Neyse bazı şeyler uymuş o zaman.. sonuçta renkli gözlüsün, boyun uzun.. saçların ince telli.. Oh ohh baya tuttmuşohaaa dogunca mı :) bazı hamılelerın adet gordugunu duymustumhadi olsa bıle dedıgın gıbı anlar ınsan 9 ayda bebek tekme atıyo bır suru hareket var orada
ohaa 8 ay heıyı yıne hazırlık ıcın zaman kalmıss :)
bende senı sevıyorumkumralım saclarım ınce tellı evett gozlerım yesıl boyumda malum uzun
bu arada karnım agrımaya basladıbı daha gecıkınce yazarım sıze demek gelıyo boyle
Valla ne güzelmiş o da öyle, hiç hamile olduğunu anlamamış.... bizde anlamamak ne mümkün resmen ben burdayım diye bas bas bağırıyo:)))
evet oyle bakınca dogru tutturdun bende senı esmer 1.60 boylarında hayal ettım :) dogru muNeyse bazı şeyler uymuş o zaman.. sonuçta renkli gözlüsün, boyun uzun.. saçların ince telli.. Oh ohh baya tuttmuş
kesinlikle herşey olabilir canım benim..insallah canim, insallah cabucak aatlatirsin bulanti zamanarini.
heya demi,hadi haberlerdeki 13yasinda bir kizdi, bilmiyodur dicem ama..
aman hersey var iste bu dunyada.
canim ya sIk tuvalete gitmeye basladinmi.
ben normalde zaten sIk.gidiyodum,simdii afedersin daha tuvaletten cikmadan tekrar geliyor.
hadi bebis buyuk.olsa baski yapiyodur dicem ama
Ayy esmerim desem yalan olur öyle kara falan değilim de buğday tenliyim, boyum 1.64 :))) Bak senin de tuttuevet oyle bakınca dogru tutturdun bende senı esmer 1.60 boylarında hayal ettım :) dogru mu
Evet yaaa onu bende okudum hatta bu forumda paylaşmışlardı o haberi... doktorun adını koymuşlar yaaa o yaşta adet bile olmuyordur kii Rabbimin işi gerçi ne kadar doğru bilemiyorum
Ayy esmerim desem yalan olur öyle kara falan değilim de buğday tenliyim, boyum 1.64 :))) Bak senin de tuttu
Ramazanada az var ılk aylarınızın tadını cıkarın o zaman :)
sıra bozulur o zaman :)) yok yok kuzum degılımdır sıra senın yıne :) sonrasını kımseye vermem ama
ohh ne guzel canım :)
aslında ıyıde olur heee o sekılde ogrenen var mıdır acaba
duman91 kuzum alıntı yaptım cıkmamıss :) hadı ya severmıydın barı arkadassını ıyı mıydı
Ben beyaz tenli olduğunu düşünüyorum boy evet benim kadar :)
evet mınıcık cocuk.. sasırdım gercektenEvet yaaa onu bende okudum hatta bu forumda paylaşmışlardı o haberi... doktorun adını koymuşlar yaaa o yaşta adet bile olmuyordur kii Rabbimin işi gerçi ne kadar doğru bilemiyorum
Canım o şekilde var yani bebeğin içinde olanı bilmiyorum da.. Bazı kadınlar çift rahimli oluyor, hamileyken tekrar hamile kalabiliyor.. Biri 8 aylık atıyorum birisi 2 aylık:)))evet mınıcık cocuk.. sasırdım gercekten
bıde yıllar once bı haber hatırlıyorum sankı kucuktum o zaman hala aklımda bı prppgramda gosstermıslerdı hamıleyken kadın 2. kez yıne hamıle kalıyo ve o bebek ılk bebegın ıcınde oluyo oyle bıseyler
bakalım ne cevap gelecek :)Ben beyaz tenli olduğunu düşünüyorum boy evet benim kadar :)
gercekten mıı sımdı daha cok sasırdımCanım o şekilde var yani bebeğin içinde olanı bilmiyorum da.. Bazı kadınlar çift rahimli oluyor, hamileyken tekrar hamile kalabiliyor.. Biri 8 aylık atıyorum birisi 2 aylık:)))
Yani ben duymuştum :)gercekten mıı sımdı daha cok sasırdım
Valla M mutlubulut iyi bilmiş... AlkışlıyorumMutluBulut_ evet hazirlik icin zaman kalmis baii.
neey 5 yasindami Allah Allah, dogrumudur aceba, gerci Allah buyuk olurmu olur.
heh bende kumlarim.canim, boyum 1,60ti son uzamadiysam daha fazla
duman91 canim imkanin varsa arada cik hava al. ayni ortamda durmak yoruyo insani, biryerlerden koku gelmeye basliyo illa :)
oda midene vuruyo hemen.
MutluBulut_ evet hazirlik icin zaman kalmis baii.
neey 5 yasindami Allah Allah, dogrumudur aceba, gerci Allah buyuk olurmu olur.
heh bende kumlarim.canim, boyum 1,60ti son uzamadiysam daha fazla
duman91 canim imkanin varsa arada cik hava al. ayni ortamda durmak yoruyo insani, biryerlerden koku gelmeye basliyo illa :)
oda midene vuruyo hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?