- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Sağol canım, inşallah :)Güle güle giyin canım benim... Çok beğendim pempiş pempiş :))
Canım bunlar gecelik değil mi? yani altı var mı? yoksa uzun gecelik mi?
Öyleyse iyiymiş canım incecik dediğin gibi ohhh :))Sağol canım, inşallah :)
Var var hemen yanlarına koydugum sey altı. Alt üst seklinde ama üstler tabi azıcık uzun, tunikimsi :)
evet hamileliği çok büyütmüşsün gözünde galibaIyiymis canım Allah kabul etsin bu son zamanlara kadar normal kılabiliyor muydun yani rükulu secdeli?
Ben hamileligi yataga hapsolmak fln mi zannediyorum acaba
amin canım benim amiiiiinnnnn.....Kuzucum günaydııın..Maşallah, subhanallah size..Rabbim nazarlardan korusun, hayırlısıyla kavuştursun inşallah kuzucuğuna..
Oyyy geri sayım hee.. :) Seninle birlikte bir kuzenim ve bir arkadaşım daha var son 20 gün içinde :)) Üç kişiyi bekliyorum bu ara heyecanla. :) Hadi siz hayırlısıyla atlatın da sıra bize gelsin inşallah. :)
Canım yine giremem de anneciğim yapar birşeyler... Evet canım kısmetse bizde kalacaklar.. Umarım baya bi zamanda gitmezlerOooo ne güzel gözünaydın , her türlü mutafağa girerim diyorsun yaniii :) Sende mi kalacaklar kuzum?
amin tutkum benim amin :)Masallah size esmamm :)
Gecenerde kucuktu ama simdi tam oturmus gobus masallahh :)
Insallah kolay dogum olur canim ya
He anladim.canim :)
Avukatmo oldun sen simdiik :)
Az kalmis canim atil bakalim is hayatina :)
Ladypurple hosgeldin kuzucumm :)
Guzel gecmis tatil, tabi hizli geciyor iste :)
Bebisede ciciler alinmiss, hayirlsiyla dogup huzurla giyisin insallah :)
ortalama aynı zamanlamad pısmıs canım benımde kagıt gıbı ınce olmuyor tabı :) orta ıncelık dıyelımGünaydın canımcım..Kardeşim geldi canım dün , o da diyette, dikkat ediyor yani artık. İkimizin de acaip hoşuna gitti, çok hafif oldu. Yanii çok ince doğramamışım , fırında yarım saate yakın ancak pişti , bir dahakine inceltirim :)
Yaa benim de aklımdan geçti biliyor musun, dedim iki kişiler iki tencere dolma sarma cok değil mi acaba onlara diyesonra dedim heralde pişirip buzluğa atacak. :)
ayyy sennin tabir cuk oturduKız maşAllah MaşAllah Rabbim nazarlardan saklasın ne tatlı olmuşsun öyle, hiç ama hiç kilo almamışsın, bebiş almış kiloyu hep, ne güzel pörtlemiş orda öylee yaaaa :))) Ayyy doğsunda minnak görelim artık hayırlısıyla..
MaşAllah canım benim Rabbim nazarlardan saklasın...ayyy sennin tabir cuk oturdu
evet nasıl pörtlemiş dimi :)))
yerim seni ben...
nasılsın kuzumm sen iyisin inşaAllah ?
geçmiş okuyorum malum belli oluyordur :)))
Doğru evet şu son haftalara girmeden önce bir şekilde vakit doldurmaya çalışılıyor, ama şimdi ha geldi gelecek daha bir heyecan. :) Ama sen maşallah bayağı bir sabırlıymışsın canım benim. Peki bu çektiğin sancılar adet sancısı gibi falan mı , nasıl??amin canım benim amiiiiinnnnn.....
çok heyecanlıymış son günler...
her bir ağrıda acaba o an yakın mı demek :))) sonra ağrı geçince yok ya değilmiş diye üzülmek :))
ben birde kendi kendime oturduğum yerde çekiyorum ağrılarımı sızılarımı , kimseye bişey söylemiyorum :)))
kocam geçen gece baktı bana suratım az değişik hayırdır dedi , hiiiiççç 1 buçuk saattir sancım var dedim :) nasıl niye söylemiyorsun dedi
gerçeği olunca söyleyeceğim merak etme dedim , bir yandan annem duydu , heyecan yaptı başımda , sonra dedim ki esma en iyisi sen hep gizliden çek sancını
bezelye ailecek yemeyiz :)) yani ben yerim ama özellikle aramam kuzum , eşim ise yemez , o yüzden koymayacağım ben :)cok ıyı oluyor kız bırde sızın dogum olacak ne rahat olur buzluktan cıkar pısır :) belkı kayınvalıden falan hazırlar
:) tek bezelye seven ben mıyım yoksaa :)
süper tarif , ağzım sulandı :) muhakkak yapmalı yaa.... yazın çok iyi gider , hele benim eşim içecek olmadan sofraya oturmaz ,, çok teşekkürler bayıldım bu tarife :)Kızlar reçel falan derken geçen gün çok hoş bir tarif aldım , arkadaşa gitmiştim annesi yapmış.. Ev yapımı konstantre vişne suyu.
1kg vişneye, 1 kg şeker, 1 yemek kaşığı limon tuzu. O 5 kg ölçüyle yapmış. Kg yi artırtıkça şekeri biraz azaltabilirsin dedi. Hepsini bir tencere koyup beş gün boyunca gelip gidip karıştırıyormuşsun, çekirdekleri falan ayrılıyormuş zaten kendinden. En son posasını süzgeçten geçiriyorsun, kalan kısım koyu kıvamlı bir şey oluyor.. Onu yeni kapaklı kavanozlara koyup, sıkıca kapatıyormuşsun ağzını.Daha geçen seneden kavanozları duruyormuş tazecik. Pişirme falan yok.
Tüketirken de bir su bardagına ıkı yemek kaşığı koyup sulandırıyorsun. Çok hoş bir şey. Yazın da iyi gider. Belki bileniniz vardır ama yeni bir şey öğrendim sizle de paylaşayım dedim. :)
ortalama aynı zamanlamad pısmıs canım benımde kagıt gıbı ınce olmuyor tabı :) orta ıncelık dıyelım
ayy zavallı kocam sorma sorma oglenlerıde ıs yerınde yıyoreskıden olsa ısyan edrdı masallah dıyım napalım bıtsın tabı dıyo pısman oldum keske bıberlerı doldurmasaydım uzun suredır boyle orantısız yapmıuyordum :)
cıcıler masallahh harıkaa canım hepsıne bayıldım saglıkla dogsunda gıysın ınsallah :) senın cıcılerde oyleee :) arabası falan hepsı cok guzel baya azalmıs sankı neler kaldı bılmıyorum ama sanırım sadece askılı gıbı zıbınlar kalmıs masallah :) hee bırde besık
süper tarif , ağzım sulandı :) muhakkak yapmalı yaa.... yazın çok iyi gider , hele benim eşim içecek olmadan sofraya oturmaz ,, çok teşekkürler bayıldım bu tarife :)
hepsi harika kuzum bunlarıın....Günaydın canlaaarİşte bizim minik çeyizlerimiz.
olur arada öyle kuzucum , bitirirsiniz dolmaları , gerçi sen yemiyorsundur di mi :)ortalama aynı zamanlamad pısmıs canım benımde kagıt gıbı ınce olmuyor tabı :) orta ıncelık dıyelım
ayy zavallı kocam sorma sorma oglenlerıde ıs yerınde yıyoreskıden olsa ısyan edrdı masallah dıyım napalım bıtsın tabı dıyo pısman oldum keske bıberlerı doldurmasaydım uzun suredır boyle orantısız yapmıuyordum :)
cıcıler masallahh harıkaa canım hepsıne bayıldım saglıkla dogsunda gıysın ınsallah :) senın cıcılerde oyleee :) arabası falan hepsı cok guzel baya azalmıs sankı neler kaldı bılmıyorum ama sanırım sadece askılı gıbı zıbınlar kalmıs masallah :) hee bırde besık
hepsi harika kuzum bunlarıın....
güle güle mutlulukla giydirmek nasip olsun minnak kıza :))
gerçekten çok cicileeer....
yanlız bu kız iki takım mı tutacak
ve bulantıların varmış , kıyamam canım...MaşAllah canım benim Rabbim nazarlardan saklasın...
çok şükür iyiyim bende annemler geliyor işte onun heyecanı var:))
Oku oku canım:))
Amin canım benim bende öyle yapmaya çalışıyorum, sırf midem boş olmasın diye yiyorum artık yemekten de zevk almıyorum... Geçecek inşAllah ne kaldı ki şunun şurasında :))ve bulantıların varmış , kıyamam canım...
en yoğun bulantı zamanındasın... kolaylıkla geçip gitsin inşaAllah kuzum.. mideni boş bırakmamaya çalış yine de daha iyi oluyor öyle , neyi kaldırabiliyorsan onu at ağzına..
Allahım yardım etsin :)
adet ağrısının benzerinin çoook hafifi( çok ağır geçerdi benim adet ağrılarım , hastanelik olduğum çok olmuştur )Doğru evet şu son haftalara girmeden önce bir şekilde vakit doldurmaya çalışılıyor, ama şimdi ha geldi gelecek daha bir heyecan. :) Ama sen maşallah bayağı bir sabırlıymışsın canım benim. Peki bu çektiğin sancılar adet sancısı gibi falan mı , nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?