2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

O zaman aile hekimine danış canım, o seni yönlendirir zaten kanka da olmuşsunuz :)))
Olsun küçük göstermek bence herzaman avantajdır, ileriki yaşlarda bunun çok büyük faydasını görürsün canım benim :))
Canım şimdi yeni evlisin ya, herkes ilk önce bi yapmayın der, aradan 3-5 ay geçtiktn sonra "ay düşünmüyor musunuz" der, sonra 7-8 ay geçtikten sonra "yoksa olmuyor mu acaba" derler.. Yani millette laf çok boşver sen onları, sen ve eşin kendinizi hazır hissediyorsanız istiyorsanız sorun yok demektir :)))
Rabbim sağlıcakla versin İnşAllah, hayırlı zamanda..

Yaa cok guzel hepsii
Çok teşekkürler kuzum. :))

Niyetine girdiysen evet canım başla folik asit kullanmaya.Kızların da dediği gibi aile hekimine gidebilirsin.
Ve duman91 çok çok doğru demiş, her aşamada sen ne yaparsan yap insanlar yorum yapacak bir şey mutlaka bulurlar.O yüzden mutlu olmanın en önemli şartlarından biri bence elalem ne der lafını hiiiiiç kaale almamak. Ki bu cümle özgürlüğünü de kısıtlayan bir şey canım. O yüzden kimsenin dediğine takılma, sen ne istiyorsan o
Ama maşallah ben de tebrik ediyorum seni genç yaşta anne olma hevesin var, ne mutlu sana. Tabi merak etmiyor değilim , sen nasıl bu karara varabildin?
tutkucuğummm amin kuzucum innnşallah :)))

Aman canıııım. İnsanların tavırları bazen insanı kısıtlıyor ama takma canım, millete ne senin ne aldığından. Tabi çok abur cubur yemezsen daha iyi :))

Çok şükür canım, güzel insanlarla beraberiz.Sen de çok seviliyorsun tatlı kız :)))
Evet senin menülerde bezelye sık var. :) İnan yakınımda olsan cidden verirdim, bende bitmeyecek gibi bunlar :))))
O ahşap beşikler evet çok pahalılar canım, uygunlar da vardır illaki ama onlar bayagı uçmuş :)) Ben burda tekzende üç kapılı 350 ye gördüm galiba. Ama dediğin gibi 250ye de var. Dolabı beyaz sade birşey düşünüyorum canım.Hani üç kapılı olsa sanki daha iyi. Onu en azından uzun bir süre kullanırız.Bakıcaz bakalım.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ayyy benim annemler geldi muhteşemim adetaaaaa

Günaydın kuzucuğuummm.. :)) Oh oh neşene neşe katılsın inşallah. Ne güzel kavuştunız hadi. :) Baban galiba ilk defa mı geldi sana??

Amin canım İnşAllah... Evet ilk defa geldi evime... Hoş ameliyat olmasaydı yine gelmezdi de... Tuaf adam yaaa, şimdiden başladı gitme derdinde... Dün baya bi kızdım yavaştan yavaştan daha yeni geldin ne gitmesi falan diye :))

Hadi yaa..Babalar biraz daha çekingendir, aman rahatsızlık vermiyim falan diye.. :)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ayyy benim annemler geldi muhteşemim adetaaaaa

ohh ohh canım ne kadar kalacaklar :)
cıdden oyle esımde yapma demıyor sukur benım kadar sevmesede :) bugun oglen sonunda dolmalar bıtıyor aksama esımın ıstegı uzerıne kızartma var kendımde yıyebılmek ıcın fırında patates, havuc, biber karısık yapıcamm bıter canım bıter sevıyorsanız makarna salatası falan yaparsın ?
onunda fıyatı ıyıymıs evet dedıgın gıbı 3 kapılı olmasıda mantıklı genc kız oldugunda yada bır kardesı oldugunda bırlıkte kullanırlar 2 kapılıda kardes olunca sıkıntı :) beyaz en mantıklısı zaten :) ayrı bır oda vardı dımı senın dogru hatırlıyorum

gunaydın kızlarr :)

Günaydın canımm..
Oh oh hadi gözünaydın, bitti ama yani bravo :)) O fırında kızartma olayını ben de tuttum. Doğum sonrası bir an önce kilo vermek için benim de böyle tüyolara ihtiyacım olacak canım, sonra tavsiyelerini alıcam :))
Bakalım bitecek canım bir şekilde :)
Hı hıı küçük bir odam var ayrı dolabı oraya koyarız. Tam bir çocuk odası düzeni şimdilik oturmaz da en azından dolabı koymak için iyi.

Oyyyy kızlaaar dün en yakın arkadaşlarımdan biri bana öyle bir sürpriz yaptı ki. Diğer bir ortak arkadaşımızın doğum günüydü dün, sürpriz yapalım evine gidelim dedik, onun için buluşacaktık. Bir gördüm ki dün kapalı bir bayan karşımda.Aman Allah ım şok geçirdim. Yıllardır o da hep niyetindeydi, bir ay önce yine konusu geçmişti. Ama yine de bu kadar çabuk beklemiyordum. Maşallah nasıl yakışmış, çok sevindim.Dünden beri bir garibim, dumur etti beni. :) Bu durum benim de hep niyetimde olan bir şey. Ama nasıl desem böyle bir şeye kalkışsam yakın çevremden büyük tepkiler verecek insanlar var ve bu durum nefsime çok ağır geliyor. :/ Halbuki daha bu sabah dedim elalem ne der cümlesini hayatımızdan çıkarmadığımız müddetçe özgür değiliz diye, bunu hep de diyorum kendime. Ama işte bu meselede bir türlü umursamamayı başaramıyorum bazı insanları. O yüzden dün hem acaip sevindim, hem de yine içimi bir hüzün kapladı kendi nefsimden ötürü.

Canım babam seçimden önce gideriz diyor ama, haziran 15'inde Ankarada midesinden endoskopi yapılması gerekiyor, sanırım o tarihe kadar burdalar:))

Ahhh canım arkadaşın için çok sevindim, ömrünün sonuna kadar muvafakat olur inşAllah..
O zaman ne diyelim darısı sana kuzucum... O şeytan içimizde hep var bizim, ama asıl mutluluğa, gerçeğe erenler ona (şeytana) rağmen inançlarında ilerleyenlerdir.. Ben umut ediyorum canım sen konusunda içinde bu kadar varsa bile yakındır diyorum.. Zaten diğer dinimizin gereklerini yapıyorsan, örtünmek de sadece bedenen değil ibadetlerin de örtüsüdür..

Amiiin, inşallah canım..
Aynen öyle, aslında kim ne derse desin o mutluluk belki de duyulacak o sözlerin üzerini örtecek ama işte Rabbim o cesareti verir inşallah.
Evet doğru söylüyorsun.Hayırlısı bakalım.

Tamam canım anlastık :)
olsun canım bır halıda attın mı belkıde vardır tabı al sana oda oyuncak vs :)

Ne guzeel canım.. Bende zaman zaman dusunuyorum ama tam verılmıs bır karar degıl ama eger sen ıstıyorsan bence kapanmalısın baskasının dedıgıyle soyledıklerıyle hareket etme

Canım babam seçimden önce gideriz diyor ama, haziran 15'inde Ankarada midesinden endoskopi yapılması gerekiyor, sanırım o tarihe kadar burdalar:))

daha uzun zaman burdalar o zaman hasret gıderın

Selam kizlar

PembeLokum canim o zaman baslarain kullanmaya.
O kadarda cekinme canim,basinda kocan var cok sukur kime ne ..
Yasinda gayet iyi.
Insallah en hayirli zamanda gelir bebis.
Dumaninda dedigi hibi el aleme her zaman laf vardir,her zaman laflari hazirdir :)
Siz istiyorsaniz, hazirsaniz gerisi Rabbime kalmis :)

duman91 canim annenlee gelmis ne guzel :)
Baban cekiniyodur canim, raatsiz ediyomuyum diye ama gelmisken kalsinlar iste ne guzel, annen ikna eder onu :)

Ladypurple
MutluBulut_

Selam.kizlar
Ya dun firinda patlicanmi yapmistiniz siz, bana tarif veraenizee..
Aksam ocakta pisirdim ama resmen 40-50dkmi aldi..
Yagli oluklarinami yanayim, ayakta kalip yorulugumami bilemedim.
Kuru olmuyomu firinda

Ne guzel dedin canim ya cok haklisin simdi aman sakin cocuk yapmayin gezin tozun diyenler bir kac ay sonra eeeee cocuk dusunmuyor musunuz diyecek :) cocuktan sonra da eeee ikinciyi ne zaman dusunuyorsunuz diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…