2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kizlar ben simdi 16+3 haftaligim, yani 17.hafta icindeyim.diyeyim.
Demin baktim.buhafta sonu 5.aya basliyomusum , ben neden hala 4 bucuk saniyorum ki

17 haftada 5.ayami baslaniyor
Yok canım bence sen hala 4 buçuk aylıksın.. Daha 5 değil yani.. Ayy bende biraz karıştırıyorum ama hafta olarak bak sen ay olarak değil... Daha çok karışıyor insanın kafası yoksa

İnşallah canım..Olsun gezebildiğin kadar gez. :)

Heheheh aynen öyle oluyor, ne zor işmiş meğer, eşim gülüyor sen bu hallere düşecek hatun muydun diyee :)))
Ayyy ama çok şeker yaaa... :))) Büyüsün artık bizimde göbüşlerimiz dicem de sonra sığınamıcam..
Bu aralar çok fena yangınlardayım, ateşimi bir türlü söndüremiyorum yaaa (( İyice büyüyünce kim bilir nasıl olcak

Heh evet es kokusu
esimde bir ara parfumsuz gezdi, arabada suruyodu.
Yuzune neler soyledim neler ya,canim benim hic bozuntuya vermedi sagolsun.
Zaman.sonra esinin pesinde kosmaya baslarsin kuzum sabir.
yemegide yapmaman iyi idare et canim bor sure boyle, kendin pisirince o yemekten soguyosum zaten sonra yiyesin gelmiyor bulantilar gecse bile.
O yuzden tadini cikar bugunlerin :)
Tani insan yemek yapmaya razi oluyor,bulanti cekmektense

Yok canım bence sen hala 4 buçuk aylıksın.. Daha 5 değil yani.. Ayy bende biraz karıştırıyorum ama hafta olarak bak sen ay olarak değil... Daha çok karışıyor insanın kafası yoksa

Diimi, sanki onlar bir aya 3 hafta sogdiriyolar gibime geldi, halbuki 4 hafta falan.
Amaan neyse acemi acemi devam etmeye raziyim iyi olalim.insallah

Ayy güldürdün beni canım benim, sonra eşinin peşinde koşmaya başlarsın demişsin ya :))))

Heheh zaten yapamıyorum kiii bi ordayım bi burda eve hiç girmesem keşke :))
2 hafta çok mutsuzdum ama şimdi gayet iyiyim çok şükür...

Diimi, sanki onlar bir aya 3 hafta sogdiriyolar gibime geldi, halbuki 4 hafta falan.
Amaan neyse acemi acemi devam etmeye raziyim iyi olalim.insallah
Bak tamam işte Meltemin dediği gibi 4. ayın bitiyor 5. ayından gün alıyorsun o yüzden 5 aylık olarak görünüyor :))

Bence dee :) Tatlı sıkıntılar canım bunlar. :) Her aşamanın bir güzelliği varmış, zor da olsa. O yüzden ne kadar zor gelse de tadını çıkarırsın elbet. :)

Hmmm..Evet canım o ateş oluyormuş. En azından son zamanların serinlere denk gelecek.Sana çok fazla sıkıntı yapmaz canım bu yaz. Ben de annemi daha iyi anlıyorum şimdi.Menopoz döneminden ötürü, hep yanıyorum falan diyordu anlamıyordum , o dönemdeki gibi hamilelikte de oluyormuş :))

Bak tamam işte Meltemin dediği gibi 4. ayın bitiyor 5. ayından gün alıyorsun o yüzden 5 aylık olarak görünüyor :))
Evet beşinci aydan henüz gün almış olacak tutkku cuğumm..
Ay ben de bayagıdır takip etmiyordum ordan. Bir hafta sonra yedi ay bitiyormuş şaka maka, anemmm.. :))

Kız şimdi bile çok güzel yaaa.... Hafta sonu eşimle şöyle bi gezdik minik minik şeylere baktık, hayran kaldık resmen :))
Evet canım aynen menopozdaki gibiymiş... Bi yanıyorum, bi üşüyorum eşim şaşı oluyor yatakta bana bakarken, bi ört, bi at pikeyi :))
Dediğin gibi son zamanlarda kış oluyor, çok sıkıntı yaşamam İnşAllah..
Ama senin tam yazın ortası Rabbim sabrını versin İnşAllah..

Atlatırız canım Allah ın izniyle..

Hehehehe, demi. :) Neyse cinsiyet belli olsun da yavaştan gözünüz kalan şeylerden alırsınız. :)

Evet beşinci aydan henüz gün almış olacak tutkku cuğumm..
Ay ben de bayagıdır takip etmiyordum ordan. Bir hafta sonra yedi ay bitiyormuş şaka maka, anemmm.. :))
Büyüdünüz tatlım büyüdünüz, ne yaptınız beşik aldınız mı ?
Ayy aldıklarınızı da paylaşın yaa... Ben çok seviyorum bakmayııı... pijamada almışsın galiba 1 tane mi aldın? İnce bişey almışsındır değil mi sıcak çünkü?

Atlatırız canım Allah ın izniyle..

Hehehehe, demi. :) Neyse cinsiyet belli olsun da yavaştan gözünüz kalan şeylerden alırsınız. :)
Amin canım amin...
Eşim son zamanlarda alırız diyordu, dün keşke cinsiyeti belli olsaydı da bişeyler alsaydık demeye başladı :))

Yok beşik henüz almadık ama bakarız yakında ona.Tamam canım.Şuana kadar aldıklarımı çeker paylaşırım , bayağı bir şey alınmış zaten, yavaştan tamamlıycaz diye diye. :))
Yok iki tane aldım canım, hatta bir tane daha alıcam. Hastanede üç tane kesin olsun diyorlar yanında. Evet incecik birşey. Dur onu da çekeyim inşallah akşam gösteririm :))

Amin canım amin...
Eşim son zamanlarda alırız diyordu, dün keşke cinsiyeti belli olsaydı da bişeyler alsaydık demeye başladı :))
Heheheh..İşin içine girince iyice heveslenmiş o da.. :)

Evet birkaç tane bişey almıştınız en son onları görmüştüm.. Canım insan görünce engel olamıyor ki valla...
Bende polarlı falan alırım heralde kışın tam ortası için en uygunu :))
Tamam sen akşam göster eşimin telinden girerim ben :)))

Evet bende bu siteyi kullaniyorum , o karostirdi.aklimi zaten.
Demekki dogruymus.
Masallah kuzum sende yavastam 8'e basliyosun he :)

Ama dogru kii :)

Cicilere bakmkssiniz canim,, ne tatlilar diimi :)
Insan hemen hepsindem alsam diye dusunuyo :)

Çok tatlılar hemde canım, birde minikleri o elbiselerin içinde hayal edince bacaklarını ısırmamak için zor tutarım heralde kendimi:))

Vay benim esim de kız cocuk istiyor hep ruyalarında kız cocugu goruyor ya boyle kız cocugu isteyen erkekleri ben merhametli buluyorum :) babam da kız cocugu hastasıdır :)

Aynen evet sen başlangıcı kalın şeylerle yapacaksın :))
Evet bende bu siteyi kullaniyorum , o karostirdi.aklimi zaten.
Demekki dogruymus.
Masallah kuzum sende yavastam 8'e basliyosun he :)

Ama dogru kii :)

Cicilere bakmkssiniz canim,, ne tatlilar diimi :)
Insan hemen hepsindem alsam diye dusunuyo :)

DOğru canım, doğru, o şekilde.
Evet, inanamıyorum, hem zaman geçmiyor, hem de feci şekilde hızlı geçiyor :)))

Ayy canım bak ben adliyede çalışıyorum, gerçi avukat değilim ama pöfff bu hamilelik iş yerine karşı bunalttı beni kapıdan içeri canım girmek istemiyor bunalıyorum yaaa

Ayy yapma yaa ben de hamilelik planlıyorum 6 ay adliyedeyim
Sabah 10 aksam 5 dayanamaz mıyım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…