- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
soyledın mı doktora canım bısıler yemıstım dıye belkı farketmezŞimdilik gayet iyi dedi, 7. haftayla da uyumluymuşuz şükür... bir hafta geridn geliyordu çünkü :))
Kan tahlilleri falan istedi öğleden sonra birdaha gitcem işte.. Ama tok karnına yaptırdım(( Ne kadar doğru çıkar bilemiyorum :)))
Söyledim canım, olsun yaptıralım yinede anormal birşey çıkarsa aç karnına tekrar yaptırırz dedi..soyledın mı doktora canım bısıler yemıstım dıye belkı farketmez
ıyı oh oh masallah :) buda erkek sankı ıcımden oyle gectı :)
masallah canım hıc bırsey kalmamıs :) hayalındekı gıbı olur ınsallah hersey :)
masallah caniim, agucuklara basladi hee oy yeeriz biz o pasayii anesii :)
evet canim senin gibi oldu benimde, hayirlisi saglikli olsunlar insallah gerisi yalan :)
amin insallah canim, bakalim iyicene beli olsun bir karara variriz insallah :)
kosturmaca ddevam desene :)
kostur,kostur hooop dugun gelmis bile, tatli telaslar bunlar :)
okadarcikmi.kaldii vayy :)
ay ne guzel eski topicten herkez evleniyo :)
insallah coook huzrlu gecer kuzum :*
Günaydın kızlaar
18 gün sonra kınam, 19 gün sonra düğünüm var nasipse
Günaydın, hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım?
günaydın herkeze
valla oyle
duman91
Mia-
MutluBulut_
sizede gunaydin kizlarr :)
haha iyi yapmissin canim oynamakla bosver hergun oturuyosun zzaten heh :)
oo kadina gelince ohhhh miss olmus, zaten onlr kiskandikca Allah daha cok yardim eder canim .
İyiyim canım benim sen nasılsın?Canım 18 gün demek vay be haydi bakalım sen de gelin ol artık
Gunaydin canim hayirli cumalar iyiyim ben sen nasilsin
Gunaydin canim
Gunaydin Canim sen kac ayda kac kilo verdin
Gunaydin tutkucum
hayırlısıyla inşallahhhamin insallah canim, bakalim iyicene beli olsun bir karara variriz insallah :)
kosturmaca ddevam desene :)
kostur,kostur hooop dugun gelmis bile, tatli telaslar bunlar :)
İyiyim canım benim sen nasılsın?
Bi düzene koyabildin mi bakayım ev işlerini vs.?
Ben de iyiyim canım valla pek duzenli degilim hala bi gun 6da yemek yiyorsak oteki gun 9da yiyoruz filan yetistiremiyorum cunku bazenbi ev supuruyorum o gun iptal oluyorum
Ne olacak boyle
benimde en büyük problemim yemek ve ev işleri pratik olmak lazım zamanla inş
selam kizlarr :)
sonunda kuzenim gecen gun dogurduu, Yarabbim.netatli,ne miniiik :)
daha hastanedeler hayirlisiyla eve gelse mibciklasam :)
insan oglu neyden ne oluyor yaa :)
Allah bagıslasın canım cinsiyeti ne ismini ne bıraktılar?
Aminn canim.
Kizlari oldu,Sude ismi.
Orda hastanede 1 gun tytuyilarmis ya, bzim burda 1 hafta kadar hastanede kaliyosun.
Evinde baska kizida var, ne yapiyo diye dusunuyo, fazla kaliniyo hastanede azcik sinir bozucu :/
Canim bende yemegi yetistiremiuodum, hala yetismiyor sanki.
Saat 5 olunca basliyorum,hazir olsun rahat olayim diye.
Yoksa oyle panikliyoruuum, elimi,kolumu yakiyorum,tencere kapaklari hep yere dusuyor aman aman..
Tabi ilk zamanlar daha acemiydim, zamanla oturur hersey yerine insallah.
Esin erken gelmiyosa sorun degil canim,birde evdeysen sIkintiya verme kendini okadar :)
amin canım benim amiiin :)MaşAllah canım benim senin de günün az kaldı, hadi hayırlısı kolay doğum olsun İnşAllah...
Evde bir yandan temizleniyor ohhh ne güzel :))
canım benim aslında zamanı , doktor soruyordu başladı mı sancıların diye :)esmamm basladimi sancilar, yalanciktanda olsa bukadar erken basladogina gore bebisimiz beklemiycek galiba gununu :)
hayirlisi kuzumm :*
insallah Rabbim kolay dogum nasip eder,bebisinizi sag saglim alirdiniz kucaginiza.
pekii yalanciktanda olsa cok agriyomu yaa :)
evet kuzum erkek dedi, hayirlisi saglikli olsun insallah
1 hafta cok uzun ya insan sıkılırher dogum yapan mı 1 hafta kalıyor
Ben de aceleye getirirsem elim ayagima dolasıyor her seyi dusurur kendime zarar veririm filan o nedenle hep yavas hareket ediyorumesimin de ne zaman gelecegi belli olmuyor
günaydınlar hatunlarııım :)
gerçi bugün burası sessiz oluyor , malum pazar... ama ben ancak fırsat bulup geldim :)
temizlikler bitti hamd olsun , her şeyimiz hazır Zülal kızımızı bekliyoruz...
sizlerde ne var ne yok bakiim :)
tutkku cum yurt dışında öyle oluyor , baya tutuyorlar hastanede , sarılık vs. önlemek için... burda normal doğumda 1 gece kalıyorsun :)) sağlıkla büyüsün fındık tanesi :) darısı başına olsun inşaAllaaaahh:)
PembeLokum zamanla elin hızlanır hiç merak etme sen...
yemekleri azami ne kadar zamanda hazır ettiğini yavaş yavaş öğreneceksin , ona göre de kendini mutfağa atıyorsun :)
bizim yemek saatimiz bellidir her gün , o saate hazırlarım ben , yemeğe göre mutfağa giriş zamanım değişiyor sadece :)
ilk zamanlar böyle bir düzenin olmaması normal zaten
amin canım amin :)Evet canim normal bile yapsan 5 gun, e araya cumartei pazar girerse, 1 hafta .
Zamanla alisirsin canim,
Iste esin belili saatte gelmemesi karistiriyor isleri, bazen gec gelecek derken erkenden konuveriyolar, sonrada tabi bi jet hiziyla hazirlikar falan :)
Aynen esmam, bir yandan iyi ama bir yandan cok uzun sure.
Aman hayirlisiyla saglicakla dogsunlar kaliriz napalim :)
Masallah kuzum sizde isleri halletmissiniz, bebek beklebiyor desene :)
Bu kuzenim kanamasi glmis, esi yat sabaha gideriz diyomus, sabaa gitmisler
dedim.ne rahatsiniz, ikinci cocuk olunca herhalde daha rahat oluyolar ama nbileyim.
günaydınlar hatunlarııım :)
gerçi bugün burası sessiz oluyor , malum pazar... ama ben ancak fırsat bulup geldim :)
temizlikler bitti hamd olsun , her şeyimiz hazır Zülal kızımızı bekliyoruz...
sizlerde ne var ne yok bakiim :)
tutkku cum yurt dışında öyle oluyor , baya tutuyorlar hastanede , sarılık vs. önlemek için... burda normal doğumda 1 gece kalıyorsun :)) sağlıkla büyüsün fındık tanesi :) darısı başına olsun inşaAllaaaahh:)
PembeLokum zamanla elin hızlanır hiç merak etme sen...
yemekleri azami ne kadar zamanda hazır ettiğini yavaş yavaş öğreneceksin , ona göre de kendini mutfağa atıyorsun :)
bizim yemek saatimiz bellidir her gün , o saate hazırlarım ben , yemeğe göre mutfağa giriş zamanım değişiyor sadece :)
ilk zamanlar böyle bir düzenin olmaması normal zaten
Evet canim normal bile yapsan 5 gun, e araya cumartei pazar girerse, 1 hafta .
Zamanla alisirsin canim,
Iste esin belili saatte gelmemesi karistiriyor isleri, bazen gec gelecek derken erkenden konuveriyolar, sonrada tabi bi jet hiziyla hazirlikar falan :)
Aynen esmam, bir yandan iyi ama bir yandan cok uzun sure.
Aman hayirlisiyla saglicakla dogsunlar kaliriz napalim :)
Masallah kuzum sizde isleri halletmissiniz, bebek beklebiyor desene :)
Bu kuzenim kanamasi glmis, esi yat sabaha gideriz diyomus, sabaa gitmisler
dedim.ne rahatsiniz, ikinci cocuk olunca herhalde daha rahat oluyolar ama nbileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?