2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

evet gıtmek lazım.. yok canım ılk yıllar gıtmıstım tabı o zaman tam duzensızdı vermıstı annem ıcırmeden cope atmıstı ama sonra kendınden duzene gırmıstı :) ya ama ıcın arkadaslarımdan daha da duzensızlesenler var..bundan sonra takıbı hıc bırakmıyım ben ya :) bakalım ne zamanlar duzenlı ne zamanlar duzensız

Ben masa takvimime çentik atıyordum canım :))) ya da telefonuna öyle bi program var onu da indirebilirsin

MutluBulut_ canim mevsimseldir.. birde uzuldun simdi bu yildonumu seysine illa etki ediyor.
benimde cok duzensiz,agrilarim.bile gelesine 5-10dk varkn basliyodu, hazirliksiz yakalansam dusun yani.
doktora gitmistim ama ek yapilacak bisi yok bu duruma, kansizkik falan olabilir dendi ki oda mantikli.
bekle bakalim biraz daha, bellimi olur belkide bebis vardir..
hayirlisi diyelim :)

duman91 gunduzleri uyuyabiliyomusun canim, masallah o zaman.

bugun yine bi sicaklik geldi banaa, evde olunca yaniyorum yahu.
neyin nesidir anlamadim.
adetimizde gelmiyo ya simdi o mu sIkinti yapiyor acaba

ya gecenlerde ındırdım ama yok ılıskı tarıhı yok bılmem ne tarıhı dıye bıseyler cıktı kaldırdım :)

kuzum aslinda kullansan onu cok guzel.
hem adet tarihini takip edersin, hem hani bebise niyetlenince iliski tarihlerini oraya yazinca daha kolay oluyor takip etmesi.

kuzum aslinda kullansan onu cok guzel.
hem adet tarihini takip edersin, hem hani bebise niyetlenince iliski tarihlerini oraya yazinca daha kolay oluyor takip etmesi.
sanırım mevsımle alakalı :)
hadı ya senınde mı duzensız kotu oluyor gercekten.
oyle hayırlısı tabı morelım bozuluyo bıde kılı aldım gıbı dıye :)
ya ne bıleyım telefona bırı baksa babam mesela bı bakayım dese olur ya yerın dıbıne gırerım bunun tarıh ıstemeyenı yok mu kı :)

heh alemsin edam ya :)
babanin oralarda isi ne :)
ben Period Calendar vardi bunu kullaniyodum galiba adini tam hatirlamiyorum, pembe cicek var resminde.
oraya ilisikiyi istersen giriyosun.
adetin basladiginda kedicik var dokunuyosun ona haziiir :)
artik iliski, moral, not bilmem ne girmek istersen sana bagli ister gir ister girme :)

kız artık telefon modellerımız aynıu gorustugumuzde detaylara gırmesede bakıyor telefona bısıde dıyemıyorum tabı nasılsa bırsey yok dıye :)
bı bakayım ona bakalım :)

kız artık telefon modellerımız aynıu gorustugumuzde detaylara gırmesede bakıyor telefona bısıde dıyemıyorum tabı nasılsa bırsey yok dıye :)
bı bakayım ona bakalım :)

hadi ya o zaman kotuymus. evet biside diyemezsin kendi akliylan bulmali :)
hadi ya turkceye donmedimi. her telefina gore dili degisiyodu ama olmamis demek

Bilmiyorum ki canım okulda olabilme ihtimali var, annesinde olma ihtimali var..
@Ladypurple hastaydı o nasıl oldu acaba?
SirriEyvan dan ses soluk yok... bizi terk ettiler ((
Hemen yazayimmm..
Kuzum benim doktora gittik dün işimiz bitmedi bugun yine gideceğiz ondan yazamıyorum...
Bir tek o günlerde burda olamiyorum yoksa gider miyimm hiiic :*

Daha diiiill bitaneemm...
Kızımızın keyfi yerindeymis :))

Oy yerim seni been...
Bende kızken (ay bu tabir çok komik ya )
Düzensiz bir adetim vardı.. doktora görünmüştum bisey yoktu ama cok can sıkıcı...bi git gorun e mi..belki hormonsaldir.. belki adetin de yeni vücudunu taniyamamistir daha
Zaten baya geçmiş 13 u bugun... Bi tst yap şüpheleri gider sonra doktora git adetinin 3.4 .günü hormonlarına bakar :))

Gizemcim kuzum düğünun ne guzel geçmiş öyle...o aksiklikler illa oluyor üzülme onlara... :)
Rabbim ömurluk saadet nasip etsin kuzucum... Her daim mutlu olun insaaallah :)

ayy o tabır cıdden komık ve degısık
hadı gel adetım doktora gonderme benı
evet yaa 13 u bıle yarıladık :)
bıde hamıle cıkmıyor muyum ceketımı atsam hamıle kalıyo gıbı bı laf vardı ya

Aayy ne guzel olur yaaa :))
Düşünsene hiç uğraşmadan kafana takmadan..:)
Hayırlısı kuzucum..test işini aksatma..
Ben gidiyorum şimdi öğleden sonra doktorda olacağız yine..:)
Öptüm..

Aayy ne guzel olur yaaa :))
Düşünsene hiç uğraşmadan kafana takmadan..:)
Hayırlısı kuzucum..test işini aksatma..
Ben gidiyorum şimdi öğleden sonra doktorda olacağız yine..:)
Öptüm..
Ben bekle bekle bır ogrenırmısım bebek 4 aylık :)
Tamam kuzum aksam gırer haber verırsın mınıgın nasılmıs :) bende cok optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…