Canım sabahtan beri doğum hikayeleri okuyorum (güzel olanları negatif olmayanları)kuzularım nasılsınız :) ?
ben yoğundum , gelen giden , arayıp soran , doğurmadın mı daha diyen :))
son günler geçmiyormuş gerçekten , acaba ne zaman gelecek diye düşünmeler :) ? geceleri baykuş olmuş gibi dolanıyorum ortalıkta resmen.. ben bu haldeyim işte :)))
ah cannııımm bende aynı senin gibi oluyorum inan :)Canım sabahtan beri doğum hikayeleri okuyorum (güzel olanları negatif olmayanları)
O kadar tatlı, telaşlı ve güzel bir duygu olsa gerek, gözyaşlarımı tutamadım bazı anlarda... şimdi kendimi senin yerine koyuyorum son günler geçmiyordur evet... ve sizin forumdakiler pıtır pıtır doğuruyor MaşAllah arada girip okuyorum :)) Çok duygulanıyorm... Rabbim kolay doğumlar nasip etsin İnşAllah.. Sağlıcakla gelsin Zülal kızımız... Dualarım seninle canım benim..
Ohh maşAllah boyu da uzunmuş, doğuma kadar 1-2 cm daha uzar belki :))) Annesi gibi güzel olcak desene minik prenses...ah cannııımm bende aynı senin gibi oluyorum inan :)
okuyorum o hikayeleri sonra ağlıyorum bir güzel :)))
inan geçmiyor kuzum , sağlıkla bu günlere geleceksiniz inşaAllah , bir yandan heyecan , merak ,
öteki yandan artık iyice ağırlaştı karnım , salı kontrol vardı 3 kilo 51 cm olmuş yavrum...
boyu uzun dedi doktorumuz...
dizini kolunu yaslıyor karnıma sığmaya çalışıyor içeriye
onun ağrıları var tabii , bide yalancı sancılar :))
oku kuzum güzel hikayeleri oku heyecanlan , yavrunu hayal et , hep mutlu , pozitif ol ki minnakın da öyle olsun inşaAllah :)
ah ah annesi gibi diyorlar zaten :)) çünkü narin ve uzun boyluymuş ama ben uzun boylu değilimOhh maşAllah boyu da uzunmuş, doğuma kadar 1-2 cm daha uzar belki :))) Annesi gibi güzel olcak desene minik prenses...
Ahh canım hayal etmez miyim, o kadar çok düşünüyorum ki rüyalarıma giriyor, bugün gördüm mesela, o kadar güzeldi ki bembeyazdı, kızdı, gözleri gri gibiydi, ama erken doğmuştu, beşiği bile yoktu yavrumun.. Ağzının kenarları süt olmuş, onu siliyordum, sonra da battaniyenin arasında sallayıp yatağıma yatırdım, çok çok güzeldiii... :)))
Canım muhakkak sana olmasa bile aileden birilerine çekecektir, bizimkisi de uzun olur diye düşünüyorum, dayısı ve baba tarafından hepsi uzun boylu çünkü, ama kısa olursa eşim senden bilirim diyo :)))ah ah annesi gibi diyorlar zaten :)) çünkü narin ve uzun boyluymuş ama ben uzun boylu değilim
uzun boylu olan amcası , demek ona çekmiş diyoruz :))
oy ya nede güzel bir rüya.. beşiğini görmemen henüz almamış olduğun içindir , rüyalarımızda illa ki gerçeklerden paylar olacak :)))
demek kız gördün he,, içime erkek doğuyor seninle ilgili ama bilinmez belki de prensestir minnnakımız :)
haha , bizde kısa değil standartlardayız :))) boyumuz aynıydı diye hatırlıyorum da ondan dedim :))Canım muhakkak sana olmasa bile aileden birilerine çekecektir, bizimkisi de uzun olur diye düşünüyorum, dayısı ve baba tarafından hepsi uzun boylu çünkü, ama kısa olursa eşim senden bilirim diyo :)))
Bende en başta erkek hissediyordum, hatta hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce ikiz erkek görmüştüm.. Ama bilemiyorum sağlıklı olsunda, bakalım tahminler tutacak mı :))
Evet canım aynı boydayız 1,64 cm.. Ohh bak şimdi hayal ettimde miniğini fıstık gibi MaşAllahh.. oğluşum olursa aklımda bulunsun :))) gerçi senin kız daha büyük ama olsun zengin olurlarhaha , bizde kısa değil standartlardayız :))) boyumuz aynıydı diye hatırlıyorum da ondan dedim :))
tabii birilerine çekecek illa ki , varsın amcasına çeksin hiiiç sıkıntı değil , yeşil gözlü , incecik uzun boylu bir amcası var
hmm elbette sağlık olsun da cinsiyet hiiç önemli değil ,
benim arkadaşımın oğlan olduğu daha 10.haftasında belli olmuştu :))
bizde 13.haftada kız olduğunu öğrenmiştik ,az kaldı bak cinsiyeti belli olacak inşaAllah tatlım
hadi bakalım doğsun da eklerim miniğimi teyzeleri görsün :))Evet canım aynı boydayız 1,64 cm.. Ohh bak şimdi hayal ettimde miniğini fıstık gibi MaşAllahh.. oğluşum olursa aklımda bulunsun :))) gerçi senin kız daha büyük ama olsun zengin olurlarAyy neler düşünüyorum ben yaaaa, direk kaynana moduna girdim
Canım erkeklerin daha çabuk belli oluyormuş sanırım cinsiyetleri, kızların daha geç anlaşılıyormuş öyle duymuştum... Az kaldı az, en fazla 1 aycık:)
Oyy maşAllah ona yaaa... Valla doğsun hayırlısıyla bekliyoruz dört gözle... Bakalım senin kadar şanslı olabilecek miyim :)hadi bakalım doğsun da eklerim miniğimi teyzeleri görsün :))
(kızım doğ ama çok bekletme yaaa :))) )
hahaha bişey olmaz bir kaç aycıktan yeter ki gönüller bir olsun
kaynana moduna hemen giriliyor , erkek annelerinde gördüklerim bunlar
evet canım erkeklerin hemen belli oluyor ... kızlarınki de 16 da kesinleşiyor ama bizimki 13.haftada açmıştı bacakları , havaya dikmişti :)) ben kızım demişti bize :)
olursun inşaAllah canım :)Oyy maşAllah ona yaaa... Valla doğsun hayırlısıyla bekliyoruz dört gözle... Bakalım senin kadar şanslı olabilecek miyim :)
Amin canım, evet bir fikrim olur en azından, hayırlısı bakalım..olursun inşaAllah canım :)
gerçi erkenden söylendiği için emin olamıyorsun filan ama olsun bir şeyin söylenmesi bile güzel :)
öyle canım öyle , hayırlısı :)Amin canım, evet bir fikrim olur en azından, hayırlısı bakalım..
Evet canım yanımdalar, kısmetse 2 hafta kadar daha burdalar.. Sabahları kötüyüm sadece.. Anneciğim hiçbirşey yaptırmıyor, yemeklerimi de düzenli yiyorum o yüzden akşam üstüne doğru baya baya iyi oluyorum... Çok şükür alıştım da artık bu duruma olağan geliyor yani.. Nedenini biliyorum, miniğim annecim ben iyiyim diyor çünkü her seferinde:)öyle canım öyle , hayırlısı :)
anneciğin , babacığın da sende ne güzel... , nasıl bulantıların ? hafifledi mi bu hafta azcık ?
merabalar ben aranıza yeni katıldım ağustos sonunda benimde düğünüm olacak inşallah evle ilgili düğünle ilgili çoğu konuda yardımınıza ihtiyacım var pek bilgim yok çğu konudatopiğin hayırlı olsun tatlımm
ohh çok güzel canım benim :)Evet canım yanımdalar, kısmetse 2 hafta kadar daha burdalar.. Sabahları kötüyüm sadece.. Anneciğim hiçbirşey yaptırmıyor, yemeklerimi de düzenli yiyorum o yüzden akşam üstüne doğru baya baya iyi oluyorum... Çok şükür alıştım da artık bu duruma olağan geliyor yani.. Nedenini biliyorum, miniğim annecim ben iyiyim diyor çünkü her seferinde:)
Evet sanki bana da azalmış gibi geldi ama yemek yediğim için öyle oluyor diye düşünüyorum, hani açken bulantım daha fazla çünkü... Tiksinti hala devam ediyor amaohh çok güzel canım benim :)
benim de bu haftalarda azalmıştı azıcık ondan sordum... sonra bir ara tavan yaptı :) umarım sende olmaz..
ne güzel anneciğin de yapıyormuş her şeyini , keyfini sür tatlım :)
hoşgeldin canım benim.. istediğin herşeyi sorabilirsin. Burada herkes sana yardımcı olacaktır eminim... Söyleyeceğim tek şey bu güzel günlerin keyfini iyice çıkar...:)))merabalar ben aranıza yeni katıldım ağustos sonunda benimde düğünüm olacak inşallah evle ilgili düğünle ilgili çoğu konuda yardımınıza ihtiyacım var pek bilgim yok çğu konuda
Hmmm..Merkezde gidiyorsundur heralde. Olsun yağsın. Sizin yağmur duaları kabul oldu bak :) İlk orda denk gelmiştim yağmur duası etkinliğine , çok hoştu :)Sagol canım kanal tedavisi yaptırmıştım ama ağrı yaptı tekrar gittim bir tane kök ölmemiş tekrar açtı dolguyu...Pazartesiye kadar burda yagmur yağcakmış
Anladım canım biraz üst üste gelmiş sende herşey o yüzden bi patlama olmuş doğal olarak.. Şimdilik sıkıntı yoksa sorun yok demektir..):
Evet canım defalarca davet ettim ama havalar ısınsın öyle gelelim dendi, sanki ben çadırda kalıyorum evim, sobam, kaloriferim yokda... Neyse bunlarda öğle insanlar ne yapalım :))
Canıımmm..kuzularım nasılsınız :) ?
ben yoğundum , gelen giden , arayıp soran , doğurmadın mı daha diyen :))
son günler geçmiyormuş gerçekten , acaba ne zaman gelecek diye düşünmeler :) ? geceleri baykuş olmuş gibi dolanıyorum ortalıkta resmen.. ben bu haldeyim işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?