2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ayyy benim annemler geldi muhteşemim adetaaaaa

Gozun aydin canim Allah basimizdan eksik etmesin onlari
Ben de anneme güne gidiyorum

Tesekkurederim canim
Sanirim esimle benim karakterlerimizden kaynaklaniyor canim ben kendimi bildim bileli anne olmayi isterim
Esimle de tanistigimizda 16 ve 17 yaslarindaydik biz universite biter bitmez evlenecegiz ve hemen cocuk yapacagiz dedik yillarca cocuk hayali kurduk
Rabbim aratmadan hayirlisiyla saglikli bi evlat verir diye umuyorum umarim

Arkadasin icin cok sevindim canim bu konuda kendin icin dua edebilirsin Rabbim bizlere de nasip etsin

Sagol canim benim insaAllah
Aa yeni simge gelmis bakın

Mutlubuluttan öğrendiğim kadarıyla orta boyutta dogradım, çift taraflı zeytinyagı sürdüm her birine. Fırına attım, yarım saat kadar pişti. Tabi ki yağda kızartma gibi olmuyor ama biz çok begendik kardeşimle çok hafif, zaten yogurtla yeyince de gayet lezzetli oldu. :)

Hmmm, maşallah, o zaman ne mutlu size. :) Önceden tanışıklığınız olması da bir artı, o zaman tez ve hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim size de..

Arkadasin icin cok sevindim canim bu konuda kendin icin dua edebilirsin Rabbim bizlere de nasip etsin

Evet inşallah, amin canım..

Kuzum sadece patlıcan yapacaksan eger tek tarafını fırca yardımıyla yagladıgın patlıcan dılımlerını tost makınesınde kızart derım kapagını kapatarak :) patlıcan o sekılde cok lezzetlı oluyor ımm :)
ama yok karısık kızartma yapacaksan hepsını aynı dakıkada pısecek gıbı dılımle azcık yag ve tuz ıle harmanla ve yaglı kagıt serdıgın tepsıye koy :)
ama sen sankı yemek yapacaksın ? ocakt uzun pısmıs demıssın ya yemek yapınca ben bıber ,domates bol sogan mınık kupler halınde dogradıgım patlıcanı vs cıgden teencereye koyup azıcık suyla pısırıyorum :)
oturma gıbı yapmak ıcın yıne tost makınesını kullanıyorum :)
karnıyarık yada ımam bayıldı yapacaksamda ya kozluyoum yada fırcayla yag surdugum patlıcanları fırına atıp kozler gıbı pısırıyorum :) yanı kızartma yerıne bunları yapıyorum kendımce az kalorılı lezzetlı olsun dıye :) patlıcanında her turlusu guzel oluyor ya :)

InsaAllah canım.
Esin de senin gibi namazlı mi?

İyi geceler kızlar
Bugün evimi salonun avizeleri ve perdeler hariç tamamladık, bir de mutfak dolaplarına raf ekletmiştim onun örtüleri kaldı. Ben karma karışık duygulardayım
Mutlu muyum evet ama sanki artık kontrolüm altında değil hiç bişey, zaman çok hızlı akıyor, çok yorulduk artık, nişanlımla iki kelime edecek vaktimiz olmadı günlerdir. Neyse ki son 2 gün o da izne çıkıyor artık.
Benim şafağım 11

Iyi geceler canim seni anliyorum inan yorgunluktan yogunluktan ben de oyle hissediyordum ama dugun sonrasi hepsi geciyor musmutlu oluyorsun
Safak 11 vay be

InsaAllah canım.
Esin de senin gibi namazlı mi?
Yok canım, zaten benim de tam bir istikrarım yok bu konuda, düzensiz.

Merhaba canım.Allah kolaylık versin. O karma karışık duygular çok normal.Yorgunluk, stres, mutluluk, heyecan, hüzün hepsi bir arada yaşanıyor çünkü; ama güzel şeyler bunlar. Nişanlınla da düğün temponuzu atlattıktan sonra rahat bir nefes alacaksınız inşallah.

Günaydın kızlaaaar.. :) Bu hafta eşim nöbetçi geç çıkıyor.On gibi normal saati yani. Bir de yol gelince, evde olması onbiri geçiyor. Ama dün işleri bayağı bir uzun sürmüş, on ikide çıktı. Biri geçecekti eve gelmesi, dedim annenlerde kal boşver yol çekme boşuna. Sonuçta hemen yattım ben, sabah da erken kalkıyorum, giderken de görüşemiyoruz ama yine de varlığını hissetmek bile yetiyormuş yaa, koca bir boşluk oldu sanki evde. Allah başımızdan eksik etmesin..
Ama biz de kardeşimle uyuduk, o kısmı güzeldi. :)

Sizler nasılsınız dünden beri??

Günaydın canım benim... Dediğin gibi Rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi.. Yokluğunu hissetmek kötü gerçekten.. Ama sende kardeşcağzınla uyumuşsun ne güzel :)))

Bende çok şükür iyiyim, babam ameliyat olduğundan dolayı misafirlerimiz vardı, 10 aydır evliyiz ama aynı yerde oturduğumuz ancak hiç gelmeyen amcamlar ve halamlar geldi geçmiş olsuna :))) İlginçti:))))

Normal canım duygularının oyle karısması :)
Suan yetısemeyecekmıssın gıbı gelıyor olabılır, cok yorgun olabılırsın ama bıraz zaman sonra rahata ereceksın :)
İlk haftalardan tam anlamasanda soyle 1-2 ay gectıkten sonra tam rahat erıyor ınsan :)
Suan anların tadını cıkar :) kontrolunden cıkanda cıksın bırak akısına daha guzel olur :)

Gunaydın canım :) Bız cok sukur hıc ayrı dusmedık Allah dusurmesın ama tahmın edebılıyorum :) gece uyanıp yanımda oldugunu bılmek bıle nasıl mutlulukken :) Allah kımseye uzun surelı ayrılık vermesın ınsallah
Dun benım patateslerı gordun mu bugun pazardan yenı patates alıcam aman dur sunuda dograyım sunuda derken baya bı dogramısım azcık fazla kacırdım bende catlıyorum hala.. tabı o patatess bıtmedı esım ıs yerınede aldı sagolsun 2 seferdım elımın ayarı kactı yav oran konusunda

Hepınıze gunaydın kızlarrr nasılınız bakalım :)
Yakında Mutella da kesın gelıs yapacak ve ekıbımız kalabalıklasıyor

Selam kizlar
@Ladypurpl MutluBulut_
Sagolun kizlar oyle yapicam artik, sy tost makinasindada denerim. Ben iki tarafinida yumurtaya batiriyodum. Annem oyle yapiyor cokda guzel oluyo ama be neden beceremiyorum.anlamadim

Buarada nasipse buaksm misafirlerim var, sonunda su kuzen gelecek.
Hani cagirmistim.gelmemisti.
Yemekle ugrasmam diyodum ama icim rahat etmedi.

Yumurtayla una falan mi bulayip kizartiliyodu canim yapmadim ama lezzetli olur kesin :)
Oo kendileri mi aradilar ne yapacaksin yemege

Ben tek vakit kacirmayan biriydim napar needer disarda da olsam cami bulur mescit bulur girer vakit kacirmazdim simdi bi turlu eskisi gibi olamiyorum ya hele evlenince daha da zorlasti sanki benim icin uzuluyorum ama kendimi bi turlu duzeltmiyorum

Benim esim de pencere acik altinda yatmaya alisikmis yazlari ben de oyle yatamam hasta olurum dun ilk defa baska odada uyudu pencere acik yatabilmek icin ben kendi odamizda kaldim uyuyamadim ya Allah basimizdan eksik etmesin onlari

Yumurtayla una falan mi bulayip kizartiliyodu canim yapmadim ama lezzetli olur kesin :)
Oo kendileri mi aradilar ne yapacaksin yemege

Aynen kuzum yumurtayla, unla..
Nasipse bidahakine bakalim firinda denerim

Yok canim gecenlerde biryere oturduk, neden bilmem tekrar davet ettim aptal gibi.. Esim cok kizdi. Ama nebileyim.oyle gerekti sanki, dedim kendiniz nezaman sterseniz gelin evdeyim ben.
Onlarda persembe veya cuma gelelim.demis.
Hamislerin cani cekmesin ya cok cekiniyorum yenek yazarken, gerci bilindik yemekler ama.
Corba , etli pilav, salata,yogurtlama ve tatli.
Yeterde artar bile.
Umdugunu degil, buldugunu yesin.
Neyse annemde gelicek bari, 3 aydir gelmedi kadin yahu , uzakta otursa herhalde hic gelmez.

Selam kızlar bende yemek mevzusunu pek açmak istemiyorum buraya ama hergün akşama ne yemek yapcam diye düşünmekten bıktım

Selam kızlar bende yemek mevzusunu pek açmak istemiyorum buraya ama hergün akşama ne yemek yapcam diye düşünmekten bıktım

Canim.netten arastirsan..
Gercekten neyapacagini bilemiyor insan, sanki hep tekrarliyorum.ayni yemekleri.

Biyandanda sukrediyorum, bazilari oglende yapiyo yemek, esleri eevde yiyosa yemegi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…