O zaman aile hekimine danış canım, o seni yönlendirir zaten kanka da olmuşsunuz :)))Korunmuyoruz canim en iyisi aile hekimine gideyim ben zaten evimizle aile hekimi arasii 2 dk mesafe doktorla kanka olduk surekli gidiyoruz eheh :)
Yasim 22 ama tipim herkesin dedigine gore 15-16 flnmis bana direk kaça gidiyosun diye sorarlar ben de hukuk mezunuyum deyince karsimdaki şok
Ama iste ben kimseye soylemiyorum zaten bebek istiyoruz diye sadece burada sizlere soyluyorum her karsilastigimiz insan aman sakin cocuk yapmayin diyor ya ben konusunu acmiyorum hic insanlar direkt soyluyor
Ahh canım benim sen ne iyi kalplisin bizde seni seviyoruz... :))Bu topikte kimse kimsenin kalbini kirmiyor herkes saygili ölcülü konusuyor hep boyle devam ederiz insaAllah
hepinizi seviyorum
tutkku @SirriEyvan MutluBulut_ Ladypurple duman91 @sumeyra1990 @CennetiMelegiM @Mutella
Umarim atladigim birisi yoktur :)
Çok teşekkürler kuzum. :))Yaa cok guzel hepsii
Niyetine girdiysen evet canım başla folik asit kullanmaya.Kızların da dediği gibi aile hekimine gidebilirsin.Herkese selam
Ya ben folik asit kullanmaya baslamadım nedense kadın dogum hastanesine fln gitmeye cekiniyorum
Aile hekimi folik asit verir mi? Bilginiz var mı
Minyon tipli oldugum icin her yerde evlenmeme dair yasıma dair elestiri alıyorum artık bıktım
"Aaa ben seni liseye gidiyor sandım"
"Aa bu yasta evlenilir mi"
"Hayatını yasayamazsın" vs vs vs
Bi de bebek istedigimi soylesem sanki herkes bonbardımana tutacak gibi dusunuyorum
Insanlar neden baskalarının aldıkları kararları bu kadar elestirir ki
Markete gitmeye cekiniyorum her yerde evli oldugumu anlayan herkes bi laf soyluyor ben anlamadim bu isi
tutkucuğummm amin kuzucum innnşallah :)))Selam kizlarrr
Ladypurple amaaa bu ciciler harikaaa :)
Huzurla giyisin insallah minigin canim, masallah.
duman91 canim annenler geliyomus, ne guzel tam zamannda :)
Annecigin yapar yemegi,sende daha cabuk toparlarsin belki :)
@SirriEyvan buna sukur kuzum iyiyiz bizde.
Ev okul kosusturmasi iste :)
PembeLokum canim daha korunuyosan baslama isyersen, korunmayi birakinca baslarsin.
Tabi sen bilirain yinede ama.
Buarada yasi takma, kim ne derse desin herkez kendi hayatina baksin.
Markete gitmeye bende cekinirim, yas olayindan degil ama sanki ne aldigma bakiuolar, abur cubur alsam dalga gecerler gibime geliyor.
Tabi cok sacma, herkezin hayati kendine :)
MutluBulut_
@sumeyra1990
@Mutella
Sizede selam.kizlar
Hemen karsimizda bakkal var aslinda, kucuk boyle, nealdigimi ne ettigimi takip ediyolar givi hissediyorum
Aslinda burd herkez birbirini tanir, kimin kizi,kimin gelini..
Boyle iyiice suzerler seni, nebileyim abur cubur alinca utaniyorum.
Sonra kiziyorum kendime.
Canim cekiyor dondurma aliyorum.ama utana,utana anlatamamm..
Gecenerde 2 tane aldim attim buzluga dedim gitmeyyim hergun
Biliyorum cok sacmayim ama kucukluktn beri beynimize islenmis "el alem ne der" lafi :)
Olsun canim dedenlerde yersiniz, bos yere daha arttirma bulantilarini, annenler yemek icin gelmiyo ya :)
Çok şükür canım, güzel insanlarla beraberiz.Sen de çok seviliyorsun tatlı kız :)))Bu topikte kimse kimsenin kalbini kirmiyor herkes saygili ölcülü konusuyor hep boyle devam ederiz insaAllah
hepinizi seviyorum
tutkku @SirriEyvan MutluBulut_ Ladypurple duman91 @sumeyra1990 @CennetiMelegiM @Mutella
Umarim atladigim birisi yoktur :)
Evet senin menülerde bezelye sık var. :) İnan yakınımda olsan cidden verirdim, bende bitmeyecek gibi bunlar :))))ooo bana gonder sen onları
en ıyısı o sanırım ınsan odaya heves etsede :)
gecen akraba aldı normal besıkten 1000 tl mıs sadece besık oyle buyuyen besıklerden falanda degıl he cok sasırdım.. ıkeada satılanlar uygun ama sanırım sallanmıyor onlar ?
dolapta orada uygun gıbı 250 sanırım normalde ne kadar ıkeada kı 2 kapaklı
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ayyy benim annemler geldi muhteşemim adetaaaaa
Amin canım İnşAllah... Evet ilk defa geldi evime... Hoş ameliyat olmasaydı yine gelmezdi de... Tuaf adam yaaa, şimdiden başladı gitme derdinde... Dün baya bi kızdım yavaştan yavaştan daha yeni geldin ne gitmesi falan diye :))Çok teşekkürler kuzum. :))
Niyetine girdiysen evet canım başla folik asit kullanmaya.Kızların da dediği gibi aile hekimine gidebilirsin.
Veduman91 çok çok doğru demiş, her aşamada sen ne yaparsan yap insanlar yorum yapacak bir şey mutlaka bulurlar.O yüzden mutlu olmanın en önemli şartlarından biri bence elalem ne der lafını hiiiiiç kaale almamak. Ki bu cümle özgürlüğünü de kısıtlayan bir şey canım. O yüzden kimsenin dediğine takılma, sen ne istiyorsan o
Ama maşallah ben de tebrik ediyorum seni genç yaşta anne olma hevesin var, ne mutlu sana. Tabi merak etmiyor değilim , sen nasıl bu karara varabildin?
tutkucuğummm amin kuzucum innnşallah :)))
Aman canıııım. İnsanların tavırları bazen insanı kısıtlıyor ama takma canım, millete ne senin ne aldığından. Tabi çok abur cubur yemezsen daha iyi :))
Çok şükür canım, güzel insanlarla beraberiz.Sen de çok seviliyorsun tatlı kız :)))
Evet senin menülerde bezelye sık var. :) İnan yakınımda olsan cidden verirdim, bende bitmeyecek gibi bunlar :))))
O ahşap beşikler evet çok pahalılar canım, uygunlar da vardır illaki ama onlar bayagı uçmuş :)) Ben burda tekzende üç kapılı 350 ye gördüm galiba. Ama dediğin gibi 250ye de var. Dolabı beyaz sade birşey düşünüyorum canım.Hani üç kapılı olsa sanki daha iyi. Onu en azından uzun bir süre kullanırız.Bakıcaz bakalım.
Günaydın kuzucuğuummm.. :)) Oh oh neşene neşe katılsın inşallah. Ne güzel kavuştunız hadi. :) Baban galiba ilk defa mı geldi sana??
Hadi yaa..Babalar biraz daha çekingendir, aman rahatsızlık vermiyim falan diye.. :)Amin canım İnşAllah... Evet ilk defa geldi evime... Hoş ameliyat olmasaydı yine gelmezdi de... Tuaf adam yaaa, şimdiden başladı gitme derdinde... Dün baya bi kızdım yavaştan yavaştan daha yeni geldin ne gitmesi falan diye :))
Aynen öyle canım benim.. Neyse ki ikna eder gibi oldum :))Hadi yaa..Babalar biraz daha çekingendir, aman rahatsızlık vermiyim falan diye.. :)
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ayyy benim annemler geldi muhteşemim adetaaaaa
cıdden oyle esımde yapma demıyor sukur benım kadar sevmesede :) bugun oglen sonunda dolmalar bıtıyorÇok teşekkürler kuzum. :))
Niyetine girdiysen evet canım başla folik asit kullanmaya.Kızların da dediği gibi aile hekimine gidebilirsin.
Veduman91 çok çok doğru demiş, her aşamada sen ne yaparsan yap insanlar yorum yapacak bir şey mutlaka bulurlar.O yüzden mutlu olmanın en önemli şartlarından biri bence elalem ne der lafını hiiiiiç kaale almamak. Ki bu cümle özgürlüğünü de kısıtlayan bir şey canım. O yüzden kimsenin dediğine takılma, sen ne istiyorsan o
Ama maşallah ben de tebrik ediyorum seni genç yaşta anne olma hevesin var, ne mutlu sana. Tabi merak etmiyor değilim , sen nasıl bu karara varabildin?
tutkucuğummm amin kuzucum innnşallah :)))
Aman canıııım. İnsanların tavırları bazen insanı kısıtlıyor ama takma canım, millete ne senin ne aldığından. Tabi çok abur cubur yemezsen daha iyi :))
Çok şükür canım, güzel insanlarla beraberiz.Sen de çok seviliyorsun tatlı kız :)))
Evet senin menülerde bezelye sık var. :) İnan yakınımda olsan cidden verirdim, bende bitmeyecek gibi bunlar :))))
O ahşap beşikler evet çok pahalılar canım, uygunlar da vardır illaki ama onlar bayagı uçmuş :)) Ben burda tekzende üç kapılı 350 ye gördüm galiba. Ama dediğin gibi 250ye de var. Dolabı beyaz sade birşey düşünüyorum canım.Hani üç kapılı olsa sanki daha iyi. Onu en azından uzun bir süre kullanırız.Bakıcaz bakalım.
Günaydın kuzucuğuummm.. :)) Oh oh neşene neşe katılsın inşallah. Ne güzel kavuştunız hadi. :) Baban galiba ilk defa mı geldi sana??
ohh ohh canım ne kadar kalacaklar :)
cıdden oyle esımde yapma demıyor sukur benım kadar sevmesede :) bugun oglen sonunda dolmalar bıtıyoraksama esımın ıstegı uzerıne kızartma var kendımde yıyebılmek ıcın fırında patates, havuc, biber karısık yapıcamm bıter canım bıter sevıyorsanız makarna salatası falan yaparsın ?
onunda fıyatı ıyıymıs evet dedıgın gıbı 3 kapılı olmasıda mantıklı genc kız oldugunda yada bır kardesı oldugunda bırlıkte kullanırlar 2 kapılıda kardes olunca sıkıntı :) beyaz en mantıklısı zaten :) ayrı bır oda vardı dımı senın dogru hatırlıyorum
gunaydın kızlarr :)
İyi o zaman :)Aynen öyle canım benim.. Neyse ki ikna eder gibi oldum :))
Canım babam seçimden önce gideriz diyor ama, haziran 15'inde Ankarada midesinden endoskopi yapılması gerekiyor, sanırım o tarihe kadar burdalar:))ohh ohh canım ne kadar kalacaklar :)
cıdden oyle esımde yapma demıyor sukur benım kadar sevmesede :) bugun oglen sonunda dolmalar bıtıyoraksama esımın ıstegı uzerıne kızartma var kendımde yıyebılmek ıcın fırında patates, havuc, biber karısık yapıcamm bıter canım bıter sevıyorsanız makarna salatası falan yaparsın ?
onunda fıyatı ıyıymıs evet dedıgın gıbı 3 kapılı olmasıda mantıklı genc kız oldugunda yada bır kardesı oldugunda bırlıkte kullanırlar 2 kapılıda kardes olunca sıkıntı :) beyaz en mantıklısı zaten :) ayrı bır oda vardı dımı senın dogru hatırlıyorum
Ahhh canım arkadaşın için çok sevindim, ömrünün sonuna kadar muvafakat olur inşAllah..Oyyyy kızlaaar dün en yakın arkadaşlarımdan biri bana öyle bir sürpriz yaptı ki. Diğer bir ortak arkadaşımızın doğum günüydü dün, sürpriz yapalım evine gidelim dedik, onun için buluşacaktık. Bir gördüm ki dün kapalı bir bayan karşımda.Aman Allah ım şok geçirdim. Yıllardır o da hep niyetindeydi, bir ay önce yine konusu geçmişti. Ama yine de bu kadar çabuk beklemiyordum. Maşallah nasıl yakışmış, çok sevindim.Dünden beri bir garibim, dumur etti beni. :) Bu durum benim de hep niyetimde olan bir şey. Ama nasıl desem böyle bir şeye kalkışsam yakın çevremden büyük tepkiler verecek insanlar var ve bu durum nefsime çok ağır geliyor. :/ Halbuki daha bu sabah dedim elalem ne der cümlesini hayatımızdan çıkarmadığımız müddetçe özgür değiliz diye, bunu hep de diyorum kendime. Ama işte bu meselede bir türlü umursayamıyorum bazı insanları. O yüzden dün hem acaip sevindim, hem de yine içimi bir hüzün kapladım kendi nefsimden ötürü.
Amiiin, inşallah canım..Ahhh canım arkadaşın için çok sevindim, ömrünün sonuna kadar muvafakat olur inşAllah..
O zaman ne diyelim darısı sana kuzucum... O şeytan içimizde hep var bizim, ama asıl mutluluğa, gerçeğe erenler ona (şeytana) rağmen inançlarında ilerleyenlerdir.. Ben umut ediyorum canım sen konusunda içinde bu kadar varsa bile yakındır diyorum.. Zaten diğer dinimizin gereklerini yapıyorsan, örtünmek de sadece bedenen değil ibadetlerin de örtüsüdür..
Tamam canım anlastık :)Günaydın canımm..
Oh oh hadi gözünaydın, bitti ama yani bravo :)) O fırında kızartma olayını ben de tuttum. Doğum sonrası bir an önce kilo vermek için benim de böyle tüyolara ihtiyacım olacak canım, sonra tavsiyelerini alıcam:))
Bakalım bitecek canım bir şekilde :)
Hı hıı küçük bir odam var ayrı dolabı oraya koyarız. Tam bir çocuk odası düzeni şimdilik oturmaz da en azından dolabı koymak için iyi.
Ne guzeel canım.. Bende zaman zaman dusunuyorum ama tam verılmıs bır karar degıl ama eger sen ıstıyorsan bence kapanmalısın baskasının dedıgıyle soyledıklerıyle hareket etmeOyyyy kızlaaar dün en yakın arkadaşlarımdan biri bana öyle bir sürpriz yaptı ki. Diğer bir ortak arkadaşımızın doğum günüydü dün, sürpriz yapalım evine gidelim dedik, onun için buluşacaktık. Bir gördüm ki dün kapalı bir bayan karşımda.Aman Allah ım şok geçirdim. Yıllardır o da hep niyetindeydi, bir ay önce yine konusu geçmişti. Ama yine de bu kadar çabuk beklemiyordum. Maşallah nasıl yakışmış, çok sevindim.Dünden beri bir garibim, dumur etti beni. :) Bu durum benim de hep niyetimde olan bir şey. Ama nasıl desem böyle bir şeye kalkışsam yakın çevremden büyük tepkiler verecek insanlar var ve bu durum nefsime çok ağır geliyor. :/ Halbuki daha bu sabah dedim elalem ne der cümlesini hayatımızdan çıkarmadığımız müddetçe özgür değiliz diye, bunu hep de diyorum kendime. Ama işte bu meselede bir türlü umursamamayı başaramıyorum bazı insanları. O yüzden dün hem acaip sevindim, hem de yine içimi bir hüzün kapladı kendi nefsimden ötürü.
Canım babam seçimden önce gideriz diyor ama, haziran 15'inde Ankarada midesinden endoskopi yapılması gerekiyor, sanırım o tarihe kadar burdalar:))
O zaman aile hekimine danış canım, o seni yönlendirir zaten kanka da olmuşsunuz :)))
Olsun küçük göstermek bence herzaman avantajdır, ileriki yaşlarda bunun çok büyük faydasını görürsün canım benim :))
Canım şimdi yeni evlisin ya, herkes ilk önce bi yapmayın der, aradan 3-5 ay geçtiktn sonra "ay düşünmüyor musunuz" der, sonra 7-8 ay geçtikten sonra "yoksa olmuyor mu acaba" derler.. Yani millette laf çok boşver sen onları, sen ve eşin kendinizi hazır hissediyorsanız istiyorsanız sorun yok demektir :)))
Rabbim sağlıcakla versin İnşAllah, hayırlı zamanda..
Ahh canım benim sen ne iyi kalplisin bizde seni seviyoruz... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?