2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Neyse bazı şeyler uymuş o zaman.. sonuçta renkli gözlüsün, boyun uzun.. saçların ince telli.. Oh ohh baya tuttmuş

Valla ne güzelmiş o da öyle, hiç hamile olduğunu anlamamış.... bizde anlamamak ne mümkün resmen ben burdayım diye bas bas bağırıyo:)))

insallah canim, insallah cabucak aatlatirsin bulanti zamanarini.

heya demi,hadi haberlerdeki 13yasinda bir kizdi, bilmiyodur dicem ama..
aman hersey var iste bu dunyada.

canim ya sIk tuvalete gitmeye basladinmi.
ben normalde zaten sIk.gidiyodum,simdii afedersin daha tuvaletten cikmadan tekrar geliyor.
hadi bebis buyuk.olsa baski yapiyodur dicem ama

kesinlikle herşey olabilir canım benim..
İlk zamanlar çok su içtiğim için sık tuvalete çıkıyordum, ama su bile içemiyorum artık.. o yüzden pek gitmiyorum...
Valla hamilelik boyunca gayet normal canm benim.. ayyy ben kötü oldumm yine yaaa... saat 5 olsun artık

duman91 tutkku sabah ınternette okudum 1939 yılında mı ne oyle bıseyler 5 yasında dogum yapan kız varmıs sırrı hıc cozulememıs
Evet yaaa onu bende okudum hatta bu forumda paylaşmışlardı o haberi... doktorun adını koymuşlar yaaa o yaşta adet bile olmuyordur kii Rabbimin işi gerçi ne kadar doğru bilemiyorum

Hahah tamam canim anlastik o zaman

Evet yaaa onu bende okudum hatta bu forumda paylaşmışlardı o haberi... doktorun adını koymuşlar yaaa o yaşta adet bile olmuyordur kii Rabbimin işi gerçi ne kadar doğru bilemiyorum
evet mınıcık cocuk.. sasırdım gercekten
bıde yıllar once bı haber hatırlıyorum sankı kucuktum o zaman hala aklımda bı prppgramda gosstermıslerdı hamıleyken kadın 2. kez yıne hamıle kalıyo ve o bebek ılk bebegın ıcınde oluyo oyle bıseyler

Canım o şekilde var yani bebeğin içinde olanı bilmiyorum da.. Bazı kadınlar çift rahimli oluyor, hamileyken tekrar hamile kalabiliyor.. Biri 8 aylık atıyorum birisi 2 aylık:)))

MutluBulut_ evet hazirlik icin zaman kalmis baii.
neey 5 yasindami Allah Allah, dogrumudur aceba, gerci Allah buyuk olurmu olur.

heh bende kumlarim.canim, boyum 1,60ti son uzamadiysam daha fazla

duman91 canim imkanin varsa arada cik hava al. ayni ortamda durmak yoruyo insani, biryerlerden koku gelmeye basliyo illa :)
oda midene vuruyo hemen.

Valla M mutlubulut iyi bilmiş... Alkışlıyorum kız alkışlama şeysini bulamadım bunla yetin barii :)))

duman91 bu 2. oldu senın ıcın yaptıgım alıntılar cıkmıyo
tutturmusum ben yasasın :)
evet evet sagol dumancım :)
ben kendımı boyleee alkıslarım kı

neey gercektenmi oyledemi var Allah Allahh :/
e peki bende eskiden hatirliyorum bir erkek hamile kalmisti,yumurtaliklari vardi.
bilmiyorum ameliyatlami oldu ama oyle bisi vardi.
amaan kafam karisti iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…