2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Masallah canim.buyudu minnak :)
Orda 13 ama kontrolde daha buyuktu :)
Yani pek uyusmuyor bu yazilanlarla :)

Buna sukur iyiyiz ama ddedigim.gibi bulantilar geri geldi.

Evet illaki farkeder, bebeğin gelişimine göre. Ben de bayagıdır sormadım boy kilo, meraklardayım. Bir dahaki kontrole inşallah. :)

Hmmm, çok ilginç bende de var ara ara bulantılar. Hani diyeceğim, sıcaklardan mı, bünye adapte olmaya çalışıyor , kimbilir.Ama yediklerine de bakın bir sen belki etkisi vardır canımcım.

Hadi son aylara dogru olmasi.normal.ama bu ikinci trimester aslinda kolay gecen aylar normalde bilemedim.
Saglik.olsun artik napalim sabretcez :)

duman91 gectimi acaba bulantilar, gelemedi.bugun

Hadi son aylara dogru olmasi.normal.ama bu ikinci trimester aslinda kolay gecen aylar normalde bilemedim.

Öyle canım öyle sabır ama geçici bir şey olabilir seninki.

Evet uğramadı henüz buralara.

Ben de seviyorum yemek yapmayi ve evlendikten sonra ogrendim onceden hic bilmiyordum :)
Ben de makineye bulasik yerlestirmeyi ve bosaltmayi sevmiyorum ya cok gurultu oluyor tabak canak sesine sinir oluyorum :)

Senin iznin de guzel gecmis ne guzel
Evet ben klasik isimciyim ama eşimle isim konusunda uyuşmuyoruz lakin hamilelikte çekeceğim sıkıntılardan dolayı isim koyma hakkını kendimde bulmak istiyorum

Evetama daha stajyer avukat olacagım 1 yıl :) heyecanlıyım valla nasil gececek adliyede gunlerim bakalım :)

Senin iznin de guzel gecmis ne guzel
Evet ben klasik isimciyim ama eşimle isim konusunda uyuşmuyoruz lakin hamilelikte çekeceğim sıkıntılardan dolayı isim koyma hakkını kendimde bulmak istiyorum
Evet canım güzeldi. :)

Orası öyle , inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Eşim acaip kız çocuğu hastası, daha evlenmeden diyordu ilk çocugum kız olacak hissediyorum. Biz de anlaşma yaptık, tamam dedim kız olursa o zaman sen koyarsın ismini, erkek olursa ben. :)Siz de bulursunuz elbet bi orta yol :)

kızımla son halimiz teyzeleriiii
Kız maşAllah MaşAllah Rabbim nazarlardan saklasın ne tatlı olmuşsun öyle, hiç ama hiç kilo almamışsın, bebiş almış kiloyu hep, ne güzel pörtlemiş orda öylee yaaaa :))) Ayyy doğsunda minnak görelim artık hayırlısıyla..

Öyle canım öyle sabır ama geçici bir şey olabilir seninki.

Evet uğramadı henüz buralara.
Merhaba kızlar, sabahtan netimiz yoktu, daha yeni geldi iş yerine o nedenle giremedim... :))
Nasılsınız bakalım? Meltemcim tatilin güzel geçmesine sevindim aynen dediğin gibi çalışmadığımız zamanlarda saatler çok çabuk geçiyor maalesef ki
Ayy tutkucum deme yaa geri mi geldi bulantılar valla ben kendimi 1 ay sonra geçecekmiş gibi ayarlıyorum
Sabahları baya kötüyüm ama yemek yemem lazım yoksa daha beter oluyorum, hafta sonu kayınvalidemlerde gayet iyiymdim onun dışında... bebiş dedesini, halasını amcasını, babaannesini çok sevecek galiba :))) Ya da pek bi gezmeci eve girmek istemiyor, dün kayınvalidemlerden döndük eve geldik bende yine başladı bulantılar ((

Evetama daha stajyer avukat olacagım 1 yıl :) heyecanlıyım valla nasil gececek adliyede gunlerim bakalım :)
Ayy canım bak ben adliyede çalışıyorum, gerçi avukat değilim ama pöfff bu hamilelik iş yerine karşı bunalttı beni kapıdan içeri canım girmek istemiyor bunalıyorum yaaa

Heeee ondan canım pekala :) Hehehehe, demek ki onlarlayken iyi vakit geçiriyorsun, kuzucuna da yansıyor, ne güzel, öyle olsun canım inş. :) Allah kolaylık versin canım bulantılarınıza. Ben de Esma gibi pozisyon değiştir kızım demelere başladım. :) Bu ara bi tarafa hareket ediyor, orda sabit kalıveriyor, baskı da yapıyor galiba biraz, çatlıycak gibi hissediyorum :)

Ben de seviyorum yemek yapmayi ve evlendikten sonra ogrendim onceden hic bilmiyordum :)
Ben de makineye bulasik yerlestirmeyi ve bosaltmayi sevmiyorum ya cok gurultu oluyor tabak canak sesine sinir oluyorum :)
Ay evet benimde yerleşecek yıkadım ama boşaltmadım makinayı ortalık çok çabuk dagılıyor anlamıyorum :)

Aynen canım benim ya güzel vakit geçiriyoruz da yoruluyoruz dediğim gibi gezmeci benim minnak :))
Amin amin canım, bir an önce geçmesini diliyorum(
Deme yaaa valla zaten esmanın göbüş MaşAllah olmuş senin de hemen hemen o kadar olmuştur sanırım, yatakta dönemez insan sağından soluna :))

Kizlar ben simdi 16+3 haftaligim, yani 17.hafta icindeyim.diyeyim.
Demin baktim.buhafta sonu 5.aya basliyomusum , ben neden hala 4 bucuk saniyorum ki

17 haftada 5.ayami baslaniyor

Hoşbulduk canım benim..
Aynen dediğin gibi evin içine girmek istemiyorum evin kokusu beni rahatsız ediyor, birde mutfak gideri kokuyor eşime söyledim onu da temizlicekk, evi dün akşam temizledim, havalandırdım, sanırım bu seferde ceriyanda kalmışım öksürüp duruyorum ( Oda kokusunu da değiştirdim, belki farkeder... Bunu kendime bile söylemek istemiyorum ama bazen eşimin kokusu bile rahatsız ediyor parfüm vss(((
Evet canım büyüyoruz valla, zaman hızla geçiyor... :))) Ama bulantılara alıştım artık önceki kadar güçsüzleşmiyorum, öğlenleri dedemlerde yemek yiyorum, sabahta eşim kahvaltı hazırlıyor ... Benden iyisi yok valla :))

İnşallah canım..Olsun gezebildiğin kadar gez. :)

Heheheh aynen öyle oluyor, ne zor işmiş meğer, eşim gülüyor sen bu hallere düşecek hatun muydun diyee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…