Canım tutkunun da dediği gibi eğer korunuyorsan gerek yok, ama korunmuyorsanız aile hekimine gidince onlarda söyler.. Hatta ben direk eczaneye gitmiştim :))Herkese selam
Ya ben folik asit kullanmaya baslamadım nedense kadın dogum hastanesine fln gitmeye cekiniyorum
Aile hekimi folik asit verir mi? Bilginiz var mı
Minyon tipli oldugum icin her yerde evlenmeme dair yasıma dair elestiri alıyorum artık bıktım
"Aaa ben seni liseye gidiyor sandım"
"Aa bu yasta evlenilir mi"
"Hayatını yasayamazsın" vs vs vs
Bi de bebek istedigimi soylesem sanki herkes bonbardımana tutacak gibi dusunuyorum
Insanlar neden baskalarının aldıkları kararları bu kadar elestirir ki
Markete gitmeye cekiniyorum her yerde evli oldugumu anlayan herkes bi laf soyluyor ben anlamadim bu isi
Merhaba canım, aaa senin öyle olduğunu hiç düşünmemiştim, markete gidince neden çekiniyorsun ki, herkes birşeyler alıyor sonuçta öyle şeyler getirme aklına...Selam kizlarrr
Ladypurple amaaa bu ciciler harikaaa :)
Huzurla giyisin insallah minigin canim, masallah.
duman91 canim annenler geliyomus, ne guzel tam zamannda :)
Annecigin yapar yemegi,sende daha cabuk toparlarsin belki :)
SirriEyvan buna sukur kuzum iyiyiz bizde.
Ev okul kosusturmasi iste :)
PembeLokum canim daha korunuyosan baslama isyersen, korunmayi birakinca baslarsin.
Tabi sen bilirain yinede ama.
Buarada yasi takma, kim ne derse desin herkez kendi hayatina baksin.
Markete gitmeye bende cekinirim, yas olayindan degil ama sanki ne aldigma bakiuolar, abur cubur alsam dalga gecerler gibime geliyor.
Tabi cok sacma, herkezin hayati kendine :)
MutluBulut_
@sumeyra1990
Mutella
Sizede selam.kizlar
Merhaba canım, aaa senin öyle olduğunu hiç düşünmemiştim, markete gidince neden çekiniyorsun ki, herkes birşeyler alıyor sonuçta öyle şeyler getirme aklına...
Evet canım geliyor annemler yoldalar, ama ben yemek falan yapmadım dedemlerde geçincez bugün :))
Evet el alem ne der lafı senin beynine baya baya kazınmış canım benim... Ben seni daha girişgen zannederdim yahuu yanılmışım:))Hemen karsimizda bakkal var aslinda, kucuk boyle, nealdigimi ne ettigimi takip ediyolar givi hissediyorum
Aslinda burd herkez birbirini tanir, kimin kizi,kimin gelini..
Boyle iyiice suzerler seni, nebileyim abur cubur alinca utaniyorum.
Sonra kiziyorum kendime.
Canim cekiyor dondurma aliyorum.ama utana,utana anlatamamm..
Gecenerde 2 tane aldim attim buzluga dedim gitmeyyim hergun
Biliyorum cok sacmayim ama kucukluktn beri beynimize islenmis "el alem ne der" lafi :)
Olsun canim dedenlerde yersiniz, bos yere daha arttirma bulantilarini, annenler yemek icin gelmiyo ya :)
Evet el alem ne der lafı senin beynine baya baya kazınmış canım benim... Ben seni daha girişgen zannederdim yahuu yanılmışım:))
Bakalım zaten durumum malum kimse benden birşey beklemiyor:))
Selam kizlarrr
Ladypurple amaaa bu ciciler harikaaa :)
Huzurla giyisin insallah minigin canim, masallah.
duman91 canim annenler geliyomus, ne guzel tam zamannda :)
Annecigin yapar yemegi,sende daha cabuk toparlarsin belki :)
SirriEyvan buna sukur kuzum iyiyiz bizde.
Ev okul kosusturmasi iste :)
PembeLokum canim daha korunuyosan baslama isyersen, korunmayi birakinca baslarsin.
Tabi sen bilirain yinede ama.
Buarada yasi takma, kim ne derse desin herkez kendi hayatina baksin.
Markete gitmeye bende cekinirim, yas olayindan degil ama sanki ne aldigma bakiuolar, abur cubur alsam dalga gecerler gibime geliyor.
Tabi cok sacma, herkezin hayati kendine :)
MutluBulut_
@sumeyra1990
Mutella
Sizede selam.kizlar
Canım tutkunun da dediği gibi eğer korunuyorsan gerek yok, ama korunmuyorsanız aile hekimine gidince onlarda söyler.. Hatta ben direk eczaneye gitmiştim :))
Yaş konusunu da boşver canım benim, ne güzel hem küçük de gösteriyormuşsun, tamam yaşın küçük olabilir ama herkes 25-30 yaş arası evlenecek değil ya, herkesin kendi tercihi.. Mutluysan sorun yok demektir canımın içi takma kafana, daha herkes neler neler diyecek üzme güzel canını bunlar için..:))
Oooo onların hepsi eşine bir deeİyiymiş :)
Bezelyeyi ben çok severdim önceden ama farkettim ki hiç canım istemiyor. Geçen yazdan üç poşet duruyor daha
Park yatak şeklinde alıcaz canım.
ıyıkı alıntı yaptın sana yazacaktım unutmustum :) bızde senı sevıyoruz canım :) evet ya ıyıkı var burası :)Bu topikte kimse kimsenin kalbini kirmiyor herkes saygili ölcülü konusuyor hep boyle devam ederiz insaAllah
hepinizi seviyorum
tutkku SirriEyvan MutluBulut_ Ladypurple duman91 @sumeyra1990 CennetiMelegiM
Umarim atladigim birisi yoktur :)
ıyıkı alıntı yaptın sana yazacaktım unutmustum :) bızde senı sevıyoruz canım :) evet ya ıyıkı var burası :)
sen hıc oyle dusunme dıyecektım ne derse desın sonucta verecek bosver :)
hayırlı olsun canım ınsallah bebegınız cok bekletmez :)
10. hafta kuralıyla gıdersek az zamanın mı kaldı ne
topıkte bı kucuk gostermeyen ben mı varım
tutkku canım dondurma almaya ne cekınıyosun kız al gıtsın :) gercı mahalle bakkalı dıyorsun tanıyınca oyle oluyor aslında evet aldıklarını takıp eder gıbı marketten al abur cuburlarını :)
:) ınsallah canımEvet canim umarim bebegimiz bizi cok bekletmez
dudukluye baya alıstım hee :)
esıme malum yemek vardı bende tost makınesınde bıber kızartırım dıyodum ama canım yesıl mercımek cektı duduklude 20 dk da pısırdım bakalım nasıl olmus suyu falan fazla mı heyecanla beklıyorumelım ayagım oldu kendısı ınsallah bunu da basarıyla gecer :)
hadı ya hemen edın canım bır tane kendıne gercekten harıka :)Daha hic duduklu kullanmadim duduklum bile yok
Ya sen usanmiyo musun cnm esine ve kendine ayri yemek hazirlamaya :)
hadı ya hemen edın canım bır tane kendıne gercekten harıka :)
her zaman ayrı yapmıyorum canım ama yok kız ne usencem :)
alısıyor ınsan zaten zaman gectıkce daha hızlı oluyorsun
ben sadece yanımda bırı varken yemek yapamıyorum elım ayagıma dolanıyor
sende baya alısmıs gorunuyorsun :) bugun ne var yemekte
Hahha evet unutulacak gibj degil ama olsun alirsin:) ohh oh ne guzel afiyet olsun size :) daha vaktin cok canim yavas yavas kullanirsinDuduklu almayi unutmusuz iste hani kucuk bir parca da degil eheh bi ara gider alirim bi tane
Ben de yanimda biri varkem yemek yapamiyorum elim ayagima dolasiyor hele esim yanimdaysa hic rahat vrrmiyor zaten cocuk gibi dolaniyor ayak altinda
Bugun yemek yapmama gerek kalmadi annemgillerle yemege davetliyiz cok yakin bir aile dostlarimiza
Yoksa cok guzel uemek yapip sofra kurup instagrama atacaktim daha kullanmadigim o kadar cok supla amerikan servisi tabak fln var kibir an evvel kullanmak istiyorum
Hahha evet unutulacak gibj degil ama olsun alirsin:) ohh oh ne guzel afiyet olsun size :) daha vaktin cok canim yavas yavas kullanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?