- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Vay benim esim de kız cocuk istiyor hep ruyalarında kız cocugu goruyor ya boyle kız cocugu isteyen erkekleri ben merhametli buluyorum :) babam da kız cocugu hastasıdır :)
Canım herkesde aynı şey olacak değil ya... Ama buranın o kendine has kokusu rahatsız ediyor :))Ayy yapma yaa ben de hamilelik planlıyorum 6 ay adliyedeyim
Sabah 10 aksam 5 dayanamaz mıyım ki
Bina eski binalardan mı canım?Canım herkesde aynı şey olacak değil ya... Ama buranın o kendine has kokusu rahatsız ediyor :))
Yok canım öyle eski de değil ama şöyle söyleyim şimdi seçimdeyim ya, seçim torbaların kokusu, oy pusulalarının kokusu falan daralttı iyice beni, hani onlar başka bir odada ama yine rahatsız ediyor :))Bina eski binalardan mı canım?
Heeee, olsun yine de bir sürüdür sinmiştir. Taze kağıt kokusu, ne yoğundur. :)Yok canım öyle eski de değil ama şöyle söyleyim şimdi seçimdeyim ya, seçim torbaların kokusu, oy pusulalarının kokusu falan daralttı iyice beni, hani onlar başka bir odada ama yine rahatsız ediyor :))
Günaydın kızlaaaar.. Ben gittim geldim bile. Tutkuya da dediğim gibi, işte bir günü zor ederim ama şu perşembeden bugüne nasıl geçti anlamadım. :) Üniversiteden ev arkadaşıma gittim kahvaltıya, hasret giderdik. :) .Annemlerle bir mahmutpaşa yaptık, hem kızıma ciciler aldık, hem kendime hastane için pijama aldım. Sonra bizim köy var iki gün de ordaydım, sakin geçti.Güzeldi. :))
Sizler nasılsınız???
Amiiiin canım inşallah..Önce Esmamız sırasını savsın da hayırlısıyla, sonra inşallah geçicem sıraya :)
Gittim geldim bile.Oyy oy, şu iş dışı günler ne de çabuk geçiyor öyle. :)
Yok canım direk bacaklarımın üst kısmında.
Söyle bakalım.Var daha vaktiniz, bulursunuz güzel bir şey. Hı hııı bizim daha cinsiyetten önce belliydi. :)
Teşekkürler canım. :) Güzel kızımıza da yakışacak inşallah, benim de içime sindi. :) Bu arada senin isimler de çok güzel.Eski isimlere dönüş var, ne hoş.
Gözünaydın canımcım.. Sonunda kavuştunuz. :))) Düğünü de atlattın ne güzel. Ay ne güldüm o kadına, ah ah şu insanlar neden çekemezler bazı şeyleri.Bazı insanların kafa yapısını anlayamıyorum. :)
Maşallah canım..Eee dünyaya gelen büyüyor.Hamileyken ne uzun gelirdi, bak şimdi yavrucak bir ayını doldurmuş bile. Hmmmm, olsun canım hayırlısı, sonuçta kasıtlı yaptığın bir şey değil.
Hadi bakalım, hayırlısıyla çok güzel geçecek canım inşallah. :)
Anemmmm, yoruma bakar mısın, ürperdim.. Öyle cidden ama. Ancak empati kurabiliyor insan. Şu hamililelik sürecinde gözden geçirip, anneme babama hak verdiğim öyle çok şey oldu ki.. Dediği gibi hayırlısı olsun, ne diyelim..Dün eşim namazını kıldıktan sonra dualarken, ne hissediyorsun kız mı erkek mi diye sordum..
Kız olsa elin oğlu alıp götürecek, erkek olsa elin kızı alıp götürecek ve yine benim ellerim şimdiki gibi boş kalacak hayırlısı olsun dedi... Ağlamamak için zor tuttum kendimi((
Hoşgeldin canım. :)evet sınır kadın :)
SirriEyvan canım ne tatlı olmussunuz anne kız :) masallah az kaldı ya yakında gelecek mınık :)
tutkku canım eskısı kadar cok mu bulantın ınsllah gecıcıdır
selam kızlar ben geldımm :)
size birsey sorucam buzluga koymak ıcın bezelyeyı ne zaman alacaksınız ?
Heeee, olsun yine de bir sürüdür sinmiştir. Taze kağıt kokusu, ne yoğundur. :)
Evet canım baya baya yoğunn...Anemmmm, yoruma bakar mısın, ürperdim.. Öyle cidden ama. Ancak empati kurabiliyor insan. Şu hamililelik sürecinde gözden geçirip, anneme babama hak verdiğim öyle çok şey oldu ki.. Dediği gibi hayırlısı olsun, ne diyelim..
Dün eşim namazını kıldıktan sonra dualarken, ne hissediyorsun kız mı erkek mi diye sordum..
Kız olsa elin oğlu alıp götürecek, erkek olsa elin kızı alıp götürecek ve yine benim ellerim şimdiki gibi boş kalacak hayırlısı olsun dedi... Ağlamamak için zor tuttum kendimi((
Merhaba canım hoşgeldn...evet sınır kadın :)
SirriEyvan canım ne tatlı olmussunuz anne kız :) masallah az kaldı ya yakında gelecek mınık :)
tutkku canım eskısı kadar cok mu bulantın ınsllah gecıcıdır
selam kızlar ben geldımm :)
size birsey sorucam buzluga koymak ıcın bezelyeyı ne zaman alacaksınız ?
Hoşgeldin canım. :)
Daha vakti yok mudur ki canım daha, sen bu yıl bu kışlık işlerine bayagı heveslisin ne güzel. :)
Amin canım tabi hayat bu şekilde devam edip gidiyor işte..Hadi ya :)
Hakli aslinda canim, hayirlisi olsun, saglikli olsun insallah.
Eslerimizde bizi aldi , e bizde onlari.. Napalim hayat :)
Nasipse torun yapar onlarda , sizde torun buyutursunuz :)
Hayiri Allahimm..
cok ıyı oluyor kız bırde sızın dogum olacak ne rahat olur buzluktan cıkar pısır :) belkı kayınvalıden falan hazırlarMerhaba canım hoşgeldn...
Valla bu sene ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi buzluğa birşeylr atmak için, kayınvalidemler bahçe de ekmeyecekler bu sene, bilmiyorum ne yapcaz..
Bezelye hiç denemedim kızlar daha iyi biliyordur canımcımm:))
Haklısın canım daa ne bileyim hiç canım bişey yapmak istemiyor, gerçi daha var belki de o yüzden... Çilek reçeli yapıyor muyuz daha yapmadık değil mi ?cok ıyı oluyor kız bırde sızın dogum olacak ne rahat olur buzluktan cıkar pısır :) belkı kayınvalıden falan hazırlar
:) tek bezelye seven ben mıyım yoksaa :)
Amin canım tabi hayat bu şekilde devam edip gidiyor işte..
Torun sevme günlerini de görür müyüz ki acaba :))
Valla bi anda daldım gittim bende :)))Heh bilmemki canim :)
Rabbim.bilir, aman bizde hamieligi atlatmisiz,dogurmusuz,buyuymusevlendirmisiiiz de torun bile sevmelere gittik :K48:
MutluBulut_ hosgeldin kuzumm :)
Yok cok sukur eskisi kaar degil ama iste halsizlil yaptiriyor.
Kislillar konusunda bendende yardim gelmez canim, biliuosun annelerden geciniyorum :)
Ama bende bisiler atarim denemelik
Haklısın canım daa ne bileyim hiç canım bişey yapmak istemiyor, gerçi daha var belki de o yüzden... Çilek reçeli yapıyor muyuz daha yapmadık değil mi ?
hafta sonu yaprak topladım ama, kayınvalidem de basacaktı bidona ... o hazır tabi kim sarcaksa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?