- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Ben birşey yapmadım bu aralar mutfak bana uzak canım mercimek köftesi istiyordu mercimekler pisti ama şimdide yapasim yok((
Bence asıl hamarat sensin, yeni yemek yapmayabaslyan biri bamya yapar mi :) bravo :) afiyet olsun canım ..fırını da öğrenirsin zamanlaPembeLokum
Evet canım aksam girmesi bi garip oluyomus ama telefon beynimi yedi, acaip yavaş. :)) sağol canim.sen Naptin peki yemek işini, esin mi yardımcı oldu?? Bu arada yarin paylasicam canim cicilerimizi.foto çektim.ama burdan yüklemesi eziyet :)duman91
Evet canim takip ediyorum, cok güzeller,maşallah :)Ay sagol canim ya simardim eheheinstagramda paylasiyorum ben hazirladigim sofra sunumlari
Evet canim takip ediyorum, cok güzeller,maşallah :)
hi hiii sen de takip ediyorsun canim :)) geçen hafta sanırım :) vet li bişey benimkiAa peki ben seni takip ediyor muyumne zaman takiplesmeye basladik
hi hiii sen de takip ediyorsun canim :)) geçen hafta sanırım :) vet li bişey benimki) :))
ne bıleyım bu yıl gectı heves daha dogrusu gecen kadınlar konusuyodu recel daha ucuza gelıyo dıye hazır cıdden dogru :) cılekte hıc ucuzlama yok :) sadece gecen kayınpedere bahcede kı vısnelerden bende ıstıyorum demıstım sakayla karısık oda meger cok azmıs sadece sana verırız o zaman dedı bende hee oyleyse ıstemem sız yıyın falan demıstım ama eger verırse ondan recel yaparım yada buzluga ataraım :)Gecen diycektim.ama can ceker diye yazmadim, artik bahce ciekleri olsu kuzum.
Yani belki simdi daha iyi sonuc alirsin.
Ladypurple kolaymis canim, denemek lazim.
Ben mutlubuluttan esinlenip fırında patlıcan ve kabak kızartması yaptım canim.bir de bulgur pilavı vardi ve yoğurt :))PembeLokum
Canım eşim kendine kahvaltılık bişeyler hazırladı, ben yiyemedim bişey, erkenden uyudum zatenBence asıl hamarat sensin, yeni yemek yapmayabaslyan biri bamya yapar mi :) bravo :) afiyet olsun canım ..fırını da öğrenirsin zamanlaPembeLokum
Evet canım aksam girmesi bi garip oluyomus ama telefon beynimi yedi, acaip yavaş. :)) sağol canim.sen Naptin peki yemek işini, esin mi yardımcı oldu?? Bu arada yarin paylasicam canim cicilerimizi.foto çektim.ama burdan yüklemesi eziyet :)duman91
Günaydın canım benim...Günaydın canlaaarİşte bizim minik çeyizlerimiz.
ne bıleyım bu yıl gectı heves daha dogrusu gecen kadınlar konusuyodu recel daha ucuza gelıyo dıye hazır cıdden dogru :) cılekte hıc ucuzlama yok :) sadece gecen kayınpedere bahcede kı vısnelerden bende ıstıyorum demıstım sakayla karısık oda meger cok azmıs sadece sana verırız o zaman dedı bende hee oyleyse ıstemem sız yıyın falan demıstım ama eger verırse ondan recel yaparım yada buzluga ataraım :)Ladypurple nın tarıfte guzelmıs ama esım vısne suyunu cok sevmıyor nadır canı ısteyecek ancak :) o yuzden elımde kalır :)
begendın mı canım ? ınce ınce dogramıssındır ınsallah :) pratık oluyor ya ortalık batmıyor kendı kendıne pısıyor bıde dıyetteykende yıyebılıyorsun ohh daha ne olsun :) bende yıne yapayım :)
ayyy benım sarma ve dolma hala bıtmedı yaaslında yaparagı yapacaktım sadece ama ıc artınca bıberıde yapayım demıstım demez olaydım yazık esıme ama bende kacamak yaptım yarım bıber 3-4 de sarma goturdum bu aksam yıne esımın menusu aynı bende tost makınesınde bıber kızartırım kendıme aksam gelınce :) bugun mevlude gıdıcem evde yokum :)
Canım eşim kendine kahvaltılık bişeyler hazırladı, ben yiyemedim bişey, erkenden uyudum zaten
Tamam canım bekliyorum bugün:))
Günaydın canım benim...
Aman Allahımmm bunlar da ne böyle... Ne kadarda dadlular yaaa.. Hele o ayakkabılar yerim ben onları yerimm yaaa... Pufidik pufidik giysin İnşAllah... Sağlıcakla gelsin yavrucağın canım benim..
Canım eşim kendine kahvaltılık bişeyler hazırladı, ben yiyemedim bişey, erkenden uyudum zaten
Tamam canım bekliyorum bugün:))
Hemde ne coşmak boşken iyice fenayım, dolduramıyorum da bilemiyorum nasıl olacakHmmm dün bayagı coştu galiba mide bulantın.. :/
Güle güle giyin canım benim... Çok beğendim pempiş pempiş :))Bunlar da benim ciciler
Oooo ne güzel gözünaydın , her türlü mutafağa girerim diyorsun yaniii :) Sende mi kalacaklar kuzum?Hani şu galetalar var , acaba onlardan alsan en azından boşken atıştırsan bastırmaz mı ki? Hemde ne coşmak boşken iyice fenayım, dolduramıyorum da bilemiyorum nasıl olacak(
Bu arada bugün annemle babam geliyor eşim ankaraya gitcek onları getirmeye kısmetse... Bulantı mulantı gözüm görmüyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?