- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
uwwwneey gercektenmi oyledemi var Allah Allahh :/
e peki bende eskiden hatirliyorum bir erkek hamile kalmisti,yumurtaliklari vardi.
bilmiyorum ameliyatlami oldu ama oyle bisi vardi.
amaan kafam karisti iyice
hahaha senden beklerimmBen bekle bekle bır ogrenırmısım bebek 4 aylık :)
Tamam kuzum aksam gırer haber verırsın mınıgın nasılmıs :) bende cok optum
Evet uzaktan tahminler suruyr :)) ohh masallah canim ne guzel hayirlolisiyla az kaldi kucagina almanavay vay vaaayy tahminler yapılmış edilmiş,ama resimler inatla paylaşılmamış
yirim sizi...
çok merak da etsem hayallerle yetiniyorum ne yapayım :))
kızım 2.600 kg olmuş kuzulaaarr :) 47 bucuk cm de boyu...
maaşAllah her şey yolunda elhamdülillah...
suyum , plasentam güzel görünüyor , kafası aşağıda ama henüz doğum kanalına girmemiş , rahatı yerinde yani :))
bakalım ne zaman girecek nasipse :)
tutkku kuşum 2 hafta sonra çağırdı yine 37 + 2 olduğum zaman , sonra haftalık çağırır artık :)
Canım MaşAllah bebişine de sanada, boyuda ne güzel uzun ortalama 52 cm oluyor sanırım baya baya yaklaşmış:))) fındık kız...vay vay vaaayy tahminler yapılmış edilmiş,ama resimler inatla paylaşılmamış
yirim sizi...
suyum , plasentam güzel görünüyor , kafası aşağıda ama henüz doğum kanalına girmemiş , rahatı yerinde yani :))
tutkku kuşum 2 hafta sonra çağırdı yine 37 + 2 olduğum zaman , sonra haftalık çağırır artık :)
Günaydın canım benim.. Nasılsın? Moralin düzeldi mi artık eski M mutlubulut musun?Gunaydin kizlarr :))
iyiyim kuzum benım sen nasılsın :) evet evet ıyıyım cok sukur :) eskı mutlubulutum hahaGünaydın canım benim.. Nasılsın? Moralin düzeldi mi artık eski M mutlubulut musun?
Günaydın kızlaaaar, ben geldim sonunda.Bu sıralar arayı çok açıyorum sanki, bi geliyorum sayfalar ilerlemiş.En son 720 de kalmışım ben :) Biliyorsunuz telden girmesi çok zor oluyor, evde de net olmayınca ancak işyerinin yolunu gözlüyorum buraya gelmek için. Buraya gelmesi güzel ama işyerinin yolunu gözlediğim yalan tabii :)))) Neyse okumaya başlamıştım sohbetinizi ama dedim önce bir günaydın diyeyim kuzulara öyle kaldığım yerden devam ederim. :) Nasılsınız iyisiniz inşallah?
Ay hayrolsun diyeyim, bu gece rüyamda doğum yaptım ben canlar. Allah ım o kadar rahat , kolay bir doğumdu ki Rabbim hepimize böylesini nasip etsin. :) Ebeler diyordu senin bünyen çok elverişliymiş doğuma :))
Günaydın canım benimm, Hayrolsun rüyan İnşAllah rüyandaki gibi kolay bir doğum olur hepimiz için :)))Günaydın kızlaaaar, ben geldim sonunda.Bu sıralar arayı çok açıyorum sanki, bi geliyorum sayfalar ilerlemiş.En son 720 de kalmışım ben :) Biliyorsunuz telden girmesi çok zor oluyor, evde de net olmayınca ancak işyerinin yolunu gözlüyorum buraya gelmek için. Buraya gelmesi güzel ama işyerinin yolunu gözlediğim yalan tabii :)))) Neyse okumaya başlamıştım sohbetinizi ama dedim önce bir günaydın diyeyim kuzulara öyle kaldığım yerden devam ederim. :) Nasılsınız iyisiniz inşallah?
Ay hayrolsun diyeyim, bu gece rüyamda doğum yaptım ben canlar. Allah ım o kadar rahat , kolay bir doğumdu ki Rabbim hepimize böylesini nasip etsin. :) Ebeler diyordu senin bünyen çok elverişliymiş doğuma :))
Yazalı kaç gün oldu ama ben ancak girebildiğim için buralara birşey diyemedim canım daha önce. Valla sana maşallah diyorum kuzum, kendini çok güzel yetiştirmişsin. Hani kimisini evdeki huzursuzluklar kötü etkiler, sende ters tepmiş. Ne mutlu sana canım.kızçelerim bende size bişey danışayım bu arada...
şimdi benim annem avusturyalı bilenler bilir zaten, ama türkiyeye çok alışmış hiç oraya gtmek filan istemiyor , annem emekli ayrıca ...48 yaşında ... babam ise 60 yaşında henüz emekli değil , 15 senedir türkiyeye ilk döndüğümüzden beri düzenli çalışmıyor , tercümanlık mesleği , arada yapardı işte , zaten erkekler çalışmamaya alışınca bir daha iş hayatına dönemiyor ... velhasıl , can sıkıntısından 15 yıldır bir avusturyaya gitti bir türkiyeye geldi , sürekli yeni ev tutuldu eşya alındı sonra ev dagıtıldı geri geldi vs. annem de heba oldu , bende... çünkü ben burda yalnız kaldım , yurtta , evde vs.
ben evlenmeden 1 sene önce tamam artık son kez gittik avusturya defterini kapatıyoruz dedi ve döndüler...
bir ay öncesi başladı yine gideceğim vs. diye , annem torun gelecek ben gitmek istemiyorum dedi , he bu arada burda türkiyede kendi evimiz var , yani kira değil , kendi yağlarında gayet güzel kavrulabiliyorlar yani ama babama rahat batıyor :S
ve babam geçen hafta gitti , orda 350 euroya ev tuttu , eşyalıymış onlara deposito ödemiş vs.vs.
annem burda , 1 haftadır kendi evini temizledi , bahar temizliği , sonra ben bana aldım bende şimdi...
fakat sormak istediğim şey size şu ; annem bebek doğana kadar + ramazanda bizimle kalacak... baya bir süre eder bu tahmin edeceğiniz gibi
birincisi benim gönlüm el vermiyor annem tek yaşayacak evde arabayla bana yarım saatlik mesafede,
ikincisi annem sessiz bir kadındır eşimle anlaşır ama sonuçta kendimi eşimin yerine koyuyorum , mecburi şekilde kayınvalidem yalnız yaşamak zorunda değilken bu kadar zaman aynı evde yaşamayı ister miydim ?
tamam benim de kayınvalidem çok iyidir , çok severim , çok iyi anlaşırım ama bu hayli uzun bir süre.. üstelik nereye kadar devam edeceği de belli değil , babamın keyfi dönmekten yana değil çünkü , en az 1 sene kalacakmış o da en az...
ne yapmalıyım bilmiyorum.. hadi şimdisi için her şey tamam eşim de annen bizde kalsın diyor , ama nereye kadar kalacak nasıl olacak bilmiyorum , ne yapmalıyım ne etmeliyim bilmiyorum...babam beni çok üzüyor , annemi de öyle ..
bizi ne hale sokuyor , sırf canı sıkıldığı için... babam vefat etmiş olsa annem zaten benimle yaşlanacak Allahın ızniyle ,ama henüz öyle bir durum yok ve bu yüzden çok karışığım
çoook uzun oldu ama görüşlerinize, ihtiyacım var ve tabii benim paylaşmama
Amin canım.. Kolon kanseriydi.Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun.. Hastalığı falan mı vardı acaba?
Sanada çok geçmiş olsun canım, al iznini dinlenin biraz hem soğuk algınlığı hem yorgunluk üstüne eklenmiştir tabi doğal olarak..
Ben iyiyim çok şükür canım ama bulantı gibi bişeyler başladı hiç sorma.. Kendimi çok halsiz hissediyorum, öyle uykum var ki anlatamamBirde şimdi açık öğretim sınavı var bu ayın 23'ne ona çalışmaya çalışıyorum
Ama annen torunundan uzak kalmayacak ki kuzum, yarım saat mesafe çok değil.Hani zaten baban olsaydı yanında sonuçta sürekli senin yanında olmayacaktı.Yine aynı mesafe geçerli olacaktı.evet eşimle bir ara konuşmuştuk bu konuyu , babamın ne zaman döneceği belli değil çünkü , eşim de merak etme annen de yalnız kalabilir , hem kendisi istiyor bunu demişti , ama aslında annem tek başına kalmak istemiyor , annemin istediği torunundan uzaklaşmamak... e çok haklı , kadın daha ben evlenmeden torun torun diyordu... çok bekledi bu anı...
ama babam işte , her şeyde zora koşmak zorunda maalesef...
bana saçma gelen annem tek başına kalacak bir evde babam tek başına kalacak yurt dışında , üstelik boşuboşuna...
çalışmayacak yine , ancak annemi tek bırakacak , en çok canımı sıkan da bu ..
Valla ne diyelim kuzum, maşallah subhanallah. Kızların da dediği gibi o nazar boncukları haricinde on numara geçmiş herşey. :) Bundan iyisi şamda kayısı demişler. Bence çok güzel olmuş.Herşey çok ince düşünülmüş. Şu hint kınacısına bayıldım. :))Selamlar ayrıntıları veriyorum sonunda umarim alıntı olarak atladıgım birisi yoktur
Maşallah diyerek basliyorum
Oncelikle persembe gelin hamami yaptik gobecikler attik hamamda misler gibi oldukhamama gelenlere hediye dagittik (hamam tası, sabun, lif, pestemal ve lif)
sebebini anlamadigim bi sekilde gorumcem de kv de cok suratsizdi o gun canımı sıktılar biraz gorumcemle tartistik yok nisan tepsisini bana tutturmadın yok abimi benden uzaklastiriyosun filan diyor gorumce tutmaz ki tepsiyi sacmalamaya yer arıyor işte hamamda konusulacak seyler mi bunlar
Cuma aksamı kınam oldu, sadece bayanlar içindi giriste gül lokumu ikram ettik gül suyu döktük ben 3 farklı kıyafet giydim önce dore bi kısa kıyafet giydim sonra kına yakılırken kafkas kıyafeti giydim (cerkes kızıyım) ve eşimle şeyh şamil oyunu oynadıkbenim annemle babam kardesimin hastaligindan itibaren ve vefatindan sonra hic dugunlere gitmediler hic de oynamadilar zaten benim nisanım dugunum oynamasız oldu sadece hamam ve kınam oynamalı oldu annem ve babam oynamadılar ben saygı duyuyorum ama eşimle ben şeyh şamil oynarken babam da geldi benle oynadı ve orda herkes koptu heke ben birden öyle aglamaya basladim ki yillar sonra babamin oynadigini gordum cunku o anı tarif edemem kına yakıldıktan sonra da pudra pembesi gupur uzun bir elbise giydim Hint kınacımız vardı herkesin eline hint kınasından dövme yaptı bussuru hediye dagittik :) biz taç yerine simli melon sapka dagittik mesela renk renk herkes cok begenmiş parti havasinda gecsin diye :) kimse normal kina yakmadi hint kinacisi oldugu icin :)
Cumartesi dugunden once dıs cekim sirasinda arabamız soyuldu bi güzel 800 lira paramız calındı balayı harcligimizdisonra dugunde takilan bi tane buyuk altin bozdurduk giden paranin yerine
evde dini nikahimiz oldu kusagim baglandi duvagim ortuldu gelin ciktim esimin ailesinin evine gittik kısa durduk Allahtan sonra hemen dugunun olacagi otele gittik
Hirsizlik olayi icin oralimizi bozmamaya karar verdik ve guzelce dugunumuzu yaptık
Giris muzigimiz Melih Kibar - Mesaj
Ilk dans muzigimiz Selami Sahin & Burcu Gunes - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim
Sonra nikahımız oldu salonda
Nikahtan hemen sonra Seferad - Seni Ne Cok Sevdiğimi parcasıyla Vals yaptıkHerkes hayran kalmış
Sonra kafkas ekibi geldi gösteri yaptı Türk bayragı acıldısonra ben ekiple şeyh şamil oynadım çerkes akrabalarımla, babamla da oynadım ve eşimle oynadım o gelinlikle nasil oynadim ben de anlamadim ve annemle babam yıllar sonra ilk defa beraber oynadılar seyh samil oynadılar yine cok duygusaldı
Sonra valsimiz cok begrnilmiş bu sefer Bana Ellerini Ver sarkisini caldirip bir daha vals yaptik (bu arada ders almadik biz dogaclama yapiyoruz dugun oncesi calistik biraz ama kendi kendimize)
Dugunumde benim kuyrylu piyano vardi beyaz renk biz salona gelene kadar piyanist piyano caliyordu. Sonradan duydum ki amcam da piyano calmis amcamin gözleri âmâ cok yeteneklidirBen de dugunun sonlarina dogru piyano caldim
1. My heart will go on
2. Sezen Aksu Belalım
3. Biz Askı Meleklerden Caldık
4. Bir Sarkısın Sen (annemle babama armagan ettim) bunları caldım
Dugun bitti biz iki gece dugunun oldugu otelde 6 gece de kapadokyada kaldik9 gun balayı
Eşim valizini evde unutmuş hayir yani ne mantik valizi gider eve birskirsinbiz ilk kaldigimiz yerde aksam yemegine fln giderken esim bildigin damatlik giymek zorunda kaldi baska kiyafeti yoktu kapadokyaya giderken evden valizini aldik da oyle gittik
Kapadokyadan 10 mayis pazar donduk hem anneler gunuydu iki tane gul aldik ailelere el opmeye gittik
Sonraa evimize geldik 2 gundur de evimizdeyiz
Bu arada balayindan dondukten sonra ailemin bu meseleyi cok kafaya takmasi yuzunden cift soyisimli oldum kimligimi cikarttim annemle babama gosterdim bunlar halay fln cektiler dusunun o denli kafaya takmislar
Ama facede sadece esimin soyadini yapmistim bakayindayken ve facede 60 gunden once isim soyisim degisikligi yapamiyosun bi kere yaptiktan sonra
Belki tek cocuk kaldigim icin bu kadar taktilar bilmiyorum sonuc olarak iki soyismini de kullaniyorum artik
Aklima gelenler bunlar var mi sormak istediginiz
Yok canımcım bırakır mıyız ama işte ben böyle iş yerinde olmayınca mecburi uzak kalıyorum..
Oh maşallah kuzucuğuna. :)vay vay vaaayy tahminler yapılmış edilmiş,ama resimler inatla paylaşılmamış
yirim sizi...
iyiyim kuzum benım sen nasılsın :) evet evet ıyıyım cok sukur :) eskı mutlubulutum haha
Beklenen mısafırım hala gelmedı aklım orada bu kadar bekleyıncede ınadına gelmıyor sankı
canım hosgeldınnn gecmıs olsun :)ohh ınsallah Allah hepınıze oyle kolay dogum nasıp eder :)
Bende çok şükür iyiyim canım, bak sen stres yaptın şimdi ondan inadına gelmiyordur:)))iyiyim kuzum benım sen nasılsın :) evet evet ıyıyım cok sukur :) eskı mutlubulutum haha
Beklenen mısafırım hala gelmedı aklım orada bu kadar bekleyıncede ınadına gelmıyor sankı
canım hosgeldınnn gecmıs olsun :)ohh ınsallah Allah hepınıze oyle kolay dogum nasıp eder :)
Bende çok şükür iyiyim canım, bak sen stres yaptın şimdi ondan inadına gelmiyordur:)))
Amin canıım.İyiyim çok şükür.Dün şeker sonucumu öğrendik.Sınır 140, benimki 147.Yüksek çıktı biraz. Tatlıları falan sıfırla.Meyvelerden de erik gibi az şekerli dışında meyve yeme dedi doktor.Günaydın canım benimm, Hayrolsun rüyan İnşAllah rüyandaki gibi kolay bir doğum olur hepimiz için :)))
Sen nasıl oldun iyi misin biraz daha?
Ayy valla yaa resmen şu günler benim için zulüm işe gelmek :)))evet ya gelsın soz yapmıcam
persembeye geldıkk :)
yarın cuma ohh sankı ben calısıyorum
Öyle mi çok da yüksek değil canım... Tatlı yiyor muydun? Senin bebiş kız değil miydi yaaa bu ne tatlı düşkünlüğü dermişim :))) Benimde canım ayva istiyor ama yokk maaalesefAmin canıım.İyiyim çok şükür.Dün şeker sonucumu öğrendik.Sınır 140, benimki 147.Yüksek çıktı biraz. Tatlıları falan sıfırla.Meyvelerden de erik gibi az şekerli dışında meyve yeme dedi doktor.
Kızlar çok kötü bir şey öğrendim az önceBurda bir tanıdık var.İki kız kardeş, onları da kardeşim aracılığıyla tanıdım. Kardeşim bana geldikçe onlar da gelir.Neyse bu kızların bi erkek kardeşleri var 14 yaşında. Traktör kullanıyormuş evvelsi gün, bayagı deli bir çocuk kendisi, ablaları çok yaramaz oldugunu söylüyordu zaten. Traktör tepesindeyken ayağa kalkmış, dengesini kaybedip düşmüş, altında kalmış traktörün. Dün de beyin ölümü gerçekleşmiş çocugun. Evleri de ahşaptı, taziyeye gidenler olmuş, o kadar kalabalığı kaldıramamış ev, salonu çökmüş. Yaralılar varmış.Hepsi üst üste. Nasıl üzüldüm, sabah sabah dengem şaştı yaa
Amin canım yaaa :/ Kızlardan biri şehir dışında okuyordu, haberi var mı yok mu bilmiyorum. Telefon açamadım o yüzden. Ne yapsam evlerine mi gitsem. Şuan bile midem bulandı, bi garip oldum. Kötü olur muyum acaba oradaAllah rahmet eylesın canım , yaralı olanlarada Allah acıl sıfalar versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?