2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Yok canım yok benim bir ara bayagı sıkıntıydı, nezle falan da atlattım ya o sıralar özellikle. Doktora da sordum normal dedi .
bende kaçırdım canım...
hemde gülerken.. oturduğum yerde , idrara sıkışık değildim.. çok utanmıştım kendimden... ama bunlar gayet normal şeylermiş ,üzme canını :)
Bende ne bileyim tuaf oldum gece gece... Demek ki bundan sonra da olabilir her an:)))

hmmm benim de çok ağrıyordu , fıtık olmuş gibiydim.. sonra takviyelerle atlattım da ondan sordum..
kullanıyor musun herhangi bir vitamin takviyesi vs .?
Yok canım şuan sadece kan hapı kullanıyorum, her gidişimde diyorum bel agrım var diye ama, öyle özellikle bir şey yazmadı.

Bende ne bileyim tuaf oldum gece gece... Demek ki bundan sonra da olabilir her an:)))
son zamanlarda olma olasılığı daha yüksek oluyor tatlım...
bebek baskı yapıyor , oyuncak belliyor idrar keseni :))
zor yetişiyorum bazen wc ye üstelik yeni gitmişken :))

Yok canım şuan sadece kan hapı kullanıyorum, her gidişimde diyorum bel agrım var diye ama, öyle özellikle bir şey yazmadı.
hadi ya..
ben magnezyum ve kalsiyum kullandım... günde 2 bardak süt ,1 muz , 1 maden suyu...
ve ağrım geçti elhamdülillah...
zaten geçince kendimi çok zorlamadım ilk zaman yine çok ağrıyacak korkusundan.. yatamıyordum bile.. çok feciydi Allahım..

bu takviyelerle kendime geldim...2 hafta düzenli bunları yaptım...
o günden sonra magnezyum ve kalsiyumu bıraktım ama muz , süt ve maden suyuna devam...
ama artık 1 bardak süt içiyorum..tabii gün içinde peynir , ayran , yoğurt da tüketiyorum , belki sende de işe yarar...
bilirim çünkü bel ağrısı fecidir..

son zamanlarda olma olasılığı daha yüksek oluyor tatlım...
bebek baskı yapıyor , oyuncak belliyor idrar keseni :))
zor yetişiyorum bazen wc ye üstelik yeni gitmişken :))
Doğrudur baskıdan dolayı.. Oyuncak heee :)))
Ne yapalım başa gelen çekilir :)))

Canım maden suyunu sade mi içtn yoksa meyveli mi?
Gazlı olduğundan midemi acayip bozuyor benim

Hmmm magnezyum verdi canım evet, krampların için demişti ama.Süt ve maden suyu içiyorum ama düzenli değil. Şeker çıktı ya muz yemekten korkuyorum yaa :/

Evet öyle, eşim gülüyor bazen şekilden şekile giriyorum da sinir oluyorum, ah bir empatim kurdurabilsem diyorum :) cidden fena :)

Muz hariç düzenli olarak deneyeyim madem ben de , tamam canım dediklerine agırlık vericem.

Canım maden suyunu sade mi içtn yoksa meyveli mi?
Gazlı olduğundan midemi acayip bozuyor benim
canım maden suyunda sade olan faydalı ve sağlıklı , zaten mineraller açısından bi o zengin..
meyveli olunca içerisinde katkı maddesi oluyor , mineraller azalıyor , içindekiler kısmından bakınca şok olmuştum ...

hep sade içiyorum o yüzden...
canım gazlı içecek istyor arada o zaman meyveli bir iki tane içtim o kadar :) ama fayda sağlamaz o :)

dene canım dene...
magnezyumu ve kalsiyumu düzenli kullan sonra bırak , magnezyum ileriki haftalarda doğumu geciktirmek için veriliyor çünkü , o yüzden belli bir zaman ve düzenli al ağrıların geçsin en azından :)

muzu yeme o zaman sen güzel anne :)

erkekler anne olamazmııışşş o belli :)) kocam karnım büyüdükçe çok büyüdü bu diyor , ah vah diyor , bazen acıyormuş gibi bakıyor sanki :)))
birde geçen gün çok uzun sürdü bu hamilelik , ne zaman doğacak artık dedi :))
Onlar yapamazmış , fıtratları çok farklı bizden :)

Hmm anladım canım o zaman sadenin içine limon sıkayım ben öyle tüketeyim tabi bulantılarım geçince ...:)))

Çooook teşekkür ederim engin tavsiyeleriniz için Esma Sultan :))

Heheheh.. :))) O da sabırsızlanmıştır artık. :) Bir de onlar bir şey hissetmiyor, dışarıdan izleme konumunda sürekli :)

Bence de bence dee, yeri geliyor naz yapıyormuşum gibi algılanıyor sanki ama bence onlar yaşasaydı kimbilir nasıl nazlı olurlardı :))

ne demek ne demek , her şey hamilelerin rahat etmesi için :)))

evet canım haklısın ya , onlar için çok değişik olmalı , bir bebiş var 9 aydır bebiş bebiş ama görememek bir yana hissedemiyorsun bile sürekli :)
bizse içli dışlıyız ...

haha tabii canıııımm , kaldıramazdı onlar :))) hehe

Anladim canim iyi sevindim Allah kabul etsin canım ibadetlerini
Naber nasılsın

Herkese selam

Ya ben folik asit kullanmaya baslamadım nedense kadın dogum hastanesine fln gitmeye cekiniyorum
Aile hekimi folik asit verir mi? Bilginiz var mı

Minyon tipli oldugum icin her yerde evlenmeme dair yasıma dair elestiri alıyorum artık bıktım
"Aaa ben seni liseye gidiyor sandım"
"Aa bu yasta evlenilir mi"
"Hayatını yasayamazsın" vs vs vs

Bi de bebek istedigimi soylesem sanki herkes bonbardımana tutacak gibi dusunuyorum

Insanlar neden baskalarının aldıkları kararları bu kadar elestirir ki

Markete gitmeye cekiniyorum her yerde evli oldugumu anlayan herkes bi laf soyluyor ben anlamadim bu isi

Selam kizlarrr

Ladypurple amaaa bu ciciler harikaaa :)
Huzurla giyisin insallah minigin canim, masallah.

duman91 canim annenler geliyomus, ne guzel tam zamannda :)
Annecigin yapar yemegi,sende daha cabuk toparlarsin belki :)

SirriEyvan buna sukur kuzum iyiyiz bizde.
Ev okul kosusturmasi iste :)

PembeLokum canim daha korunuyosan baslama isyersen, korunmayi birakinca baslarsin.
Tabi sen bilirain yinede ama.
Buarada yasi takma, kim ne derse desin herkez kendi hayatina baksin.
Markete gitmeye bende cekinirim, yas olayindan degil ama sanki ne aldigma bakiuolar, abur cubur alsam dalga gecerler gibime geliyor.
Tabi cok sacma, herkezin hayati kendine :)

MutluBulut_
@sumeyra1990
Mutella

Sizede selam.kizlar

Selam kizlarrr

Ladypurple amaaa bu ciciler harikaaa :)
Huzurla giyisin insallah minigin canim, masallah.

duman91 canim annenler geliyomus, ne guzel tam zamannda :)
Annecigin yapar yemegi,sende daha cabuk toparlarsin belki :)

SirriEyvan buna sukur kuzum iyiyiz bizde.
Ev okul kosusturmasi iste :)

PembeLokum canim daha korunuyosan baslama isyersen, korunmayi birakinca baslarsin.
Tabi sen bilirain yinede ama.
Buarada yasi takma, kim ne derse desin herkez kendi hayatina baksin.
Markete gitmeye bende cekinirim, yas olayindan degil ama sanki ne aldigma bakiuolar, abur cubur alsam dalga gecerler gibime geliyor.
Tabi cok sacma, herkezin hayati kendine :)

MutluBulut_
@sumeyra1990
Mutella

Sizede selam.kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…