2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

geldim kizlar geldimm, hos siz gittiniz simdik ama :)

okuldaydim 3 lere kadar dogru tahmin ettiniz.
sabah alarmi kurmustum, erteleyip derken kapatmisim ohh 9'a kaar bi guzel uyumusuk, sonra tabi jett hiziylaa hazirlanip ciktik.
okuldada tum.gun yoruldum hrhalde, son dera artik hocanin sesi bynime nasil isledii,nasil sIkildimmm,nefea almadan konusuyor resmenn, ben costum aglamaya. nednini bende bilmiyorum ama agliyorum, sinirimi bozdu hoca, konusmasindan bir ara bulup cikiyorum zor dedim.
ciktim dersten onlami ugrascam :)

hanımlar size doyum olmaz ben ders çalışmaya kaçıyorum görüşmek üzere inşallah beni unutmayın : )))))))))))

hos geldin canimm :)
gec olsun guc olmasin demisler gel buyur tabisii. :)
kolay gelsin calis dersini

PembeLokum disiim masallah ne guzel gecmis, hirsizlik ve gorumce disinda.
gorumce iste adi ustunde bosver, gidn paralarda gitmis onuda vosver saglik olsun napalim.
insallah cook huzurlu ve cocuklu omrunuz, yuvaniz olur canim

MutluBulut_ kuzuum dun icin bende sinirlendim okurken ama napalim erkek milleti iste.
sahsen bende bisi beklemiyorum.
napacan bizim kocalarda boyle , sag olsunlar yeter :)
senim dogum gunu suprizin bari vardi. o bunu uzun syre idare eder diyemi.dusundu acaba heh :)

SirriEyvan esmam sen gelmedikce hep doguma mi gitti acaba diye dusunuyorum. hadi hayirlisi :)

duman91 senid atlamayayim taze anne.

ehh bende öyle diyorum ama şimdi hanfendi rejimde zayıflığının keyfini sürmek istiyor azcık, neyse belki sıra LunaDaisies 'te dir :)))

Luna da 1-2 yıl dusunmuyormus sırayı bana verelim biz O zaman MutluBulut_ müsaade ederse

Canım eşindeki ne fobisi ki hani hamileliğine ya da doğuma engel bir durumun mu var?

Flort doneminde cok mu nazlı davrandım ki boyle korkuyo anlamadım bende kalpte aritmi var CennetiMelegiM gibi o evladına kavuştu hamilelige engel degil sadece zor geciyor hamilelik

Canim benim cok tesekkur ederim yaa hatirliyo musun evlencem evlencem diyip diyip durdugum gunlero sonunda oldu işte

Canım M mutlubulut dünden razı söyleyim ben sana :))

Ahh kesin o yüzden canım bende çok nazlıydım, senin hamileliğini düşünemiyorum ben diyordu eşim.. Korktuğu başına geldi, hiiiiiçççç biiiişeeeeyyy yapmıyorum inan bana ahh bi nazı bi eda :))) Bende de panik atak var tabi ileri derecede değil, normal doğuma engel olur mu bilemiyorum tabi..

Canım bulantı olayı cok mu kotu?
Bulantı sonucu istifra etme oluyor mu?
Daha 7 haftalıksın yaa kıyamam
Canım sabahları oluyor afedersin öğürme sadece midem boş çünkü (((
Sabah namaza kalktığımda ve tekrar sabah uyuyup uyandığımda oluyor, gün içinde vıkır vıkır zaten midem ((((
Ayyy ne kötüüü yaaaa dua edinde bu süre kısa sürsün

gunaydin kizlarr :)
duman91 gunaydin kuzum, evet tum gun devam edince o bulantillr daha bi kotu oluyo insan. anca uyuyunca geciyodu tabi uyuyabilene.

PembeLokum hatirlamammi 2015-2016 diyodun hep heh, belki 2016'ya bebisin olur, ne beklicektin 1 yil daha :)
Rabbim een hayirli zamanda nasip eder insallah canim.
doktorada danisirsin denemelerden once,hani hamilelige bi sorunu yoksa bence dert etme Allah buyuk.

Günaydın canım benim... Evet sürekli içim bi tuaf birşey yiyip içemiyorum zaten... Sabahları daha fena bende en iyisi yatıp uyuyum diyorum..(( Uykuda bir sorun yok uyuyorum canım ben:)))

evet kuzum ya oyle mı dusundu nedır
oyle tabı yanımızda olsunlarda ama ınsan beklıyor ıste bırde ılk yıl tekrarı yok :) 2 de yada 3 de yapsaydı unutulurdu ama bunu unutmıcam :)

MutluBulut_
Canim sen alintilari baya karman corman yapmissin
Simdi naaptik sirayi bana mi verdik araya baskasini mi aldik aldiysak kimi aldik

haha :) verdım gıttı canım yap bebısı :) en kucuk benım yavrum olsun
saka bı yana ne zaman dusunuyorsunuz kkı kuzum hemen mı bır kac ay sonra mı :)
bu arada bısı dıcem sıze
Suphe yok ,
Ihtımal yok
Fakat gecıkme var yanı hep cok duzenlı degılımdır zaten bır gecen yıl dugune yakın hesap yapmıstım bırde 2 aydır dur yapayım demıstım oyle yapmıstım :) sımcık mart 6 , nisan, 7 de oldum heralde dedım sıralama boyle gıderse 8-9 gıbı olurum fakat olmadım karnım acayıp sıs gıbı sankı cok yemısım gıbı halbukı yemedım asırı sıs degılde bana oyle gelıyo tabı bıraz sıs onun dısında adet olma belırtısı hıııccc yok gıbı sankı tek sıslık var en dusuk ıhtımal bebıs oda mucıze olur yanı ama nıye gecıktıı..gercı dedıgım gıbı duzensız gıdıyor dugun zamanıda boyle olmustu hatta kınamda hastaydım gunler sasınca off olayımda su rahatsızlık gıtsın yaa ya kotu hastalıgım varsa bıle gelıyor aklıma

Günaydın canım benim, şüphe yok, ihtimal yok ama hamiş olabilirsin:))) Şaka bir yana havalardan da olabilir mevsimsel bir değişiklik yanii...
bu hafta olmazsan bi test yap bari kuzucum olmaz diye birşey yok şu dünyada:))))
Ama bu düzensizlik için bi doktora da gitmelisin canım, çok can sıkıcı olsa gerek ne zaman geleceği belli olmayınca

:) olabılır o cunku gecen senede dedıgım gıbı tam dugun zamanı boyle olmustu bu sene yıldonumu ya
evet ya sıkıcı canım sureklı olmuyor tabı gun gun takıp etmesemde ortalama tahmın edıyorum ama bır kac ayda bır oluyor ıste..adet olmak ayrı sıkıntı olmamak ayrı valla :)

Yok canım olalım vallahi, böyle şiş şiş gezmek kötüymüş hakkaten:)))
ama sen bi doktora görün yine de düzensizlik için. Doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun sen? genelde düzene girsin diye onu veriyorlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…