2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

hadı ya ıyı bak :)) hep gulun ınsallah yavrusunlaa :)) napıyosunuz bakalım doyurdunuz karnınızı afıyet olsun :)
Amin İnşAllah canım..
Ahhh ne doyurması çubuk kraker yiyorum bulantımı bastırsın diye Yemeklere küstük biz daha şimdiden sonumuz hayrolsun bakalım

Amin İnşAllah canım..
Ahhh ne doyurması çubuk kraker yiyorum bulantımı bastırsın diye Yemeklere küstük biz daha şimdiden sonumuz hayrolsun bakalım
ayy dogru bulantın var senın :) ınsallah bır ıkı ay ıcınde gecerde bulantı yersınız yemeklerınızıde :)

ayy dogru bulantın var senın :) ınsallah bır ıkı ay ıcınde gecerde bulantı yersınız yemeklerınızıde :)
İnşAllah canım benim valla en çok eşime acıyorum :))))
Ahh canım ne dicem seni liseden bir arkadaşıma benzetiyorum nedense hani fiziğini falan görmedim ama hayalimde öylesin

Ramazandan sonra dusunuyoruz canim

Gebelik testi alsana
Merak ettim bak simdi tam sirayi verecekken hamile olursan bi de super olur hehehe

Canım benim tuttkuda da panik atak vardi bi)digim kadariyla beraber konusun sakinlesin kotu hissettiginizde :)

Namazli misin ne guzel ben univ zamanimda duzenli kiliyordum univ bittiginden evlenene kadar ustune dusmedim simdi geri duzene sokmaya calisiyorum :)

Doktora giderim de kotu bir sey derse diye korkuyorum canim ya ama folik asite baslamali miyim ki?

SirriEyvan canim sagol ben de dugun yazimi gormedin sandim gormussun cvp yazmissin sagol canim :)

MutluBulut_ giremedim bir turluu :)
evdeyim bugun canim, artk okul hfrada iki kez var.
evde isleri hallettim,annemlere geldim.

diimi bellimi olur biz bile ogrenen kadar kac hafta gecti.
sen ihtimal yok diye beklerken bebis buyuyup 3 ayi atlatmis olmayasiniz
supriz bebek :)

SirriEyvan he oylemi canim rahati iyiyse dursun annesinin gobusunde,orda buyusun guzel guzel zamani geldiginde gelir o minnak.
kontroller sIklasti demi simdi

Evet tutku ilaç falanda kullanıyordu ama ben ilaç kullanmadım hiçç, hamilelik ilerlediğinde doktora soracağım tabi bu durumu...

Çok şükür evet canım, namazlarını aksatma eşinde kılıyorsa ne mutlu sana o zaman.. Evin hali, ruhu, bereketi daha bir başka oluyor. İnşAllah sende tekrardan düzene sokarsın..

Canım Allah'ın izniyle kötü bişey demez doktorun merak etme, hem önceden öğrenmek de daha güzel olur.. Canım hamilelik planından 3 ay öncesinden başlanmalı folik asite, bebeğin gelişimi için önemli artk bütün doktorlar ilk onu soruyor:)

Canım okulun ne zaman tatile giriyor ki acep senin ? Dersleriniz de azalmış ne güzel..
Ayy canım evde ben iş bile yapamıyorum kolum kanadım kırık gibi aynı :)))
Sen nasıl yapıyorsun MaşAllah...
Dün eşim dalga geçiyor çamaşırları katlamak da mideni bulandırmıyordur umarım diye :)))))

ben baslamamistim canim, 6.haftada kullanaya basladiim orendigimde.
onceden baslatim diyodum ama ha bugun, ha yarin derken bebis beni beklemedi daha fazla heh :)
yani bilmiyorum okadar sorun yaparmi kullanamak.
zaten ogrenince basliyosun kullanmaya.

istersen korunmayi birakinca baslarsin, bellimi okur belki ilk.denemede gelir minnak, zaten korunmayi birakinca vucutkendini yavas yavas hazirliyo bunun farkina varabilmistim.
hayirlisi kuzum

evet panik atak bendede var, hamisliktwn once tedavi oluyodum ama yarim kaldi bebis gelince.
insallah onunla birlikte atlatirim atagimi.
hayirlsiyla buyuyup gelse :)
duman91 moral ver kendine kuzum,senin hem daha hafif. salla gitsin bebisi dusunelim :)

Anladim canim dedigin gibi korunmayi birakinca baslarim folik asite :)

Zaten hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum canım, ama yine de doktora danışmak lazım.. İnşAllah normal doğuma engel teşkil eden bir durum oluşmaz....

cook sukur yeni yeni basladim canim biliyosun bulantilar azalinca.
anlatmistim yemegi,bulasiklari,camasirlari,silme supurme isini herseyi sagolsun esim yapti.
bazen kv de.
ben hep yattim,kokulardan uzak kalmaya calistim.
camasirlara yumusatici bile koymuyordum cokk agir geliyodu kokusu, uzuun zamandir bugun ilk defa koydum.
yani kolay gecmiyor, bende hic is yapamam zannediyordum nekaar uzuluyodum. cok sukur Rabbime atlattik, insallah okadarmistir. gerci hala kokulara karsi cok hassasim ama zar zor yapiyorum iste.

okul haziran ortasi bitiyoe nasipse canim, sonra sinavlarim basliyo 1 ay.
diger 1 ayda alamadigim sinavlara gidiliyot.
kisaca ara ara okuldayim agustosa kadar.
calismayinca zaman zor geciyo o yuzden okuldayken bari kafa dagitiyorum azcik

Zaten hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum canım, ama yine de doktora danışmak lazım.. İnşAllah normal doğuma engel teşkil eden bir durum oluşmaz....

bende soylemedim. busabah sen diyince aklima gldi.
bidahakine soylesem iyi olur. hayirlisi artik bebisler sag saglim gelsin hele

Ramazandan sonra dusunuyoruz canim

Gebelik testi alsana
Merak ettim bak simdi tam sirayi verecekken hamile olursan bi de super olur hehehe
Ramazanada az var ılk aylarınızın tadını cıkarın o zaman :)
sıra bozulur o zaman :)) yok yok kuzum degılımdır sıra senın yıne :) sonrasını kımseye vermem ama

ohh ne guzel canım :)
aslında ıyıde olur heee o sekılde ogrenen var mıdır acaba

duman91 kuzum alıntı yaptım cıkmamıss :) hadı ya severmıydın barı arkadassını ıyı mıydı

vardir herhalde canim ya, birkac kez haber vardi oyle hemde 4 degil, dogunca ogrenmisler . okaarmi cahil olunur hadi gobegin siser kilo almisim dersin e adetin gelmemis hicmi doktora cikmadin.

hocada anlatmisti gecen arkadaslarinin birinin gobegi sisiyomus, kilo aliyorum herhalde diyomus.
birde 8 aylik olunca anlamis ben hamileymisim demis .
gulemisin aglarmisin.

Ahh canım atlatmana çok sevindim inşAllah bende kısa sürede atlatırım...
Hmm daha da varmış okulun bitmesine, ama sende haklısın evde olunca pek zaman geçmiyor, doğru diyorsun kafa dağıtıyorsun hiç yoktan :)))

Ayhhh severdim yaa canım, kız seni de seviyorum... Böyle sarışındı, beyaz tenliydi, saçları ince telliydi.. gözleri elaydı boyu uzundu :)) du bakalım hangileri tuttu?

Valla ne güzelmiş o da öyle, hiç hamile olduğunu anlamamış.... bizde anlamamak ne mümkün resmen ben burdayım diye bas bas bağırıyo:)))

ohaaa dogunca mı :) bazı hamılelerın adet gordugunu duymustum hadi olsa bıle dedıgın gıbı anlar ınsan 9 ayda bebek tekme atıyo bır suru hareket var orada
ohaa 8 ay he ıyı yıne hazırlık ıcın zaman kalmıss :)

Ayhhh severdim yaa canım, kız seni de seviyorum... Böyle sarışındı, beyaz tenliydi, saçları ince telliydi.. gözleri elaydı boyu uzundu :)) du bakalım hangileri tuttu?
bende senı sevıyorum kumralım saclarım ınce tellı evett gozlerım yesıl boyumda malum uzun
bu arada karnım agrımaya basladı bı daha gecıkınce yazarım sıze demek gelıyo boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…