2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Güle güle giyin canım benim... Çok beğendim pempiş pempiş :))
Canım bunlar gecelik değil mi? yani altı var mı? yoksa uzun gecelik mi?
Sağol canım, inşallah :)
Var var hemen yanlarına koydugum sey altı. Alt üst seklinde ama üstler tabi azıcık uzun, tunikimsi :)

Iyiymis canım Allah kabul etsin bu son zamanlara kadar normal kılabiliyor muydun yani rükulu secdeli?
Ben hamileligi yataga hapsolmak fln mi zannediyorum acaba
evet hamileliği çok büyütmüşsün gözünde galiba
tabii , hala kılıyorum o şekilde , sadece bazen ayağım çok şişiyor , çok zor olabiliyor desteksiz kalkmak , o zaman oturarak kılıyorum ama secdeye her halükarda gidiyorum canım :)

amin canım benim amiiiiinnnnn.....
çok heyecanlıymış son günler...
her bir ağrıda acaba o an yakın mı demek :))) sonra ağrı geçince yok ya değilmiş diye üzülmek :))

ben birde kendi kendime oturduğum yerde çekiyorum ağrılarımı sızılarımı , kimseye bişey söylemiyorum :)))
kocam geçen gece baktı bana suratım az değişik hayırdır dedi , hiiiiççç 1 buçuk saattir sancım var dedim :) nasıl niye söylemiyorsun dedi
gerçeği olunca söyleyeceğim merak etme dedim , bir yandan annem duydu , heyecan yaptı başımda , sonra dedim ki esma en iyisi sen hep gizliden çek sancını

amin tutkum benim amin :)
evet gittikçe öne doğru çıkıyor karnım :) çok değişik bir serüvenmiş :)

sen nasılsın kuzum :) ?

ortalama aynı zamanlamad pısmıs canım benımde kagıt gıbı ınce olmuyor tabı :) orta ıncelık dıyelım
ayy zavallı kocam sorma sorma oglenlerıde ıs yerınde yıyor eskıden olsa ısyan edrdı masallah dıyım napalım bıtsın tabı dıyo pısman oldum keske bıberlerı doldurmasaydım uzun suredır boyle orantısız yapmıuyordum :)

cıcıler masallahh harıkaa canım hepsıne bayıldım saglıkla dogsunda gıysın ınsallah :) senın cıcılerde oyleee :) arabası falan hepsı cok guzel baya azalmıs sankı neler kaldı bılmıyorum ama sanırım sadece askılı gıbı zıbınlar kalmıs masallah :) hee bırde besık

ayyy sennin tabir cuk oturdu
evet nasıl pörtlemiş dimi :)))

yerim seni ben...
nasılsın kuzumm sen iyisin inşaAllah ?
geçmiş okuyorum malum belli oluyordur :)))

ayyy sennin tabir cuk oturdu
evet nasıl pörtlemiş dimi :)))

yerim seni ben...
nasılsın kuzumm sen iyisin inşaAllah ?
geçmiş okuyorum malum belli oluyordur :)))
MaşAllah canım benim Rabbim nazarlardan saklasın...
çok şükür iyiyim bende annemler geliyor işte onun heyecanı var:))
Oku oku canım:))

Doğru evet şu son haftalara girmeden önce bir şekilde vakit doldurmaya çalışılıyor, ama şimdi ha geldi gelecek daha bir heyecan. :) Ama sen maşallah bayağı bir sabırlıymışsın canım benim. Peki bu çektiğin sancılar adet sancısı gibi falan mı , nasıl??

cok ıyı oluyor kız bırde sızın dogum olacak ne rahat olur buzluktan cıkar pısır :) belkı kayınvalıden falan hazırlar
:) tek bezelye seven ben mıyım yoksaa :)
bezelye ailecek yemeyiz :)) yani ben yerim ama özellikle aramam kuzum , eşim ise yemez , o yüzden koymayacağım ben :)

süper tarif , ağzım sulandı :) muhakkak yapmalı yaa.... yazın çok iyi gider , hele benim eşim içecek olmadan sofraya oturmaz ,, çok teşekkürler bayıldım bu tarife :)

Hmmm aynı zamansa muhtemelen aynı yaptık. :) Öğlen bir sen yiyorsun yani he, zor tabi bitmesi öyle ama keşke pişmiş haliyle buzluğa atsaydın canım, bir hafta sonra yine cıkarır ısıtır yerdiniz, öyle de gayet taze oluyo..

Sağol kuzucumm, amin inşallah. Bir şekilde oluyor bunlar, Rabbim sağlık sıhat verisn yeter ki..Evet beşikle bir dolap alıcaz. Bir de dediğin gibi birkaç tane daha yenidoğan zıbını alsak tamam gibi, pek birşey kalmadı. Yanii ileriki aylar için kıyafetleri falan büyüdükçe alınır zaten.

süper tarif , ağzım sulandı :) muhakkak yapmalı yaa.... yazın çok iyi gider , hele benim eşim içecek olmadan sofraya oturmaz ,, çok teşekkürler bayıldım bu tarife :)

Rica ederim canım :))) vişne seviyorsanız bence de çok hafif. Hazır vişne suları gibi olmuyor. İstersen şekerini de azaltırsın biraz.

olur arada öyle kuzucum , bitirirsiniz dolmaları , gerçi sen yemiyorsundur di mi :)

bende geçen sene ramazanda imam bayıldı yapmıştım , misafir gelecekti koca bir sini yaptım... gelemedi misafir , 3 gün yedik o imam bayıldıyı , benim imam cidden bayılmıştı artık

hepsi harika kuzum bunlarıın....
güle güle mutlulukla giydirmek nasip olsun minnak kıza :))
gerçekten çok cicileeer....

yanlız bu kız iki takım mı tutacak

Teşekkürler canımm.Amiiin amin inşallah :)

Hehhehehe..Anne galatasaraylı , baba trabzonsporlu hayırlısı bilemiyoruz. :) Gerçi kız kardeşim acaaaip fanatiktir, o gs li yi de o aldı. :) Benim takımla pek ilgim yoktur, babayla teyze kapışıyo yani :))

MaşAllah canım benim Rabbim nazarlardan saklasın...
çok şükür iyiyim bende annemler geliyor işte onun heyecanı var:))
Oku oku canım:))
ve bulantıların varmış , kıyamam canım...
en yoğun bulantı zamanındasın... kolaylıkla geçip gitsin inşaAllah kuzum.. mideni boş bırakmamaya çalış yine de daha iyi oluyor öyle , neyi kaldırabiliyorsan onu at ağzına..
Allahım yardım etsin :)

Amin canım benim bende öyle yapmaya çalışıyorum, sırf midem boş olmasın diye yiyorum artık yemekten de zevk almıyorum... Geçecek inşAllah ne kaldı ki şunun şurasında :))

adet ağrısının benzerinin çoook hafifi( çok ağır geçerdi benim adet ağrılarım , hastanelik olduğum çok olmuştur )
gündüz oluyor genelde... bacaklarım da ağrıyabiliyor adet olacakmışım gibi...
geceleri yaşadığım ağrım vajina odaklı
bıcakla kesiyorlarmış gibi acıyor orası , batmalar , saplanmalar , bebişin baskıları.. zaten o esnada çok hareket ediyor...
dayanılmayacak gibi değil bence ama çok değişik ve acılı tabii :)

sennde 8 e girrmişsin bile , hey gidi zaman yaa :)) ne çabuk geçti , ne zamandır yazıyormuşuz burda görüyor musunuz ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…