2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

bende öyle düşünüyorum duvak uzun istiyorum ama mantıklı olur mu sizce yoksa yorarmı beni
İki duvak yaptırabilirsin. Ben foto çekimlerinde uzun duvak da kullanmıştım, onun dışında kısa olan kaldı.Çok hevesliyim dersen olabilir ama benim hep duydugum çok zorlandıkları.Ben kısayla rahat ettim açıkçası.Ama nasılsa bir gün çekicem dersen olabilir tabi uzun :)

ben bu yönden düşünmemiştim mantıklı evet iki duvak yaptırmak :) teşekkür ederim :) sen ne kadar zamandır evlisin

uzun boyluyum ama basenliyimde o yüzden kabarık gelinlik düşünüyorum , foto çekimim içinde eğer dediğiniz gibi oluyorsa önceden çekimi yaptırıyim ben o zaman
Hmm basenliysen kabarık modeller güzel kapatır :)) Evet kesinlikle önceden yaptırma gibi bir şansın varsa önceden yaptır canım :))

Niye agladin canim o kadar hayirdir?

Buralar o kadar sicak degil de benim esim kışın bike tisortle dolanan adam bi garip benim adam yaw evde pencere balkon savası yapıyoruz o acıyor ben kapatıyorum o şort giyerken ben uzun kollu pijama ve hırka giyiyorum

Sancım geçti cnm ya aman diyim korktum apandistim fln patlar diye

Hmmm..Merkezde gidiyorsundur heralde. Olsun yağsın. Sizin yağmur duaları kabul oldu bak :) İlk orda denk gelmiştim yağmur duası etkinliğine , çok hoştu :)

Mahmudiyedeki dişçi ye gidiyorum buradakiler 3 ay sonrasına sıra veriyo canım

Evet haklısın canım.Bugün sakinim şükür.evet yıne fazla sacmaladım ama öyle bir fırtına geldi geçti..
Geçen perşembe ist a gıttım.Dört gün görmedim zaten. E pazar günü de nöbete basladı on ıkıden asagı gelmıyor. Bır gun zaten annesinde kaldı. Bir haftadır adamakıllı bir sohbetımız yok eşimle. Evlilik öncesindeki gibi telde uzun uzadıya muhabbetler olmuyor haliyle. Mesafe alınganlık yaptı galiba bıraz. :) Sonra bu ara iş yeri yine sıktı çok. Onun dışında kardeşime canım sıkkın biraz, öğle dönüşü bahsederim. Öyle üst üste fena döküldüm.
dumana yazmıştım canım bak ordan alayım dedim. :)

Hmmm, bayağı zıtsınız bu konuda he :)

Apandisit sancısı çok şiddetli olurmuş canım, Allah korusun temkinli ol tabi de öyle kötüye yorma. Üşütmüşsündür.

uzun boyluyum ama basenliyimde o yüzden kabarık gelinlik düşünüyorum , foto çekimim içinde eğer dediğiniz gibi oluyorsa önceden çekimi yaptırıyim ben o zaman

Selam canım fotograf çekimi önceden olursa çok rahat oluyor hem gün batımı falan da çekinebiliyorsun benim duvağım uzundu hiç zorluk çekmedim kısası da vardı ama kuaförüm takmadı...

Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun? Acaba üşüttün mü bu aralar biraz soğuk gibi

Iyiyim canim cok sagol usutmus de olabilirim evet :) sen nasilsin

Dogurmadın mı daha sorusu cok guzelmis

merabalar ben aranıza yeni katıldım ağustos sonunda benimde düğünüm olacak inşallah evle ilgili düğünle ilgili çoğu konuda yardımınıza ihtiyacım var pek bilgim yok çğu konuda

Meraba hosgeldin ben de 22 yasimdayim bu cumartesi 4 haftalık evli oluyorum

Okudum canım ben de esimle yeterince vakit geciremiyoruz gibi hissedip uzuluyorum bazen daha yeni evliyiz ya surekli misafirlige cagriliyoruz
Evet cnm apandist cok siddetli agri yapar herhalde diye dusundum baktim sanci artmadi ben de oturdum oyun oynadim

İlk zamanlar böyle geçer canım. O da bir ortak paylaşımdır olsun. :) Bir zaman sonra oturur düzen.Eşinin iş saatleri nasıl ve ne iş yapıyor demiştin?

İlahi ..

Merhaba canım çok şükür iyiyim ben, sen bebiş de düşünüyorsun şimdi o yüzden çok üşütme kendini ayacıklarını sıcak tut tatlım benim :))

Merhaba canım çok şükür iyiyim ben, sen bebiş de düşünüyorsun şimdi o yüzden çok üşütme kendini ayacıklarını sıcak tut tatlım benim :))

Evde corap patik uzun kollu pijama hirka modundayim daha nasil usutebilirim bilmiyorim bi de ben neden bu kadar cok usuyorum onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…