Canim.netten arastirsan..
Gercekten neyapacagini bilemiyor insan, sanki hep tekrarliyorum.ayni yemekleri.
Biyandanda sukrediyorum, bazilari oglende yapiyo yemek, esleri eevde yiyosa yemegi mesela.
Aynen kuzum yumurtayla, unla..
Nasipse bidahakine bakalim firinda denerim
Yok canim gecenlerde biryere oturduk, neden bilmem tekrar davet ettim aptal gibi.. Esim cok kizdi. Ama nebileyim.oyle gerekti sanki, dedim kendiniz nezaman sterseniz gelin evdeyim ben.
Onlarda persembe veya cuma gelelim.demis.
Hamislerin cani cekmesin ya cok cekiniyorum yenek yazarken, gerci bilindik yemekler ama.
Corba , etli pilav, salata,yogurtlama ve tatli.
Yeterde artar bile.
Umdugunu degil, buldugunu yesin.
Neyse annemde gelicek bari, 3 aydir gelmedi kadin yahu , uzakta otursa herhalde hic gelmez.
Canom dur nereden cikti simdi Allah korusunSağ kasık bolgemde şiddetli bi sancı var apandist mi ki
Hiç apandist ameliyatı filan olmak istemiyorum şimdi
Hamilelik belirtisi mi yoksa diyeceğim ama.bu kadar çabuk gebe kalmam herhalde
Üff umarım apandist deģildir(ortadaki ifade yanlislikla oldu silinmiyor)
Canom dur nereden cikti simdi Allah korusun
Gecen gecikmede bende de vardi agri asiri siddetli olmasada
As canim.Oyle olurdu sanirim canim.Selam cnm apandist olsa cok siddetli olurdu degil mi?
Ozel donemimde de degilim geceli 11 gun filan oluyor
As canim.Oyle olurdu sanirim canim.
Umutlandirip.hayal kurdurmak ustemem cokta bilgim yok ama ilk denemeede olmustur belki belirtileri erken hissediyorsundur.ama.yinede dusunme bunu :)
Degildir canim degildir.cok.mu agriyor arada sirada miYo oyle umutlanmam canim zaten merak etme ben su an yeter ki apandist fln olmasin modundayim
Bu kadar cabuk gebelik de olmaz gebelik belirtisi de olmaz diyorum o nedenle umarim apandist filan degildir
Degildir canim degildir.cok.mu agriyor arada sirada mi
Günaydın canım benim... Dediğin gibi Rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi.. Yokluğunu hissetmek kötü gerçekten.. Ama sende kardeşcağzınla uyumuşsun ne güzel :)))
Bende çok şükür iyiyim, babam ameliyat olduğundan dolayı misafirlerimiz vardı, 10 aydır evliyiz ama aynı yerde oturduğumuz ancak hiç gelmeyen amcamlar ve halamlar geldi geçmiş olsuna :))) İlginçti:))))
Gunaydın canım :) Bız cok sukur hıc ayrı dusmedık Allah dusurmesın ama tahmın edebılıyorum :) gece uyanıp yanımda oldugunu bılmek bıle nasıl mutlulukken :) Allah kımseye uzun surelı ayrılık vermesın ınsallah
Dun benım patateslerı gordun mubugun pazardan yenı patates alıcam aman dur sunuda dograyım sunuda derken baya bı dogramısım azcık fazla kacırdım bende catlıyorum hala.. tabı o patatess bıtmedı esım ıs yerınede aldı sagolsun 2 seferdım elımın ayarı kactı yav oran konusunda
Hepınıze gunaydın kızlarrr nasılınız bakalım :)
Yakında @Mutella da kesın gelıs yapacak ve ekıbımız kalabalıklasıyor
Nasıl geçti kuzu misafirlerle? :)Selam kizlar
@LadypurplMutluBulut_
Sagolun kizlar oyle yapicam artik, sy tost makinasindada denerim. Ben iki tarafinida yumurtaya batiriyodum. Annem oyle yapiyor cokda guzel oluyo ama be neden beceremiyorum.anlamadim
Buarada nasipse buaksm misafirlerim var, sonunda su kuzen gelecek.
Hani cagirmistim.gelmemisti.
Yemekle ugrasmam diyodum ama icim rahat etmedi.
Ben tek vakit kacirmayan biriydim napar needer disarda da olsam cami bulur mescit bulur girer vakit kacirmazdim simdi bi turlu eskisi gibi olamiyorum ya hele evlenince daha da zorlasti sanki benim icinuzuluyorum ama kendimi bi turlu duzeltmiyorum
Benim esim de pencere acik altinda yatmaya alisikmis yazlari ben de oyle yatamam hasta olurum dun ilk defa baska odada uyudu pencere acik yatabilmek icin ben kendi odamizda kaldim uyuyamadim yaAllah basimizdan eksik etmesin onlari
Merhaba canım hani söz vermiştik, gereksiz şeylere üzülmeyecektik, kafaya takmayacaktıkk lütfen unutma bunları.. Kendini sakinleştir, teselli et.. Durum ne bilmiyorum ama umarım bebişini ve seni üzecek kadar çok kötü bir durum yoktur..Herkese günaydın canlar...Uzun bir aradan sonra ben dün geceyi ağlak geçirdim. Sebep bulmada üstüme yok. Şuan sorsanız elle tutulur ne var.Hiç. Ama kafam arapsaçı gibiydi. Saat üçü geçiyordu uyuduğumda. E tabi adamakıllı uykumu da alamadığımdan bugün sersem gibiyim.
Vay be siftah oldu he :) Bence de ilginç olmuş, babanlardan sebep adım atmışlar evine. Nasıl geçti peki? :)
Aman Allah düşürmesin uzun ayrılıklara..
Hehhehe evet gördüm canım, hani sen de adamakıllı yesen neyse de evet iki kişi için biraz fazla kaçmış.Oluyor öyle, göz doyurmak mesela bu durumda :))
Yahu ben de şu kabak patlıcana taktımDün de tost makinesinde denedim, bu sefer daha da az yağ koydum, cidden iyi oluyormuş hee. Ay ben de bundan sonra mutfak felsefemi değiştirmeye başlıyorum sayende. :) Bugün de başka bir şey kızartıcaktım, diyorum şimdi tost makinesinde mi denesem onu da :)))))
Nasıl geçti kuzu misafirlerle? :)
Cancağzım evet nefis fena şey.Ne olur sanki istikrar olsa, savaşıp duruyoruz boşa, teslimiyet zor iş. :/ Umarım Allah yardımcısı olsun herkesin nefisle mücadelesinde.
O kadar sıcak oldu mu orda?
Bu arada canım dün yazmışsın, ne oldu geçti mi sancın, hayırdır inşallah, ne durumdasın şuan???
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun? Acaba üşüttün mü bu aralar biraz soğuk gibiSaatlerce tuvaletimi tutmuşum gibi acısı var
Saatlerce tuvaletimi tutmuşum gibi acısı var
Herkese günaydın canlar...Uzun bir aradan sonra ben dün geceyi ağlak geçirdim. Sebep bulmada üstüme yok. Şuan sorsanız elle tutulur ne var.Hiç. Ama kafam arapsaçı gibiydi. Saat üçü geçiyordu uyuduğumda. E tabi adamakıllı uykumu da alamadığımdan bugün sersem gibiyim.
Vay be siftah oldu he :) Bence de ilginç olmuş, babanlardan sebep adım atmışlar evine. Nasıl geçti peki? :)
Aman Allah düşürmesin uzun ayrılıklara..
Hehhehe evet gördüm canım, hani sen de adamakıllı yesen neyse de evet iki kişi için biraz fazla kaçmış.Oluyor öyle, göz doyurmak mesela bu durumda :))
Yahu ben de şu kabak patlıcana taktımDün de tost makinesinde denedim, bu sefer daha da az yağ koydum, cidden iyi oluyormuş hee. Ay ben de bundan sonra mutfak felsefemi değiştirmeye başlıyorum sayende. :) Bugün de başka bir şey kızartıcaktım, diyorum şimdi tost makinesinde mi denesem onu da :)))))
Nasıl geçti kuzu misafirlerle? :)
Cancağzım evet nefis fena şey.Ne olur sanki istikrar olsa, savaşıp duruyoruz boşa, teslimiyet zor iş. :/ Umarım Allah yardımcısı olsun herkesin nefisle mücadelesinde.
O kadar sıcak oldu mu orda?
Bu arada canım dün yazmışsın, ne oldu geçti mi sancın, hayırdır inşallah, ne durumdasın şuan???
Merhaba canım hani söz vermiştik, gereksiz şeylere üzülmeyecektik, kafaya takmayacaktıkk lütfen unutma bunları.. Kendini sakinleştir, teselli et.. Durum ne bilmiyorum ama umarım bebişini ve seni üzecek kadar çok kötü bir durum yoktur..
Evet amcamlar falan geldi ama oturduk, çay falan yaptım öyle yani normaldi, arada laf soktu siz neden gelmiyorsunuz diye, halbuki düğünden sonra 3 kere gittik ama onlar hiç gelmeyince eşimde artık gitmeyelim dedi.. Ne bileyim biraz tuaflar işte :))
Günaydıııın..Napalım kuzu ya başka türlü rahatlamıyor insan:))
oyy yıne mı bassladı olsun agla annesı
Birazda patatesler yumusar gıbı olmustu zıyan olmadın dıyede yaptım aslındaya pazardan alıyordum kıloyla patatesı hep curuklerde gırıyor araya soganda oyle dınır oluyorum dun bende marketten secerek aldım
Dımı dımı tost makınesı bır harıka gecen sene 1 paket patlıcan denemıstım oyle atmıstım buzluga enfes oldu ınsallah bu sene daha cok koyucamtost makınesıde havuc ve patates denemedım sadece patatesıde rendeleyerek bır degısık yapıyorlar ama bılemedım denemek lazım kurdn kebabı var ya ıslım kebabıda denıyodu dımı onuda tost makınesıde kızarttım ben tek tarafına yag surerek harıka oldu kokusu, sıcrayan yagıda olmuyor
Gunaydın hanımlarr :)
Aleyküm selaaam. Geçmiş olsun canım. Sıkıntın mı vardı, genel bakım mı?selam kızlar nasılsınız Şimdi dişciden geliyorum hava yağmurlu soğuk burda
Sagol canım kanal tedavisi yaptırmıştım ama ağrı yaptı tekrar gittim bir tane kök ölmemiş tekrar açtı dolguyu...Pazartesiye kadar burda yagmur yağcakmışAleyküm selaaam. Geçmiş olsun canım. Sıkıntın mı vardı, genel bakım mı?
Burası bıle serın orda normaldir :)
Anladım canım biraz üst üste gelmiş sende herşey o yüzden bi patlama olmuş doğal olarak.. Şimdilik sıkıntı yoksa sorun yok demektir..):Evet haklısın canım.Bugün sakinim şükür.evet yıne fazla sacmaladım ama öyle bir fırtına geldi geçti..
Geçen perşembe ist a gıttım.Dört gün görmedim zaten. E pazar günü de nöbete basladı on ıkıden asagı gelmıyor. Bır gun zaten annesinde kaldı. Bir haftadır adamakıllı bir sohbetımız yok eşimle. Evlilik öncesindeki gibi telde uzun uzadıya muhabbetler olmuyor haliyle. Mesafe alınganlık yaptı galiba bıraz. :) Sonra bu ara iş yeri yine sıktı çok. Onun dışında kardeşime canım sıkkın biraz, öğle dönüşü bahsederim. Öyle üst üste fena döküldüm.
He siz gittiniz bir dee :)) Peki sen davet etmiş miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?