Hee o zaman sorun yok canım, seni de bekleriz en kısa zamanda aramıza:))Eheh cok anlayislisin :)
Biz 10 gunde nisan karari alip nisanlanip toplamda 3 ayda da evlendigimiz icin hemen cocuk olsa kimse sasirmaz herhalde
Kız Allah seni valla şu bulantıdan hiç güleceğim yoktu ama güldürdün benii yaaaa... Delisin sen kızımmm du bakalım ne öyle hemen sıranı satıyorsun:)))ellerıne saglık canım dokturmussun :)
duman91 10 hafta kuralındakı sıramı sanırım lokuma verıyorum ben ondan sonrakı 10 haftayı alayım
ellerıne saglık canım dokturmussun :)
duman91 10 hafta kuralındakı sıramı sanırım lokuma verıyorum ben ondan sonrakı 10 haftayı alayım
Hee o zaman sorun yok canım, seni de bekleriz en kısa zamanda aramıza:))
Çok şükür canım iyiyiz biraz bulantılarım başladı o kadarşaka yaptım ya :) hoşbuldum iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl : )
Canım buradaki hamişlerle hep aramızda 10 hafta var, eee benden sonra sırada M mutlubulut vardı, o sırayı sana veriyor şimdi:)Bu ne kuralı canım :)
Canım buradaki hamişlerle hep aramızda 10 hafta var, eee benden sonra sırada M mutlubulut vardı, o sırayı sana veriyor şimdi:)
ehh bende öyle diyorum ama şimdi hanfendi rejimde zayıflığının keyfini sürmek istiyor azcık, neyse belki sıraEheh cok guzel denk gelmis tesadufe bak :)MutluBulut_ bir yıllık evli sıra onda kalsin bence
Benim esimde bana bir sey olur fobisi var onu yenebilirsek hamileler kervanina katilirim
zor olmalı tahmin ediyorum inşallah bulantılar zorlamadan atlatırsın hamişliğini : )Çok şükür canım iyiyiz biraz bulantılarım başladı o kadar((
Sen düşünüyor musun yoksa M mutlubulut gibi daha var mı diyorsun?
Çalışıyor musun? Evliliğin baya baya oturmuştur 7 ay olmuş sanırım
Kız Allah seni valla şu bulantıdan hiç güleceğim yoktu ama güldürdün be
Bu ne kuralı canım :)
Çok şükür canım iyiyiz biraz bulantılarım başladı o kadar((
Sen düşünüyor musun yoksa M mutlubulut gibi daha var mı diyorsun?
Çalışıyor musun? Evliliğin baya baya oturmuştur 7 ay olmuş sanırım
aynen acıklamısCanım buradaki hamişlerle hep aramızda 10 hafta var, eee benden sonra sırada M mutlubulut vardı, o sırayı sana veriyor şimdi:)duman91
vermesem mıı
lokum gel araya bırını koyalım bız bekleyelım berabersen evlılıgın tadını caıkar bır kac ay ne dersın
saka bır yana hayırlı zamanda olsun ınsallahıstemeye bende ıstıyorum aslında ama
İnşAllah canım bende öyle ümit ediyorum..zor olmalı tahmin ediyorum inşallah bulantılar zorlamadan atlatırsın hamişliğini : )
ben istiyorum ama işe girmeden yapmam mümkün değil önce işe girmem lazım yani 1-2 sene daha var
evlilik pek oturmuş sayılmaz ama idare ediyoruz en azından kendimi törpülemeye çalışıyorum bağrış çağrış olmasın diye
hakkat yıllandım beEheh cok guzel denk gelmis tesadufe bak :)MutluBulut_ bir yıllık evli sıra onda kalsin bence
Benim esimde bana bir sey olur fobisi var onu yenebilirsek hamileler kervanina katilirim
ehh bende öyle diyorum ama şimdi hanfendi rejimde zayıflığının keyfini sürmek istiyor azcık, neyse belki sıraLunaDaisies 'te dir :)))
zor olmalı tahmin ediyorum inşallah bulantılar zorlamadan atlatırsın hamişliğini : )
ben istiyorum ama işe girmeden yapmam mümkün değil önce işe girmem lazım yani 1-2 sene daha var
evlilik pek oturmuş sayılmaz ama idare ediyoruz en azından kendimi törpülemeye çalışıyorum bağrış çağrış olmasın diye
Aynen onu listenin sonuna koydum ben :))) valla lokumla anlaşın arkadaş arayı boş bırakmayın
Canım eşindeki ne fobisi ki hani hamileliğine ya da doğuma engel bir durumun mu var?Eheh cok guzel denk gelmis tesadufe bak :)MutluBulut_ bir yıllık evli sıra onda kalsin bence
uzmanlıklar istiyorum kpss zorluyor beni yapamıyorum ama yapmak zorundayımİnşAllah canım bende öyle ümit ediyorum..
Hmm nereyi istiyorsun peki?
olsun canım hepimizin ufak tefek sıkıntıları oluyor elbet, flört dönemiyle evlilik bambaşka aynı evi paylaşabilmek falan.. Biraz o, biraz sen idare edilcek işte ne yaparsın..
Ayy bende kocakarılar gibi konuştum yaaa :)))
Canım Allah gönlüne göre versin İnşAllah olur..uzmanlıklar istiyorum kpss zorluyor beni yapamıyorum ama yapmak zorundayım
ehehebende bazen öyle diyorum ama bazende tahammülüm çok az oluyor ama öyle böyle idare ediyoruz
amin inşallah inşallah sağol canımm..Canım Allah gönlüne göre versin İnşAllah olur..
Ne yapcan işte, ya bu deveyi güdücen, ya bu diyardan gidicen demiş atalarımız... Ayy eşlerimize biraz hakaret etmiş gibi oldum ama
:) anlastık :) tutku nerde bugun acaba:)Aynen onu listenin sonuna koydum ben :))) valla lokumla anlaşın arkadaş arayı boş bırakmayın
amin inşallah inşallah sağol canımm..
ben ona dana o bana kömüş diyor tabi şakasına
Bilmiyorum ki canım okulda olabilme ihtimali var, annesinde olma ihtimali var..:) anlastık :) tutku nerde bugun acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?