- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Evet canım kız da ben de anlamadım.İlk başlarda yiyordum tatlı, son zamanda o kadar değil. Arada yiyordum, onu da keserim artık iyice.Sadece sınırı geçkin, iyice kısarsam düşer muhtemelen.Öyle mi çok da yüksek değil canım... Tatlı yiyor muydun? Senin bebiş kız değil miydi yaaa bu ne tatlı düşkünlüğü dermişim :))) Benimde canım ayva istiyor ama yokk maaalesef((
Bu arada kaç kilo aldın canım? önceki kadar hızlı alıyor musun?
Vardır canım vefat etmıs soylemıslerdır kardesını son kez gorsun dıye ne acıAmin canım yaaa :/ Kızlardan biri şehir dışında okuyordu, haberi var mı yok mu bilmiyorum. Telefon açamadım o yüzden. Ne yapsam evlerine mi gitsem. Şuan bile midem bulandı, bi garip oldum. Kötü olur muyum acaba orada
Of yaaaVardır canım vefat etmıs soylemıslerdır kardesını son kez gorsun dıye ne acı((
ayy evlerıne gıtme dıyesım geldı dun yasanan olayın etkısıyle valla nolur nolmaz
Oyle canım..Of yaaaYaa harbiden üç günlük dünya yarın ne olacağı belli değil.Ne saçma şeylerle uğraşıp duruyoruz.
YaaaaOyle canım..
Dun ınstagramda tanıdıgım daha dogrusu konusmslugum falan yok ama cıkıyordu karsıma bır kız vardı belkı gormussundur..kanserdı tedavı goruyordu malesef vefat etmıscok hayat doluydu onca acısına ragmen
Yaaaa((( hangi kız, belki takip ediyorumdur.Oy Allah ım rahmet eylesin. Benim kendimde kızdığım, yaşanan bir sürü acı var ama sanki öyle bir ruh hali oluyor ki insanın kendi başına gelmeyecek gibi boş şeylere kaptırıp gidiyoruz kendimizi.Halbuki bir sürü şey gözümüzün önünde oluyor.
Hmmm bilmiyorum.adı fısun canım..
oyle canım bırde yasadıgımız kucuk acıları cok buyuk goruyoruz oysa neler var hıc sukretmıyoruz halmıze
Allah rahmet öylesin canım yaa, mazluhum yüzü bi gülmemiş baksana taziye evinde bile olay olmuş Rabbim yardımcıları olsun inşAllah..Kızlar çok kötü bir şey öğrendim az önceBurda bir tanıdık var.İki kız kardeş, onları da kardeşim aracılığıyla tanıdım. Kardeşim bana geldikçe onlar da gelir.Neyse bu kızların bi erkek kardeşleri var 14 yaşında. Traktör kullanıyormuş evvelsi gün, bayagı deli bir çocuk kendisi, ablaları çok yaramaz oldugunu söylüyordu zaten. Traktör tepesindeyken ayağa kalkmış, dengesini kaybedip düşmüş, altında kalmış traktörün. Dün de beyin ölümü gerçekleşmiş çocugun. Evleri de ahşaptı, taziyeye gidenler olmuş, o kadar kalabalığı kaldıramamış ev, salonu çökmüş. Yaralılar varmış.Hepsi üst üste. Nasıl üzüldüm, sabah sabah dengem şaştı yaa
Canım bunun sebebi nefis başka bir şey değil nefsimize uyuyoruz işteee üç günlük dünyada...Yaaaa((( hangi kız, belki takip ediyorumdur.Oy Allah ım rahmet eylesin. Benim kendimde kızdığım, yaşanan bir sürü acı var ama sanki öyle bir ruh hali oluyor ki insanın kendi başına gelmeyecek gibi boş şeylere kaptırıp gidiyoruz kendimizi.Halbuki bir sürü şey gözümüzün önünde oluyor.
Allah rahmet öylesin canım yaa, mazluhum yüzü bi gülmemiş baksana taziye evinde bile olay olmuş Rabbim yardımcıları olsun inşAllah..
Canım bunun sebebi nefis başka bir şey değil nefsimize uyuyoruz işteee üç günlük dünyada...
Bu arada sen şimdilik gitme cenaze evine, biraz zaman geçsin sonra gidersin kötü olabilirsin Allah korusun..
SirriEyvan masallah kuzum bebis buyumus desene :)
hayirli zamanda gelsin insallah kuzum minak
Ladypurple meltemim cok uzuldum.
Allah rahmet eylesin, Rabbim yakinlarina sabir versin insallah
kizlarin dedogi gibi gitme istersen simdi daha yeni, sende etkilenirsin.
gidbilirsen esinle gitsen sonra
Ve aleyküm selam canım benimm :))selam kizlarr
Evet sende kötü olarak etkilenebilirsin.. Rabbim yardımcıları olsun kolay değilÖyle cidden canım yaaa :/ Amin inşallah..
Evet o nefis fena bir şey. Onunla baş edebilmek kadar zor bir şey yok.
Bugünü geçireyim de canım, kendime güvenemiyorum, bu şekilde destek olamam çünkü.
Ben bugün altüst oldum zaten :/Evet sende kötü olarak etkilenebilirsin.. Rabbim yardımcıları olsun kolay değil
Amin canım İnşAllah...Ben bugün altüst oldum zaten :/MutluBulut_ un bahsettiği kızı inceledim.Kanser hastasıymış, bugün vefat etmiş. Yaniiiii ne diyim ki kendime bilmiyorum..Gerçekten kıymet bilmiyoruz, şükürlük bir yaşantımızın oldugunu fark etmek için illaki bir imtihan bekliyoruz sanki. Oyy Allah herkesin yardımcısı olsun.
Yazalı kaç gün oldu ama ben ancak girebildiğim için buralara birşey diyemedim canım daha önce. Valla sana maşallah diyorum kuzum, kendini çok güzel yetiştirmişsin. Hani kimisini evdeki huzursuzluklar kötü etkiler, sende ters tepmiş. Ne mutlu sana canım.
Cidden ne zor bir durum.Ben de mesela en yakınım dahi olsa bu tarz şeyleri açık açık sormaya çekinirim, dediğiin gibi insan annesine soramaz yani ne kadar süre kalıcaksın diye.Ama kızların da dediği gibi en azından şimdilik sen canını sıkma.Şu doğum ve sonrasındaki belli bir süreç geçsin de ona göre şekillenir inşallah durumlar.İlk başta destek olmak için falan tamam ama annen de çok rahat edemez belki uzun süre yanınızda. Aslında yarım saat de çok uzun bir mesafe değil canım.Peki annenin konu komşu açısından çevresi nasıldır? Akşam tek kalsa da gündüzleri vakit geçireceği bir çevresi var mı? Evet annenin yalnız kalması canını sıkar canım, empati kurunca insanın kafası bulanıyor cidden ama inşallah gönlüne iyi niyetine göre gelişir canım her şey, Allah yolunu buldurur.
Amin canım.. Kolon kanseriydi.
Biraz dinlendim, biraz yoruldum, öyle geçti yine üç gün.Ben iyileşme evresindeydim de eşim rahatsız olunca ben de ona eşlik edeyim dedim. :) O biraz iyi olunca sobayı kaldırdık. İşte badanaya hazırlıklar başladı.
Bende bulantı olmasa da o bariz halsizlikleri hatırlıyorum canım.. Ben de çok uyuyordum.Sonradan düzene giriyor biraz daha.
Hadi bakalım Allah zihin açıklığı versin :)
Ama annen torunundan uzak kalmayacak ki kuzum, yarım saat mesafe çok değil.Hani zaten baban olsaydı yanında sonuçta sürekli senin yanında olmayacaktı.Yine aynı mesafe geçerli olacaktı.
Evet düşününce gerçekten çok saçma canım, ama değişikmiş babanın huyu ne diyesin..Peki senin başka kardeşin, abin, ablan yok mu canım?
Valla ne diyelim kuzum, maşallah subhanallah. Kızların da dediği gibi o nazar boncukları haricinde on numara geçmiş herşey. :) Bundan iyisi şamda kayısı demişler. Bence çok güzel olmuş.Herşey çok ince düşünülmüş. Şu hint kınacısına bayıldım. :))
Tekrar tebrik ederim canım, Rabbim bu ilk günkü heyecanlarınızı, mutluluğunuz daim etsin, yuvanızdan huzur eksik olmasın inşallah.
Yok canımcım bırakır mıyız ama işte ben böyle iş yerinde olmayınca mecburi uzak kalıyorum..
Oh maşallah kuzucuğuna. :)
selam tutkucum nasılsın ?selam kizlarr
Amin canımBen bugün altüst oldum zaten :/MutluBulut_ un bahsettiği kızı inceledim.Kanser hastasıymış, bugün vefat etmiş. Yaniiiii ne diyim ki kendime bilmiyorum..Gerçekten kıymet bilmiyoruz, şükürlük bir yaşantımızın oldugunu fark etmek için illaki bir imtihan bekliyoruz sanki. Oyy Allah herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?