2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet canım kız da ben de anlamadım.İlk başlarda yiyordum tatlı, son zamanda o kadar değil. Arada yiyordum, onu da keserim artık iyice.Sadece sınırı geçkin, iyice kısarsam düşer muhtemelen.

Vardır canım vefat etmıs soylemıslerdır kardesını son kez gorsun dıye ne acı ((
ayy evlerıne gıtme dıyesım geldı dun yasanan olayın etkısıyle valla nolur nolmaz

Vardır canım vefat etmıs soylemıslerdır kardesını son kez gorsun dıye ne acı ((
ayy evlerıne gıtme dıyesım geldı dun yasanan olayın etkısıyle valla nolur nolmaz
Of yaaa Yaa harbiden üç günlük dünya yarın ne olacağı belli değil.Ne saçma şeylerle uğraşıp duruyoruz.

Of yaaa Yaa harbiden üç günlük dünya yarın ne olacağı belli değil.Ne saçma şeylerle uğraşıp duruyoruz.
Oyle canım..
Dun ınstagramda tanıdıgım daha dogrusu konusmslugum falan yok ama cıkıyordu karsıma bır kız vardı belkı gormussundur..kanserdı tedavı goruyordu malesef vefat etmıs cok hayat doluydu onca acısına ragmen

Yaaaa ((( hangi kız, belki takip ediyorumdur.Oy Allah ım rahmet eylesin. Benim kendimde kızdığım, yaşanan bir sürü acı var ama sanki öyle bir ruh hali oluyor ki insanın kendi başına gelmeyecek gibi boş şeylere kaptırıp gidiyoruz kendimizi.Halbuki bir sürü şey gözümüzün önünde oluyor.

adı fısun canım..
oyle canım bırde yasadıgımız kucuk acıları cok buyuk goruyoruz oysa neler var hıc sukretmıyoruz halmıze

Allah rahmet öylesin canım yaa, mazluhum yüzü bi gülmemiş baksana taziye evinde bile olay olmuş Rabbim yardımcıları olsun inşAllah..

Canım bunun sebebi nefis başka bir şey değil nefsimize uyuyoruz işteee üç günlük dünyada...
Bu arada sen şimdilik gitme cenaze evine, biraz zaman geçsin sonra gidersin kötü olabilirsin Allah korusun..

SirriEyvan masallah kuzum bebis buyumus desene :)
hayirli zamanda gelsin insallah kuzum minak

Ladypurple meltemim cok uzuldum.
Allah rahmet eylesin, Rabbim yakinlarina sabir versin insallah
kizlarin dedogi gibi gitme istersen simdi daha yeni, sende etkilenirsin.
gidbilirsen esinle gitsen sonra

Allah rahmet öylesin canım yaa, mazluhum yüzü bi gülmemiş baksana taziye evinde bile olay olmuş Rabbim yardımcıları olsun inşAllah..

Canım bunun sebebi nefis başka bir şey değil nefsimize uyuyoruz işteee üç günlük dünyada...
Bu arada sen şimdilik gitme cenaze evine, biraz zaman geçsin sonra gidersin kötü olabilirsin Allah korusun..

Öyle cidden canım yaaa :/ Amin inşallah..
Evet o nefis fena bir şey. Onunla baş edebilmek kadar zor bir şey yok.
Bugünü geçireyim de canım, kendime güvenemiyorum, bu şekilde destek olamam çünkü.

Ben de çok üzgünüm Amin canım inşallah... Bugünlük öyle yapıcam canım evet..

Sen nasılsın kuzum? Nasıl gidiyor, çok oldu konuşamadık?

Öyle cidden canım yaaa :/ Amin inşallah..
Evet o nefis fena bir şey. Onunla baş edebilmek kadar zor bir şey yok.
Bugünü geçireyim de canım, kendime güvenemiyorum, bu şekilde destek olamam çünkü.
Evet sende kötü olarak etkilenebilirsin.. Rabbim yardımcıları olsun kolay değil

Evet sende kötü olarak etkilenebilirsin.. Rabbim yardımcıları olsun kolay değil
Ben bugün altüst oldum zaten :/ MutluBulut_ un bahsettiği kızı inceledim.Kanser hastasıymış, bugün vefat etmiş. Yaniiiii ne diyim ki kendime bilmiyorum..Gerçekten kıymet bilmiyoruz, şükürlük bir yaşantımızın oldugunu fark etmek için illaki bir imtihan bekliyoruz sanki. Oyy Allah herkesin yardımcısı olsun.

Amin canım İnşAllah...

Cok tesekkur ederim canımm benim

selam tutkucum nasılsın ?

Amin canım

iyiyim.kizlar buna sukur.
kuznler oturuyomus disarda onlarin yanina indim biraz.
Ladypurple evet meltemim.ya, napayim buyuyoruz iste canim.
yuvarlanip gidiyoruz diyeyim heh :)

kizlar ya kuzenim geldi yurt disindan, 3 yildir gelmediydi.
kendisini sevmem, erkek zaten sohbetimiz uyusmuyo pek buyuk bnden belki ondandir. neyse
haliyle dugune gelmedi, hic aklimda yoktu ama aannem davet et,kapini ac dedi.
iyi hos aksam kackez aradim acmadilar,busabah aradim.aksama gelin kahvemi icin diye halam dedi habe vercem sonra diye. saat 1 oldu haber yok,hani gelseler hazirlanmaya zamanim kalmicak.
baskasindan ogrendim gelemeyecekmis, dislerini yaptiriyomus.
e bn simdi tekrarmi davet edeyim, hazir okulum.yokken halledeyim.demistim. yarin okuldayim.
ne yapsam bilemedim, benden gunah gitti diyip ugrasmak isteniyorum o suratsizlarla, biyanda olmaz oyle diyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…