- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Masallah canim.buyudu minnak :)
Orda 13 ama kontrolde daha buyuktu :)
Yani pek uyusmuyor bu yazilanlarla :)
Buna sukur iyiyiz ama ddedigim.gibi bulantilar geri geldi.
Evet illaki farkeder, bebeğin gelişimine göre. Ben de bayagıdır sormadım boy kilo, meraklardayım. Bir dahaki kontrole inşallah. :)
Hmmm, çok ilginç bende de var ara ara bulantılar. Hani diyeceğim, sıcaklardan mı, bünye adapte olmaya çalışıyor , kimbilir.Ama yediklerine de bakın bir sen belki etkisi vardır canımcım.
Öyle canım öyle sabır ama geçici bir şey olabilir seninki.Hadi son aylara dogru olmasi.normal.ama bu ikinci trimester aslinda kolay gecen aylar normalde bilemedim.
Saglik.olsun artik napalim sabretcez :)
duman91 gectimi acaba bulantilar, gelemedi.bugun
9 aylık evliyim yemek yapmayı seviyorum ama zor geliyor herşey üst üste gelince bende eve gidince ortalığı toplayıp yemek yapmaya başlıyorum eşim geç geldiği için o gelince kuruyorum sofrayı.Çamaşır ı sevmiyorum yıka ser kurut ütüle dür yerleştir.Alıştım eskisi kadar dagınık değilim ama yavaşım :)
Günaydın kızlaaaar.. Ben gittim geldim bile. Tutkuya da dediğim gibi, işte bir günü zor ederim ama şu perşembeden bugüne nasıl geçti anlamadım. :) Üniversiteden ev arkadaşıma gittim kahvaltıya, hasret giderdik. :) .Annemlerle bir mahmutpaşa yaptık, hem kızıma ciciler aldık, hem kendime hastane için pijama aldım. Sonra bizim köy var iki gün de ordaydım, sakin geçti.Güzeldi. :))
Sizler nasılsınız???
Amiiiin canım inşallah..Önce Esmamız sırasını savsın da hayırlısıyla, sonra inşallah geçicem sıraya :)
Gittim geldim bile.Oyy oy, şu iş dışı günler ne de çabuk geçiyor öyle. :)
Yok canım direk bacaklarımın üst kısmında.
Söyle bakalım.Var daha vaktiniz, bulursunuz güzel bir şey. Hı hııı bizim daha cinsiyetten önce belliydi. :)
Teşekkürler canım. :) Güzel kızımıza da yakışacak inşallah, benim de içime sindi. :) Bu arada senin isimler de çok güzel.Eski isimlere dönüş var, ne hoş.
Gözünaydın canımcım.. Sonunda kavuştunuz. :))) Düğünü de atlattın ne güzel. Ay ne güldüm o kadına, ah ah şu insanlar neden çekemezler bazı şeyleri.Bazı insanların kafa yapısını anlayamıyorum. :)
Maşallah canım..Eee dünyaya gelen büyüyor.Hamileyken ne uzun gelirdi, bak şimdi yavrucak bir ayını doldurmuş bile. Hmmmm, olsun canım hayırlısı, sonuçta kasıtlı yaptığın bir şey değil.
Hadi bakalım, hayırlısıyla çok güzel geçecek canım inşallah. :)
Masallah size esmamm :)
Gecenerde kucuktu ama simdi tam oturmus gobus masallahh :)
Insallah kolay dogum olur canim ya
He anladim.canim :)
Avukatmo oldun sen simdiik :)
Az kalmis canim atil bakalim is hayatina :)
Ladypurple hosgeldin kuzucumm :)
Guzel gecmis tatil, tabi hizli geciyor iste :)
Bebisede ciciler alinmiss, hayirlsiyla dogup huzurla giyisin insallah :)
Evet canım güzeldi. :)Senin iznin de guzel gecmis ne guzel
Evet ben klasik isimciyim ama eşimle isim konusunda uyuşmuyoruz lakin hamilelikte çekeceğim sıkıntılardan dolayı isim koyma hakkını kendimde bulmak istiyorum
Evetama daha stajyer avukat olacagım 1 yıl :) heyecanlıyım valla nasil gececek adliyede gunlerim bakalım :)
Kız maşAllah MaşAllah Rabbim nazarlardan saklasın ne tatlı olmuşsun öyle, hiç ama hiç kilo almamışsın, bebiş almış kiloyu hep, ne güzel pörtlemiş orda öylee yaaaa :))) Ayyy doğsunda minnak görelim artık hayırlısıyla..kızımla son halimiz teyzeleriiii
Hadi son aylara dogru olmasi.normal.ama bu ikinci trimester aslinda kolay gecen aylar normalde bilemedim.
Saglik.olsun artik napalim sabretcez :)
duman91 gectimi acaba bulantilar, gelemedi.bugun
Merhaba kızlar, sabahtan netimiz yoktu, daha yeni geldi iş yerine o nedenle giremedim... :))Öyle canım öyle sabır ama geçici bir şey olabilir seninki.
Evet uğramadı henüz buralara.
Ayy canım bak ben adliyede çalışıyorum, gerçi avukat değilim ama pöfff bu hamilelik iş yerine karşı bunalttı beni kapıdan içeri canım girmek istemiyor bunalıyorum yaaaEvetama daha stajyer avukat olacagım 1 yıl :) heyecanlıyım valla nasil gececek adliyede gunlerim bakalım :)
Merhaba kızlar, sabahtan netimiz yoktu, daha yeni geldi iş yerine o nedenle giremedim... :))
Nasılsınız bakalım? Meltemcim tatilin güzel geçmesine sevindim aynen dediğin gibi çalışmadığımız zamanlarda saatler çok çabuk geçiyor maalesef ki
Ayy tutkucum deme yaa geri mi geldi bulantılar valla ben kendimi 1 ay sonra geçecekmiş gibi ayarlıyorum
Sabahları baya kötüyüm ama yemek yemem lazım yoksa daha beter oluyorum, hafta sonu kayınvalidemlerde gayet iyiymdim onun dışında... bebiş dedesini, halasını amcasını, babaannesini çok sevecek galiba :))) Ya da pek bi gezmeci eve girmek istemiyor, dün kayınvalidemlerden döndük eve geldik bende yine başladı bulantılar((
Ay evet benimde yerleşecek yıkadım ama boşaltmadım makinayı ortalık çok çabuk dagılıyor anlamıyorum :)Ben de seviyorum yemek yapmayi ve evlendikten sonra ogrendim onceden hic bilmiyordum :)
Ben de makineye bulasik yerlestirmeyi ve bosaltmayi sevmiyorum ya cok gurultu oluyor tabak canak sesine sinir oluyorum :)
Merhaba kızlar, sabahtan netimiz yoktu, daha yeni geldi iş yerine o nedenle giremedim... :))
Nasılsınız bakalım? Meltemcim tatilin güzel geçmesine sevindim aynen dediğin gibi çalışmadığımız zamanlarda saatler çok çabuk geçiyor maalesef ki
Ayy tutkucum deme yaa geri mi geldi bulantılar valla ben kendimi 1 ay sonra geçecekmiş gibi ayarlıyorum
Sabahları baya kötüyüm ama yemek yemem lazım yoksa daha beter oluyorum, hafta sonu kayınvalidemlerde gayet iyiymdim onun dışında... bebiş dedesini, halasını amcasını, babaannesini çok sevecek galiba :))) Ya da pek bi gezmeci eve girmek istemiyor, dün kayınvalidemlerden döndük eve geldik bende yine başladı bulantılar(([/QUOTE
Hosgeldin canim
Geldi hakkaten geri, yemek yersem biraz hafifliyo sonra yine bir garip.
Dedigin gibi noluyosa eve giimce okuyodu benimde, biyerde okumustum insan oendi evinin kokusunu cekemiyomus hamileyken.
Birde benimki su yumosun cicek bahcesi varya ona kokuyor, bem koku ciksin diye ugrastikca o kokuyu okulda bile almaya basladim, yemek yedigimiz yerde falan ondan sIkiyolardi.
Yani.evini bolca havalandir canim, illa vardir sekerli.kokular falan.
Masallah senin topsaan 9 hafta olmus yahu, daha dun 6 degilmiydi o :)
Az daha sIk disini 2 hafta sonra nasipse fark atar.
Aynen canım benim ya güzel vakit geçiriyoruz da yoruluyoruz dediğim gibi gezmeci benim minnak :))Heeee ondan canım pekala :) Hehehehe, demek ki onlarlayken iyi vakit geçiriyorsun, kuzucuna da yansıyor, ne güzel, öyle olsun canım inş. :) Allah kolaylık versin canım bulantılarınıza. Ben de Esma gibi pozisyon değiştir kızım demelere başladım. :) Bu ara bi tarafa hareket ediyor, orda sabit kalıveriyor, baskı da yapıyor galiba biraz, çatlıycak gibi hissediyorum :)
Ayy canım bende cevapla deyince alıntılamadan boş gitmiş okudum okudum:))duman91 canim mesajimi mesajinin icine yazmisim :)
Aynen canım benim ya güzel vakit geçiriyoruz da yoruluyoruz dediğim gibi gezmeci benim minnak :))
Amin amin canım, bir an önce geçmesini diliyorum(
Deme yaaa valla zaten esmanın göbüş MaşAllah olmuş senin de hemen hemen o kadar olmuştur sanırım, yatakta dönemez insan sağından soluna :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?