Hmmm anladım canım özel durumlar... Kardeşin kaç yaşında ki? hani şimdi yapma etme desen tam tersi olur.. o yüzden üstüne fazla gitme, o doğruyu ya da yanlışı görecektir zamanla ama sende temkinli davran herşeyden haberdar olmaya bak, kardeşine o güveni ver yani :))Kardeşim biriyle görüşmeye başladı.Daha önce de bu mevzulardan üzüldüğü çok olmuştu. Çünkü kendini çok çabuk kaptırıp, çok fazla değer veriyor hemen. Yine aynı durumda. Görüştüğü kişiyle tanıştım. Ama ne bileiym içim pek rahat değil.Fazla yakın ve rahat görüyorum. Dile getirsem, tamamen içine kapanacağından korkuyorum.Öyle Bu devirde evlat yetiştirmek zormuş. :)
:) Ne diyeyim. Değişiklermiş gerçekten. Yani yapacak bir şey yok. :)
çok teşekkür ederim tatlı telaşlar bunlar zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan gelinlik eçimim nasıl olmalı foto çekimi aynı gün olması mantıklımı sizce çok mu yorulurum hiç bilmiyorumhoşgeldin canım benim.. istediğin herşeyi sorabilirsin. Burada herkes sana yardımcı olacaktır eminim... Söyleyeceğim tek şey bu güzel günlerin keyfini iyice çıkar...:)))
22 yaşında canım.Çok küçük değil. Ama sanki bana hala duygularıyla hareket ediyormuş gibi geliyor. Sağolsun her yapacağını, gideceği yeri vs söyler saklamaz. Bakalım zaman birazcık, belki de doğru bir ilişkidir bilinmez. Benimki sadece endişe, annelik hormonlarımın hat safhada da olması sebebiylen heralde :)Hmmm anladım canım özel durumlar... Kardeşin kaç yaşında ki? hani şimdi yapma etme desen tam tersi olur.. o yüzden üstüne fazla gitme, o doğruyu ya da yanlışı görecektir zamanla ama sende temkinli davran herşeyden haberdar olmaya bak, kardeşine o güveni ver yani :))
çok teşekkür ederim tatlı telaşlar bunlar zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan gelinlik eçimim nasıl olmalı foto çekimi aynı gün olması mantıklımı sizce çok mu yorulurum hiç bilmiyorum
Hemde nasıl telaşlar canım... Gelinlik seçimin kişiden kişiye zevke göre değişir ama uzun boyluysan bence çok kabarık olmayan dantel gelinlikleri tercih edebilirsin çok yakıştırıyorum çünkü...çok teşekkür ederim tatlı telaşlar bunlar zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan gelinlik eçimim nasıl olmalı foto çekimi aynı gün olması mantıklımı sizce çok mu yorulurum hiç bilmiyorum
Canım yaşı da dediğin gibi küçük değilmiş, evet biraz zaman sende boş yere evham yapmış olabilirsin hamilelikten dolayııı :))22 yaşında canım.Çok küçük değil. Ama sanki bana hala duygularıyla hareket ediyormuş gibi geliyor. Sağolsun her yapacağını, gideceği yeri vs söyler saklamaz. Bakalım zaman birazcık, belki de doğru bir ilişkidir bilinmez. Benimki sadece endişe, annelik hormonlarımın hat safhada da olması sebebiylen heralde :)
Aneeeeem tipe bak, oyuncağıyl abir örnek tontiş :) Maşallah :)Kızlaaar eşim biraz önce bi fotoğraf gönderdi bittim ben yaaa, yok böyle tatlılık... :))
Evet canım yaaa aynılar, pek tatlı.. Eşim sipariş veriyor heralde bana :))))Aneeeeem tipe bak, oyuncağıyl abir örnek tontiş :) Maşallah :)
Galiba. Kız istiyo sanırım:)Evet canım yaaa aynılar, pek tatlı.. Eşim sipariş veriyor heralde bana :))))
hoşgeldinnnmerabalar ben aranıza yeni katıldım ağustos sonunda benimde düğünüm olacak inşallah evle ilgili düğünle ilgili çoğu konuda yardımınıza ihtiyacım var pek bilgim yok çğu konuda
Bana bu konuda hiçbirşey söylemedi Rabbimin gücüne gider diye ama ben de öyle hissediyorum:))Galiba. Kız istiyo sanırım:)
Evet imada bulunmuş sadece. :) Allah hayırlısını verisn kuzum.Bana bu konuda hiçbirşey söylemedi Rabbimin gücüne gider diye ama ben de öyle hissediyorum:))
Amin canım benim İnşAllah...Evet imada bulunmuş sadece. :) Allah hayırlısını verisn kuzum.
22 yaşındayım çok teşekkür ederim ya ben basenli olduğum için kabarık tarzda düşünüyorum gelinlikleri ama doğrumu bilmiyorum prenses mdel bana nasıl olur acaba? evet gelinliği satın alacağım için kullanma şansım var önce yapmak sanırım daah rahat olur dediğiniz gibiMerhaba canım, hoşgeldin aramıza.duman91 cığımın da dediği gibi elimizden geldiğince yardımcı oluruz. :) Kaç yaşındaydın?
Gelinlik konusunda herhangi bir tercihin , fikrin var mı peki?
Eğer ki fotoğraf çekiminin önce ya da sonra olması gibi bir şansın varsa bence kesinlikle kullan, hiiiç sıkıştırma düğün gününe.
hoşbuldumm yok daha almadıkhoşgeldinnnnikah günü aldınız mı
Hı hııı, bir ay önce dönmüştü :)Amin canım benim İnşAllah...
Senin kız döndü mü canım? Hamilelik takviminde dönmüş ya ondan soruyorum?
Evet aynen canım, basenliysen düz inen modeller kilolu gösterir , kabarık tarzda daha iyi örter..22 yaşındayım çok teşekkür ederim ya ben basenli olduğum için kabarık tarzda düşünüyorum gelinlikleri ama doğrumu bilmiyorum prenses mdel bana nasıl olur acaba? evet gelinliği satın alacağım için kullanma şansım var önce yapmak sanırım daah rahat olur dediğiniz gibi
uzun boyluyum ama basenliyimde o yüzden kabarık gelinlik düşünüyorum , foto çekimim içinde eğer dediğiniz gibi oluyorsa önceden çekimi yaptırıyim ben o zamanHemde nasıl telaşlar canım... Gelinlik seçimin kişiden kişiye zevke göre değişir ama uzun boyluysan bence çok kabarık olmayan dantel gelinlikleri tercih edebilirsin çok yakıştırıyorum çünkü...
Fotoğraf çekimine gelince kesinlikle ve kesinlikle aynı gün olmasın.. Biz aynı gün çektirdik, hiçbirşey anlamadık, sıcak bir yandan telaşe bir yandan, hiç tadını çıkartamadık tabi bu durum fotoğraflara da yansımış olsa gerek çok umduğumu bulamadım açıkcası.. O yüzden bence düğünden bikaç gün önce fotoları çektirin...
bende öyle düşünüyorum duvak uzun istiyorum ama mantıklı olur mu sizce yoksa yorarmı beniEvet aynen canım, basenliysen düz inen modeller kilolu gösterir , kabarık tarzda daha iyi örter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?