- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
olmaz olur mu :)Canım heyecan var mı yanormal dogum mu olacak
iyi keyifler canım size :)Iyi pazarlar herkese dün ildısından kuzenim geldi bizde kaldı gece simdi pazar kahvaltısı hazırlayacagım güzelce
Dün aksam iki arkadasımız da geldi kuzenim eşim arkadaşlarım hep beraber monopoly oynadık
iyi keyifler canım size :)
olmaz olur mu :)
bir aksilik olmazsa normal doğum canım :)
o yüzden daha da heyecanlı oluyor , bilemiyorsun geleceği zamanı bu da acayip bir his :))
Aynen.canim.bncede gidilmeli
Bana eve git deseler, gitmemm, zaten hastane yarim saat uzaklikta hic yolda dogurasim yok
PembeLokum canim kesinlikle bana dusmez ama daha yeni evlisiniz kuzenin sizde nasil rahat kaldiki :/
Hadi gidecek yeri yok desen iki tarafta yakin annnler falan.
kızımla son halimiz teyzeleriiii
aynen aynen çooook merak ediyorum içimdeki zıpır cimcimeyiEvet canim bir de bebegin tipi nasil olacak kime en cok benzeyecek filan cok heyecanli ya
yani zorlandığım sadece çok ayakta kalamıyorum ve uzun yürüyemiyorum canım :) ayaklarım şişiyor ödem oldu azcık...Ayy cnm masallah size yaa nasıl hareket etmekte zorlaniyor musun artik?
Cok guzel hamile bi kadınsın sen yaa
yani zorlandığım sadece çok ayakta kalamıyorum ve uzun yürüyemiyorum canım :) ayaklarım şişiyor ödem oldu azcık...
onun haricinde günlük işlerimin hepsini yapabiliyorum çok şükür :)
oyy ya estağfurullah çok teşekkür ederiiim :)
Kılıyorum sukur , kendimi kaldiramayacagimi hissediyorsam ki son zamanda oldu, ayaklarım da sisince oturarak kiliyorum , onun haricinde sıkıntı yok kılmakta canim:)Namaz kilabiliyo musun camim hamilelikte nasil oldu namaz
Kılıyorum sukur , kendimi kaldiramayacagimi hissediyorsam ki son zamanda oldu, ayaklarım da sisince oturarak kiliyorum , onun haricinde sıkıntı yok kılmakta canim:)
Ne kadarlık evlisin:)
Benim elim cok agır yaa hic pratik degilim
Yemegi hazırlarken sofrayı kurayım diyorum yemegi yakıyorum aynı anda iki iş yapamıyorum
Amiiiin canım inşallah..Önce Esmamız sırasını savsın da hayırlısıyla, sonra inşallah geçicem sıraya :)MaşAllah canım benim senin de az kaldı baya baya 3 ay kalmış ... darısı bize İnşAllah, hayırlı kolay doğum olsun...
Gittim geldim bile.Oyy oy, şu iş dışı günler ne de çabuk geçiyor öyle. :)bede diyorum meltem nerde, demistin annemlere gidicem diye..
git canim.git gobus daha fazla zorlamadan, sanada iyi gelir :)
gogus ve karnima suuyorum bn, bacaklarima surdum birkez ama bilmiyorum cok yagli, hatta onun icinde ayri gecelik ayirmstim ama surmuyorum bacaklara simdi.
kalca kismindami olustu senin.
kerem benimde hosuma giduyo, aklima gelmemsti bak, esime soyleleyim.
eymenide dusundum ama bakalim.
siz karat vemissiniz bari canim
Teşekkürler canım. :) Güzel kızımıza da yakışacak inşallah, benim de içime sindi. :) Bu arada senin isimler de çok güzel.Eski isimlere dönüş var, ne hoş.Almina cok guzel
Gözünaydın canımcım.. Sonunda kavuştunuz. :))) Düğünü de atlattın ne güzel. Ay ne güldüm o kadına, ah ah şu insanlar neden çekemezler bazı şeyleri.Bazı insanların kafa yapısını anlayamıyorum. :)Selam kızlarrr :) sabahtan berı kosturma ıcerısınddeyım hazırlanıp cıkıcam kına var malum bu aksamveeee benım sevgılı benı gunlerce bekleten mısafırım sonunda agrılı bır sekılde geldııııı
Maşallah canım..Eee dünyaya gelen büyüyor.Hamileyken ne uzun gelirdi, bak şimdi yavrucak bir ayını doldurmuş bile. Hmmmm, olsun canım hayırlısı, sonuçta kasıtlı yaptığın bir şey değil.1 aylık olduk canım :)) maşallah 1 aylık olmamıza rağmen agucuklara gulmelere hareketlenmeye erken başladık doğduğundan beri hareketli kip bi bebekEmmemesi beni çok üzüyor sütüm de pek yok ama emzirmeyi çok isterdim ..
Hadi bakalım, hayırlısıyla çok güzel geçecek canım inşallah. :)Günaydın kızlaar
18 gün sonra kınam, 19 gün sonra düğünüm var nasipse
He anladim.canim :)Biz cagirdik canim kuzenimi cok severiz onun sinavlari benim de iş hayatım baslamadan once bi gelsin istedik
3 haziranda göreve baslıyorum da
Masallah size esmamm :)
Gecenerde kucuktu ama simdi tam oturmus gobus masallahh :)
Insallah kolay dogum olur canim ya
He anladim.canim :)
Avukatmo oldun sen simdiik :)
Az kalmis canim atil bakalim is hayatina :)
Ladypurple hosgeldin kuzucumm :)
Guzel gecmis tatil, tabi hizli geciyor iste :)
Bebisede ciciler alinmiss, hayirlsiyla dogup huzurla giyisin insallah :)
Hoşbuldum canım, amiiin inşallah bakalım :))
Sen nasılsın, kuzucun nasıl? Maşallah 13 cm civarında diyor, sen de büyüttün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?