Amin İnşAllah canım..hadı ya ıyı bak :)) hep gulun ınsallah yavrusunlaa :)) napıyosunuz bakalım doyurdunuz karnınızı afıyet olsun :)
ayy dogru bulantın var senın :) ınsallah bır ıkı ay ıcınde gecerde bulantı yersınız yemeklerınızıde :)Amin İnşAllah canım..
Ahhh ne doyurması çubuk kraker yiyorum bulantımı bastırsın diyeYemeklere küstük biz daha şimdiden sonumuz hayrolsun bakalım
İnşAllah canım benim valla en çok eşime acıyorum :))))ayy dogru bulantın var senın :) ınsallah bır ıkı ay ıcınde gecerde bulantı yersınız yemeklerınızıde :)
evet kuzum ya oyle mı dusundu nedır
oyle tabı yanımızda olsunlarda ama ınsan beklıyor ıste bırde ılk yıl tekrarı yok :) 2 de yada 3 de yapsaydı unutulurdu ama bunu unutmıcam :)
haha :) verdım gıttı canım yap bebısı :) en kucuk benım yavrum olsun
saka bı yana ne zaman dusunuyorsunuz kkı kuzum hemen mı bır kac ay sonra mı :)
bu arada bısı dıcem sıze
Suphe yok ,
Ihtımal yok
Fakat gecıkme varyanı hep cok duzenlı degılımdır zaten bır gecen yıl dugune yakın hesap yapmıstım bırde 2 aydır dur yapayım demıstım oyle yapmıstım :) sımcık mart 6 , nisan, 7 de oldum heralde dedım sıralama boyle gıderse 8-9 gıbı olurum fakat olmadım karnım acayıp sıs gıbı sankı cok yemısım gıbı halbukı yemedım asırı sıs degılde bana oyle gelıyo tabı bıraz sıs onun dısında adet olma belırtısı hıııccc yok gıbı sankı tek sıslık var en dusuk ıhtımal bebıs oda mucıze olur yanı ama nıye gecıktıı..gercı dedıgım gıbı duzensız gıdıyor dugun zamanıda boyle olmustu hatta kınamda hastaydım gunler sasınca off olayımda su rahatsızlık gıtsın yaa ya kotu hastalıgım varsa bıle gelıyor aklıma
Canım @mutlubulut dünden razı söyleyim ben sana :))
Ahh kesin o yüzden canım bende çok nazlıydım, senin hamileliğini düşünemiyorum ben diyordu eşim.. Korktuğu başına geldi, hiiiiiçççç biiiişeeeeyyy yapmıyorum inan bana ahh bi nazı bi eda :))) Bende de panik atak var tabi ileri derecede değil, normal doğuma engel olur mu bilemiyorum tabi..
Canım sabahları oluyor afedersin öğürme sadece midem boş çünkü(((
Sabah namaza kalktığımda ve tekrar sabah uyuyup uyandığımda oluyor, gün içinde vıkır vıkır zaten midem((((
Ayyy ne kötüüü yaaaa dua edinde bu süre kısa sürsün
gunaydin kizlarr :)
duman91 gunaydin kuzum, evet tum gun devam edince o bulantillr daha bi kotu oluyo insan. anca uyuyunca geciyodu tabi uyuyabilene.
PembeLokum hatirlamammi 2015-2016 diyodun hep heh, belki 2016'ya bebisin olur, ne beklicektin 1 yil daha :)
Rabbim een hayirli zamanda nasip eder insallah canim.
doktorada danisirsin denemelerden once,hani hamilelige bi sorunu yoksa bence dert etme Allah buyuk.
Evet tutku ilaç falanda kullanıyordu ama ben ilaç kullanmadım hiçç, hamilelik ilerlediğinde doktora soracağım tabi bu durumu...Canım benim tuttkuda da panik atak vardi bi)digim kadariyla beraber konusun sakinlesin kotu hissettiginizde :)
Namazli misin ne guzel ben univ zamanimda duzenli kiliyordum univ bittiginden evlenene kadar ustune dusmedim simdi geri duzene sokmaya calisiyorum :)
Doktora giderim de kotu bir sey derse diye korkuyorum canim ya ama folik asite baslamali miyim ki?
SirriEyvan canim sagol ben de dugun yazimi gormedin sandim gormussun cvp yazmissin sagol canim :)
MutluBulut_ giremedim bir turluu :)
evdeyim bugun canim, artk okul hfrada iki kez var.
evde isleri hallettim,annemlere geldim.
diimi bellimi olur biz bile ogrenen kadar kac hafta gecti.
sen ihtimal yok diye beklerken bebis buyuyup 3 ayi atlatmis olmayasiniz
supriz bebek :)
SirriEyvan he oylemi canim rahati iyiyse dursun annesinin gobusunde,orda buyusun guzel guzel zamani geldiginde gelir o minnak.
kontroller sIklasti demi simdi
Canım benim tuttkuda da panik atak vardi bi)digim kadariyla beraber konusun sakinlesin kotu hissettiginizde :)
Namazli misin ne guzel ben univ zamanimda duzenli kiliyordum univ bittiginden evlenene kadar ustune dusmedim simdi geri duzene sokmaya calisiyorum :)
Doktora giderim de kotu bir sey derse diye korkuyorum canim ya ama folik asite baslamali miyim ki?
SirriEyvan canim sagol ben de dugun yazimi gormedin sandim gormussun cvp yazmissin sagol canim :)
ben baslamamistim canim, 6.haftada kullanaya basladiim orendigimde.
onceden baslatim diyodum ama ha bugun, ha yarin derken bebis beni beklemedi daha fazla heh :)
yani bilmiyorum okadar sorun yaparmi kullanamak.
zaten ogrenince basliyosun kullanmaya.
istersen korunmayi birakinca baslarsin, bellimi okur belki ilk.denemede gelir minnak, zaten korunmayi birakinca vucutkendini yavas yavas hazirliyo bunun farkina varabilmistim.
hayirlisi kuzum
evet panik atak bendede var, hamisliktwn once tedavi oluyodum ama yarim kaldi bebis gelince.
insallah onunla birlikte atlatirim atagimi.
hayirlsiyla buyuyup gelse :)
duman91 moral ver kendine kuzum,senin hem daha hafif. salla gitsin bebisi dusunelim :)
Zaten hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum canım, ama yine de doktora danışmak lazım.. İnşAllah normal doğuma engel teşkil eden bir durum oluşmaz....ben baslamamistim canim, 6.haftada kullanaya basladiim orendigimde.
onceden baslatim diyodum ama ha bugun, ha yarin derken bebis beni beklemedi daha fazla heh :)
yani bilmiyorum okadar sorun yaparmi kullanamak.
zaten ogrenince basliyosun kullanmaya.
istersen korunmayi birakinca baslarsin, bellimi okur belki ilk.denemede gelir minnak, zaten korunmayi birakinca vucutkendini yavas yavas hazirliyo bunun farkina varabilmistim.
hayirlisi kuzum
evet panik atak bendede var, hamisliktwn once tedavi oluyodum ama yarim kaldi bebis gelince.
insallah onunla birlikte atlatirim atagimi.
hayirlsiyla buyuyup gelse :)
duman91 moral ver kendine kuzum,senin hem daha hafif. salla gitsin bebisi dusunelim :)
Canım okulun ne zaman tatile giriyor ki acep senin ? Dersleriniz de azalmış ne güzel..
Ayy canım evde ben iş bile yapamıyorum kolum kanadım kırık gibi aynı :)))
Sen nasıl yapıyorsun MaşAllah...
Dün eşim dalga geçiyor çamaşırları katlamak da mideni bulandırmıyordur umarım diye :)))))
Zaten hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum canım, ama yine de doktora danışmak lazım.. İnşAllah normal doğuma engel teşkil eden bir durum oluşmaz....
Ramazanada az var ılk aylarınızın tadını cıkarın o zaman :)Ramazandan sonra dusunuyoruz canim
Gebelik testi alsana
Merak ettim bak simdi tam sirayi verecekken hamile olursan bi de super olur hehehe
ohh ne guzel canım :)MutluBulut_ giremedim bir turluu :)
evdeyim bugun canim, artk okul hfrada iki kez var.
evde isleri hallettim,annemlere geldim.
diimi bellimi olur biz bile ogrenen kadar kac hafta gecti.
sen ihtimal yok diye beklerken bebis buyuyup 3 ayi atlatmis olmayasiniz
supriz bebek :)
SirriEyvan he oylemi canim rahati iyiyse dursun annesinin gobusunde,orda buyusun guzel guzel zamani geldiginde gelir o minnak.
kontroller sIklasti demi simdi
Ramazanada az var ılk aylarınızın tadını cıkarın o zaman :)
sıra bozulur o zaman :)) yok yok kuzum degılımdır sıra senın yıne :) sonrasını kımseye vermem ama
ohh ne guzel canım :)
aslında ıyıde olur heee o sekılde ogrenen var mıdır acaba
duman91 kuzum alıntı yaptım cıkmamıss :) hadı ya severmıydın barı arkadassını ıyı mıydı
Ahh canım atlatmana çok sevindim inşAllah bende kısa sürede atlatırım...cook sukur yeni yeni basladim canim biliyosun bulantilar azalinca.
anlatmistim yemegi,bulasiklari,camasirlari,silme supurme isini herseyi sagolsun esim yapti.
bazen kv de.
ben hep yattim,kokulardan uzak kalmaya calistim.
camasirlara yumusatici bile koymuyordum cokk agir geliyodu kokusu, uzuun zamandir bugun ilk defa koydum.
yani kolay gecmiyor, bende hic is yapamam zannediyordum nekaar uzuluyodum. cok sukur Rabbime atlattik, insallah okadarmistir. gerci hala kokulara karsi cok hassasim ama zar zor yapiyorum iste.
okul haziran ortasi bitiyoe nasipse canim, sonra sinavlarim basliyo 1 ay.
diger 1 ayda alamadigim sinavlara gidiliyot.
kisaca ara ara okuldayim agustosa kadar.
calismayinca zaman zor geciyo o yuzden okuldayken bari kafa dagitiyorum azcik
Sen söyle yinede canım, Amin inşAllah sağlıklı olsunlar..bende soylemedim. busabah sen diyince aklima gldi.
bidahakine soylesem iyi olur. hayirlisi artik bebisler sag saglim gelsin hele
Ayhhh severdim yaa canım, kız seni de seviyorum... Böyle sarışındı, beyaz tenliydi, saçları ince telliydi.. gözleri elaydı boyu uzundu :)) du bakalım hangileri tuttu?Ramazanada az var ılk aylarınızın tadını cıkarın o zaman :)
sıra bozulur o zaman :)) yok yok kuzum degılımdır sıra senın yıne :) sonrasını kımseye vermem ama
ohh ne guzel canım :)
aslında ıyıde olur heee o sekılde ogrenen var mıdır acaba
duman91 kuzum alıntı yaptım cıkmamıss :) hadı ya severmıydın barı arkadassını ıyı mıydı
Valla ne güzelmiş o da öyle, hiç hamile olduğunu anlamamış.... bizde anlamamak ne mümkün resmen ben burdayım diye bas bas bağırıyo:)))vardir herhalde canim ya, birkac kez haber vardi oyle hemde 4 degil, dogunca ogrenmisler . okaarmi cahil olunur hadi gobegin siser kilo almisim dersin e adetin gelmemis hicmi doktora cikmadin.
hocada anlatmisti gecen arkadaslarinin birinin gobegi sisiyomus, kilo aliyorum herhalde diyomus.
birde 8 aylik olunca anlamis ben hamileymisim demis .
gulemisin aglarmisin.
ohaaa dogunca mı :) bazı hamılelerın adet gordugunu duymustumvardir herhalde canim ya, birkac kez haber vardi oyle hemde 4 degil, dogunca ogrenmisler . okaarmi cahil olunur hadi gobegin siser kilo almisim dersin e adetin gelmemis hicmi doktora cikmadin.
hocada anlatmisti gecen arkadaslarinin birinin gobegi sisiyomus, kilo aliyorum herhalde diyomus.
birde 8 aylik olunca anlamis ben hamileymisim demis .
gulemisin aglarmisin.
bende senı sevıyorumAyhhh severdim yaa canım, kız seni de seviyorum... Böyle sarışındı, beyaz tenliydi, saçları ince telliydi.. gözleri elaydı boyu uzundu :)) du bakalım hangileri tuttu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?