Evet o yapmıştır belki canım benim..tek @SirriEyvan dan umutluyum
Ben yapmıcambı kere yaptım denedım yeter
kayınvalıdemde bır pısırımlık getırmıs sagolsun dun sardım pısırdım bende :)
Evet o yapmıştır belki canım benim..
Ben yapcam yaaa seviyorum çilek reçelini :)) kokusu bile ayrı güzel oluyor ohhh misss
Ellerine sağlık ohhh afiyet bal şeker olsun
Neyse biz yapınca belki heveslenir sende yaparsın canım benim... :))bende sevıyorum ama dusununce ugraastıgıma degmedı cıkan recel ne bıleyım :)
Aaaaa yaza güzel olur da canım çok şekerli gibi geldi ama vişne diyorsun o da ekşi birşey sonuçta .. Denemek lazım kolaymışta :))Kızlar reçel falan derken geçen gün çok hoş bir tarif aldım , arkadaşa gitmiştim annesi yapmış.. Ev yapımı konstantre vişne suyu.
1kg vişneye, 1 kg şeker, 1 yemek kaşığı limon tuzu. O 5 kg ölçüyle yapmış. Kg yi artırtıkça şekeri biraz azaltabilirsin dedi. Hepsini bir tencere koyup beş gün boyunca gelip gidip karıştırıyormuşsun, çekirdekleri falan ayrılıyormuş zaten kendinden. En son posasını süzgeçten geçiriyorsun, kalan kısım koyu kıvamlı bir şey oluyor.. Onu yeni kapaklı kavanozlara koyup, sıkıca kapatıyormuşsun ağzını.Daha geçen seneden kavanozları duruyormuş tazecik. Pişirme falan yok.
Tüketirken de bir su bardagına ıkı yemek kaşığı koyup sulandırıyorsun. Çok hoş bir şey. Yazın da iyi gider. Belki bileniniz vardır ama yeni bir şey öğrendim sizle de paylaşayım dedim. :)
Sulandırınca o kadar şekerli olmuyor canım, tercihe göre çok fazla yapıyorsun yarım ya da bir kg azaltabilirsin şekeri :) Evet çilek reçeliyle beraber bunu da deneyesim var :)Aaaaa yaza güzel olur da canım çok şekerli gibi geldi ama vişne diyorsun o da ekşi birşey sonuçta .. Denemek lazım kolaymışta :))
Ay evet benimde yerleşecek yıkadım ama boşaltmadım makinayı ortalık çok çabuk dagılıyor anlamıyorum :)
bende sevıyorum ama dusununce ugraastıgıma degmedı cıkan recel ne bıleyım :)
Ay ben de ayy, heheh ne tesadüf benim babam da :)) Muhakkak kız erkek hepsi evlat ama evet erkeklerin kız çocuk sevdası çok hoş oluyor yaa :))
Canım herkesde aynı şey olacak değil ya... Ama buranın o kendine has kokusu rahatsız ediyor :))
Dün eşim namazını kıldıktan sonra dualarken, ne hissediyorsun kız mı erkek mi diye sordum..
Kız olsa elin oğlu alıp götürecek, erkek olsa elin kızı alıp götürecek ve yine benim ellerim şimdiki gibi boş kalacak hayırlısı olsun dedi... Ağlamamak için zor tuttum kendimi((
Bir de yaz geliyor iyice sıcak olacak her yer
Kiz.imzanda hamilelik takviminin isi ne :)
Dogurmussun bile jeh
Aynen öyle canım benim ahhhh ahhhhYa kiyamam
En sonunda ikiniz birbirinize kalacaksiniz kuşlar yuvadan uçup gidecek biz nasil uçup gittiysek
Kız ellerine sağlık ayyy aksam girmek de tuaf oluyormuş:))Ben mutlubuluttan esinlenip fırında patlıcan ve kabak kızartması yaptım canim.bir de bulgur pilavı vardi ve yoğurt :))PembeLokum
Ben mutlubuluttan esinlenip fırında patlıcan ve kabak kızartması yaptım canim.bir de bulgur pilavı vardi ve yoğurt :))PembeLokum
Ben birşey yapmadım bu aralar mutfak bana uzak canım mercimek köftesi istiyordu mercimekler pisti ama şimdide yapasim yokBu aksam ne yemekler yaptınız soyleyin bakem ben de fikir alırım sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?