yenebilirsek hamileler kervanina katilirim
ehh bende öyle diyorum ama şimdi hanfendi rejimde zayıflığının keyfini sürmek istiyor azcık, neyse belki sıra LunaDaisies 'te dir :)))

zor olmalı tahmin ediyorum inşallah bulantılar zorlamadan atlatırsın hamişliğini : )
ben istiyorum ama işe girmeden yapmam mümkün değil önce işe girmem lazım yani 1-2 sene daha var
evlilik pek oturmuş sayılmaz ama idare ediyoruz en azından kendimi törpülemeye çalışıyorum bağrış çağrış olmasın diye

İnşAllah canım bende öyle ümit ediyorum..

Hmm nereyi istiyorsun peki?
olsun canım hepimizin ufak tefek sıkıntıları oluyor elbet, flört dönemiyle evlilik bambaşka aynı evi paylaşabilmek falan.. Biraz o, biraz sen idare edilcek işte ne yaparsın..
Ayy bende kocakarılar gibi konuştum yaaa :)))

hakkat yıllandım be

ehh bende öyle diyorum ama şimdi hanfendi rejimde zayıflığının keyfini sürmek istiyor azcık, neyse belki sıra LunaDaisies 'te dir :)))

ooo LunaDaisies ın daha cok var plana :) duman91 yıne umut bende sanırım :)

uzmanlıklar istiyorum kpss zorluyor beni yapamıyorum ama yapmak zorundayım
ehehe bende bazen öyle diyorum ama bazende tahammülüm çok az oluyor ama öyle böyle idare ediyoruz

uzmanlıklar istiyorum kpss zorluyor beni yapamıyorum ama yapmak zorundayım
ehehe bende bazen öyle diyorum ama bazende tahammülüm çok az oluyor ama öyle böyle idare ediyoruz
Canım Allah gönlüne göre versin İnşAllah olur..
Ne yapcan işte, ya bu deveyi güdücen, ya bu diyardan gidicen demiş atalarımız... Ayy eşlerimize biraz hakaret etmiş gibi oldum ama

Canım Allah gönlüne göre versin İnşAllah olur..
Ne yapcan işte, ya bu deveyi güdücen, ya bu diyardan gidicen demiş atalarımız... Ayy eşlerimize biraz hakaret etmiş gibi oldum ama
amin inşallah inşallah sağol canımm..
ben ona dana o bana kömüş diyor tabi şakasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…