2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

hmmm... :) anlaşıldı o zaman :)
biz gs liyiz :) şampiyon da olduk :)

Hmmm, evet benim de bayagı kötü geçiyordu adet agrılarım da o yüzden soruyorum genelde adet sancısınaa benziyor mu diye.
Son zamanda zaten gece hareketliymiş sanırım, uyutmazmış. Allah sabrını verir elbet.

Öyle gerçekten canım diyorum zaman geçmiyor gibi geliyor ama ne de çabuk geçmiş halbuki. Şaka gibi :)

Amin canım benim bende öyle yapmaya çalışıyorum, sırf midem boş olmasın diye yiyorum artık yemekten de zevk almıyorum... Geçecek inşAllah ne kaldı ki şunun şurasında :))
öyle oluyor öyle... sırf yemek için yemek :)
ama bulantılar gidince iştahın açılır , zevkle yersin yine...
gerçi benim ağzımda değişik bir tat vardı , baya sürdü o ... 5.aya doldurdum öyle geçmişti herhalde... çok uyuz bir tattı :)) bütün gün sakızla dolanıyordum evde :)

hmm o zaman daha benzemiyor diyeyim sana :)
hep derlerdi çok ağrılı geçen alışkın olurmuş sancıya , kolay olurmuş doğumu...
bakalım tanıklık edeceğim sonra sana söylerim öyle miymiş :)))
Rabbim verir sabrını , veriyor çok şükür... hepimiz sağlıkla kalkalım altından inşaAllah :)

evet zaman ileriye doğru geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçince de ne çabuk geçmiş geliyor insana, insanoğlu :)

Tamam canım sen hayırlısıyla atlat, İnşallah Rabbim normal ve kolay bir doğum nasip eder de canım tecrübelerini ayrıntısıyla alırım sonra. Çok da acemi olmayayım, şu son zamanda normal doğum yapan yok pek çevremde :)

bezelye ailecek yemeyiz :)) yani ben yerim ama özellikle aramam kuzum , eşim ise yemez , o yüzden koymayacağım ben :)
desene forumda tek seven hatta bayılan benım cıg cıg bıle yemeyı cok severım

demek kı canım :)yok canım ben hıcc yemıyorum kacamak yaptıgım harıc ıste hep esım yıyor oglende aksamda :) kahvaltıda da yermısın dıye soruyorum masus
besık nasıl alacaksınız karar verdınız mı canı ?
kesınlıkle zaten hedıyede gelır

evet azcık kacamak dısında yemıyorum canım :)
sevdıgı yemekten bıle soguyor ınsan dımı :) tabı cok sukur Rabbıme
yaz sebzelerı, meyvelerı ayrı bır guzel yaa :) hele adını soylemıyım bır tane var kı yaz meyvesı benı benden alıyor tadı guzel olanı almıssak hele offf :)

kızlar ben cıkayım hazırlanayım mevlut ıcın hepınızı opuyorumm :)

amin canım amin , evet artık normal doğum bende pek duymaz oldum etrafımda...
bizim cimcime normalinden sağlıkla gelir inşaAllah :)
darısı da seninkine olur kuzucum :)

Oooo onların hepsi eşine bir dee İyiymiş :)
Bezelyeyi ben çok severdim önceden ama farkettim ki hiç canım istemiyor. Geçen yazdan üç poşet duruyor daha
Park yatak şeklinde alıcaz canım.

:) Aynen öyle canım ağzımın içi bi tuafff hayırlısı bakalım.. O günleri dört gözle bekliyorum

Böyle siz bahsedince ben hiç hamilelik geçirmemiş gibi hissediyorum. :)
Benim hamilelik imtihanım da bel ağrısı galiba :)
Ayy canım hangisi daha kötü bilemiyorum, insanın neresi ağrısa canı orda zaten... Ama bu bulantı, çıkarma olayı bambaşka... Afedersin artık idrarımı bile zor tutuyorum, kaçırıyorum, dün gece ağladım bu yüzden ((

Böyle siz bahsedince ben hiç hamilelik geçirmemiş gibi hissediyorum. :)
Benim hamilelik imtihanım da bel ağrısı galiba :)
olabilir canım benim...
herkesin hamileliği farklı geçiyor...
bende hiç çıkarmadım hep bulantılı gezdim... :) serumlarla yaşayanlar var...
bütüüün hamilelerin yardımcısı olsun Rabbim..

senin belin ne zamandır ağrıyor ??

Doğrudur hep diyorum zaten başından beri bulantı olmasın ama şu bel ağrısını cekmeye razıyım.Allah kolaylık versin kuzum. Ama sen sıkma canını..Dediğin o durum bende de oldu.Ben de hapşırırken tutamıyordum bi ara. Merak etme yalnız değilsin kuzucum. :) Bunlar tatlı dertler , cidden bak. :)

Evet canım öyle, amin inşallah..İşte Allah herkesin sabrına göre veriyor demek.

Benim uzun süredir var , yaniii 4. aydan beri vardır, son bir ay arttı iyice. Akşamları koltuga nasıl oturacagımı sasırıyorum, bir oraya bir buraya dönüyorum :) Bazen oturdugum yerden zor kalkıyorum, tutuluyor belim.

Ahh öyle mi canım, valla sinirlerim bozulmuştu.. Eşim bişey olmaz normal şeyler bunlar dese de ikna olamamıştım.. İçim rahatladı resmen bu duruma (

Ahh öyle mi canım, valla sinirlerim bozulmuştu.. Eşim bişey olmaz normal şeyler bunlar dese de ikna olamamıştım.. İçim rahatladı resmen bu duruma (
Yok canım yok benim bir ara bayagı sıkıntıydı, nezle falan da atlattım ya o sıralar özellikle. Doktora da sordum normal dedi .

bende kaçırdım canım...
hemde gülerken.. oturduğum yerde , idrara sıkışık değildim.. çok utanmıştım kendimden... ama bunlar gayet normal şeylermiş ,üzme canını :)

hmmm benim de çok ağrıyordu , fıtık olmuş gibiydim.. sonra takviyelerle atlattım da ondan sordum..
kullanıyor musun herhangi bir vitamin takviyesi vs .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…