- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ayyy benim annemler geldi muhteşemim adetaaaaa
Çok teşekkürler kuzum. :))
Niyetine girdiysen evet canım başla folik asit kullanmaya.Kızların da dediği gibi aile hekimine gidebilirsin.
Veduman91 çok çok doğru demiş, her aşamada sen ne yaparsan yap insanlar yorum yapacak bir şey mutlaka bulurlar.O yüzden mutlu olmanın en önemli şartlarından biri bence elalem ne der lafını hiiiiiç kaale almamak. Ki bu cümle özgürlüğünü de kısıtlayan bir şey canım. O yüzden kimsenin dediğine takılma, sen ne istiyorsan o
Ama maşallah ben de tebrik ediyorum seni genç yaşta anne olma hevesin var, ne mutlu sana. Tabi merak etmiyor değilim , sen nasıl bu karara varabildin?
tutkucuğummm amin kuzucum innnşallah :)))
Aman canıııım. İnsanların tavırları bazen insanı kısıtlıyor ama takma canım, millete ne senin ne aldığından. Tabi çok abur cubur yemezsen daha iyi :))
Çok şükür canım, güzel insanlarla beraberiz.Sen de çok seviliyorsun tatlı kız :)))
Evet senin menülerde bezelye sık var. :) İnan yakınımda olsan cidden verirdim, bende bitmeyecek gibi bunlar :))))
O ahşap beşikler evet çok pahalılar canım, uygunlar da vardır illaki ama onlar bayagı uçmuş :)) Ben burda tekzende üç kapılı 350 ye gördüm galiba. Ama dediğin gibi 250ye de var. Dolabı beyaz sade birşey düşünüyorum canım.Hani üç kapılı olsa sanki daha iyi. Onu en azından uzun bir süre kullanırız.Bakıcaz bakalım.
Günaydın kuzucuğuummm.. :)) Oh oh neşene neşe katılsın inşallah. Ne güzel kavuştunız hadi. :) Baban galiba ilk defa mı geldi sana??
Sagol canım
Oyyyy kızlaaar dün en yakın arkadaşlarımdan biri bana öyle bir sürpriz yaptı ki. Diğer bir ortak arkadaşımızın doğum günüydü dün, sürpriz yapalım evine gidelim dedik, onun için buluşacaktık. Bir gördüm ki dün kapalı bir bayan karşımda.Aman Allah ım şok geçirdim. Yıllardır o da hep niyetindeydi, bir ay önce yine konusu geçmişti. Ama yine de bu kadar çabuk beklemiyordum. Maşallah nasıl yakışmış, çok sevindim.Dünden beri bir garibim, dumur etti beni. :) Bu durum benim de hep niyetimde olan bir şey. Ama nasıl desem böyle bir şeye kalkışsam yakın çevremden büyük tepkiler verecek insanlar var ve bu durum nefsime çok ağır geliyor. :/ Halbuki daha bu sabah dedim elalem ne der cümlesini hayatımızdan çıkarmadığımız müddetçe özgür değiliz diye, bunu hep de diyorum kendime. Ama işte bu meselede bir türlü umursamamayı başaramıyorum bazı insanları. O yüzden dün hem acaip sevindim, hem de yine içimi bir hüzün kapladı kendi nefsimden ötürü.
Selam kizlar
PembeLokum canim o zaman baslarain kullanmaya.
O kadarda cekinme canim,basinda kocan var cok sukur kime ne ..
Yasinda gayet iyi.
Insallah en hayirli zamanda gelir bebis.
Dumaninda dedigi hibi el aleme her zaman laf vardir,her zaman laflari hazirdir :)
Siz istiyorsaniz, hazirsaniz gerisi Rabbime kalmis :)
duman91 canim annenlee gelmis ne guzel :)
Baban cekiniyodur canim, raatsiz ediyomuyum diye ama gelmisken kalsinlar iste ne guzel, annen ikna eder onu :)
Ladypurple
MutluBulut_
Selam.kizlar
Ya dun firinda patlicanmi yapmistiniz siz, bana tarif veraenizee..
Aksam ocakta pisirdim ama resmen 40-50dkmi aldi..
Yagli oluklarinami yanayim, ayakta kalip yorulugumami bilemedim.
Kuru olmuyomu firinda
Canim.buarada sende cook seviliyosun :)
Iyiki hepiniz varsiniz gercekten :)
Selam kizlar
Yasinda gayet iyi.
Dumaninda dedigi hibi el aleme her zaman laf vardir,her zaman laflari hazirdir :)
Baban cekiniyodur canim, raatsiz ediyomuyum diye ama gelmisken kalsinlar iste ne guzel, annen ikna eder onu :)
Ladypurple
MutluBulut_
Selam.kizlar
Kuru olmuyomu firinda
Hmmm, maşallah, o zaman ne mutlu size. :) Önceden tanışıklığınız olması da bir artı, o zaman tez ve hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim size de..Gozun aydin canim Allah basimizdan eksik etmesin onlari
Ben de anneme güne gidiyorum
Tesekkurederim canim
Sanirim esimle benim karakterlerimizden kaynaklaniyor canim ben kendimi bildim bileli anne olmayi isterim
Esimle de tanistigimizda 16 ve 17 yaslarindaydik biz universite biter bitmez evlenecegiz ve hemen cocuk yapacagiz dedik yillarca cocuk hayali kurduk
Rabbim aratmadan hayirlisiyla saglikli bi evlat verir diye umuyorum umarim
Arkadasin icin cok sevindim canim bu konuda kendin icin dua edebilirsin Rabbim bizlere de nasip etsin
Selam kizlar
Yasinda gayet iyi.
Ladypurple
MutluBulut_
Selam.kizlar
Kuru olmuyomu firinda
Mutlubuluttan öğrendiğim kadarıyla orta boyutta dogradım, çift taraflı zeytinyagı sürdüm her birine. Fırına attım, yarım saat kadar pişti. Tabi ki yağda kızartma gibi olmuyor ama biz çok begendik kardeşimle çok hafif, zaten yogurtla yeyince de gayet lezzetli oldu. :)
Hmmm, maşallah, o zaman ne mutlu size. :) Önceden tanışıklığınız olması da bir artı, o zaman tez ve hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim size de..
Evet inşallah, amin canım..
İyi geceler kızlar
Bugün evimi salonun avizeleri ve perdeler hariç tamamladık, bir de mutfak dolaplarına raf ekletmiştim onun örtüleri kaldı. Ben karma karışık duygulardayım
Mutlu muyum evet ama sanki artık kontrolüm altında değil hiç bişey, zaman çok hızlı akıyor, çok yorulduk artık, nişanlımla iki kelime edecek vaktimiz olmadı günlerdir. Neyse ki son 2 gün o da izne çıkıyor artık.
Benim şafağım 11
Yok canım, zaten benim de tam bir istikrarım yok bu konuda, düzensiz.InsaAllah canım.
Esin de senin gibi namazlı mi?
Merhaba canım.Allah kolaylık versin. O karma karışık duygular çok normal.Yorgunluk, stres, mutluluk, heyecan, hüzün hepsi bir arada yaşanıyor çünkü; ama güzel şeyler bunlar. Nişanlınla da düğün temponuzu atlattıktan sonra rahat bir nefes alacaksınız inşallah.İyi geceler kızlar
Bugün evimi salonun avizeleri ve perdeler hariç tamamladık, bir de mutfak dolaplarına raf ekletmiştim onun örtüleri kaldı. Ben karma karışık duygulardayım
Mutlu muyum evet ama sanki artık kontrolüm altında değil hiç bişey, zaman çok hızlı akıyor, çok yorulduk artık, nişanlımla iki kelime edecek vaktimiz olmadı günlerdir. Neyse ki son 2 gün o da izne çıkıyor artık.
Benim şafağım 11
Günaydın canım benim... Dediğin gibi Rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi.. Yokluğunu hissetmek kötü gerçekten.. Ama sende kardeşcağzınla uyumuşsun ne güzel :)))Günaydın kızlaaaar.. :) Bu hafta eşim nöbetçi geç çıkıyor.On gibi normal saati yani. Bir de yol gelince, evde olması onbiri geçiyor. Ama dün işleri bayağı bir uzun sürmüş, on ikide çıktı. Biri geçecekti eve gelmesi, dedim annenlerde kal boşver yol çekme boşuna. Sonuçta hemen yattım ben, sabah da erken kalkıyorum, giderken de görüşemiyoruz ama yine de varlığını hissetmek bile yetiyormuş yaa, koca bir boşluk oldu sanki evde. Allah başımızdan eksik etmesin..
Ama biz de kardeşimle uyuduk, o kısmı güzeldi. :)
Sizler nasılsınız dünden beri??
Normal canım duygularının oyle karısması :)İyi geceler kızlar
Benim şafağım 11
Gunaydın canım :) Bız cok sukur hıc ayrı dusmedık Allah dusurmesın ama tahmın edebılıyorum :) gece uyanıp yanımda oldugunu bılmek bıle nasıl mutlulukken :) Allah kımseye uzun surelı ayrılık vermesın ınsallahGünaydın kızlaaaar.. :) Bu hafta eşim nöbetçi geç çıkıyor.On gibi normal saati yani. Bir de yol gelince, evde olması onbiri geçiyor. Ama dün işleri bayağı bir uzun sürmüş, on ikide çıktı. Biri geçecekti eve gelmesi, dedim annenlerde kal boşver yol çekme boşuna. Sonuçta hemen yattım ben, sabah da erken kalkıyorum, giderken de görüşemiyoruz ama yine de varlığını hissetmek bile yetiyormuş yaa, koca bir boşluk oldu sanki evde. Allah başımızdan eksik etmesin..
Selam kizlar
@LadypurplMutluBulut_
Sagolun kizlar oyle yapicam artik, sy tost makinasindada denerim. Ben iki tarafinida yumurtaya batiriyodum. Annem oyle yapiyor cokda guzel oluyo ama be neden beceremiyorum.anlamadim
Buarada nasipse buaksm misafirlerim var, sonunda su kuzen gelecek.
Hani cagirmistim.gelmemisti.
Yemekle ugrasmam diyodum ama icim rahat etmedi.
Yok canım, zaten benim de tam bir istikrarım yok bu konuda, düzensiz.
Merhaba canım.Allah kolaylık versin. O karma karışık duygular çok normal.Yorgunluk, stres, mutluluk, heyecan, hüzün hepsi bir arada yaşanıyor çünkü; ama güzel şeyler bunlar. Nişanlınla da düğün temponuzu atlattıktan sonra rahat bir nefes alacaksınız inşallah.
Günaydın kızlaaaar.. :) Bu hafta eşim nöbetçi geç çıkıyor.On gibi normal saati yani. Bir de yol gelince, evde olması onbiri geçiyor. Ama dün işleri bayağı bir uzun sürmüş, on ikide çıktı. Biri geçecekti eve gelmesi, dedim annenlerde kal boşver yol çekme boşuna. Sonuçta hemen yattım ben, sabah da erken kalkıyorum, giderken de görüşemiyoruz ama yine de varlığını hissetmek bile yetiyormuş yaa, koca bir boşluk oldu sanki evde. Allah başımızdan eksik etmesin..
Yumurtayla una falan mi bulayip kizartiliyodu canim yapmadim ama lezzetli olur kesin :)
Oo kendileri mi aradilar ne yapacaksin yemege
Selam kızlar bende yemek mevzusunu pek açmak istemiyorum buraya ama hergün akşama ne yemek yapcam diye düşünmekten bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?