2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Iyi pazarlar herkese dün ildısından kuzenim geldi bizde kaldı gece simdi pazar kahvaltısı hazırlayacagım güzelce
Dün aksam iki arkadasımız da geldi kuzenim eşim arkadaşlarım hep beraber monopoly oynadık

Biz cagirdik canim kuzenimi cok severiz onun sinavlari benim de iş hayatım baslamadan once bi gelsin istedik
3 haziranda göreve baslıyorum da

Ayy cnm masallah size yaa nasıl hareket etmekte zorlaniyor musun artik?

Cok guzel hamile bi kadınsın sen yaa
yani zorlandığım sadece çok ayakta kalamıyorum ve uzun yürüyemiyorum canım :) ayaklarım şişiyor ödem oldu azcık...
onun haricinde günlük işlerimin hepsini yapabiliyorum çok şükür :)

oyy ya estağfurullah çok teşekkür ederiiim :)

Namaz kilabiliyo musun camim hamilelikte nasil oldu namaz

Kılıyorum sukur , kendimi kaldiramayacagimi hissediyorsam ki son zamanda oldu, ayaklarım da sisince oturarak kiliyorum , onun haricinde sıkıntı yok kılmakta canim:)

Iyiymis canım Allah kabul etsin bu son zamanlara kadar normal kılabiliyor muydun yani rükulu secdeli?
Ben hamileligi yataga hapsolmak fln mi zannediyorum acaba

Ne kadarlık evlisin:)
Benim elim cok agır yaa hic pratik degilim
Yemegi hazırlarken sofrayı kurayım diyorum yemegi yakıyorum aynı anda iki iş yapamıyorum

9 aylık evliyim yemek yapmayı seviyorum ama zor geliyor herşey üst üste gelince bende eve gidince ortalığı toplayıp yemek yapmaya başlıyorum eşim geç geldiği için o gelince kuruyorum sofrayı.Çamaşır ı sevmiyorum yıka ser kurut ütüle dür yerleştir.Alıştım eskisi kadar dagınık değilim ama yavaşım :)

kızımla son halimiz teyzeleriiii

Kuzucum günaydııın..Maşallah, subhanallah size..Rabbim nazarlardan korusun, hayırlısıyla kavuştursun inşallah kuzucuğuna..

Oyyy geri sayım hee.. :) Seninle birlikte bir kuzenim ve bir arkadaşım daha var son 20 gün içinde :)) Üç kişiyi bekliyorum bu ara heyecanla. :) Hadi siz hayırlısıyla atlatın da sıra bize gelsin inşallah. :)

Günaydın kızlaaaar.. Ben gittim geldim bile. Tutkuya da dediğim gibi, işte bir günü zor ederim ama şu perşembeden bugüne nasıl geçti anlamadım. :) Üniversiteden ev arkadaşıma gittim kahvaltıya, hasret giderdik. :) .Annemlerle bir mahmutpaşa yaptık, hem kızıma ciciler aldık, hem kendime hastane için pijama aldım. Sonra bizim köy var iki gün de ordaydım, sakin geçti.Güzeldi. :))
Sizler nasılsınız???

MaşAllah canım benim senin de az kaldı baya baya 3 ay kalmış ... darısı bize İnşAllah, hayırlı kolay doğum olsun...
Amiiiin canım inşallah..Önce Esmamız sırasını savsın da hayırlısıyla, sonra inşallah geçicem sıraya :)

Gittim geldim bile.Oyy oy, şu iş dışı günler ne de çabuk geçiyor öyle. :)

Yok canım direk bacaklarımın üst kısmında.

Söyle bakalım.Var daha vaktiniz, bulursunuz güzel bir şey. Hı hııı bizim daha cinsiyetten önce belliydi. :)

Almina cok guzel
Teşekkürler canım. :) Güzel kızımıza da yakışacak inşallah, benim de içime sindi. :) Bu arada senin isimler de çok güzel.Eski isimlere dönüş var, ne hoş.
Gözünaydın canımcım.. Sonunda kavuştunuz. :))) Düğünü de atlattın ne güzel. Ay ne güldüm o kadına, ah ah şu insanlar neden çekemezler bazı şeyleri.Bazı insanların kafa yapısını anlayamıyorum. :)
Maşallah canım..Eee dünyaya gelen büyüyor.Hamileyken ne uzun gelirdi, bak şimdi yavrucak bir ayını doldurmuş bile. Hmmmm, olsun canım hayırlısı, sonuçta kasıtlı yaptığın bir şey değil.

Günaydın kızlaar
18 gün sonra kınam, 19 gün sonra düğünüm var nasipse
Hadi bakalım, hayırlısıyla çok güzel geçecek canım inşallah. :)

kızımla son halimiz teyzeleriiii

Masallah size esmamm :)
Gecenerde kucuktu ama simdi tam oturmus gobus masallahh :)
Insallah kolay dogum olur canim ya

Biz cagirdik canim kuzenimi cok severiz onun sinavlari benim de iş hayatım baslamadan once bi gelsin istedik
3 haziranda göreve baslıyorum da
He anladim.canim :)

Avukatmo oldun sen simdiik :)
Az kalmis canim atil bakalim is hayatina :)

Ladypurple hosgeldin kuzucumm :)
Guzel gecmis tatil, tabi hizli geciyor iste :)
Bebisede ciciler alinmiss, hayirlsiyla dogup huzurla giyisin insallah :)

Hoşbuldum canım, amiiin inşallah bakalım :))
Sen nasılsın, kuzucun nasıl? Maşallah 13 cm civarında diyor, sen de büyüttün :))

Kizlar benim 1-2 gundur bulantilar tekrar geri geldi ya :/
Yediklerimdenmidir bilmem ama insallah duzelir

Hoşbuldum canım, amiiin inşallah bakalım :))
Sen nasılsın, kuzucun nasıl? Maşallah 13 cm civarında diyor, sen de büyüttün :))

Masallah canim.buyudu minnak :)
Orda 13 ama kontrolde daha buyuktu :)
Yani pek uyusmuyor bu yazilanlarla :)

Buna sukur iyiyiz ama ddedigim.gibi bulantilar geri geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…